Last news in Fakti

28 Август, 2023 15:52 2 897 28

„Българско лято” на Божков: Твърдението, че някой се прибира по собствена воля, за да се укрие, е повече от нелепо

  • българско лято-
  • васил божков-
  • връщане-
  • укриване-
  • воля

Останките от Гешевата прокуратура са наследили всичко характерно за онзи, който се мислеше за „инструмент в ръцете на Господ” - наглост, арогантност и грозен политически ПР, се казва в позицията на гражданската платформа

„Българско лято” на Божков: Твърдението, че някой се прибира по собствена воля, за да се укрие, е повече от нелепо - 1
Снимка: БГНЕС

Останките от Гешевата прокуратура са наследили всичко характерно за онзи, който се мислеше за „инструмент в ръцете на Господ” - наглост, арогантност и грозен политически ПР. Това коментират от гражданската платформа на Васил Божков „Българско лято” на страницата си във Фейсбук.

"Проведеното заседание на СГС беше изпълнено с повече пропаганда, отколкото с факти. Твърдението, че някой се прибира по собствена воля, за да се укрие, е повече от нелепо”, казват от платформата.

От „Българско лято” обясняват, че решението на съда ще бъде обжалвано на 5 септември. „Дано станем свидетели на адекватно и справедливо правосъдие, каквото очаква цяла България”, се казва в позицията, цитирана от Нова телевизия.

От медията припомнят, че Софийският градски съд уважи искането на прокуратурата и реши да остави за постоянно в ареста Божков, защото можело да се укрие и защото имало обосновано предположение за извършено престъпление. Адвокатите на бизнесмена обявиха, че ще обжалват.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нелепо ,

    28 2 Отговор
    нелогично и тотално безпочвено ! Безсилие !

    Коментиран от #14

  • 2 боко или божков

    33 7 Отговор
    Само се чудя кой е по големият мафиот !!

    Коментиран от #19

  • 3 дон Антон

    25 2 Отговор
    Какво ни занимавате с Божков откакто се е върнал... Да се оправя не ме интересува Божков и компания, пари от тях не съм взимал и немам да връщам, да му мислят другите!
  • 4 6754

    14 12 Отговор
    Адекватно и справедливо правосъдие означава Черепа да изглежда в затвора.
  • 5 ЧОЧО

    24 11 Отговор
    Държава където мафиоти са на почит.Тоя череп бил много умен. Защо не е забогатял преди 1989год? И как се намират хора да ги защитават такива незаконно забогатели !

    Коментиран от #7

  • 6 Тома

    22 3 Отговор
    Много ми е чудно при тези милиарди които има черепа да се навежда като мишка.Хората със снайперите умряха от глад да го чакат да започне да действа
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 прозрение

    16 1 Отговор
    Как не се сетих по-рано сега си мисля че Божков се е върнал да се изчисти и да спечели после изборите с неговата си партия ... начи предстоят още много и редица добри години за бугарския данакоплатец :)
  • 11 Щом има съд и прокуратура

    10 0 Отговор
    И има конституционен съд
    Трябва да има конституционна прокуратура
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Няма такава държава !

    17 6 Отговор
    Къде ще се укрие,като сам си се върна ? И какво престъпление ще извърши,като го следят и подслушват ?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 ЕДГАР КЕЙСИ

    12 7 Отговор
    "ЧЕРЕПА" СЕ ВРЪЩА ЗА ........ ДА СЕ УКРИЕ ОТ ....... КГБ И ПУТЛЕР ......... ФАКТ ! ......... НЕ Е ХИЧ "НЕЛЕПО" , ZAЩОТО .......... ПУТЛЕ НЕ "ПРОСТИ" НА ........ ПРИГОЖИН , ТА ЩЕ Е СНИСХОДИТЕЛЕН КЪМ ......... ЕДИН "ДРЕБЕН" ШАРЛАТАНИН ......, ФАКТ !
  • 16 Дебил

    2 8 Отговор

    До коментар #14 от "Българин":

    Същият който гласува за Тиквата.
  • 17 Адекватно и

    4 3 Отговор
    справедливо правосъдие за този юнак, означава минимум 20 годинки!!!
  • 18 АМИ ДА БОЖКОВ ИЗКОПАЛ

    2 1 Отговор
    СИ СИ ПАРТИЗАНСКА ЗЕМЛЯНКА И ТАМ ША СА КРИЕШ ДОКАТО ОНИЯ ТИ КОПАЯТ ГРОБА....
  • 19 АМИ ПОНЕ В ОБЕКТИТЕ НА БОЖКО

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "боко или божков":

    ИМАШЕ КАСОВИ АПАРАТИ А БОКОВИТЕ ФИРМИ СА В ЧИКМИДЖЕТА КЕШ И КЮЛЧЕТА...

    Коментиран от #20

  • 20 Ми да никой не е чул боко

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "АМИ ПОНЕ В ОБЕКТИТЕ НА БОЖКО":

    Да внесе един лев на държавата а само имаше о всички.
  • 21 🇧🇬🇪🇺💯

    4 2 Отговор
    Айде ве Череп, сичките хайванчета се изредиха да си имат Политически Партии като “пр100кИро”, Асан Великолепни, са само теб чакаме, Лято ще ли е, Българско ли ще е, Зима ли ще е, счупи Леда Василе?!
  • 22 🇧🇬🇪🇺💯

    4 2 Отговор
    Ммм, не знам, може някой да е направил Предложение на Черепа на което не може да откаже, например Разходка от Драгалевци до Бай Кръстьо, посока Черни Връх?!
  • 23 🇧🇬🇪🇺💯

    4 2 Отговор
    Тук дори може да направим ена Анкета във Форума?
    1. От колко метра и с какъв Калибър Мутра Ганчо от Банкя, Черепа, Пеевски, Ахмед Доган ще бъдат елиминирани?
  • 24 ГОРСКИ

    8 3 Отговор
    Божков ако вкара Буда във затвора ще влезе в историята на България!!!!!!!!

    Коментиран от #27

  • 25 Коуега

    0 0 Отговор
    мнооооого меко действа колегата Божков. Тук е България и по друг начин досега не е ставало - защо си мисли, че сега ще стане. Един по един - отгоре надолу - не са чак толкова много
  • 26 Държава от крадци и некомпетентни

    1 0 Отговор
    Как може Божков да има партия а самият да е в Дуцай? Как може, адвокатите на Божков да лъжат така безогледно, че се бил прибрал сам?
    Къде са медиите, защо не задават адекватните въпроси? Защото не остана никой, който да е компетентен, в държавата.
    Егати и държавата!
  • 27 По Лесно

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ГОРСКИ":

    е да го прати на страшен съд - не си струва усилията да бъде осъден
  • 28 Тази лъжа е шамар в лицето на хората

    1 0 Отговор
    Васил Божков неможе да бъде екстрадиран, защото България няма споразумение за екстрадиране с Дубай. Дори и за правна помощ няма такова. На два пъти България моли за правна помощ, но Дубай не отговаря на нито едно от двете.
    После, как може едно лице да бъде екстрадирано от Дубай, ако там не е имало дело за екстрадиране, със съответните правни процедури?!
    Някой жестоко се подиграва с правосъдието и обществото.
    Трагикомедията, по-точно, фарът с Божков е в ход и то пред цялото общество. Нагло и безпардонно.
    Лъжите на адвокатите, на Божков, че бил сам решил да си дойде, че властите в Дубай не му позволявали по-рано, от съображения за сигурност, че бил в отлично здраве и спортувал... са подигравка с всички нас и правосъдието. С медиите, които в един глас, ги повтарят, без да задават основателни въпроси и са критикуват.
    Истината е, че след като видяха, че лице, което се е прибрал само и не е било екстрадиране, може да получи нови обвинения, веднага обърнаха плочата и смениха "тактиката". Въпросът е, колко законно е това и как едно лице, само за 3 дена, може от неекстрадирано, да стане екстрадиране?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол