Last news in Fakti

12 Март, 2012 10:24 30 266 26

Тежка катастрофа с BMW уби 23-годишно момиче

  • катастрофа-
  • хасково-
  • катастрофи
Тежка катастрофа с BMW уби 23-годишно момиче - 1
Снимка: БГНЕС

Тежка катастрофа в ранните часове на деня по пътя Хасково Димитровград доведе до смърта на 23-годишно момиче. Тежко ранен е 37 годишен мъж. Именно той е управлявал BMW, което по неуточнени причини напуска пътното платно и се преобръща няколко пъти, малко преди разклона за село Крепост. И двамата били от селото, връщали се от Хасково, съобщава онлайн изданието Haskovo.net.

Шофирал е мъжът. Вероятно поради заспиване, той изтървал контрола над мощното возило. С несъобразена скорост, BMW-то изхвърча от пътя и се преобръща в протежение на почти 100 метра. Спира в малко крайпътно дере. В смачканата кола на място умира девойката.

Шофьорът, Васил Генев, е откаран в тежко състояние в димитровградската болница Света Екатерина. В съзнание е, въпреки многобройните си травми. Първоначалните преглед с рентген и скенер показват много наранявания по главата, крайниците и черепа. Особено притеснителни са травмите по главата. Медиците обмислят да направят и ядрено магнитен резонанс на мъжа.

Според димитровградските лекари, засега няма непосредствена опасност за живота, но последиците от черепните травми, понякога се проявяват по-късно.

От ОД на МВР Хасково разпространиха съобщение, в което уточняват, че часът на инцидента е 6.05 тази сутрин. Официалната причина за катастрофата е несъобразена скорост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ograni4enie

    5 1 Отговор
    emi taka e kato se pomislat za bezsmurtni i hop n'ai lo6oto stava samo neznam 6to gospod zima vinagi nevinnata du6a e koito e pri4inil katastrofata 6te si ostane jiv i 6te si jivurka mizernia jivot se edno ni6to ne e stanalo!!!

    Коментиран от #2

  • 2 The Bear

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "ograni4enie":

    @1 - Прав си в твърдението си, но адски дразни писането на латиница с безброй грешки и без всякаква пунктуация, да знаеш!
  • 3 Alek

    3 2 Отговор
    Не че не вярвам в господ. Обаче най опасното място е до шофиора винаги той умира а шофиора остава жив защото инстинкта за самосъхранение удря винаги отдясно колата първо.
  • 4 ВАЗ 2107

    2 2 Отговор
    ima ne6to vqrno....................
  • 5 ВАЗ 2107

    2 2 Отговор
    Problema e v desniq pedal,ne go natiskaite kadeto ne trqbva!Az sa6to obi4am sportnoto karane no,kadeto moje!
  • 6 ВАЗ 2107

    2 2 Отговор
    Problema e v desniq pedal,ne go natiskaite kadeto ne trqbva!Az sa6to obi4am sportnoto karane no,kadeto moje!
  • 7 трактор

    2 0 Отговор
    "...наранявания по главата, крайниците и черепа. Особено притеснителни са травмите по главата..." а по черепа не са...явно на тоя черепа се намира на друго анатомично място ... добре, че пак не са отнесли и някой в насрещното...
  • 8 ПОЗНАТА

    2 0 Отговор
    БОГ ДА Я ПРОСТИ. ГОРКОТО И ДЕТЕ, ЩЕ СТРАДА ЦЯЛ ЖИВОТ....БЕЗ МАЙКА И ....БЕЗ БАЩА
  • 9 аз

    2 0 Отговор
    ОТ къде пък знаете кой е невинен, и кой виновен? Това не е ваша работа, Господ си знае нещата и всичко си има причина и строга логика, дори да не си личи на пръв поглед.
  • 10 бблбл

    2 0 Отговор
    Още много хора ще умрат! Виновен невинен всички умират рано или късно няма спасение!
  • 11 дюшеш

    2 0 Отговор
    точно където е изхвърчал, пътя е прав и е като магистрала 2 ленти в една посока.

  • 12 мухлю

    0 0 Отговор
    е е кво да правим другия път да си отвори очите
  • 13 Минчо

    3 1 Отговор
    ОТ Селянин със BMW какво друго да очкваме.
  • 14 Mil4eV

    2 1 Отговор
    Минчо като гледам селянина тук си ти . Няма никакво значение дали човека е селянин или е карал бмв какво значение има това не знам не защитавам човека но не си ти този които ще определя хората какви са напиши нещо по умно
  • 15 георги

    2 0 Отговор
    познавах момичето!
    много нелепо наистина
    никой не е застрахован
  • 16 Пловдив

    1 0 Отговор
    Писна ми да чета за смърт,за катастрофи,за убити и ранени!... Имам чувство,че живея не в европейска държава,а в някаква голяма лудница с площ 111 хил. кв. км.
  • 17 kkk

    1 0 Отговор
    Прав си колега. Тук всички вече сме психари. Тласкат ни от години по този път
  • 18 Тест Пилот

    1 0 Отговор
    Докога ще умират млади хора по пътищата на тази страна,къде е държавата и родната полиция дога полицаите ще стават полицаи заради 20 и повечето лева подкуп,докога ще избира ме родните си управници а на тях във послецви е ще им е безразлично за нас и това какво става с народа.Няма никакво значение дали си от село или от града,дали караш кон или BMW или Мерцедес дали си мисюлманин или христянин,поважен е човешкия живот всичко друго е политика и бошлав работа.Жалко за младото момиче лека и пръст и да почива във мир,моите съболезнования на близките и роднините и.
  • 19 Веско

    2 0 Отговор
    Моите съболезнования. Много е тъжно наистина. (Като гледам какви са някой от коментарите, как изместват смисъла на темата просто ми става мъчно и тъжно колко сме коравосърдечни и безчувствени и при положение че утре може да сме аз и ти и всеки друг и положението ще е същото а именно тези които ще пролеят сълза ще са много по-малко от тези които ще те хулят. СВЕТЛА Й ПАМЕТ НА МОМИЧЕТО :((
  • 20 Стоян Стоянов

    0 0 Отговор
    в този случай не виждам какво общо има държавата, едно нещо като не можеш да го правиш не го прави. то бмв не е за всеки именно заради подобни случаи.
  • 21 Alexander

    0 0 Отговор
    Хорааа на всеки може да се случи да заспи на волана, не се знае кой колко е уморен на мен ми се случи посред бял ден на магистралата в дясна лента с 130км/ч. и добре че се осъзнах на време, но този човек явно не е могъл.Жалко за момичето, че си е отишло толкова младо, но помнете, че когото някой кара този с него или до него не трябва да спи!!!
  • 22 умен

    0 0 Отговор
    Случката е хем тъжна хем показателна за това как се избиват кямплекси в БГ.Много е фейшън да качиш мацка в БМВ да надуеш чалгата и да се правиш на мъж.Резултата е логичен
  • 23 Viktor

    0 0 Отговор
    Ама типична постъпка на твърдоглавец с БМВ, хем знаят какви са пикливи тия коли хем ги натискат за да се покажат какви са "мъже".На първо място се дразня от всички БМВ маняци, които не могат и не знаят как се кара автомобил, на 2-ро място супер много се дразнят от ш...ните ни власт имащи които пък от своя страна винаги казват поради високата несъобразена скорост... абе такива дали щяха да стават толкова катастрофи както на прави участъци така и на завои ако ги нямаше ш....ните, дупки, подскоци и какви ли още не изрядни участъци по нашите пътища. Искате да намалеете инцидентите по пътищата, ами тогава оправете първо тях!!! После вече коментирайте кой как карал ... :@
  • 24 dtm

    0 0 Отговор
    Викторчо,на половина съм съгласен с теб,но ако си имал БМВ няма да кажеш,че са пикливи коли,защото са по различни от Need for Speed на компа баце хахахах
  • 25 Жан Трайков

    0 0 Отговор
  • 26 Lyd1q

    0 0 Отговор
    тоя нашенец що кара така бе :X пффф малко се съобразявайте бе :X коментар 24 направо ме скъса от смях :D така е не е туй NFS .............. R.I.P на момичето :X :( и господ да даде акъл на шофиорите .......