Last news in Fakti

5 Февруари, 2012 15:32 18 739 12

Ледът подхлъзна цистерна с пропан бутан

  • цистерна-
  • разград-
  • търговище

Пътят Разград-Търговище е временно затворен

Ледът подхлъзна цистерна с пропан бутан - 1
Снимка: Архив

Цистерна, превозваща пропан бутан, се подхлъзна и препречи напречно платното на пътя Разград-Търговище край между селата Трапище и Манастирско. Движението се извършва по обходен маршрут - път 2-51, Чудомир - Тръбач - Сейдол.

Товарният автомобил е пътувал от Разград за Търговище. Цистерната е поднесла и се обърнала, препречвайки напряко шосето. За щастие водачът се е отървал само с преживения страх и леки наранявания. Не се е стигнало до изтичане на опасния товар.

Прицепът е пречупен към цистерната, а тя е напречно на платното и ще бъде изтеглена с кран. Започнало е прехвърляне на горивото. На мястото има екипи на ОУ "Пожарна безопасност и защита на населението".

Продължава да вали в региона. В Кубрат валежът вече е от сняг. Над 80 кубика пясък и солна смес са разпръснати само за Разградски район, каза дежурният.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пламен Йорданов

    0 1 Отговор
    А картинката какво общо има с цистерна и пропан бутан > ?

    Коментиран от #2

  • 2 Александър Гълъбов

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пламен Йорданов":

    @1 такава имали такава сложили (картинка)
  • 3 Михаил Тодоров

    0 0 Отговор
    Сега снимката е Актуална.
  • 4 логобот

    0 2 Отговор
    това няма ни6то об6то с пропанбутан пи6ат само глупости неосжедомени журналисти
  • 5 Винетка 2012

    0 2 Отговор
    Плащайте винетки за заледени пътища :).

    Коментиран от #10

  • 6 ...

    1 0 Отговор
    Доколкото виждам е древна Шкода Европа, кой знае с какви галоши я карат...

    Коментиран от #7

  • 7 Винетка 2012

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "...":

    6, заради такива като теб сме на тоя хал!
  • 8 Ивайло Иванов

    1 0 Отговор
    Да ти драго да прочетеш нещо из българските сайтове.... "Продължава да вали поледица в региона. "
  • 9 Юлиан Перчинков

    1 0 Отговор
    много лошо !!!
  • 10 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Винетка 2012":

    @5 ma ne plashtai be koi te kara.v ciala evropa e mnogo snega i edvam se dvijat obache nashte darveni filosofi iskat Borisov da dokara lunohodi za tiah da chistiat snega.
  • 11 оги

    0 1 Отговор
    Работата е в това че най големият проблем е в държавата не направиха едни хубави пътища за винаги а като дойде началото на годината веднага винетки 67 лв а за камионите 1050 лв също и данъците и какво 3 000 000 милиона моторни превозни средства като си купят винетка и като си платят данъка колко милиарди събира тая държава за каква стойност се говори дори няма ме и математика за тази сума а те само оправят дупки ,а за тези пари само за една година може да оправят всички пътища.
  • 12 оги

    0 1 Отговор
    Да добавя и още нещо докато не спре цяла България да пълни джобовете на тези измамници няма да се оправи България не трябва да признаваме тези кой е президента кой е министъра ние хората сме ги направили там да седят на топло и да крадат наще пари ние хората им даваме заплатата зада си хранят гладните стомахи.Казвам го пак докато всички не се съединим да оправим България няма кой да го оправи да не забравим то си пише СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА.