Last news in Fakti

11 Март, 2012 15:25 30 777 36

19-годишна шофьорка се уби с бясна скорост

  • мвр-
  • старосел-
  • катастрофа-
  • несъобразена скорост

Тийнейджърка загина при тежка катастрофа тази нощ в землището на Старосел. Сигналът за инцидента е бил получен в 3.15 часа, съобщиха от пресцентъра на МВР. Нещастната случна станала на пътя от туристическия комплекс „Бяло камъне” към селото. Лек автомобил „Opel”, управляван от 19-годишно момиче от хасковското село Войводово, при движение с несъобразена скорост излязъл вляво извън шосето, преобърнал се в дере и се самозапалил.

Момичето е починало на място. Спътникът й – 19-годишен младеж от Асеновград, бил откаран в болница с леки наранявания. В спасителната операция са участвали служители на Пожарна безопасност и защита на населението. Образувано е досъдебно производство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АКЦИЯ

    0 3 Отговор
    АКЦИЯ 20 лева следва ....
  • 2 Георги Георгиев

    0 1 Отговор
    На 20 къде минава номера, вече под 50 не си искат.
    А на момичето лека му пръст. Твърде жалко за младото, така да си отиде без време. И пак е по вина на държавата, защото всичко е безконтролно, освен на хранилките.
  • 3 Ачо

    2 0 Отговор
    Хайде стига сме изкарвали все полицията виновна за всичко.Според мен вина носят най вече родителите.Те са хората които трябва да си контролират децата особено на тази възраст.Пази боже на никого не пожелавам такава трагедия.
  • 4 333333

    1 0 Отговор
    Ми да спрем да даваме!
    Може и да се научим да шофираме как требе в последствие!
  • 5 333333

    2 0 Отговор
    Жалко за момичето!
  • 6 Марио

    1 0 Отговор
    Абе Георги какво искаш да се контролира още бе?! Чип в мозъка ли искаш ,какво повече искаш? Да ви народа всеки му виновен! Не съм я бил по главата да си кара стария таралясник с несъобразена скорост. Да почива в мир тя си понесе последвието... Най-вероятно е и пила била..
  • 7 Реалиста

    4 0 Отговор
    Абе хора. Все някой трябва да ви е виновен. Що за простотия? Тази е поредната на пътя без акъл, а вие пак търсите вината там където я няма. Жалко за момичето, но не мислите ли, че най виновни са родителите, които явно не са я възпитали така както трябва, защото "Са били твърде заети с други неща" от колкото с възпитанието на децата си. Кой е виновен, че тази е карала с несъобразена скорост? Може би полицията, защото не са и сложили един полицай до нея да я контролира? Ами за какво и е мозъка тогава? Да мисли за купони ли само?
  • 8 ККК К16

    0 0 Отговор
    Да би мирно седяло.....
  • 9 иванчо

    0 1 Отговор
    Никой не я убил,сама се е убила!
  • 10 Цветомир

    1 1 Отговор
    Добре,че не е убила няки невинен чивечец! Пази Боже такива да не ги срещаме!Има и друго-тати купил книжката и колата и айде газ да видим до колко може да вдигне,вдига ги обаче или в дърво се спира или в кола или отрепват хора и остават ненаказани!За съжаление това е тъжната деиствителност :((( и сега както искат да приемат 16 годишни да карат с придружители.....майка ни жална тогава....
  • 11 beast

    1 0 Отговор
    Като кара като откачени нормално да се убие , в тази държава само танк трябва да имаш , че да се опазиш от разни "шумахери" !
  • 12 нннн

    0 1 Отговор
    Сигурно ли е че момичето е карало? :(
  • 13 некои некоиси

    0 0 Отговор
    а леле
  • 14 Иракли Иракли

    0 1 Отговор
    Наше дете си отива от този свят................................щяхме да напишем нещо много крайно за власт имащите,но..........представятелиси,колко сте негодни!!
  • 15 Луцифер 666

    1 0 Отговор
    А вие сигурни ли сте че не се е ударила в дупка и не е изхвърчала ?

    полицията винаги потулва смърт поради неизправна пътна настилка.

    несъобразена скорост .... не съобразена с какво ? със дупките по евтините пътища ?

    ВИЖДАТЕ КОЛКО ДУПКИ ИМА !! ЗНАЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС !!

    Ако викнем германски експерти ще ви кажат каква е причината за катострофата... но тук са некадърни заплатаджии ... които само ПОТУЛВАТ ИСТИНАТА !!!
  • 16 симеон

    0 0 Отговор
    съгласен съм с луцифер не може да караш с 20 и понеже си влязал в дупка която е била замаскирана в локва да ти напишат акт за несъобразена скорост така излиза че ако си спрел случайно пред дупката и тя не се вижда в момента когато тръгнеш и паднеш вътре ти вече си с несъобразена скорост до кога ще се подиграват с нас полицаите има си скорост 50 км. в града не е ли превишена да си гледат работата и общината да плаща не може да ходят и да глобяват за непочистени тротоари пред магазини и блокове а когато се говори за тяхната собственост те да се оправдават с ами една фирма ще бъде разгледана това си е монополна общината искам като гражданин да мога да напиша акт на общината когато има не почистен техен обект а не те да ни вадят душите с техните глоби
  • 17 djoni

    0 0 Отговор
    malee
  • 18 алекс бук

    1 2 Отговор
    истината е друга. на уроците по курмуване не те учат на нищо. и след 30 учебни часа скачаш в джунглата

    Коментиран от #20

  • 19 kiril

    2 0 Отговор
    Родители, може ли да давате на децата си да управляват кола след като не сте убедени, че е добър шофьор! Вижте безсмислените инциденти които ни спохождат. Жалко за момичето ... и що за Опел е било това?

    Коментиран от #22

  • 20 Владимир Йосифов

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "алекс бук":

    @18 Съдба .
    Взех книжката през зимата и затова наех шофьор на ТИР, който 30 години е карал живи говеда / едър рогат добитък / . Шофьори ми казаха, че това са едни от най-добрите на пътя, защото не се знае говедата как ще реагират на дупка, тромба, заслепяване и т.н.

    Той ме заведе на ледена пързалка и ме научи да карам не само на сняг, а и на лед.

    След него наех добър механик в голям сервиз, който ме научи как да познавам колата, която карам и как да се държа с машината.

    ЧАК след това започнах да шофирам.

    Нямам катастрофа защото съм имал късмет.
    В България късметът е това, което пази всеки шофьор.
    Помага ако знаеш повече, ако не пиеш и не се друсаш.
    ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е да се поддържа колата !

    Момчето е имало късмет !
  • 21 бат' Ицо

    2 2 Отговор
    П..а заспала!!! Омръзнало ми е от такива на пътя, че и в София... В Саудитска Арабия със закон е забранено на жените да карат коли!
  • 22 Jesika

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "kiril":

    @19 Младите са доста своенравни и не мисля, че родителите са изцяло виновни. Колкото повече им забраняваш нещо, толкова по- искат да го направят. И аз съм родител и умирам от страх, когато дъщиря ми иска да шофира, колкото и да им се обяснява, че това е много сериозна отговорност, те си мислят, че ние само си мрънкаме, а те знаят всичко..... млади са и не се замислят какво може да се случи, защото не са го изпитали. Родителите са тези, които са изпитали нещата на свой гръб, но е трудно да обясниш на младите, че не всичко, което лети се яде. Всеки възрастен може да се сети като е бил млад какви глупости е правил и че сега никога няма да повтори тези глупости.
    Жалко за поредния погубен млад живот и съболезнования на родителите!
  • 23 оптимиста

    1 1 Отговор
    пак добре че тя се е убила, а не спътника и, какво щастие...
  • 24 Бял човек

    0 2 Отговор
    Глезли , изнудващи родителите си за "кола, силикон и други ЯКИ работи"
    Я марш да работиш и да си купиш сама колата.
    После ще те видим колко си велика
  • 25 alex

    1 0 Отговор
    Жалко за момичето!
    .
    Ядосва ме заглавието - какво е "бясна" скорост? Как се измерва в км/ч?
    А после, вътре в текста, става "несъобразена". Несъобразена с какво? С разбития път? С ямите и дупките? С какво?
    Последно - "бясна" или "несъобразена"?

    Коментиран от #33

  • 26 Гост

    2 0 Отговор
    Как не Вие срам,Българи.Как поне за миг не спряхте да плюете детето,как един не изрази съболезнования,как говорите от една статия с един много прост автор,как не ви е срам.На никой не желая да изпада в такава ситуация,но всички гледате чуждото нещастие.Срам ме е,да се нарека Българин заради такива като Вас.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Почивай в мир,Мило дете.Дано си на едно по-добро място.Дълбок поколон пред светлата ти памет ;(
  • 27 Никола Христов

    0 0 Отговор
    Почиваи в мир.
  • 28 анонимен

    0 0 Отговор
    жалко за момичето, почивай в мир ,а спътника дали ще е същия след инцидента .... поклон пред светлата ти памет
  • 29 Галя

    0 0 Отговор
    Почивай в мир! Ще ни липсваш ;(
  • 30 ААААА

    0 0 Отговор
    Как може да приказвате така за момичето не стига че не я познавате ами и намилате. Еми не че нещо но тя беше едно добро и хубаво момиче, както и много отговорна.
  • 31 bwv 320

    0 0 Отговор
    кога ще спрът катастрофите по пътещатата в българия
  • 32 audi_fen

    0 0 Отговор
    затова не трябва да се дава книжка на 16 годишните дори и с придружител.те 19 годишните не могат да разсъждават като големи хора какво остава за по-малките.
  • 33 Даниел Атанасов

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "alex":

    @25 И двете бе моето момче.Ако е пишело 40 и е карала с 40 щеше ли да стане такъв сакатлък?На всичко е ясно,че пътищата ни са отвратителни и тези знаци за това ги има там,при положение че са сложени за да се спазват в перфектно състояние на пътя,хората карат с доста над допустимото.После защо имало катастрофи.Отговорър е 95% от катастрофите стават поради несъобразена скорост.Катастрофирах на бъдни вечер-причината пак беше същата!СКОРОСТТА УБИВА!
  • 34 ........

    0 0 Отговор
    имах смелоста да прочета всички коментари относно статията и бих казала на абсолютно всички който са писали, че нямат абсолютно никакво право да критикуват момичето защото не са я познавали и бих казала на 100%, че иможе само да гадае какво е станало. Аз знам, че зад волана е стояло едно красиво, лъчезарно, усмихнато, радващо се на живота и ОТГОВОРНО момиче. Никога не сядала зад волана пила. Почивай в мир .
  • 35 Димитър Иванов

    0 0 Отговор
    ОК но не съм съгласен с последния коментар,но всеки които загине в катастрофа е бил хубав човек никои не е звяр,но всеки е виновен за случката ( катастрофата)която е причинил,караи си бавно и ще отселееш нали ако не съм прав ме ,убеди в противното,но в краина сметка лека и пръст
  • 36 Баш Селянин

    0 0 Отговор
    Пълна трагедия!!!Едва на 19 и вече за нея живота приключи...Дали си е "наживяла"? ... Едва ли! За къде сте се разбързали всички?Както се казва 1 миг невнимание и този миг може да ти е последен... Намали скоростта,спаси живот!!! Живота ни и без това е кратък миг,дайте поне да не го скъсим преждевременно с подобни инциденти!!!