1 729 8

Психичноболен мъж почина, докато му слагат белезници

Разследват обстоятелствата около смъртта му

Психичноболен мъж почина, докато му слагат белезници
Константин Карагьозов

Окръжната прокуратура в Разград ръководи досъдебното производство за смъртта на психичноболен пациент, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна. Инцидентът станал днес (9 ноември) в болницата. 54-годишният мъж заедно с още един пациент трябвало да бъдат отведени за лечение в психиатрична болница.

Мъжът започнал да буйства и се наложило полицейски служители да му поставят белезници. При опита им да го успокоят, пациентът колабирал и починал.

Разследването, което трябва да установи обстоятелствата и причините, довели до смъртта на 54-годишния мъж, е възложено на следовател от Окръжния следствен отдел при Окръжната прокуратура в Разград.

България

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Психолог
  Отговор
  1 16:46  09.11.18
  Затвор за тъпите ченгета на психично болни се слага усмирителна риза не белезници

  Коментиран от #2

 • Доктор
  Отговор
  2 16:59  09.11.18

  До коментар #1 от "Психолог":

  Няма лошо , че си прост, но не пиши да се излагаш !

  Коментиран от #3, #4, #5

 • хаха
  Отговор
  3 17:51  09.11.18

  До коментар #2 от "Доктор":

  Не доктор а смотаняк си!
 • Психолог
  Отговор
  4 17:54  09.11.18

  До коментар #2 от "Доктор":

  И какво се изложих бе , а ? Психично болния може да бъде опасен както за околните така и за себе си , чел ли си указания и препоръки как да се процедира с шизофреници например , а? Прост на прост вика ли ? Какво медицинско образование имаш бе , а ? Неадекватни сте и в същото време се правите на знаещи ! Много добре знаеме как се взимат дипломи в медицинския , палячовци....
 • Психолог
  Отговор
  5 18:09  09.11.18

  До коментар #2 от "Доктор":

  И понеже явно си невеж ще ти дам пример . Няколко случая, от които нито един документиран психично болни с белезници се извозват до психодиспансер и там се оказват с кръвясали китки о почти разрязани вени както и посинели пръсти , айде повече няма да дрънкам а преди вие да дрънкате се образовайте повечко
 • Крокодила Гена
  Отговор
  6 19:47  09.11.18
  Сигурен съм че записа от болницата как му слагат белезници липсва.И каква болница е това, колабирал човек във болницата да не могат да спасят.Но явно лекарите не са виновни.Явно комплексарите с фурашки са пробвали ударите си.Качете видео как при слагането на белезници болния умира.
 • Усмивката
  Отговор
  7 22:32  09.11.18
  Бат Бойко толкоз ги има че се чуди вече ква работа да им намери .Та ,в развитите държави на тва му викат парамедици. А нашите заобленяци, подобно техния пръв клонинг ,са се взели за разбирачи от всичко.Проз народ прозта полиция
 • BG citizen
  Отговор
  8 09:15  12.11.18
  Защо така не слагат и белезници на шведите в махалите?! Колкото оцелеят, ще ги пратим на рехабилитация в родната им Индия.

Напиши коментар:


Публикувай