14 Януари, 2019 16:41 35 887 123

Циганинът присветвал цели 30 километра на курсантите от НВУ преди да ги засече

  • пламен богданов-
  • курсанти-
  • брадва-
  • нападение-
  • нву-
  • гурково

Бригаден генерал Пламен Богданов поздрави младежите за адекватната им реакция

Циганинът присветвал цели 30 километра на курсантите от НВУ преди да ги засече - 1
Илюстративна снимка, БГНЕС

Началникът на Военния университет, бригаден генерал Пламен Богданов, коментира вчерашния инцидент, при който автомобилът, в който са пътували четирима курсанти и една студентка от НВУ "Васил Левски" е бил нападнат от мъж с брадва в района на Гурково.

Богданов сподели, че младежите са добре, че са успели да запазят самообладание при инцидента и да проявят разум.

Припомняме, че вчера, около 19:00 часа, докато пътуват в посока от Сливен към Гурково, автомобилът на курсантите - Audi 80, е засечен от друга кола - Opel Corsa. След принудителното спиране нападателят излиза от автомобила си и нанася удари с брадва по предното стъкло на колата на курсантите.

Четиримата младежи на възраст между 19 и 20 години са първокурсници и второкурсници от различни специалности в НВУ "Васил Левски". Докато пътували по подбалканския път от Сливен, пред себе си те забелязали лъкатушещия със скорост от около 60 км в час автомобил на нападателя. В подходящия момент те го изпреварили, а след това той започнал да ги приближава и да им присветва с фарове в продължение на около 30 километра.

Възползвайки се от ограничение в близост до бензиностанция, което те спазили, ги настигнал и им е препречил пътя. Двама от курсантите слезли за да установят причината и видели мъж на около 30 години, с брадва в ръце, който тръгнал към тях. Двамата се прибрали в автомобила, след което мъжът с брадвата нанасъл удари по капака и предното стъкло.

Курсантите се насочили към Полицейското управление в Гурково, подали сигнал и след около час извършителят бил задържан в РУП - Казанлък.

Генерал Богданов похвали възпитаниците на НВУ, че са взели правилното решение и са избегнали физическата саморазправа, въпреки че са добре подготвени физически.

По случая е разпоредена и проверка от "Военна полиция".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДДРОнег

    263 3 Отговор
    Кога ще е следващия път и кой/и ще са жертвите ... Защото следващ път е има, може би още сега ... а полиция и държавност - нанайси ...

    Коментиран от #27

  • 2 Крум

    303 3 Отговор
    И какво ще се случи с този лилав екземпляр! Малко мъмрене и по живо по здраво?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 445

    177 59 Отговор
    Тея са били курсанти-джендъри...

    Коментиран от #30, #45, #64, #83, #103

  • 5 ай стига бе

    297 6 Отговор
    Eгати адекватната реакция, четирима са били и вместо да го спукат от бой и да му натрошат бракмата те са действали "разумно", демек по законния и нормален начин, КОЙТО ОБАЧЕ В БЪЛГАРИЯ ОТДАВНА НЕ ВЪРШИ РАБОТА СРЕЩУ ПОДОБНИ ОТРЕПКИ. А гледайте сега как ще бъде "наказан" циганинът!

    Коментиран от #8, #52, #119

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Гост

    202 19 Отговор
    Какво правилно решение са взели?! 30 км. ги гони /при средна скорост от 70 км/ч това е почти половин час/ и никой от "умниците" не се е сетил да вдигне телефончетата си от по 1000 лв. всеки и да звънне в полицията, за да съобщи че са преследвани?! На това ли викате "адекватна реакция"?! Излезли са двамцата и като са видяли брадвата, бързо са се шмугнали в колата! Кой знае какви са ги вършили по пътя....

    Коментиран от #36, #121

  • 8 Соросоид

    148 15 Отговор

    До коментар #5 от "ай стига бе":

    Не са го спукали от бой, защото после ще им се стъжни. И в статията си го пише - папкаджиите от военна прокуратура си намериха занимавка, като извършват "проверка". Всъщност - курсантите ще ги привикват няколко пъти да пишат обяснения, вместо да си гледат занятията. Сега си представи какво ще е, ако бяха пребили "цивилен гражданин".

    Коментиран от #31

  • 9 goni

    86 9 Отговор
    Момчетата са ни добри! Имам контакти.Изключително устойчиви са във всяко едно отношение! Но всичко си има предел! По-скоро рано, отколкото късно ще настъпят някои Лъва по опашката! Дано да не съм прав! А, дано, ама а, дали!
  • 10 антрашпиц

    126 18 Отговор

    До коментар #3 от "Оркия - Борисова":

    Немога да повярвам!Четирима курсанта немогат да се справят с един м...т!Абе като е бил с брадва там камъни нямало ли е...Незнам..немога да си го обясня това .Да се гордееш,че не си отвърнал на циганската агресия.Онзи пък генерал ги похвалил с усмивка по радиото все едно!Божее боже..Прост народ братче.Това е.

    Коментиран от #115

  • 11 Соросоид

    92 3 Отговор
    "военна полиция" исках да напиша. То и те са същите папкаджии и лежачи - никаква полза от тях. Казвам го като човек, който има близки наблюдения в системата.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 антрашпиц

    118 9 Отговор
    Всъщност,сега си обяснявам защо сме били под османско робство пет века.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Данакоплатец

    138 10 Отговор
    На тоя генерал няма ли кой да му каже, че един ден на фронта пак същото ще направят. На какво ги учите в тия казарми бе, който ги хване той ги бие?
    Голям срам, само едни заплати и нищо друго. И да не се наричат курсанти, командоси, ефрейтори, че срамят пагона.
  • 17 Боко

    84 5 Отговор
    Нема да ми закачате електората щото идват избори е са пращам Цецо да се извини на другаря циганин
  • 18 Румен Рибата

    107 2 Отговор
    Бях на 15-16 г , когато с брат ми един ден , както обикновено ходихме за риба на езерата край Враждебна .Бях се улисал по риболова , когато по едно време чух ,че брат ми се разрева /беше на около 10 год. / От някъде се бяха появили три циганета , които бяха " конфискували " стъклените топчета с които той се беше заиграл зад гърба ми . Без да се колебая връхлетях и с няколко тупаника взех топчетата обратно ! Изведнъж едно от циганетата ми се нахвърли с отвертка в ръка и замахна да ме промуши в корема ! И сега се чудя как успях да избегна ударите / бяха два / . На същите тези езера циганите убиха един мой приятел ! Завинаги остана в осми клас !
  • 19 178

    85 6 Отговор
    БЪДЕЩИ ОФИЦЕРИ .НА МИСИЯ В ГОРЕЩА ТОЧКА .АТАКА НА ТАЛИБАНИ .СПЕШНО ОБАЖДАНЕ НА 112. КОМАНДВАЩ ГЕНЕРАЛ–БРАВО НА МОМЧЕТАТА ПОСТЪПИЛИ СА ГЕРОЙСКИ И СА ВЗЕЛИ ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ .СЛАВА НА БА
  • 20 Мимо

    116 6 Отговор
    Айде стига ,бе !! И тия ли са герои???? И оня "командоса" дето двете циганчета го отупаха добре - и той бил действал адекватно!!!! Не били отговорили на агресията....Абе вие в ред ли сте?!?! То сигурно ако тоя ме гони мене и викна полиция , и като спрем при полицаите тоя почне да ме налага с брадвата - и милиционерите ще бъдат похвалени ,че не са отговорили на агресията, гледали са как ме бие и после ще го приберат за 24 часа.... Стига де! Освен да се дават заплати в тия среди друго прави ли се???? По време на война така ли "адекватно" ще защитават тия женчовци мен и семейството ми??? Нали за това плащаме данъци на държавата - да има пари за заплати и подготовка на тия, дето ще ни пазят....
  • 21 Изродена държава

    175 0 Отговор
    Наскоро брата на Гала /от телевизията / бе убит от полицай в щатите защото извадил нож ! Този циганин трябваше да бъде убит като куче от курсантите и след това да им бъде присъден чин лейтенант за награда !
  • 22 Ххххх

    61 3 Отговор
    Имаше един началник на НВУ Харизанов, който наказваше курсантите ако след някое нарушение са ги хванали. Незнам какво щеше да стане с тези момчета в тази ситуация. По-точно знам.

    Коментиран от #24

  • 23 Batushka

    38 6 Отговор
    Хахахаха.....добре че са се скрили.... хахаха
  • 24 антрашпиц

    20 21 Отговор

    До коментар #22 от "Ххххх":

    Кого точно тоз Харизанов ще накаже ,ако циганина с брадвата беше съсякал примерно всичките курсанти от инцидента ..

    Коментиран от #26

  • 25 Бой по мангала

    53 2 Отговор
    Бой,бой и Яко бой,докато не истине
  • 26 един

    81 11 Отговор

    До коментар #24 от "антрашпиц":

    Боже пази България щом това са бъдещите български офицери.
  • 27 LOW

    61 1 Отговор

    До коментар #1 от "ДДРОнег":

    Следващият пострадал ще е някой нищо не подозираш Бъ;гарин.
    А черните са изборен електорат
  • 28 гост723

    20 42 Отговор
    Предизборната кампани започна? Няма нищо случайно в тези „случки”. Дпс и Патриотите са като имат само този начин да печелят гласове.
    Който се върже на подобни плоски номера не е мн. умен.
    Браво на младежите, имат мн. повече акъл от тук пишещите!

    Коментиран от #108

  • 29 гост

    53 2 Отговор
    Аз съм имал случай, в който един ми се залепи на метър зад мен и ме следва така близо 20км, с качулка, предполагам защо го направи, за сплашване, но въпреки че потърсих МВР нямаше никаква реакция, те не си мърдат пръста за подобно нещо и не могат да координират подобни действия, не са способни и не са компетентни. Ако им дадеш точно място може след 20мин да дойдат, инак няма как да стане.
  • 30 Димов

    65 2 Отговор

    До коментар #4 от "445":

    Незабавно въвеждане на образователен и трудов ценз при гласуване и соц помощи! Правителство, отказващо да въведе тези два критерия, работи срещу българският народ.
  • 31 да се вземе предвид

    68 3 Отговор

    До коментар #8 от "Соросоид":

    Ами можеше да го разкатаят без никой да разбере.......някъде на по-скатана отсечка, пък и той е бил сам.......можеше да го пуснат да ги изпревари и в момента когато двете коли се изравнят да му ударят една лашка с тяхната(натоварено с пет човека Ауди 80 срещу Корса с един)щеше да изхвърчи в канавката да "бере охлюви" или да се надъни в някое дърво, или да се обърне........и така, ама за тая работа трябват топки батко, а бъдещите офицерчета явно ги нямат........ти знаеш ли кво щеше да му се случи на въпросния "ром" ако същата ситуация се беше разиграла преди 40-50 години, когато мъжете в БГ още не си бръснеха краката.......А иначе си много прав, че ако го бяха набили и после ги хванат щеше да им се стъжни, такава ни е държавата сега.......затуй просто трябваше да го маризят без да ги хващат, и "ромът" и насън нямаше да му дойде друг път да ги прай тия мурафети!

    Коментиран от #38

  • 32 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    50 0 Отговор
    И генерала им вика евала че си избегали муахахахаахаха сега и медал ше им даде муахахаха
  • 33 Ото Скорцени

    73 2 Отговор
    Значи така, държавата и властниците ни втълпяват "правилното", еврогейско, соросоидно поведение - циганина да млати с брадвата по колата ни, а ние да си седим скрити вътре, да мълчим с наведени глави, и да си кротуваме.... И после идва началника, генерала, Винету и ни потупва по рамото, че сме си мълчали. А циганина с 24 присъди, ми кво, случва се, да си ходи по живо по здраво.

    Коментиран от #40

  • 34 ЕДИН БЪЛГАРИН

    85 0 Отговор
    До кога ще ги търпим? Днес и детето ми пострада от агресията на едно ЦИГАНЧЕ, което години наред е с привилегии, защото е от богат цигански род. На цигането все му прощават и го оправдават, че било болно и нервно. Ние сме болни, БЪЛГАРИ, защото търпим и си мълчим! Крайно време е да се вземем в ръце, да се обединим и да се справим с ПРОБЛЕМА!!!

    Коментиран от #47

  • 35 винкело от перник с гоуфо

    39 2 Отговор
    а иван костов кога ще го вкарат у затвора
  • 36 виж сега

    34 5 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    сигурно им е било трудно да си.....извадят телефоните от задниците?
  • 37 Гого

    85 2 Отговор
    Когато бях курсант във В.Търново мутрите от 777 бягаха от нас и не смееха да се надуват в дискотеките. Сега един кирлив циганин е изкарал акъла на четирима курсанти. То е разбираемо това вече не е военно училище, а пансион за девици.
  • 38 Соросоид

    50 3 Отговор

    До коментар #31 от "да се вземе предвид":

    "Шведът" не е бил сам, а в колата е била жена му, или там каквато му се води. Това дето го пишеш може и да стане на теория, но на практика - едва ли. Целият проблем е, че законът не защитава униформения. В едни други времена мой близък униформен военен простреля на Централна гара циганин в защита от грабеж (били са трима). Писа обяснения пред тогавашното ВКР, но не се стигна до съд, защото законът го пази. Сега е друго, но темата е дълга за писане по форуми.
  • 39 Borislav Popov

    44 3 Отговор
    Абе какви са тия курсанти. Пет човека ?!! Абе спрете я тая корса в Хаинбоаз ,вържете го в гората и го посъветвайте както трябва !
  • 40 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    31 0 Отговор

    До коментар #33 от "Ото Скорцени":

    Ние сме под българско робство а робството не се е сменило от турско просто други се възползват и забогатяват от това положение
  • 41 Димов

    24 0 Отговор
    Ма той беля направил. Признавал си. Съжалявал. Искал да си ходи.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 котьо

    33 0 Отговор
    докато не се върнат затворите с обществено полезен труд - няма да се оправи нищо. Дори само да въведат обществено полезен труд, без да ходиш в затвора ако си го изпълняваш - пак е крачка напред към едно по-добро общество. Тоя ако го осъдят за нападение и опит за убийство, защото го е извършвал целенасочено с брадва и ако трябва да полага 3-4г обществено полезен труд - друго ще му е намерението следващият път. А провокаторите също не са невинни - 100%, но в наши дни дори насилниците остават безнаказани!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Алооо

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "445":

    Абе, младеш ти кога си бил в казарма и до кога ще си правиш дъфка с една дума, без значение кой ник използуваш? Бащати вижда ли какви глупости пишеш.?
  • 46 Селянин

    37 6 Отговор
    Явно циганите са по-добри войници от нас! Предлагам, да бъде изградено циганско формирование за бързо реагиране с име "Банго Васил" или "Шушана". А нашата армия да бъде разпусната, за да не ги бият. От 2019 година военни ще се набират от гейпарада в София.
  • 47 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    21 1 Отговор

    До коментар #34 от "ЕДИН БЪЛГАРИН":

    С проблема трудно ше се справим заради еничарите в униформи и полит шаиката
  • 48 Патриот

    33 0 Отговор
    Хуманитарна помощ на всички циганки в детеродна възраст. Безплатни спирали/връзване на тръбите/ иначе никакви помощи. Грехота е да се раждат деца, които ще растат без добри майчини и бащини грижи. Бог иска майката да ражда добри, здрави и умни деца, а не разбойници и престъпници. Грехота ще бъде и ако ние не им помогнем да спрат с тази неразумна раждаемост.

    Коментиран от #54

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Патриот

    37 2 Отговор
    Ако такъв циганин с брадва би тръгнал към твоята кола и жена ви и децата в са в нея как бихте реагирали? Явно курсантите трябва да тренират бойни изкуства ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и ако минават през цигански гета да са въоръжени и мин. по двама.
    Горния случай е нападение с оръжие и то срещу армейски служители и трябва военен трибунал за циганина.

    Коментиран от #90

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 789

    36 0 Отговор

    До коментар #5 от "ай стига бе":

    Със сигурност преди 30 години курсантите да са го спукали от бой тоз екземпляр с неколко присъди и със сигурност курсантите щяха да бъдат наградени. Сега страх от началници от правосъдната ни система, от разни НПО на които държавата дава пари да са против държавата, разни етнически партии.
  • 53 Винету

    39 1 Отговор
    Да се набие на кол в центъра на населеното място откъдето е лилавия, да се полее с туба бензин и му драскате клечката! Казах!!!

    Коментиран от #57

  • 54 Щайнер

    16 1 Отговор

    До коментар #48 от "Патриот":

    Аз не знам как изобщо се чифтосват тия гадове , не ги ли е гнус
  • 55 158

    24 0 Отговор
    Преди доста години курсантите на ВНВУ " Васил Левски" в центъра на Великао Търново когато излязоха в горнизон с униформа и нож на колана вдъхваха респект и уважение.
  • 56 Фатих Мехмед

    21 8 Отговор
    Хахахахаха и таз армия щяла да воюва теоретично с някои хахахаххахахахахаха да ви серем на пагоните на генералите ви щом поздравяват подчинените си че са избягали от нападение на пътя в мирно време муахахахаххааха иначе били потготвени хахаххахах пълен смях сте иначе на ЕРДОГАН ше скачате хахахахах
  • 57 Фатих Мехмед

    5 14 Отговор

    До коментар #53 от "Винету":

    А оди си сипи една ракия да се попелчиш още повече х аахаха аре че неска е банго васил мангалската нова година
  • 58 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    25 2 Отговор
    Без преврат нищо няма да стане и то як кървав преврат с много изтрепани политици и преврат в милицията и жалката армия що тея хаивани ги крепат крадците у парламента
  • 59 Бат Мишо

    41 1 Отговор
    Преди 28 г кът откраднаха цигани една бака ядене от ШЗО имаше разходка с БТР из циганската махала ПРЕЗ КЪЩИ И ПЛЕВНИ И КУРНИЦИ и много чупени цегански мутри.....А да нападнат войник и да пострада НЕ ИМ МИНАВАШЕ ПРЕЗ УМ - а за вадене на брадва ликвидация....Урко вкарваше в Ареста ако загубят бой със въздухарите дет бяха комендантски ...директно върху въглищата в комендатството си ставаше мариза - а кът откраднаха баката с папо БТР ите с негова заповед излязаха и 3000 школници и в маалата кокошки пера недей бате-мармалат...те затуй побързаха да радтурат армията - Зелю Зелев викаше БРАТЯ И СЕСТРИ ТУРЦИ И ЦИГАНИ гласувайте за СДС - вий викахте кой не скача е червен А ний гледахме ТВ цялото поделение , танковете и БТР ите бяха извадени и запалени и заредени с бойни муниции по заповед на Премянов - Брата на депутата- нямат НИЩО ОБЩО ПО ХАРАКТЕР - и чакахме само Добри или Тошо да кажат АЙДЕ ....тооооочно 15 мин ви давах ...За съжаление Тошо и Добри се уплашиха Или са били по големи българи ОТКОЛКОТО ваще плюнки дет ся управляват НЯКОГА ЩЕ БЪДАТ
  • 60 Бат Мишо

    30 4 Отговор
    Ич не си мислете че щеше да стане кът в Румъния да се спрайте с нас ....Да 6 таците щяха да ви помагат щото бяха усетили че ще пада ГОЛЯМО ПАПОРАНГЕЛЕС кът съ ритне колибата ОБАЧИ ЩЕХМЕ ДА ОПРАИМ И ТЯХ И ВАС щото наща армия нямаше разнобой кът циганора в румъния -И доклада на ЦРУ дет излезе 1994 го потвърди - Най морално устойчивата армия бяхме в варшавския ...ПОСЛЕ ЧАК РАЗБРАХ кът гледах интервюто на Тошо КАКЪВ ГОЛЯМ Българин е да не даде тая заповед - Кът каза Аз ако не исках да ме свалите и се засмя ....По усмивката разбрах -ЗНАЕЛ И ЧЕ ЩЕ ВИ СМАЖЕМ и не го е поискал да се леят реки от кръв....Макър да е имало риск за живота му да последва чаушеско....Последния ГОЛЯМ БЪЛГАРСКИ УПРАВНИК - Туй дет той го построи и българската армия НЕ МОЕТЕ ДА ГО ТОПЛОИЗОЛИРАТЕ ...и ако ги нямаше тес панелки И ДО ДНЕС ЩЯХТЕ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ В КОПТОРИТЕ по селата кът по ЦАРСКО ...И ДНЕС 2019 г 70 проц от демократите живеете в тях -криви , килнати ,напукани с лоша изолация И ВИЕТЕ И НЕМА КЪДЕ ДА СЕ ДЕНЕТЕ - щот любимите ви демократи 5 пари не дават за вас И КЪДЕ ЩЕ СЕ ДЕНЕТЕ -а Тошо го няма да ви ги поправи и да ви строи нови
  • 61 Бай Тошо

    26 2 Отговор
    Демокрацията съвсем изнежи младежите
  • 62 aaa

    47 1 Отговор
    Едно време един БЪЛГАРИН се е справял с2...3 византийци.Сега 4 курсанти не могат да се справят с един циганин.И за всичко това техния генерал ги хвали-ПОЗОР

    Коментиран от #65

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 ХХХ

    9 1 Отговор

    До коментар #4 от "445":

    Мъчи ме един въпрос. Някой знае ли кажете. Как се казва човек на когото оная му работа е 1 сантиметър ???
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Бат Мишо

    19 4 Отговор
    ПС въпросния беше отрязал въжето дет съ дига байрака на пилона пред общината а беше ено високо жилязо .....хихихи - кът маймунка възлезе до гори ....ша падна ....дъл ша паднеш жтгоре или шъ паднеш тука до другите викам ко ти пука хихихи...кък да е .спомени от времето когат българия беше държава с 2500 танка и 400 самолета и 250000 армияи 10 ядренни бойни глави за СКЪД ОТ КОИТ ТУРЦИЯ СЪ ПОТЕШЕ - зъръд които не посмяха да влязът да помагат на Разградската република и не се подписа договора ,,Безядрени балкани ,, -Бяха мобилизирали армията им беше на границата ни ....Обаче Тошо беше го предвидел ....тляяше да го зъровите по очи ДА МОЖЕ ДА МУ ЦЕЛУВАТЕ .ЪЗЪ - Косово щеше да е като коледно парти ако не бяха тея Скъдове и рязаните дън посмият
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Бат Мишо

    23 1 Отговор
    И последно от мене
    Кът чуя думата ДЕМОКРАЦИЯ съ фащам за парабелума

    -Херман Гъоринг
  • 69 Sali

    1 32 Отговор
    Спрете да дискриминирати! Тои не е виновен него са го гонили гавурите и затова станало така Брадва всеки носи само елате балгари ште ви колим вече булгаристан след 5 години ште е само ромски и турски!
  • 70 някой

    12 1 Отговор
    сеща ли се ,че това са поредните връзкарчета в армията хранилка за много поколения некадърници!Само ще кажа за учебната 1996-97 год. имаше 9 места в същото това ''елитно'' уч.заведение за курсантки. Имаше и обаждания от 12 генерала за техни кандидатки е на кого да угодят?
  • 71 Бат Мишо

    7 2 Отговор
    ПС 2 -
    Ся си говоря с тогавашни СДС ари - викът -ТРЯЯШЕ ДА НЪ ОПЕРДАШИТЕ КЪТ ЗНАЕХТЕ КО НИ ГОТВЯТ куките от ДС -ТЕ ЗАПАЛИХА И АРХИВА в МС кът съ праеха на протестиращи Тях ние си ги дърмонехме перманентно в Варна на паркинга след работа Стойчо ни пращаше и вика трепете ги тес крадци на народна кръв прости ченгели - не смееха да си приберат колите и идеха с рейс на работа .....Тряяше да я напраим плавно кът Унгария приватизацията ....АААААА ВИКАМ СКАЧАЙ СЯ И НЕ МЪ ЗАНИМАВАЙ -Щот идът кът ги налазят тъмнозелените да ги опраям нещата- селото малко Бг малко и ко да прая кът съм мека Мария помагам
  • 72 Бат Мишо

    21 0 Отговор
    Станал бой в дискотеката - наше момче закачали приятелката му -нашия тупнал 2 пъти зеления и след 30 мин иде цялата маала към къщата на момчето ...И тичат при мене и куките идвай Бат Мишо- тичам по чехли - фащам там тартора Ибряма от тях качвам го в колата -по пътя инструктаж- Слушяй круша знаеш ма -така не става -утре на моята жена ще посегнете -прибирай ги или днеска палите момчето и утре през нощтта идвам и паля цялата маала от 4 те края КЪТ КАЛИГУЛА КАРТАГЕН и койг изтърчи навреме от къщата навън ще го довършвам с калаша -И отиаме на панаира - онес го слушат - там граф ли им е княз ли барон ли НЗ и така кютаме в село....Туй АКО Е ДЪРЖАВА аз съм ватман
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Бат Мишо

    3 10 Отговор
    До Сали - така така Сали - колете и трепете и крадете -доде ви времето -и аз да бях тъмнозелен и аз тъй щях ...набивайте им мотора с 2 та коша - само 1 молба от мене - докът им ашладисвате жените ,коит не са избягали да берат краставиците навън вече де ....И кът останат само мъжете ще да съ шляпът един друг - те вече са почнали де ....КАЗВАЙТЕ ИМ ДА СКАЧАТ
    И не ги ашладисвайте хард - ПОЛЕКИЧКА щот ако не бяха те щеше да има държава
  • 75 Завеждащ 2 хирургия д-р. Т.о.ш.и.б.и.я.н

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "1944":

    Нищо нема командват що ни армия има ни държава хахахах
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Айде айде

    6 9 Отговор
    Ще отнеса много минуси, ама тия приказки как някакви пишлемета на по 20 си карали аудито в разрешените километри, изпреварвали на "подходящо място" може да минат ако си вчерашен. Изобщо не одобрявам агресията на другия шофьор, ама кой знае как са го натискали и присветвали гъзетата.
  • 80 Националист

    19 1 Отговор
    До всички Българи. Кой е заплаха за съществуването ни като държава? В момента това са циганите, атлантиците и др. продажници.
    Всеки военен и полицай, който не знае да се бие да се самоуволни да не изпадаме в заблуда, че можем да разчитаме на тях.
    Говоря за младите момчета. След 50г човек губи и сила и бързина и издръжливост. Но млади полицаи и военни всеки ден тренировка бойни спортове. Като чуеш полицай или военен да знаеш, че този човек може да влезе в бой без страх и да разбие носа на бандита или разбойника. Иначе да стават чиновници някъде.

    Коментиран от #84

  • 81 Истина

    21 0 Отговор
    Смели Българи има ли? Не е ли срамота циганите да си стоварват циганията на главите ни и ние да си траем и надяваме, че друг път така няма да правят? Безконтралната циганска раждаемост да се спре и на углавни престъпници цигани да им се отнема БГ гражданството и обратно в Индия и Пакистан.
  • 82 истина

    18 1 Отговор
    Кога ще чуем за депортирани цигани в Индия или Пакистан?
  • 83 Еретика

    17 1 Отговор

    До коментар #4 от "445":

    За това циганите ще ги бият военните защото са добре подготвени и взимат правилни решения да си кротуват.Ако бяха въобще някакси подготвени,най малкото те щяха да го обезвредят. А както се подразбира те са напълнили гащите.Не им се смея и подигравам а ги съжалявам.Хайде стига.Боже събери си вересиите.
  • 84 Еретика

    9 1 Отговор

    До коментар #80 от "Националист":

    В това число Бойко Борисов,Цветан Цветанов,Волен Сидеров,Валери Балевски,Красимир Каракачанов,. мама Цецка Цачева и всички около тях симпатизанти герберски.
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Азз

    10 5 Отговор
    Деца на по 20 години пребиха обучен командос значи толкова е било и командос това така ли ги обучават командосите в България сега пак един срещу четирима ха-ха-ха ха-ха-ха затова че внимавайте българчета щото ще ядете И ще пиете помияри мръсни
  • 87 Здравомислещ

    21 1 Отговор
    При такъв инцидент не се обаждайте на полицията. Безмислено е! Изчакайте да премине ,,бурята,, без последствия за вас, ако е възможно. Запомнете номера на автомобила и търсете нападателя в последствие, лично! Намерете го. След това тихо го обработете.
  • 88 Пурко

    18 4 Отговор
    Аз ще изкарам секирата пък нека четирима да ме нападнат! Не се излагайте, не си заслужава заради един първобитен циганинн със секира да рискуваш и да падаш на неговото ниво!
    Има виновен за всичко това и това е предателя Бойко Борисов, той за 10 години управление уж да ни управи, той ни провали още повече особено към циганитее е пълно беззаконие ! Масово раждат и ги оставят в родилното, защото нямат пари за аборт!
  • 89 КРАЛИ МАРКО

    20 4 Отговор
    Истината ее ние българите сме смешковци. На маса и хартия сме много смели ,и до там. Разединени сме и се мразиме . Това е факт. Циганите се защитават. Ние по единично срещу глутници. Само жалки протести. При тях няма русофили и русофоби. Примерно аз обичам Русия. Такъв ще бъда винаги. Затова други ще ме мразят. И аз тях. Така сме. Във входа всички сме един срещу друг. Цигани не живеят. Не народ а мърша....... възрожденска литература.
  • 90 Vladsim

    13 1 Отговор

    До коментар #50 от "Патриот":

    Кой да го направи трибунала??? То сега генералите само подтикват до Боко. Да вземат пример от генерал Чочооулу.
  • 91 БЪЛГАРКА

    15 0 Отговор
    Ката слушам как циганите мръсни вилнеят в държавата(незнам има ли такава)все повече ми липсва един човек който се самоуби 1945
  • 92 Бате СЕР ГЕИ

    6 0 Отговор
    Хората пускани на протестите да са от регионална музика, иначе играещите бъркат стъпките.
  • 93 Срамотилъци

    16 0 Отговор
    Вече не знам какво да кажа,всички вече са педали и мастии,като е тръгнал с брадвата към тях да са минали през него с мръсна газ и толкова,бах го и арапина.
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Иво

    20 2 Отговор
    Добре де как може 4-рима тренирани военни(според директора на военното училище), да не могат да се справят с един нападател!? Щом един циганин може без проблем да се справи с 4-рима "тренирани" българи, какво става в тази държава!?

    Коментиран от #100

  • 96 резервист

    9 1 Отговор

    До коментар #94 от "Garrincha":

    Абе май е време да се намеси запаса, или поне това което е останало от него!
  • 97 анодопъзесд

    12 2 Отговор
    абе тия са някакви мишоци кви курсанти. полицаите са същите мишоци иначе са много ако има нещо
  • 98 КорабНаСмъртта

    8 0 Отговор
    Сега БХК ше ревнат че циган!на е дискриминиран щото не е могъл да насече етноса от мнозинството както трябва !
  • 99 неутрален

    9 0 Отговор
    като го заровиш далбоко ,няма да те съдят
  • 100 Иван

    3 14 Отговор

    До коментар #95 от "Иво":

    Глупако, браво на момчетата, ти какво искаш, заради един идиот да попаднат в затвора ли?
  • 101 Патриот

    20 1 Отговор
    Тоя генерал трябва да го уволнят веднага. Курсантите били взели правилното решение, като са напълнили гащите и са избягали. Те трябва да бъдат пример за смелост и жертвоготовност в името на родината, включително генерала. Като се отчете дезертьорското му мислене министъра с чиста съвест може да го освободи.
  • 102 отврат

    15 2 Отговор
    Нормална случка от нормалното ни ежедневие в тази циганска държава.
  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Townboy

    14 1 Отговор
    Циганската агресия ескалира подхранвана от вековната омраза и даващата им сили политическа подкрепа през последните 30 години. Вече въпросът е или ни тях или те нас.
  • 105 волен сидеров

    7 3 Отговор
    значи 30 километра е имало гонка за да ги настигне ,а те газ до ламарините .има нещо гнило в историята ама айде....все едно незнаем как се кара по нашите пътища.циганчето лакатушело с 60км в час и е пречело на фатмаците с мацка в колата да се покажат на мъже пред женската и като са го изпреварили кой знае как са го провокирали циганчето ,а на такъв толкова му трябва първичен и прост циганин и се почнало....
  • 106 Бай Коко

    6 1 Отговор
    До 69 . Там където има турци цигани не виреят.
  • 107 Кокала

    13 0 Отговор
    Как пък все попадат на такива (джендъри)?
    Как не ми извади така секира на мен,да му извадя червата и да го обеся с тях............. Бъдете мъже!!!!!
    Знаете да напомпате мускули във фитнеса и да гледате на криво,а като стане нещо насерете гащите.
    То не трябват мускули и умения,трябва сърце за тая работа.
  • 108 And1

    9 0 Отговор

    До коментар #28 от "гост723":

    Точно така е, обаче овцете не разбират !
    Включително всички плакати на циганския протест вчера бяха написани без правописни грешки и дадени им от хора на ДПС.
    Като отдавате такова значение на тези битови инциденти влизате в тяхната игра ;)
  • 109 neon

    11 1 Отговор
    Е то излиза, че ако пред школата спре един бус със цигани с брадви след тях вече няма да има школа - ще изтрепат всички и ще запалят школата, защото "курсантите" или ще бягат, или ще гледат безучастно докато звънят на 112!!
  • 110 ТАВАРИШ ПЕРУКАН

    11 1 Отговор
    В НОРМАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ АДЕКВАТНА РЕАККЦИЯ В ТАКАВА СИТУАЦИЯ Е, ВАДИШ ОРЪЖИЕ И ИЗПРАЗВАШ ПЪЛНИТЕЛЯ, ОСОБЕНО АКО СИ ВОЕНЕН ИЛИ ДА НЕ ГОВОРИМ АКО СИ ПОЛИЦАЙ. В ПО БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ ТОВА МОГАТ ДА НАПРАВЯТ И ЦИВИЛНИТЕ ХОРА, ЗАСТРАШЕНИ ОТ ЛИЛАВ С БРАДВА.ВСИЧКО ОСТАНАЛО СА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ. РОБСКИ НАРОД С РОБСКО МИСЛЕНЕ И ПРЕДИ В МИНАЛОТО И СЕГА И ПОВЯРВАЙТЕ МИ В БЪДЕЩЕТО.
  • 111 шуренайко

    13 1 Отговор
    Курсантите четирима на брой действали разумно казва тоа генерал Абе генералски ами ти не разбираш ли че циганина е УНИЖИЛ бъдещи офицери На какво ги учиш -да свалят гащите си пред всеки идиот ли Помисли ли какво отражение ще има случая срвед циганите и сред българите Аман от Демократични генерали готови да се зъбят на Русия но да подвиват опашки пред мангалите ХРАБРЕЦИ
  • 112 Васил

    0 8 Отговор
    За това ние ромите ще оцелеем защото един ром може да се справи без проблем с 4 български селяци

    Коментиран от #114

  • 113 Българин

    3 0 Отговор
    Май е време за фазови камери
  • 114 чобана

    4 0 Отговор

    До коментар #112 от "Васил":

    Ела да видиш какво прави един български чобанин с четирима мангели като тебе.От Васил ще ми станеш Василиса.Колко ги минах като тебе в казармата.Роклички носеха и червилце си слагаха.Още ми пращат картички по празници.
  • 115 Даниел Петров

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "антрашпиц":

    това е пропаганда
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Боку

    3 1 Отговор
    Хора ,не разбирате ли? Тази държава е вече сиганска, не чакайте да ви защити а се защитете сами!
  • 119 1990

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "ай стига бе":

    Нали се сещаш че те учат във воено училище или не си прочел какво пише! Ако има соморазправ ще има и последствия за тях а може и да ги изхвърлят от учебното заведение
  • 120 1969

    4 0 Отговор
    Ако помните ВНВСУ-ген Благой Иванов .сега Любен Каравелов,трябва да знаете,че кадрите,които обучаваше се справиха доста добре с малцинството.
  • 121 ###

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Гост":

    Как така брадва ???? в кола???
    Само циганите ли имат право да носят хладно оръжие в колата си????
  • 122 курсант

    1 1 Отговор
    тия курсанти страшни муни
  • 123 я гледай ти

    1 0 Отговор
    Напротив.Реакцията на курсантите не е била адекватна.ВСЕКИ нападнат има право на самоотбрана,която няма нищо общо със саморазправата.Какво,да чакаме да ни насекат с брадвата и да ги съди измисления съд с измислени присъди ли?Във всяка друга държава,тоя щеше да го оставят на място.Само в тикволандия е обратното.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове