6 098 5

Жена си преряза врата в Пловдив

Случаен минувач спасил живота ѝ

Жена си преряза врата в Пловдив
Мария Атанасова

Пловдивчанка опита да се самоубие, като пререже вените на ръцете си и след това на врата. Кървавият инцидент е станал в глуха уличка до Младежкия хълм, съобщи "Трафикнюз".

На плашещата картина се натъкнал случаен минувач. Мъжът забелязал тялото на жената да лежи до оградата на къща. Приближавайки, забелязал кръвта и веднага се притекъл на помощ. Повикал "Бърза помощ" и полиция.

Медиците превързали раните на пловдивчанката и веднага я отвели в болница. В лечебното заведение тя претърпяла операция.

Идвайки в съзнание, тя разказала, че е самотна и не ѝ се живеело повече. Оказало се, че жената е на 66 години и водила скитнически начин на живот. Често се навъртала в района на Младежкия хълм.

Пловдив / България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Да сложим край на безумието
  Отговор
  1 15:19  10.06.18
  Вместо да купуваме по няколко самолети, кораби и бронирани машини за бутафорната ни армия да се погрижим за пенсионерите, болните и бездомни хора. Само че там няма комисионни! Не сме държава а територия в която политиците крадат като за последно.
 • Хасан
  Отговор
  2 16:40  10.06.18
  Обучаваме медици,сестри и ги пращаме да се грижат за немските пенсионери в Германия, а нашите ги оставяме на произвола на съдбата им..

  Коментиран от #3

 • Plovdiv
  Отговор
  3 16:59  10.06.18

  До коментар #2 от "Хасан":

  Haпълно прав си Хасане и аз ти сложих +. Но откъде тая загриженост у тебе за бълг. пенсионери и още повече това говорене в първо лице?! Нали се самоопределяш като турчин, а за Ердоган си готов да сложиш глава на дръвника? Не се заяждам, съвсем добронамерено те питам, ако си останал с обратното впечатление, да прощаваш...
 • 4 17:13  10.06.18
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бг тр
  Отговор
  5 20:16  10.06.18
  Турците в България са повече загрижени за тази територия отколкото самите патриотични потомци на самоопределящи се бг , злобата която таите в себе си ще ви погуби вас ,лошо много лошо

Напиши коментар:


Публикувай