4 309 6

Погребаха Владимир Пелов в селото на баба му

Траурното събитие се охраняваше от 4-5 служители на полицията

Мария Атанасова

В тесен семеен кръг вчера в 10:00 ч. бе погребан Владимир Пелов. Роднини и неколцина приятели на починалия го изпратиха в последния му земен път. Погребението се състоя в гробищния парк на Гурково, съобщава botevgrad.com.

Родом от това село е бабата на Пелов по бащина линия. Оттам е и една от бабите на съпругата му.

Траурното събитие се охраняваше от 4-5 служители на полицията.

Владимир Пелов бе убит с 3 куршума при престрелка между него и Марио Панчев в центъра на Ботевград в късните часове на 5 юни 2018 г. При престрелката Панчев бе тежко ранен. Той бе настанен в критично състояние в „Пирогов” и издъхна броени дни след това - на 9 юни.

Марио Панчев ще бъде погребан днес. Поклонението е от 11 часа в черквата „Св. Вознесение Господне“ (старата църква), която той приживе често посещавал. Погребението е организирано от 13:30 часа в гробищния парк на Ботевград.

България


Още по темата

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • SAAB
  Отговор
  1 09:22  12.06.18
  Полицията можеше и да не го охранява......бягството ще да е трудно ! Или може би е била ...почетен караул ! Да не пропуснете да отразите и погребението на убиеца......с репортаж от мястото на "събитието " !
 • Работа и далавера
  Отговор
  2 10:19  12.06.18
  В България Вип персоните са номер едно дори и в последният си път!Стотиците добри и трудолюбиви хорица които умират сами всеки ден в Родината си,която е вече над тридесет години мащеха за тях,не са интересни за нашите ,, глашатай" на новини....
 • Бакша
  Отговор
  3 11:37  12.06.18
  Защо трябваше въобще да се повдига въпроса за двама бандити които са се избили техните приказки ако не знаете са нямам един ден трудов стаж или съм вънка или съм вътре
 • Русенец
  Отговор
  4 14:48  12.06.18
  Полицията скри третия присъствал на тези 2 убийства, и така замаза за пореден път случая. Тези двамата са жертва на полицейщината в България.
 • Кмета
  Отговор
  5 22:33  13.06.18
  Дано е жив, той е герой
 • АНОНИМЕН
  Отговор
  6 02:20  14.06.18
  СЕГА КОГО ПОГРЕБАХА ,КЛОШАРА ИЛИ ПЕЛОВ , ,И ЗАЩО ИМ Е ДА ГО ОХРАНЯВАТ ,СЛЕД КАТО Е БИЛ ОПАСЕН СПОРЕД ТЯХ , ИМА НЕЩО ГНИЛО В ТОВА , И КОЙ Е КЛМШАРА И КЪДЕ Е Р.КОЛЕВ ,МНОГО ОПЛЕТЕНА ИСТОРИЯ ,АМА ТО РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ

Напиши коментар:


Публикувай