Last news in Fakti

22 Февруари, 2018 10:38 7 098 46

Баща наби циганче, тормозило децата му

  • златарица-
  • цигани-
  • образование-
  • училище

Родителят се саморазправил със седмокласника, който ударил дъщеря му

Баща наби циганче, тормозило децата му - 1
Майката на ударения седмокласник, стопкадтър: bTV

Циганче в седми клас от училището в Златарица бе набито от бащата на петокласничка, която тормозело.

Пред bTV момчето трудно обясни какво се е случило, не може да прочете по кой предмет е един от учебниците му и не беше в състояние да напише „Съжалявам”. Майка му показа документи от лекар, които доказват пораженията от побоя. Тя се опитала да прекрати нападението, но бащата на другото дете тръгнал и към нея с обидни думи. Намесата на бившия ѝ съпруг прекратила сблъсъка.

Бащата, нанесъл ударите, разказа пред bTV, че е стигнал до крайната мярка след системен психически и физически тормоз над децата му. Директорката Христина Ганчева призна, че преди месец е имало подобен случай с участието на битото момче и то ще получи забележка.

Психологът на училището Бела Димитрова коментира, че в момента са „с вързани ръце” заради сложната процедура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 още ли ще търпите

    182 2 Отговор
    вярно е, в училищата оставят цигани от по-горни класове да тормозят по-малки от тях български деца и това е масово, не знам защо не се говори за този проблем.
  • 2 Random

    177 2 Отговор
    Малко го е бил.
    Ама е трябвало и родителите му.
  • 3 Пионерче

    151 2 Отговор
    Защо направо с най-тежкото наказание - “Забележка”?
    Можеше първо “Мъмрене”!
    Къде спи Хелзингския комитет?!?
  • 4 Антисемид

    146 1 Отговор
    Да се самосезира инспектората и да провери как тази млада орка е стигнала до 7 клас,без да може да чете и пише!!!А,че насилието няма място в училищата,не мисля да го обсъждам,но Златарица,явно си имат техни правила?
  • 5 Иван

    123 1 Отговор
    Бой за да знае другия път да не тормози ! Във всяко училище вече има по един такъв разбойник, заради тези програми за приобщаване! Бой за да знае че БХК не важи на местно ниво
  • 6 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    92 0 Отговор
    Сигурно ли е че от боя циганина не може да прочете какво пише на учебника и да напише съжалявам или това си му е перманентното състояние ?

    Коментиран от #30

  • 7 Gost

    96 0 Отговор
    Циганин и родители ...пълен оксиморон , тези примати продават децата си , дрогират ги за да просят , просят по кръстовищата , в подлезите ...а полицията си бърка в носа ....нА ЦИГАНИТЕ трябва да се сменят личните карти , с легитимации и да пише на тях -циганин или номад , както е в Италия...а Италия е в ЕС ..нали !!!!!!
  • 8 гост

    100 1 Отговор
    Как е в 7ми клас като не може да чете, пише или каквото и да е друго свързано с образованието? Това означва, че директорката е отговорна за неуките циганета. Щом не може да се научи, няма да има образование, просто е. Щом няма образование майка му няма да взима помощи, просто е. Той на 14 е голям и силен, за какво "циганче" иде реч? Значи директорката държи неграмотни, гадни, тормозещи цигани и няма какво да направи освен да ги пуска да минават във всеки следващ клас. Ох, горката, тя заслужава да отнесе боя, защото е нейна отговрност и тя допуска, да запомнете думата допуска, това да се случва в училището. Криворазбрана толерантност и търпение се изражда в тормоз и гавра над нормалните деца. Това добре ли е?
  • 9 Малко му е

    74 1 Отговор
    Да пипне моите деца някой такъв...жив ше го одера... и не го и който дойде да го защитава
  • 10 ИВАН

    73 0 Отговор
    Циганина само от бой разбира!

    Коментиран от #13

  • 11 Това е практика

    54 1 Отговор
    Ето така се подарява толерантно образование на нетолерантни и неграмотни цигани. После взимат шофьорски книжки и стават статистика. Отгоре на това и гласуват но всъщност те за това се и толерират от милата родина. Българите не гласуват за това кучета ги яли.

    Коментиран от #12

  • 12 още ли ще търпите

    24 3 Отговор

    До коментар #11 от "Това е практика":

    ми почнете и вие да гласувате.

    Коментиран от #15

  • 13 Гост

    52 0 Отговор

    До коментар #10 от "ИВАН":

    Само от бой,ама не какъв да е ! Трябва зверски да го биеш за да разбере! Защото ако го удариш един два пъти ще ти се моли да не го биеш и утре пак ще прави каквото си знае. Обаче ако го пребиеш зверски , цял живот където да те види ще те поздравява и ще помни какво не трябва да прави!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Да бе

    24 3 Отговор

    До коментар #12 от "още ли ще търпите":

    То па нали има за кой да гласуваме. Освен това на референдума гласувахме два милиона и половина . Не казвам ,че предложенията на този референдум са градивни правилни или не казвам саамо ,че гласуваха два милиона и половина 100% повечето не са били цигани и какво стана преместиха си го в другия крачол. Но след това на изборите като гласуваха само цигани и то няма и милион какво ни казаха власт имащите ,че са.влезнали с гласовете на народа. На кой на род на същите неграмотните не толерантни които са толерирани за сметкаа на нас народа

    Коментиран от #16

  • 16 още ли ще търпите

    13 3 Отговор

    До коментар #15 от "Да бе":

    не гласауваш, само критикуваш, и после чакаш нещо...

    Коментиран от #20

  • 17 хххх

    27 2 Отговор
    Липсва ни реда , образованието, културата и здравеопазването от предишната България
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Да бе

    18 1 Отговор

    До коментар #16 от "още ли ще търпите":

    Ето гласувах на референдума те ни се изплюха в лицата. В момента в тоя парламент пълен с ктрадци просто не виждам за кой мога да гласувам за да се промени нещо. Ама за нито една партия за нито една личност. Чудя се ти като гласуваш какво си мислиш ,че се е променило.
  • 21 хххх

    37 1 Отговор
    Ако някой в 7ми клас ме може да чете
    УЧИТЕЛИ, ДИРЕКТОР И МИНИСТЕРСТВОТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО ДА СЕ УВОЛНЯТ.
    Каква е тази система ???????
    Възпитават мутри

    Коментиран от #23

  • 22 Бай хой

    27 1 Отговор
    Аз се сещам само за един умен циганин и това е доктор Чирков. Иначе циганин става само за мишена и за нищо друго.
  • 23 Хахаха

    21 2 Отговор

    До коментар #21 от "хххх":

    Малко драматизираш
    НЕ МУТРИ, А БЪДЕЩИ ПРЕМИЕРИ
    То до 12ти клас ще прочете и ,, Винету"
    Хахаха
  • 24 Уую от Пичковци

    21 1 Отговор
    Това жалко подобие на човек въобще не е трябвало да се ражда.То вече е паразит а е само на 14 години ,но ще живее още поне 50.А страшното за нас българите е че не е само едно а са много.Математчески и статистически вече сме прецака.
  • 25 браво на бащата

    24 0 Отговор
    Циганина наистина разбира само от бой, ако културно и вежливо го помолиш, той ще реши, че си слаб и пак ще продължи да прави проблеми.
    Имах подобен контакт, помолих го няколко пъти, естествено, че не ме разбра и на четвъртия му показах, че ще яде бой, ефекта беше поразителен. Не го пребих, но бях доста афектиран, а и съм добре трениран и мангала явно е схванал, какво ще му се случи.
  • 26 браво на бащата

    33 0 Отговор
    Браво на бащата!!!!!!
    Забелязал съм, че вече обществото е толкова наплашено от циганското беззаконие, че не реагира на подобни издевателства от страна на джагалите.
    Много българи са наплашени от орките и реакцията е:"Внимавай, той е циганин, ще доведе другите цигани и ще те пребият."
    Полицията е безсилна и бездейства, циганите не подлежат на наказания, дори и да ги има те са символични!!!!!!!!!!!!!!!!
    Време е всички БЪЛГАРИ да се обеденим и да дадем задружен отпор на циганското беззаконие и да протестираме срещу умишленото бездействие на властимащите.
    Бащата на детето е ГЕРОЙ, дано има истиснки българи да го подкрепят, защото на институциите не може да се разчита! Джанговците даже са си намерели корумпиран цигански лекар да го освидетелства и да изкара печката потърпевш.
    До там ни докара скапаната държава, да се оправяме сами.
  • 27 БАЙ ОЙ

    14 0 Отговор
    Еваларка
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 БАЙ ОЙ

    11 0 Отговор
    Еваларка
  • 30 Гост

    14 0 Отговор

    До коментар #6 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Ами да му хвърлят още един бой за да дойде на себеси.
  • 31 Гост

    15 0 Отговор
    Преди време ми разказаха една история, за едно наше северозападно българско село. Та в това село останали предимно възрастни хора, пенсионери, нямащи друга алтернатива, а и разбираемо неискащи да напуснат родното си място и дом, койта цял живот са градили. Но в последните години, заради обезлюдяването на селото им, в многото останали празни къщи се настанили цигани и така лека полека превзели селото. Крадяли покъщината, животните, парите, зимнината и какво ли не се сетите от останалите възрастни хора, а ако срещнели съпротива, били и бити и пребивани. Старците се обръщали неведнъж към местната управа и полиция, но безрезултатно. Никой не ги защитавал. Така в един момент се оказало, че ситуацията е нетърпима. Един ден един възрастен дядо или възрастна жена, не запомних точно, отишъл до града до една местна борческа групировка и поискал да разговарят. Поканили дядото, а той носел една пълна платнена торбика за хляб, от едно време. Когато дали думата на стареца, той първо изсипал торбата на масата и със сълзи на очите започнал. От торбата се разпилели и попадали и на земята монети с левове и стотинки и хартиени дребни пари, доста при това. Дядото казал: Идвам при вас с молба за помощ, че цяло село е пропищяло от цигани и им обяснил какво се случва и, че всеки е дал каквито пари може и има да си платят, за защита. Човекът насреща помогнал на дядото да си събере обратно парите в торбата и казал, че нямат нужда от тях. Отпратил човека по живо по здраво и так
  • 32 Гост

    26 0 Отговор
    Отпратил човека по живо по здраво и така. След няколко дни на въпросните лица в селото им се случила случка. Една вечер или нощ се изсипали няколко черни големи возила в селото и циганите били брутално пребити. В къщите се е влязло без предупреждение и без въпроси и разговори. Без оглед на пол и възрастова група са чупени глави, ръце, крака и така нататък. След операцията групата изчезва и с това се слага край на всичко. Повече случай на кражми и бити пенсионери няма. Така че, циганин и на снимка да го видиш, шамар да му удариш?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 айтозлия

    6 0 Отговор
    така е и в айтос пълна толерантност към циганите.но нали това е електората на едрев -за да може и той да си има хотел на слънчев бряг.
  • 35 само главни букви

    3 0 Отговор
    управия няма в тая държава,отдавна съм се отказал, да се надявам
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 киР междупръстите

    9 0 Отговор
    ееее най-после новина че българин е набил цигане........
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бай хой

    9 0 Отговор
    По новините казаха че са глобили човека 100 лв. Каде да внеса и аз 100лв. и да ида да го поотрепа че ми се струва че му е малко?
  • 40 Палко

    4 0 Отговор
    Циганин ли е само от бой разбира!!!
    Всичко друго е губене на време!
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 1221

    5 0 Отговор
    Такива са избирателите на Боко Тъпото - тъпи и черни като самия него.
  • 43 Славски

    1 0 Отговор
    Когато държавните служители не искат да си свършат работата, винаги им пречи някоя процедура, която е измислена от такива като тях именно за да пречи.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ред

    0 0 Отговор
    САМО така.
  • 46 незнайко

    0 0 Отговор
    Процедурата не е сложна а много проста !!! Училището трябва да остави родителите да се оправят помежду си !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове