696 1

Поздрав за жените в район „Северен”

Венцислав Михайлов

Официални гости на администрацията на район "Северен" по повод Международния ден на жената - 8 март днес бяха деца от ДГ “Бреза”.

Малчуганите от четвърта група на детската градина поздравиха дамите за празника с изпълнението на песни, стихове и танци, посветени на майката. В чувствените изпълнения бе засегната благодарността на децата към майката, за живота, който им дарява, за топлите прегръдки и ежедневната обич.

С много настроение децата подариха на всяка жена цвете, ръчно изработено от тях. Директорът на ДГ “Бреза” Нели Димитрова пожела на присъстващите да бъдат здрави и обичани от децата и съпрузите си.

От своя страна кметът на района инж. Ральо Ралев също поздрави нежната половина от администрацията и гостите си с пожеланието за здраве, късмет и любов и връчи на всяка от дамите красива червена роза.

По повод Международния ден на жената - 8 март кметът на район "Северен" инж. Ральо Ралев гостува и на дамите от Градски туристически клуб на ветераните “Пълдин”. С бурни аплодисменти и прегръдки, жените от Туристическия клуб посрещнаха Ралев и екипът му, с много песни, танци и вкусни ястия.

“Изключително щастлив съм да ви поздравя с днешния празник – винаги усмихнати, вие ме зареждате с енергия и позитивизъм.” – сподели инж. Ралев – радостен съм, че посрещаме най-хубавия пролетен празник - празникът на жената заедно.

На всички празнуващи кметът на район “Северен” поднесе по красиво пролетно цвете.
Дамите от пенсионерски клуб “Герджика” в район “Северен” пък бяха поздравени за празника от заместник-кмета Лариса Кътова. Те се включиха в забавни, развлекателни игри, подкрепящи общуването между тях.
Доброто настроение и повдигнатият дух съпътстваха осмомартенския ден.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • El comandante
    Отговор
    1 22:15  08.03.18
    За всички Български (бивши и бъдещи) Майки Специални Поздрави!!!! В една лодка сме !!! С Всс сме!!!

Напиши коментар:


Публикувай