Last news in Fakti

7 Април, 2012 14:02 854 2

Сакскобургготски: НДСВ трябва да остане единно

  • симеон сакскобургготски-
  • ндсв
Сакскобургготски: НДСВ трябва да остане единно - 1
Снимка: БГНЕС

Симеон Сакскобургготски изпрати поздравителен адрес до организираната в Пловдив Национална конференция на НДСВ. Форумът се провежда ден след знаковата за партията дата - 6 април, на която преди 11 години Симеон Сакскобургготски обяви създаването на националното движение, съобщи пресаташето на Сакскобургготски.

В обръщението си към делегатите, Сакскобургготски подчертава три основни момента. "През годините НДСВ се утвърди като партия, защитаваща либералните ценности както в социалната си политика, така и в икономическата. Политики, които следвахме неотклонно и в двата управленски мандата, водени не от популистки цели, а от нуждите на страната и от необходимостта тя да се адаптира към европейските стандарти. Управленските ни решения не бяха подчинени на настроенията на деня, а се обуславяха от ясни стратегически цели. С постигнатите резултати за България от това последователно поведение, можем заслужено да се гордеем. Именно заради това мисля, че и днес НДСВ трябва да продължи своя либерален път и да отстоява модерния европейски център като свое естествено място на политическата сцена", заявява Сакскобургготски.

Той поздравява в писмото си настоящото ръководство на НДСВ за усилията, положени в един нелек период за партията и акцентира върху важните стъпки напред. "Надявам се на този форум да обсъдите стратегии и тактики на политическа работа, възможни партньорства и да набележите конкретни цели и изпълнима програма", пише Сакскобургготски до членовете на НДСВ.

На финала на своето обръщение, създателят на Движението отново подчертава колко е важно НДСВ да остане сплотено. "Най-добрите програми, най-добрите стратегии, няма да дадат резултат, ако липсва главното условие - единството на партията! Повтарял съм го десетки пъти и пак ще цитирам националния девиз "Съединението прави силата". Все още вярвам, че това е формулата, гарантираща успех и стабилност - както за България, така и за НДСВ".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пловдив

    1 0 Отговор
    Тоя как не го е срам да се показва пред хората?
  • 2 800 дни - вервайте ми

    0 0 Отговор
    АБЕ ПАК ЛИ ТИ ? АЛЧЕН ЛЪЖЕЦ ! САМО ТЕЖИШ НА ЗЕМЯТА И ЯДЕШ ГРЕШЕН ХЛЯБ !