891 6

Марешки се обединява с Льо Пен и Вилдерс за евроизборите

Радвам се, че европейските патриоти припознаха нас като българската патриотична формация и предпочетоха сътрудничеството с нас

Стефанаки Йоанис

Партия "Воля" ще си сътрудничи с групата "Европа на нациите и свободите". Това обяви в Брюксел председателят й Веселин Марешки.

Партията ще се стреми на изборите за Европейски парламент догодина да спечели 2 или 3 места, които ще бъдат част от "Европа на нациите и свободите". В момента в нея членуват 37 евродепутати от френския "Национален фронт" на Марин Льо Пен, холандската крайнодясна Партия на свободата на Герд Вилдерс, Партията на свободата на Австрия и италианската Северна Лига, съобщи БНТ.

"Радвам се, че европейските патриоти припознаха нас като българската патриотична формация и предпочетоха сътрудничеството с нас. В Германия нашите партньори са вече втора политическа сила, в Австрия са в правителството, очакваме в Италия да победят. Много е вероятно на следващите европейски избори нашите партньори да бъдат от водещите в Европа", коментира самият Марешки.

Джейн Аткинсън - заместник-председател на групата "Европа на нациите и свободите" в Европейския парламент пък каза:

"Ню Йорк Таймс" описа г-н Марешки като българския Тръмп, защото е бизнесмен. Той създава работни места, разбира бизнеса. Именно данъците, които бизнесът и хората плащат, определят какво ще правим - дали ще има пари за здравеопазване или образование. Много е освежаващо да имаме бизнесмени тук в Европарламента".

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • El comandante
  Отговор
  1 14:06  02.03.18
  Тоя дупедсвец кой го пусна в А група без бутони?!?
 • 2 15:19  02.03.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Хех
  Отговор
  3 15:32  02.03.18
  Егаси политикатааа егаси Жовота ! със пари всичко ставаа и в Европа и у нас
 • Калинка от Герб
  Отговор
  4 22:02  02.03.18
  Тоя имитатор на политик се помисли за велик но като му натиснаха главичката започна да лиже подметките на ГЕРБ. Та кой го ибава за две стотинкииииии
 • цоле
  Отговор
  5 15:19  03.03.18
  ЕДИНСТВЕН ДАДЕ НЕЩО НА ХОРАТА
 • Slavic Vibes
  Отговор
  6 19:51  03.03.18
  Браво на Марешки. Льо Пен (Франция) и Вилдерс (Холандия), за тези които не знаят, бяха ПРОТИВ имиграцията на Африкански убийци от Степите. За голямо наше европейско съжаление, Европа ще бъде африканизирана, защото не ги избраха.

Напиши коментар:


Публикувай