16 Януари, 2019 13:44 7 488 51

Циганинът, нападнал курсанти: Показваха ми средни пръсти

  • циганин-
  • курсанти-
  • брадва-
  • гурково

Районният съд в Казанлък остави за постоянно в ареста Йордан Пенев

Циганинът, нападнал курсанти: Показваха ми средни пръсти - 1
Снимки: БГНЕС

Районният съд в Казанлък остави за постоянно в ареста Йордан Пенев, който преди два дни нападна с брадва курсанти от военния университет "Васил Левски" на пътя между Гурково и Сливен.

Съдът реши, че Пенев може да се укрие, тъй като няма постоянен адрес и за това остава с мярка за неотклонение "задържане под стража".

Циганинът, нападнал курсанти: Показваха ми средни пръсти

Самият Пенев, който е рецидивист с над 20 регистрации, разказа своята версия:

"Провокираха ме. Показваха средни пръсти и застрашаваха движението на жена ми", заяви Пенев, цитиран от репортер на "Канал 3".

Съпругата му потвърди неговите думи и обясни, че носили брадвата за лични нужди.

Циганинът, нападнал курсанти: Показваха ми средни пръсти


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mom4eto

    106 2 Отговор
    Погледнете, колко невинно гледа :)))
  • 2 ккк

    159 5 Отговор
    Чи той тоя брикет бил 50 кила с напикани гащи бре!!!Кви са тия курсанти дет ги е хванало шубето от тоя сопол.Тцтцтцт, и тия курсанти утре ша ми пазят България. Мааалеееее.....пази боже.....

    Коментиран от #34, #45

  • 3 Гост

    122 1 Отговор
    "Застрашаваха движението на жена ми"? Браво...екстра грамотен с 20 регистрации за престъпления и с книжка.
  • 4 Baaa

    127 1 Отговор
    Да, брадва за лични нужди, не се бях сетил. Иначе, те циганите могат да крадат, убиват и т.н., но като им покажеш среден пръст, могат с брадвата.
  • 5 дървар

    102 1 Отговор
    Брадвата може би е за бране на дърва

    Коментиран от #20

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 за нищо не стават

    91 8 Отговор
    курсанти ,ренджъри и подобни измислени войници , големи "герои" само ядът парите на хората за нищо не стават
  • 8 Клюкар

    82 5 Отговор
    Истината е че сам мъж скача на бой на четирима мъже. Резултата е, Страх, сълзи,сополи и треперещи ръце.Това е..

    Коментиран от #15

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 ар146тс

    63 1 Отговор
    какъв хубав сапун става от него.къде е адолф?????

    Коментиран от #46

  • 11 ПАМЕТНИК

    55 2 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР!
  • 12 Morgoth

    85 1 Отговор
    Гледах я циганката как обяснява, че тя карала, че и светкали и посочили среден пръст. Вярвам и, най-вероятно е точно така. Сигурно е пречила на пътя, а те са постъпили просташки. Обаче като са по-бързи и след като тя явно е балък-шофьор как се е стигнало до преследване? Как тя е съумяла да ги настигне, да ги изпревари, че и да им сече пътя, така че да ги спре? Тоя сега трябва да му дадат едни 5 годинки за опит за убийство, че да се научи къде вади брадва.
  • 13 Гост

    28 7 Отговор

    До коментар #9 от "Ники":

    За бутане на незаконните постройки съм съгласен, НО това трябва да се прилага към ВСИЧКИНЕЗАКОННИ постройки, без значение от етнос, пол, вяра! Ела да ти покажа колко незаконни гаражи има около нас, иди на Черноморието да видиш колко незаконни хотели има! Ама за тях не се говори, нали?! Колкото до забрана за строеж - не съм съгласен! Защо да се забранява, ако е спазен закона и всичко е по надлежният ред?!

    Коментиран от #32

  • 14 Воrislаv Ророv

    27 2 Отговор
    Циганката книжка няма, баджанак, баджанак! Ще я уча да шофира, баджанак, баджанак!
  • 15 ОЗВЕРЕЛ

    19 1 Отговор

    До коментар #8 от "Клюкар":

    И най вероятно пет чифта гащи (прашки) за боклука.
  • 16 коравия

    35 1 Отговор
    Трябва да бъде осъден за това свое деяние и да получи максималната строгост на закона.Недопустимо е в една правова,европейска държава някой ей така да ти вади брадва и да ти потроши цялата кола и да има опасност за живота на пътуващите в автомобила па който са причинени тези щети.Нека този рецидивист си понесе наказанието,ако беше убил някой от курсантите с тази брадва,просто така без нищо да си отиде един млад човек.Безхаберна държава!!!
  • 17 Един там

    29 1 Отговор
    Така оформена брада без мустак си е визия на ислямист.
  • 18 Селянина с колелото

    23 1 Отговор
    Ей с тези думи викам да се изправи пред др. Менгеле, и да му го обясни на него преди да го излекуват от това му състояние. Еххх как липсва тоя човек сега в България, ще ги оправи за 24 часа.
  • 19 Димов

    25 0 Отговор
    Рецидивист с 20 провинения. Социопат на свобода, чиито гняв се провокира от най-дребни неща. Проявява изключителна агресия, без дори да има и следа от чувство за вина. Неосъзнава евентуалните последствия от действията си, като е напълно убеден в правотата си, и смята, че деянията му са оправдани. ЗАЩО Е НА СВОБОДА? Борисов, още ли спим? До кога? Лиляно, не си ли се засегнала от случая? Няма ли да обвиниш полицаяте, че са задържали тая гнида?
  • 20 comment

    17 0 Отговор

    До коментар #5 от "дървар":

    И за жица, и за кабел, бате...
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Jsjsjsja

    16 1 Отговор
    Курсанти от армията VS One man army
    . 0-1
  • 23 Хахо

    13 2 Отговор
    Сега в ареста така хубаво ще му провокират и застрашат аналното тверствие, че ше ходи като самосвал...
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Мико

    17 0 Отговор
    Ми той си плаща ток, вода , осигуровки , данъци , работи за общото благо на обществото и не обича да му се пречкат други на пътя!!!!!Като курсанти, военни и други държавни служители!!!
  • 26 Философин

    15 0 Отговор
    Добре е от време на време да се появяват такива роми, за да си сверим часовника, колко струва личния състав на българската армия. В този си формат като численост-въоръжение трудно биха могли да изпълняват, дори чисто отбранителни задачи. За настъпателна стратегия при евентуални бъдещи военни действия няма въобще да говорим. Единствено може да се изпълняват някакви съвсем ограничени тактически задачи /мисии/и то в състава на много по-големи чуждестранни съединения. Досега се успокоявахме, че войниците ни имат поне боен дух, но тези роми....
  • 27 vasik atanasova

    10 0 Отговор
    НА БРАДВАТА ЦИГАНИТЕ МУ ВИКАТ МАНАР
    С МАНАРА МЕ УДАРИ
    НО НАШИТЕ КВИ МЪЖЕ СА ВЕ
    4 КУРСАНТА МЪЖЕ И ЕДНО МОМИЧЕ 5 ЧОВЕКА
    ДА СЕ ДАДАТ НА ЕДИН ЦИГАНИН
    СМЯТАЙ АКО БЯХА 5 ЦИГАНИНА И ЕДИН БЪЛГАРИН ТОГАВА КВО
    ЩЕШЕ ДА Е

    Коментиран от #47

  • 28 Пламен

    5 1 Отговор
    И какво сега - армията като държавата. Ами много ясно, каква да е? Демократични-атлантически-джендър-хрантутници. Тумбак войвода беше се изказал, че имал резерви към храненето/кетъринга в армията. Гладни ще да са джендърите. Ако са на място тези сиган. организации, мешерета, да издадат по един постулат за 2019 - всеки сиган. по един/двама военен/ни да "бомби" на месец, ще видите, НЗОК ще се разпадне от харч за болнични. Срам и позор - да им скачат по главите: ефрейтор- черни барети???? И за капак - да отидат сиган. свадбари гастърбайтери лятото да празнуват сватбите на поляните военните училища. Хем няма да ни надуват главите нощно време. Бая кър е там. Знам, пет години съм робувал във ВВВУ. Те пистата направиха за моторетки, афганистанските Ф-ки ще додат след 15-на години, само Графа има писта за тях. Абе, както и да го гледаме-умуваме, ЧАКАМЕ сватби на лято в Д. Митрополия, В. Търново, Шумен и Варна. Софийските сиган. - ПЖИ и ВВСУ, резервен полигон - Доброславци. С почит R.I.P. 12УАБ.
  • 29 Зайко Байко многознайко

    9 1 Отговор
    Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Циганите се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и винетки, вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х.й не е.е"!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гост

    9 1 Отговор
    Циганите са неблагодарни кучета, развъждат се благодарение на българите които ги хранят и търпят циганските им номера.Наистина са нагли но са и прости, мислят че така ще продължават вечно. Но не бързайте господа цигани, както е тръгнало скоро може да ви се наложи да се изнасяте от държавата доброволно или не.Не всички българи са като тея курсанти.
  • 32 Хахото

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "Гост":

    Стига си драскал едно и също под всяка статия, в която се пише за цигани
  • 33 иванов

    7 0 Отговор
    Счупете му ръцете и го пускайте да крачи












    Счупете му ръцете и повече няма да чуете за него
  • 34 Така мисля

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    Причините са ясни. В българската армия има недокомплект от няколко хиляди човека. При това заплащане няма кандидати. Тоест с тези пари се събира само шрота(отсевки) , най-нещастните , калпавите , мързеливите, слабите, да не кажа и тъпите. Чакат да си направят годините и да стават млади пенсионери, а до тогава да нагъват безплатно казармената чорба. Как да излезе и да се изправи ек на ек с циганин , той не е обучаван за това , само слушка и папка. Ако ги нагънат с правилните тренировки , ще избягат до един , с думите - за тия пари толкова . Обявете високи възнаграждения , направете конкурси по-физически и умствени възможности . От 200 000 явили се отсейте 20 000 най-добрите и ги обучавайте като професионални спортисти. И ще има армия и респект.
  • 35 познай кой е

    4 0 Отговор
    Направо си правят каквото искат ромите.Храни куче да те лае/в случая да те хапе/.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 а не е ли по добре

    0 1 Отговор
    туй явно недохранено, но сърцато момче да го пратят в 68бр- хем да го поохранят, хем да го дисциплинират. (пък ония двамата от Войводино да ги вземат за курсанти .. и без туй много акъл не трябва) .. и те така може да се почне едно интегриране, нищо че турците не са взимали цигани за яничари - ние все пак нямаме имперски амбиции
  • 39 Бай Ганю

    3 0 Отговор
    Всеки военен, с ютия на кръста, всички служители на органите на реда да имат право след предупредителен изстрел, да стрелят на месо ! И питам, до кога имайки законно оръжие всеки един гражданин ще бъде "престъпник", застрелвайки крадец влязъл да крадец в дома му ?
  • 40 Transporter

    0 0 Отговор
    Добре,че и жена му не се е засегнала тогава щеше да е майтап.Голям срам.
  • 41 Алооо

    1 0 Отговор
    Рецидивиста с над 20 регистрации, каза негова версия......?!?!??!
  • 42 чичо

    0 0 Отговор
    За среден пръст-брадва,а за извадена брадва- какво?!

    Коментиран от #50

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 ХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ккк":

    Ми КУРсанти бе к,во да ги праиш !??
  • 46 ХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #10 от "ар146тс":

    Ай стига с тез сапуни вече бе! Кой ще се мие с такъв сапун??? Ти можеш ли???
  • 47 ХХХ

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "vasik atanasova":

    Аз съм излизал сам срещу 4 мангусти. Двамата бяха като мен 80-90 кила, а другите двама бяха доста по корави. Бях спрял с жена ми и двете ми малки деца до самолетите срещу Омуртаг и се бяхме малко отдалечили от колата и манговците я налазиха, вътре имаше багажи, лаптопи и други работи за бране ръйш ли. Нямаше как да им пусна аванта, ма имах едно джилезу гърмящо и манговците напълниха гащите и бързо си набиха камшика. Затуй внимавайте къде спирате и по-важното как пътувате, т.е. носете си лекарства срещу земеделски сечива и инструменти!
  • 48 майна

    0 1 Отговор
    трябваше да ги набие та да се види какви рантутници са тия курсанти и тем подобни дето смучат държавата.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 ЗДРАВКО АХИЛЕСОВ

    1 0 Отговор

    До коментар #42 от "чичо":

    СРЕДЕН ПРЪСТ , А МОЖЕ И ПАЛЕЦА И КУТРЕТО !!!.
  • 51 аууу

    0 0 Отговор
    Брадва "за лични нужди" по пътя???? Ше "берат" дървета, кабели, джелезо??? Какво? И докога тия ще са толерирани и беднаказани, а и със социални помощи за МЪРЗЕЛ?