Last news in Fakti

20 Февруари, 2012 12:47 8 307 16

Простреля се бивш охранител на Борисов

  • павел ангелов-
  • простреля

Шефът на звеното за борба с тероризма във Велико Търново Павел Ангелов се е прострелял тази сутрин с личното си оръжие, съобщава RegNews. Ангелов е бивш охранител на премиера Бойко Борисов и негов личен приятел.

По неофициална информация Ангелов се е прибрал в дома си след работа около 4 часа тази сутрин. Докато се е събличал, е изпуснал собствения си пистолет, който е произвел изстрел в крака му. Куршумът е минал през таза, меките органи и е засегнал далак и червата му.

Ангелов е в операционната от 5 часа тази сутрин. Засега няма опасност за живота му.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иракли Иракли

    0 0 Отговор
    На всеки може да се случи.Само този който не е боравел с оръжие
    няма да допусне грешка.А,ЯНКО ДИМОВ ,някой спомняли си за създателя на първата часна охранителна структура,посрешнала МАРИЯ ЛИЗА.Спомняте ли си колко нелепо загина той!ИРАКЛИ!
  • 2 lupo

    0 0 Отговор
    a za6to e bil s zareden pistolet,o6te vednaj da se vidyat policaite !
  • 3 хитлер

    0 2 Отговор
    айде боко дано си следваштия
  • 4 йордан иванов

    0 1 Отговор
    шеф аматьор
  • 5 АМАН ОТ ТЪПАЦИ ПОЛИЦАИ

    0 1 Отговор
    да му вземат разрешителното...в закона си го пише :
    ЗАБРАНЕНО Е ДА СЕ ДЪРЖИ ПАТРОН В ЦЕВТА НА КНО..
  • 6 Рамбо

    0 1 Отговор
    Полицията ни е препълнена от "Рамбовци", а правилата са прости и ясни и употребата на огнестрелно оръжие е строго забранено в населени места, затова трябва да им се вземе оръжието и да станат като английските полицаи, само с палки, но те каквито са ни професионалисти, ще започнат да се спъват и да им влизат по дупките и пак ще има подобни инциденти.
  • 7 jack daniels

    1 0 Отговор
    Аве по тея форуми с конкурси за простотия ли сте се събрали бе братче...полицаите биеле,аматьори били и върха на тъпомера-да ходели като английските Бобита...Авеее Рамбо ако ги няма тия наши полицаи-хубави лоши-такива като тебе щяха да са ви избили отдавна по селските кръчми.Ииии цялата тая акция на комунетата да съботират полицията,вече стана досадна и те самите не знаят какви последствия носи това за цялата ни държавица.Но на тях това им е целта,в силна държава не може да се краде лесно.А сега си спомнете кво беше само допреди няколко години-бандитлък,мутри,убийства,рекет всеки си правеше квото иска.
  • 8 до 7

    0 1 Отговор
    че те най-големите к....ти са в полицията ве...и НСО...и казармата..
    който не може тираджия да стане полицай го прайм...тва е девиза на пожарникаря и физкултурника
  • 9 бай хуй

    0 0 Отговор
    a be jack daniels ti ako ne si policai............
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Идиота

    0 0 Отговор
    Е.ати некадърниците.Само идиот може да се движи със зареден пистолет.
  • 12 мартин акакка

    0 1 Отговор
    б....и идиота хаха

    Коментиран от #16

  • 13 kkk

    0 0 Отговор
    А бе джак даниелс кого е опазила полицията бе? Полицията е една шайка от негодни и слабо грамотни хора. Говори на ти, проси и се залага по храсталаците по бетер от партизани.
  • 14 joker

    0 0 Отговор
    Отново чета абсурдните еснафски и ограничени коментари на форумци. Познавам въпросния човек лично. Изказвания, като идиот и некадърник звучат смешно. Ако има човек, който да е професионалист в буквалния смисъл и да е адски добър в това, което прави, то това е човекът Павел Ангелов. В момента той е в болница и е по-добре всички да му пожелаем скорошно възстановяване. Все пак никой от нас не знае истинската версия.
  • 15 охранител

    0 0 Отговор
    ----Дааа вярвам ,че човекът е професионалист,но дори и той не е бил застрахован.Найстина оръжието си е оръжие,и се случват такива гафове и никой дори и професионалист не е застрахован! Дано са по рядкост! Пожелание за бързо оздравяване на човека и съвет да си смени моделът оръжие с различено действащ предпазител от това което е ползвал и е гръмнало!
  • 16 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "мартин акакка":

    @12 na kakvo se radvash?na vseki moje dase sluchi.dano se opravi choveka.