2 932 7

Шофьор нападна и удари велосипедист в Казанлък

Необоснована агресия на пътя

Шофьор нападна и удари велосипедист в Казанлък
Мария Атанасова

Шофьор нанесе удар и буквално свали на земята велосипедист. Поредния брутален случай на агресия е в Казанлък, при това на изключително оживено място. Стотици се разгневиха от кадрите, които бяха разпространени от видеорегистратор, който е уловил моментите на удара и падането на мъжа с колелото, което е можело да бъде и фатално, разказва „Нова телевизия“.

Инцидентът е станал на оживено място в града – кооперативния пазар. Иван Николов е един от свидетелите на случката. Той сподели, че велосипедистът се е подпрял на колата на агресора, докато покрай него минавал друг автомобил. „Човекът излезе, удари велосипедиста в главата. Той падна, удари се в другата кола и стана много нелепо”, обясни Николов. Той допълни, че нападателят оправдал действията си с това, че велосипедистът му е ударил кола. А нападнатият не е пострадал сериозно. „Човекът се изправи. Видимо нищо му нямаше. Нямаше рани. Не пожела помощ”, коментира още свидетеля.

Извършителят на нападението – 60-годишният Мехмед Мехмедов потвърди думите на очевидеца. Според него велосипедистът е ударил колата му и уплашил дете, возещо се в нея. Това го разгневило и го предизвикало да извърши деянието.

Мехмедов е задържан. Това заяви пред "Нова телевизия" началникът на РУП - Казанлък гл. инспектор Христо Петров.„От РУП се самосезирахме след публикации във Facebook. Лицето е задържано за 24 часа. Уведомена е и Районна прокуратура. Предвиденото наказание ще го реши съдът. Пострадалото лице не е установено”, обясни той.

България
Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Гост
  Отговор
  1 10:21  12.06.19
  Гаден циганин.Няма ли кой да го убие тоя бе
 • вев
  Отговор
  2 10:26  12.06.19
  Тоя мехмед мехмедов директно да го екстрадират в диарбекир при диваците .Там ще се чувства в свой води.
 • книжката
  Отговор
  3 10:32  12.06.19
  Да му вземат книжката за година . Да се научи че не е сам на пътя. И така на всеки който се прави на бабаит.

 • дедо Шишарко
  Отговор
  4 11:14  12.06.19
  За втори път ше го направя рязана карабина!
 • Резак гаден
  Отговор
  5 16:05  12.06.19
  Добре че не присъствам на такова нещо, после мехмедов трябва да го лежа като за човек:-)
 • Проф вучков
  Отговор
  6 21:07  13.06.19
  Това деде ако ме удари мен, не ми пука че е дърт ,ще го отнеса като вихрушка.
 • vasik atanasova
  Отговор
  7 21:49  14.06.19
  нека да дойде така мене да удари този турчин и ще гледате красота на камерите не него а мене ще издирват после удари го защото е възрастен мъж и беззащитен

Напиши коментар:


Публикувай