786 3

Малко над година затвор за непълнолетна, удушила детето си

Наказанието се намалява с една трета, тъй като извършителката е признала вината си

Малко над година затвор за непълнолетна, удушила детето си
Мария Атанасова

Районен съд - Казанлък наложи 1 година и 4 месеца затвор с 3-годишен изпитателен срок на 17-годишно момиче, удушило новородено си дете, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив. Районна прокуратура - Казанлък внесе в съда обвинителен акт спрямо непълнолетно момиче (на 17 г.), на което е повдигнато обвинение, че на 1 март 2018 г. в землището на село С., община Казанлък, като непълнолетна, но разбирайки свойството и значението на извършеното и можейки да ръководи постъпките си, като рождена майка, умишлено е убила новородения си син, веднага след раждането му чрез удушаване.

На първото съдебно заседание подсъдимата призна изцяло вината си и поиска да се възползва от законовата възможност за провеждане на съкратено съдебно следствие, при което определеното наказание се намалява с една трета.

На 10 септември 2018 г. Районен съд - Казанлък призна подсъдимата за виновна и определи наказание от 1 година и 4 месеца „Лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок от 3 години.

Присъдата подлежи на обжалване и протестиране пред Окръжен съд - Стара Загора.

България
Поставете оценка:
Оценка 0 от 0 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Бат Саше
  Отговор
  1 12:07  12.09.18
  Не присъда, а медал трябва да и дадат. Да удуши и всички останали, които ще народи!!!
 • ClaraStiger
  Отговор
  2 12:24  12.09.18
  Последната ми заплата беше 2500 щатски долара за работа онлайн 12 часа в седмицата. Сестра ми приятел е средно 8k за месеци сега и тя работи около 30 часа в седмицата. Не мога да повярвам колко лесно беше, след като се опитах. Потенциалът с това е безкраен. Това е, което правя>>>> Ecash10.COM
 • Салам Алеко
  Отговор
  3 14:02  12.09.18
  В първата отпуска, ще забърка ново отроче, в махалата мераклии колкото искаш! А и толкоз месеци неклатена, може и още на гарата в Сливен да го започне!

Напиши коментар:


Публикувай