Last news in Fakti

11 Май, 2019 11:12 4 221 26

Червен бряг: Валери Симеонов спря шумовия терор от циганските сватби

  • нфсб-
  • терор-
  • цигани

Родолюбивата коалиция продължава срещите си с хората по места

Червен бряг: Валери Симеонов спря шумовия терор от циганските сватби - 1

Благодарение на решителната намеса на Валери Симеонов се спря с шумовия терор от циганските сватби, на който бяхме подложени от две от големите заведения в центъра на Червен бряг. Това заявиха жители на Червен бряг по време на среща вчера вечерта с водача на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” – Валери Симеонов. На срещата присъстваха и шестата в листата на коалицията Венера Тодорова, както и зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Родолюбивата коалиция продължава срещите си с хората по места. Верни на слогана на кампанията „Вместо думи – действия” водачът на листата Валери Симеонов и останалите кандидати за български представители в Европейския парламент представиха пред хората свършеното досега. Именно в дебата за въвеждането на ред в гетата и спокойствието, и тишината по курортите, предприети от Валери Симеонов като вицепремиер, хората в Червен бряг заявиха, че той е показал, че действа и работи.

По-късно, на среща със симпатизанти в Плевен Валери Симеонов беше категоричен, че българските представители в ЕП трябва да следят нещата в зародиш, а не да скачат при свършен факт. И трябва да търсят съмишленици сред останалите държави – най-вече сред източноевропейските, като Румъния, Унгария, Словакия, Чехия, Полша. Присъстващите на срещата го подкрепиха, заявявайки, че българският производител трябва да бъде информиран навреме какво се готви в Европейския съюз като регулация. По думите им досега нито един български евродепутат не е реагирал навреме и адекватно, за да ги уведомява какво се подготвя като директиви.

Хората в Плевен поздравиха Валери Симеонов и НФСБ за приетите през миналата седмица поправки в Наказателния кодекс, които дават възможност на българския гражданин по-решително да защитава дома и собствеността си. Особено важно е за нас, живеещите в малките села на Плевенско, за да се защитаваме от посегателства, заявиха повечето от присъстващите на срещата.

„Патриоти за Валери Симеонов” продължава активно със срещи в Североизточна България в събота и неделя. Коалицията се явява на предстоящите избори за български представители в Европейския парламент с №1 в бюлетината.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РУМЕН РАДЕВ

    20 31 Отговор
    ВАЛЕРИ Е ПИЧ,НЕ КАТО МЕНЕ ПРОСТ ФАТМАК.!!!

    Коментиран от #8

  • 2 Ей Факти

    28 8 Отговор
    Нещо тази медия се използва за агитация май...

    Коментиран от #3, #14, #15

  • 3 ха ха

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Ей Факти":

    А ДОБРО УТРО

    Коментиран от #13

  • 4 Пламен

    22 7 Отговор
    Тоя кретен и майцепродавец Валерката много си е повярвал май! Да се разходи малко, ама инкогнито, из по-малките населени места, например Трън, където бях скоро. Да чуе и види как циганетата надуват мазната чалга по цял ден, в центъра на града, въртят гюбеци, крещят и гледат предизвикателно дали някой няма да им направи забележка! Можете да се сетите какво ще последва, ако някой го направи, нали?
  • 5 Софиянец

    13 3 Отговор
    И в центъра на София беше тишина след Симеонов, сега всичко е с нова сила, а фандъчката за чеп за зеле не става.
  • 6 Bahti

    15 0 Отговор
    Шибеци на Парад! Всичките!
  • 7 Bahti

    9 0 Отговор
    Шизо усещането, че Някой ще ни Оправи! Месия никога няма да Дойде. Е оправиха ни Яко! И кое ще върне 2 милиона от Евакуация? Знаеме си...
  • 8 Пич без П.

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "РУМЕН РАДЕВ":

    Валери е по-зле и от теб.
    Д.т.г.н...
  • 9 КОЗЛОДУЙ

    5 0 Отговор
    ВАЛЕРИ ЗАЩО НЕ ПРОВЕРИ МАРИНЕЛА НИКОЛОВА КМЕТ КОЗЛОДУЙ ЩОТО ГАРВАН ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ
  • 10 Бачо кольо

    7 2 Отговор
    До тиквеника кадето се представя за Румен Радев. На Радев може само свирки да вьртиш и нищо друго.
  • 11 Новичок

    9 4 Отговор
    Каква е тази агитация??? СЕМ нещо ЦИК???
    Колкото до нфсб,кражба колкото може там по-Бургаско само Скат бате,иначе си предател,родоотстъпник и т.нт.То не са хотели,то парцели на народни цени всичко е тяхно.По-нагли хора като тия не съм срещал.
  • 12 Шаран БГ

    5 2 Отговор
    Работа ли е на човек с длъжността на В.Симеонов, да ходи по страната и да върши несвършеното от местната власт ?? Ще нареди нещо А.Югов, или Д.Стоянов и после ще ходи да свърши работата на областните /окръжните/ "велможи" !? Хайде де ....! Като ги споменава тези източноевропейски страни, какво свършиха , като Чехия или Унгария по отношение на циганското малцинство у нас. Че в Унгария не можеш да различиш маджарина от циганина !!! И сега предизборни агитацзии от рода на БКп. Колкото се "оправи" в Брюксел всеки БГ - евродепутат, толкова ще се "оправи" и г-н В.Симеонов. А ти , уважаеми българино, ще "духаш супата" !!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Asen Karamfilov

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Ей Факти":

    ...Всички "големи"имена днес яко са плъпнали по соц.групи с някакви "временни"решения,за да сберат колкото може повече наивни гласове-ако един човек не е убеден в правотата на едно бъдещо действие,неговия глас се счита за недействителен.....
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Симеонов ПРЕМИЕР

    8 0 Отговор
    Даваи Симеонов, ще те подкрепя и с двете ръце ако успееш да прокараш поправката за неизбежна самоотбрана. На село вече не се търпи, циганетата си правят каквото искат, влезе ли в сила тоя закон ще стане интересно.
  • 17 Селянин

    3 0 Отговор
    Евала, Симеонов! Няма втори като теб! Всички са заспал и умрели! Ако има повече мъже като теб, нещата ще се оправят! Ще гласуваме за теб с чиста съвест! Мачкай алчните Хиени!
  • 18 Просто статистика

    6 0 Отговор
    През месец септември на далечната 1967 година запази редовни изцепки и золуми от страна на тъмнозелените само за една нощ ченгетата от Червен бряг, Плевен и Кнежа изринаха цялата тази сган от града и ги пратиха в Пети квартал. Чак до 1989 циганин не смееше да замръкне в града, защото следваше яко рендосване в спа центъра (мазето) на милицията.
    Е...дойде "демокрацията", и отново се разпълзяха като хлебарки в града...

    Коментиран от #25

  • 19 Валери-100% патриот

    2 1 Отговор
    С теб сме! Ще се изненада колко народ ще те подкрепи на изборите! Ти си правилният избор!

    Коментиран от #23

  • 20 Давай, Валери!

    3 0 Отговор
    Кефиш ме, за теб съм, ти си номер 1!
  • 21 Ние пък

    4 1 Отговор
    Ще спрем Валери Симеонов от налудничавата му идея да става евродепутат. Той не е за там! Нито пък някой от измислената му партийка заслужава тази чест. Са си седят в България, където ще бъдат "отглеждани" безпроблемно от цял един народ! Доказано с времето! Затова никога и нищо добро няма да ни се случи!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Чичак

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "Валери-100% патриот":

    Обичам хора с чувство за хумор
  • 24 РЕАЛИСТА

    0 0 Отговор
    ПАК ЛЪЖАТ ХОРАТА С ОБЕЩАНИЯ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕЗ ШМЕКЕРИ
  • 25 БАЙ БАСТУН

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Просто статистика":

    ПИСНА МИ ОТ НЕПРЕГЛЕДАНИ ШМЕКЕРИ.
  • 26 ДОКО

    0 0 Отговор
    ВЪОБЩЕ НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ..САМО ДА ВЛЕЗЕ КРАЧЕТО МУ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА НЕМА ДА ЧУЕТЕ НИТО ДУМА ЗА ШУМА..ВАЛЕРИ Е МЕНТЕ ЧОВЕК ГЛЕДА ДАЛАВЕРАТА И Е БЕЗОЧЛИВ..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове