19 Юни, 2019 23:23 65 171 86

Иванчева и Петрова показаха скандално ВИДЕО

  • иванчева-
  • петрова-
  • арест-
  • видео-
  • присъди

Бившата кметица на Младост и заместничката ѝ показаха избрани моменти от ареста си

Иванчева и Петрова показаха скандално ВИДЕО - 1
Източник: БГНЕС

Бившата кметица на Младост Десислава Иванчев и нейната заместничка Биляна Петрова, които бяха осъдени на 20 и 15 години за искане на подкуп в размер на 187 500 евро от строителния предприемач Александър Ваклин, показаха пораждащи въпроси кадри при участието си в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком.

Биляна Петрова се обърна към водещата на предаването Люба Кулезич с думите: ''Аз освен, че благодаря на Вас и Вашите зрители, искам да кажа, че госпожо Кулезич Вие сте един безпристрастен и честен журналист от малкото останали такива в България. Във вашето предаване ще направим едно шокиращо, едно ексклузивно разкритие, за това как точно са се появили парите в колата. Въпрос, който занимава от много време нас, а може би и голяма част от публиката'', каза Петрова.

От своя страна Десислава Иванчева уточни за видеото: ''Благодарение на експерти, които ни подсказаха, дадоха ни идеята и ни нахвърлиха насоката, действително нещата са така, както госпожа Петрова ще ви запознае''.

''Сега ще видите видеото, БНТ даде сурови кадри по самото дело, съдът ги поиска и те бяха присъединени към делото. Материалът е 40 минути, ние нямаме престъпно мислене. Видяхме как разследващата, която намира парите, прави на някого така (показва палец), след което Антон Славчев идва и също прави знак с палец. Криминолози се свързаха с нас и ни казаха да обърнем внимание на други елементи от това видео'', заяви още Биляна Петрова.

Биляна Петрова коментира видеото, като в началото му тя обърна внимание на това, че според нея джобът на якето на разследващата е издут и тежи, а след действията ѝ в колата, джобът олеква и вече е разкопчан.

Според Петрова и Иванчева точно това е ключовият момент, в който са били подхвърлени въпросните пари в автомобила. В рамките на участието си в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'' по ТВ Евроком, те на няколко пъти призоваха експерти да се свържат с тях и да им помогнат в разкриването на още детайли във въпросните кадри от БНТ.

Кадрите и коментара на Иванчева и Петрова, вижте във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 232 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    122 352 Отговор
    Баба Любка,хич не взима кинти,ама хич,та Бибиту и Деситу да се прибират в Сливен и да мирясват,че ни писна от тях

    Коментиран от #7, #77

  • 2 Чехльо Радев

    76 183 Отговор
    Люба Куролизич е велик джурнаЛИЗ!
  • 3 Истината

    407 98 Отговор
    Истината е ,че тези две млади жени са осъдени без да има сериозни доказателства за виновно сте. Дано и вие Чехльо и Гост да станете клиенти на Гешев. И тогава ще запеете друга песен.

    Коментиран от #5, #42, #72

  • 4 Журналистите,

    53 37 Отговор
    Са деформирани, професионално! Говорят си с микрофона, какерите и хартията! Страдат от мания за величие, непогрешимост и последна инстанция, без изключение! Дърева, Велева, тази, са Бюреков! И всичкото под диктовка, за пари!
  • 5 Гост

    84 13 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Е как ще станат, като са голтаци и не представляват никакъв интерес, само у форума живеят....
  • 6 Гражданин

    81 242 Отговор
    Съвсем са изчаткали ,тия двете....
    Вътрееее в каушааааа !!!!

    Коментиран от #15, #52

  • 7 Реалист

    83 221 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Даже вече не са интересни - песента на всеки хванат престъпник "Затвориха ме ама съм невинен" на два гласа от двете кифли - панделарки. Аре у Сливен за 20 години.
  • 8 Антисоциалист

    63 201 Отговор
    Господа, чета: " : джобът на якето на разследващата е издут и тежи..." С колко хиляди евро? Да го спецшивачът на джоб за толкова хиляди евро! Тъпотия, нали! Показвали си разследващите палци?! Умопомрачителен довод! Щом си показват палци - сглобка е! Да показваха трети поред пръст - от дясно или ляво е все среден, нямаше да е сглобка?! Но и още... Г-жата се кандидатира за евродепутат? Как стана това? Тя ли си го уреди? Сама ли? Под арест ли?! А как щеше г-жа Иванчева да представя България и народа ни в европарламента? Как да става това? Отговорът е един. Със сглобки на господарите на госпожа Иванчева, за които тя е искала и събирала подкупи... и които сега правят сглобки не да за я защитят, а за да не се стигне до тях. Та и сглобки в евроизбори! Защо ли? Друга сглобка - фатална, би уплашила другите им слуги - рекетьори. Как тогава ще става това - събирането на пари!!! Но г-дата нямат разумен ход, та...
  • 9 Било

    56 170 Отговор
    Срамота.Стига с тая Ивачева.Писнани на вече
  • 10 разоЧаровен

    47 122 Отговор
    Заглавието е подвеждащо ! Помислих, че някакво видео от сливенския са показали съдейки и по заглавната снимка !
  • 11 Драгунов

    156 5 Отговор
    Много тролове има тук....май

    Коментиран от #48

  • 12 П ски

    126 23 Отговор
    От край време полицайте и мафиотите са като две лица на една и съща монета. Кога първите ще преборят вторите , никога това значи да останат без работа , разбирай без заплати , а при положение че не ставаш за никаква друга работа това си е живо умиране за страхливеца с пагон?! Те са като мили дружки , симулация на работа с взаимно зависимост и периодично взаимно преливащи се кадри от едните към другите!!! Но когато лъжесвидетелстваш ти нарушаваш най строгато от десетте божий заповеди , и както е записано в светото писание наследниците до трето коляно изкупуват греховете на жалките си родители!!! Да , но те /полицайте/ вероучение не са учили , а как да връзват и после бият , но така , че да не си личи , как да топят със скълъпени обвинения малкото достойни хора от този страхлив народ.
    Предлагам да направим огромен митинг пред прокуратурата така щото тя да възбуди дело против всички участници в ареста на Иванчева и Петрова! Като граждански комитет от Младост да участва в проверките на фалшивите "доказателства"лицата и зависимите свидетели по това ПЪКЛЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ ДЕЛО!!!
  • 13 1и1е11

    75 11 Отговор
    Страшния съд си е страшен. Жениците ако се издигнат в молитвата, душманите им ще се разпаднат още тука. Физически и ментално.
    Сохранит Ви Господ!
  • 14 Единадесетт

    6 27 Отговор
    А на осмият ден...и чу глас в сънят си...глас нито мъжки нито женски...
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 месара

    55 129 Отговор
    алооооо, деси и биби, дигнатия палец означава - намерихме парите, а другия дигнат палец означава - ок! кви тежки джобчета къв бел бус, при толко много хора около вас и колата, все някой щеше да види че ви "подхвърлят" парите. и тоя опит да отървете затвора нема да мине, както не мина и с европарламента, лошото ви здравословно състояние и опита десито да забременее! така че, стягайте куфарите, обитателките в сливенския затвор ви чакат!

    Коментиран от #17, #51, #53

  • 17 Даа

    131 24 Отговор

    До коментар #16 от "месара":

    Там чакат и менда и борислава , и мама цачева , и дебелото лиле и на сутеньор гешеф жена му дето била мноо близка с ваклин ваклев . А ти и ибрикчиите на баце от банкя и шефовете му скооро при бай Ставри , строг нооо справедлифф.

    Коментиран от #18

  • 18 месара

    27 74 Отговор

    До коментар #17 от "Даа":

    коментари от бузлуджански кюфтета не приемам! оди цункай на импексова ръчичка, може да ти даде некоя рубла повече.
  • 19 Швейцареца

    120 2 Отговор
    Активноста на платените тролове показва много точно за какво става въпрос!
  • 20 Ловеца на боклуци.

    27 64 Отговор
    Десито и Биляна показаха скандално видео тройка с язовец .😂😂😂😂😂
  • 21 Мартин

    146 32 Отговор
    Като не вярвате на 2-те жени, гледайте видеото бе - кретени! То се вижда ужасно ясно, тия хора го изиграват като в някоя комедия. Женичката която поставя парите се чете като малко дете. Гешев се изпуска жестоко. Не разбирам кое не Ви е ясно?
  • 22 ААА

    37 54 Отговор
    И при обвиняемите , и при прелюбодейците се използва старата изпитана тактика - И на калъп да те хванат , отричаш - "Инструмента " не беше вътре- Бяхме само един върху друг- никой не прекара конец между нас двамата ,да закачи на ..........................................
  • 23 радио Ереван

    88 16 Отговор
    Иванчева прави грешка, да коментира и спори с полицаите. И не мога да разбера, защо е с белезници и то зад кръста, ще нападне някой милиционер ли? Ръцете ѝ можеха, да са вързани отпред.

    Коментиран от #27

  • 24 радио Ереван

    106 14 Отговор
    Полицаите са пълни аматьори. Кашонът се снема в багажника и в багажника се вади съдържанието му, като се снима с фотоапарат на поредица кадри и с видеокамера. И един човек бърка с пинцета. Такова лашкане на кашона извън колата е вече НУЛА - доказателство.
  • 25 Ханко от село Осеня

    35 103 Отговор
    Виновни са , да не се правят на Хорейшо , ами да си взимат парцалките и в кауша. Браво на прокуратурата че не се огъна и ги прати там кадето им е мястото.

    Коментиран от #49

  • 26 Митко

    37 91 Отговор
    Тия двете още се правят на луди и си мислят че някой им вярва

    Коментиран от #28

  • 27 доматите с колците

    84 16 Отговор

    До коментар #23 от "радио Ереван":

    За да е по-зрелищно. Те това са целяли от първия миг - зрелищност на залавянето на "най-голямата престъпничка" в държавата. И смачкане на личността.
  • 28 доматите с колците

    77 22 Отговор

    До коментар #26 от "Митко":

    Те не се правят на луди, всъщност ти се правиш на луд. Те са прави и всеки непредубеден го вижда.
  • 29 Иванчева ще ви вземе здравето!

    92 21 Отговор
    Иванчева заседна като крива рибена кост в алчното гърло на демокрадичната мафия! Лошо Цацаров, лошо Гешефт!
    От престараване и простотия провалихте поръчката. Не съм баба Ванга, но ще връщате пари, както партиите.
  • 30 Иванчева ще ви вземе здравето!

    53 19 Отговор
    Иванчева заседна като крива рибена кост в алчното гърло на демокрадичната мафия! Лошо Цацаров, лошо Гешефт!
    От престараване и простотия провалихте поръчката. Не съм баба Ванга, но ще връщате пари, както партиите.
  • 31 Бйраво Иванчева!

    89 20 Отговор
    Герберастките тролове нещо сън не ги лови! Желязната Иванчева напълно опозори прокуратурорската мафия. Цацата и Гешефта яко удариха гредата!
  • 32 СссереМ

    31 68 Отговор
    В затвора всички са невинни,там са само светци и светици.Айде да ги бутат вече където им е мястото.

    Коментиран от #33

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Усмивката

    19 17 Отговор
    Истината скоро ще излезе.А тия ,цялата тая престъпна шайка с камъни ....ще свършат
  • 35 гощо

    85 16 Отговор
    Аз не разбирам с каква съвест живеят такива хора?!?! Единият лъже и ги топи другите ги нагласяват и после се прибират в къщи мият си зъбите поглеждат се в огледалото и си викат днес прееебах едни женици и си лягат да спят спокойно!!!
  • 36 дончев

    53 15 Отговор
    тук яко ама ако се троли за прокуратурата и самия случай.... медии ... нсбоп компи абе всички като един абе как тез всичките не се организираха така да хванат някой кмет който източва еврофондове журналистите правят разследвания а каде са осъдените? те са хора на герб .... а иванчева не е и пречи ... и за мен са нагласени
  • 37 СссереМ

    27 41 Отговор
    Тия разиграват оня виц където съдията пита обвиняемия-Вие ли го наръгахте?-Не,той сам падна на ножа и така седем пъти.
    Как пък един не си призна бе,и кмета на Божурище и той невинен,и кмета на северен в Пловдив и той нищо не знае,абе защо и аз не намеря някоя и друга пачка в колата.

    Коментиран от #40

  • 38 Коко

    22 39 Отговор
    Ей ко не разбрахте??!!! На нас ни плащат да пишем всеки ден за бившата кметица и да я изкарваме невинна. Изпуснахме само два дни че се занимавахме с Корни.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Чочо

    14 4 Отговор

    До коментар #37 от "СссереМ":

    Тъпаците никога не намират нищо
  • 41 АСО ПИКА

    38 14 Отговор
    ИСКАМ ДА ВИДЯ ЖЕНИТЕ И ДЪЩЕРИТЕ НА ЗЛОБНИТЕ КОМЕНТАТОРИ НА МЯСТОТО НА ДВЕТЕ ЖЕНИ И КАК ПРАВЯТ СЕКС С НАДЗИРАТЕЛИТЕ.
  • 42 прост народ

    14 26 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Няма доказателства? Ти, откъде знаеш, може би си екстрасенс или нещо?
    Пий си ракията и си яж салатата, а мисленето и присъдите остави на съда и на разследващите органи!
    Бълхарите само знаете да псувате пред телевизора и компютъра, за това сте на тоя хал.

    Коментиран от #66

  • 43 прост народ

    16 30 Отговор
    Скандално видео?
    Реших, че са показвали лесбосцени от сливенския затвор, може и тройка да направят с някоя черна телякиня от етноса.
  • 44 прост народ

    23 36 Отговор
    Тия дърти мастии, защо не са в затвора, а ги пускат по медиите? Откога да крадеш и да изнудваш се е превърнало в медийна сензация?
    Скапани крадли, да ги тикат в панделата и повече да не чуваме за тях!?
    В Бълхария да си бандит, явно е повод за гордост!?
  • 45 Ефрейтора

    16 22 Отговор
    Ха ха , всички кметчета и кметички взимат рушвети , само видиш ли тоя двете фльорци не взимат, ти да видиш чудо на чудесата !!!!
  • 46 ЧИЧЕ

    24 9 Отговор
    Към гост: ако теб те избрам чат като тях, да ти збъркат живота(явна уйдурма) ще виеш като карталански вълк, жениците се държат мъжкар ски.
  • 47 Факт

    38 10 Отговор
    Иванчева , само тя е била герб на избори! И политмафията я сготви!
  • 48 Ррр

    0 5 Отговор

    До коментар #11 от "Драгунов":

    Не са много, ама трябва да се бачка.И те хляб ядат .
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Змея

    6 2 Отговор

    До коментар #16 от "месара":

    То и Астор прави фокуси пред много хора!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Емил

    16 28 Отговор
    Страшно елементарен народ,който си заслужава оправията,да вярва на тези две нагли същества,че са невинни-
  • 55 emo

    35 11 Отговор
    Не съм предубеден, но според мен постановката ясно си личи.
    Няма снимка как парите са вътре в кашона. Не се вади първо кашона, а като се видят парите вътре нищо не се пипа поне докато не се вземат отпечатъци. А оная направо награби кашона и рови като кокошка вътре, след това не извади нищо да покаже, а се ухили и вдигна палец.
  • 56 ааааа

    8 20 Отговор
    Лезбийки...
  • 57 Котьо

    9 7 Отговор
    Ама и тая снимка много подвеждаща,мислех ,че е нещо порно,пък то...
  • 58 Васо

    39 9 Отговор
    Кой поръча Иванчева?
    Българи,това не е Демокрация!
    Това е Плутокрация!Вие живеете и се трудите под ужасна сянка на един мафиотски октопод,който задушава нашият свят.
    Вижте Фейсбук-а на Иванчева.Тази жена се е борила за "Зелен Младост".
    Хора,разберете че бетона не се яде.
    Свобода за Иванчева и Петрова!
  • 59 XXXXXXX

    28 7 Отговор
    До коментар #42 43
    Ясно е, че си прост. Не го натякване и това не те оправдава.
    Не можах да видя добре джоба на разследващата след вдигането на палеца. Ще го гледам на повторение, но си личи, че е постановка. Показателен е начина по който вдига палец и се хили доволно разследващия Славчев ли е какъв е. Има същата гадна и отвори мутра като Иван Гешев. Както казва Татяна Дончева ' По физиономиите, ще ги познаете'. Като се проверят произхода, връзките, назначенията, движението на финанси и имоти на тия двамата от разследващите ще стане ясно всичко.
    И какво от това!?! Ние търпим 15 години примати като Борисов, Цветанов, Пеевски да ни се подиграват. Ами тия престъпници преди тях?! Има ли по заспала нация от наш'та

    Коментиран от #69

  • 60 До плоските глави

    26 10 Отговор
    До всички оЛИГофрени дето нападат двете жени. Всички крадяли !!! Това не е причина да ги вкарате в затвора, тъпаци такива ! Вината не е групова, а индивидуална. Защо няма обществена подкрепа за Арабаджиеви, Баневи, Стайков и др. ? Защо ? Ако нещата се объркат и Пеевски влезне в ареста да не мислите, че някой ще се разплачи ?
  • 61 ИМПЕРИАЛИСТ

    28 5 Отговор
    Двете госпожи е най-добре да се свържат с чужди експерти-дедективи. В България има такива хора, но са държани в послушание с разнобразни методи и компромати, така че няма да се осмелят да тръгнат срещу колегите си заради едната слава....
  • 62 надзорник

    22 3 Отговор
    В уж демократична Русия уволниха двама генерали за постановка на журналист , а полицаите ги разследват.
    Хайде да видим демократична България как ще постъпи?
  • 63 Наблюдател

    6 16 Отговор
    А защо не светнаха и на другите ръцете до тях като е толкова летливо това вещество? Още ако погледат тези госпожи може би и на луната ще за свети от него. Незнам на какво разчитат на глупостта ни може би?
  • 64 Ицо Багера

    5 9 Отговор
    Аз си помислих, че ще публикуват видео от пандиза на това, как играят на играта "ПУТИ гониш".
  • 65 Доб

    6 9 Отговор
    Тези двете е ясно че не са читави, обаче този Ваклин е такъв скапан боклук че дано да изчезне безследно на дъното на някое езеро с тежести прикрепени за мършавите му, криви крака.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Да живее свободата

    10 3 Отговор
    Вижда се, че Иванчева не блести с интелект, но става вече очевадно, че едни от най-долните и безскрупулни престъпници се ползват с особената закрила на закона. Правото на един полицай да носи маска опорочава изначално идеята, че полицията е пазител на справедливостта. Дано двете екс-кметици да успеят да разплетат случая и всички замесени прокурори и полицаи, до последния фуражкаджия дето седи и пази на улицата да си получат заслуженото, а то е затвор,конфискация на всичко придобито през времето, през което са били държавни служители( така и ако имат наследствени движими и недвижими собствености придобити от родители или други роднини, които са били държавни служители) в полза на обществото и държавата и забрана за достъп до държавни служби за целите им роди и семейства за поне 10 поколения. Крайно време е и полицаите, и политиците и всички държавни служители да разберат, че народа им е работодател, а не длъжник.
  • 68 дядо Стефан

    13 8 Отговор
    Тези две женички ако бяха сварили и изяли децата на Ваклин, щяха да ги осъдят на по-малко - убийците у нас осъждат на 3 години. ОГРОМНАТА им вина е, че застанаха срещу ГЕРБ.
  • 69 Палец

    7 10 Отговор

    До коментар #59 от "XXXXXXX":

    Не знам дали е виновна, но дето са се хванали за това видео, нищо не доказва срещу прокуратурата.
    Вдигнатия палец не означава че е нагласено.
    Тези проверяващи са изпратени по сигнал и палеца означава, "ДА, ОТКРИХМЕ ТОВА КОЕТО ТЪРСИХМЕ, не се изложихме, че сме сложили белезници на невинен човек".
    Относно издутия джоб, на снимка на стоп кадър не може да се каже издут ли е или е заел някаква форма. А и да е издут от нещо е от голямо колкото телефон или нещо друго, 3 пачки щяха да издуят повече и нямаше да е лесно да се подхвърлят незабелязано. Една папка може би, но не и три.
  • 70 Анонимен

    8 6 Отговор
    Още когато , беше избрана за кмет, трябваше да се усети че, мястото и е подарено. Как мислите герб да и го предостави. Същото е и с изборите спечелени от бсп, когато беше ореш арски, пуснаха ги нарочно и герб обраха, ктб, с помагачи те си. Тия 2 те жени така ги сготви ха, но всичко ще излезе. Джоба на якето наистина е издут и после разкопчан. Защо в момента когато се снима не се взема кашона, а после госпожата с джоба се на бута в колата и после ципът и беше свален. Палците означават че всичко е приключило сполучливо. Защо дръпна ха Иванчева. А бе ако ви дойдат у дома и ви претърсват ще стоите ли от вън на стъпалата. Не нали. Стоите там където ви обискират и гледате да не ви подхвърлят нещо. Иванчева я обискират без да гледа кво става. Издърпва ха я на 3дна страна и снимат уж. А от брифинги те леле Мале, такива несвързани изказвания че, голям смях. Първо в кафенето, после уж в колата. Кой си оставя колата не заключена с отворени прозорци при толкова много пари в нея. Парите в момента бяха под хвърлени. А бе мамата си трака ли тия от герб. Кой разследващ смей да каже. Нали после ще направи я инфаркт я ще се обеси. Луда работа. Само знам че има възмездие.
  • 71 Мисесака Дашибам

    2 1 Отговор
    GESHEFF
  • 72 Преброяване на бесните язовци

    0 2 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Те са му клиенти, ама в друг по-розов и палав смисъл.
  • 73 До дядо Стефан

    2 1 Отговор
    Дедо, да ти изсъхнат м..дете бе, дето за деца говориш гнусотии, пууу.
  • 74 Криста Тъ

    1 1 Отговор
    Таца Криститу мноо ма кефи обаче.
  • 75 Лизбиец

    1 2 Отговор
    На тая снимка все едно ще се целуват
  • 76 Лесбос ебесбос

    1 1 Отговор
    Да си лижат жабоците
  • 77 Подли и глупави отрепки

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Петрова и Иванчева са прости,нагли,безскрупулни и аморални простакеси.
    Натискат се за изява по медиите за да спечелят обществена подкрепа и да отложат влизането си в пандиза.Където циганките ги очакват с нетърпение и страст.
  • 78 Пешо

    1 1 Отговор
    Как от всички "не взимащи"подкуп,само тея ги фанаа да е...
  • 79 Кико

    1 1 Отговор
    Да прават клип чета в затвора, нагли гнусни крадли!
  • 80 Кико

    2 0 Отговор
    Да прават клип чета в затвора, нагли гнусни крадли!
  • 81 Дъ Клаш

    0 0 Отговор
    Че то всеки казва че е невинен и АдолфнАйхман вика че е невинен.
  • 82 Селянин с кололо

    1 1 Отговор
    Въпросът е, защо ако имаш проспериращ частен бизнес, ще искаш да ставаш кмет? Дали не са знаели ,че ще се сблъскат с големите строителни фирми? Много добре са знаели . И за тва са там отишли.

    Коментиран от #85

  • 83 Скандално

    1 0 Отговор
    Лижеме си п*китее по цял ден
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Пепи

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Селянин с кололо":

    Е, те не са били "селяни", като тебе и са вярвали, че са там, за да прилагат правилата, които едни други селяни, като теб, са постановявали от името на "народа", без да подозират, че някой може да ги прилага, даже и срещу претенции на богаташи и властници.
  • 86 койчо

    1 0 Отговор
    И аз да кажа нещо.. Не може да изнудваш цял квартал и да очакваш да ти се размине... Верно 1.2.3....10 пъти ..ама който не знае кога да спре ... иначе големи са..направо за ХОЛИВУД .. :)
    Очаквам скоро и Книга да напишат..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове