Last news in Fakti

1 Май, 2012 15:35 1 231 4

Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото протестиращите на БСП

  • 1-ви май-
  • бойко борисов
Борисов: На ЛОТ 4 има повече работници, отколкото протестиращите на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

"Поздравявам всички трудещи се с празника на труда и се гордея, че днес съм с работниците, които изграждат ЛОТ 4 на магистрала "Тракия", каза пред строителите премиерът Бойко Борисов, съобщиха от правителствената пресслужба.

Според него празникът на труда се усеща по-добре сред работещите, които изпълняват срокове и виждат как магистралата израства под ръцете им, отколкото в Борисовата градина на митингите на БСП.

"Тук има повече работници в момента, отколкото хората, които БСП успя да събере от цялата страна и да ги закара в София", коментира още Борисов. "Любопитно е, че тук всички знаеха, че има митинг в София, но не знаеха че е на БСП, защото бяха прочели, че ще се организира някакъв протест", заключи Борисов.

Премиерът провери и хода на строителството на автомагистрала "Тракия" и заяви, че изграждането на аутобана върви по график и през юли месец българите ше могат да ходят на почивка по нов европейски път.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IQ146

    1 0 Отговор
    Нормално е отборът на КРАДЦИТЕ да показва червен картон на Борисов! Истински обезпокоително щеше да е ако го хвалеше... Или пък Боко беше направил коалиция с тях - "компетентните", "специалистите". Компетентни и специалисти, когато трябва да се ОТКРАДНЕ! Признавам, че в това, в КРАЖБИТЕ, са ненадминати! Eдинствен конкурент им са Доган и царските юпита! Костовите КРАДЦИ издишат в това състезание. Вижте им началниците - ГОЦЭ, Р.Овч., Румен Петков, Кире Контрабандиста Добрев, Курнелия и т.н.- до един МИЛИОНЕРИ в зелено. А това, че имат наследствен електорат от лумпенизирани пенсионери, не трябва да ги успокоява. Нито е повод обикновените, почтени българи да се безпокоят, че тая КРАДЛИВА П..ЛАЧ, която вече е освирепяла(дано да е от това, че лесните пари са свършили...) се опитва да яхне държавата. Няма да стане, Но пасаран, товаришчи... Когато трябва(на изборите), народът ще въздаде всекиму според делата... А делата на Боко с приказки и демагогия не можете изтри!
  • 2 'айдука

    0 2 Отговор
    Само уточнявам,че Боко е поредия 'айдук.

    Коментиран от #4

  • 3 GolfaForevar

    1 0 Отговор
    ai preite q magistralata da karam be
  • 4 ВИП АМГ

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "'айдука":

    @2 kato si povarhnosten i neobrazovan ne pishi gluposti