Last news in Fakti

28 Август, 2019 08:52 5 897 25

Дани Каназирева влиза в битката за Пловдив

  • дани каназирева-
  • пловдив
Дани Каназирева влиза в битката за Пловдив - 1

„Mога да ви обещая само да работя за Пловдив, да изградя силен и подготвен екип и да бъда до вас във всеки район.Ще бъде различно!“ – с тези думи се обърна към хората кандидатът за кмет и водач на листата за общински съвет от „Съюз за Пловдив”

Дани Каназирева обяви кандидатурата си зa кмет и водач на листатa за общински съвет от „Съюз за Пловдив”. Събитието се състоя тази вечер в двора на Драматичния театър. Над 600 пловдивчани, сред които бяха и известни екперти от различни сфери, дойдоха да изразят твърдата си подкрепа за адв. Каназирева, която с летящ старт влиза в битката за по-добро управление на града.

Каназирева беше представена от известната актриса Ивана Папазова като човек с главно „Ч“, политик, който съчетава в себе си професионализма, неотстъпчивостта и харизмата на лидер и жената, която успя да обедини свободните и мислещи хора и да създаде един политически феномен – „Съюз за Пловдив“, единствената по рода си организация в България.

Домакинът на събитието, директорът на театъра Кръстю Кръстев, поздрави Каназирева и ѝ пожела успех.

На дигитален екран беше прожектиран ефектен видеоклип с посланията към пловдивчани от кандидата за кмет на Пловдив и нейния екип.

Обръщението на Дани Каназирева към хората често се прекъсваше от сърдечните ръкопляскания и викове „Браво, Дани! Ние сме с теб!“.

„Аз мога да ви обещая само да работя за Пловдив.

Да изградя силен и подготвен екип.

Да бъда близо до вас във всеки район. Искам свободни и мислещи хора да управляват града ни. През всичките тези години показахме, че можем да бъдем алтернатива. Нека направим следващата крачка. Ще бъде различно!“, каза кандидатът за кмет.

Дани Каназирева напомни, че от самото начало в политиката се бори срещу некомпетентността, бездушието и корупцията в управлението.

„Спечелих най-важното - подкрепата и уважението на хиляди пловдивчани. Да, беше трудно, започнах от нулата, създадох прекрасен екип, който днес е не просто алтернатива, а по-важното- моралната алтернатива в Пловдив. Това са хора с образование и професия, които обичат града си, които не спряха да работят, вярват, никога не сведоха глави и никога не отидоха да молят властта за каквото и да е“, заяви за колегите си кандидатът за кмет.

Дани Каназирева влиза в битката за Пловдив

Каназирева сподели, че от Пловдив може да тръгне различен модел на управление.

„Вярвам, че нашият град може да разбърка политическите схеми, да наруши партийните баланси, да развали комфорта на управляващите. Но само ако проявим смелостта и поемем риска да

изберем кмет извън политическото статукво

и прекъснем омагьосания кръг на икономически зависимости, в който от години се въртим. Това направиха вече редица европейски градове, към които се стремим“, напомни Дани Каназирева.

С присъщата си критичност, тя анализира досешното управление - парите в бюджета не стигат, защото отиват към партийните фирми. Посочи, че управляващите ни оставят в наследство счупени тротоари, объркан трафик, мръсен въздух и фалиращи здравни заведения.

„Тези резултати развенчаха най-упорития мит, че било добре кметът да е от управляващата партия. Ето, имахме кмет не само от управляващата партия, но и пръв приятел на доскорошния втори човек в тази партия. Да не би Пловдив да е с подновена канализация и завършен воден цикъл? Да не би да получаваме бързи и качествени ремонти? Да не би да има добре поддържана зелена система? Крайно време е да изхвърлим тази лъжа. Не е важно кметът да е от управляващата партия. Важно е да е подготвен, да е отговорен и да разчита на целия експертен потенциал на Пловдив“, обобщи Каназирева. И твърдо допълни:

„Време е за можещите“.

Кандидатът за кмет посочи какво лично тя ще даде на Пловдив. На първо място, всички решения за Пловдив да се взимат в Пловдив, а не в София. Второ, да се управлява от най-подготвените и най-знаещите, а не от най-послушните апаратчици. Трето, да има съгласие, диалог и прозрачност.

„Различният модел на управление означава да харесваме живота си тук в Пловдив – да имаме пейка пред блока си, да ходим по нови тротоари, да дишаме чист въздух, да получаваме качествени услуги. В името на тази цел съм готова да работя не за далечното бъдеще, а за днешния ден на града ни. В името на тази цел

искам обединение с хората на Пловдив,

независимо от тяхната партийна принадлежност, защото градът трябва да е за всички. Не търся подкрепа от партийни централи, защото там всичко е договорки, защото там водещи са или икономическите интереси, или огромното лично его.“, каза Дани Каназирева.

Сърдечно и искрено прозвучаха поздравленията на

симпатизантите на кандидата за кмет.

Трогателни бяха думите на Николина Георгиева, преподавател на Каназирева по български език и литература в Хуманитарната гимназия „Св.Св. Кирил и Методий“. „Тя винаги се е отличавала със своето мнение и го е отстоявала. Гордея се, че навлезе в обществения и политическия живот на града с ясна визия за управлението на Пловдив.

Досега градът не е имал кмет с толкова висока компетентност за управлението на града“, каза преподавателката.

„Дани Каназирева е най-подготвена и никога не би загърбила мнението на експертите“, категоричен беше арх. Димитър Джугаланов, специалист по опазване на културно-историческото наследство.

Вихра Ерамян, учредител на „Съюз за Пловдив“ и директор на Езиковата гимназия „Иван Вазов“, поздрави приятелски адв. Каназирева, а на хората каза: „Дани е млад и модерен политик и съм сигурна, че единствено тя от кандидатите ще внесе нова и различна енергия в управлението на Пловдив“.

Ландшафтният архитект Станимир Шаламанов обяви, че подкрепя Дани Каназирева и "Съюз за Пловдив" и се включва в екипа, защото винаги са се обръщали към специалистите и са зачитали тяхното мнение.

„Път за младите и интелигентни хора на Пловдив“, призова ген. Йордан Кюмюрджиев, бивш директор на ГДБОП и РДВР – Пловдив. „Дани Каназирева и „Съюз за Пловдив“ единствени могат да донесат промяна на досегашния модел на управление“, допълни ген. Кюмюрджиев.

Владимир Темелков, мениджър на една от най-големите IT компании в Пловдив, прикани всички пловдивчани да подкрепят „Съюз за Пловдив“ и Дани Каназирева с думите „При тях експертността и моралът са над всичко“, подчерта Владимир Темелков.

„Дани Каназирева е единственият кандидат, който знае от първия ден какво ще прави, има нужното образование и качества, натрупа и много опит. Тя е единствената разумна алтернатива и носител на друго поведение и възпитание“, каза предприемачът инж. Владимир Кисьов.

Дани Каназирева и „Съюз за Пловдив“ получиха подкрепа и от пловдивчани с успешна реализация в чужбина. Видеообръщения с пожелания за успех отправиха Кристиан Стефанов - невробиолог в университетската болница в Глазгоу, Шотландия, както и Георги Чиликов - вицепрезидент на американската инвестиционна банка "Евъркор" в Лондон.

Кандидатът за кмет беше поздравен и от най-известния в социалните мрежи в България ю тубър, който също е от Пловдив, Слави Панайотов или по-известен като Слави Дъ Клашърс, който също отстоява редица обществени каузи. Той се обърна към нея с думите „Нека заедно се борим за любимия ни град. Дани, ти неведнъж доказа, че си образована и достъчно подготвена да създадеш един силен екип за Пловдив. Успех и на добър час!“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Време е

    34 3 Отговор
    Да изметем герберастията от властта

    Коментиран от #19

  • 2 Дани Каназирева

    19 23 Отговор
    Който гласува за мене го черпя със свирки
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ДАААА

    21 2 Отговор
    ЛОШОТО Е ЧЕ НЯМА МОЖЕЩИ, А САМО ПОПУЛИСТИ С ГОЛИ ОБЕЩАНИЯ, ЗАРОВИЛИ ГЛАВА В ПЯСЪКА ЗА ДА НЕ ВИЖДАТ ИСТИНАТА, ЧЕ ВСИЧКО В ТАЯ ДЪРЖАВА Е ОБХВАНАТО ОТ БИВШИ И НАСТОЯЩИ КОМУНИСТИ, КРАДЕЙКИ ЗА ДЕВЕТ ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД !

    Коментиран от #12

  • 5 пак ли

    18 1 Отговор
    Мога само да попитам как работи Дани Каназирева и формацията й през последните два мандата? Защо беше "патерица" на властта и се ползваше от облагите й, а сега се обявява за промени и нова политика? Не бяха ли и преди такива обещанията й, а после гласуваха почти винаги в подкрепа на Тотев? Стига хамелеонщина! Искаме истинска реална промяна! Стига далавери и крадене! Пловдив е затънал в дългове, а основните проблеми стоят!

    Коментиран от #9

  • 6 Докладване

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "БТВ новините":

    Много прост
  • 7 АНЕНЕРБЕ

    12 1 Отговор
    Кой се интересува от някаква Дани Каназирава, която щяла да управи Пловдив ?!!

    Как ще стане това чудо когато НЯМА ДЪРЖАВА И СМЕ В ДЪЛБОКА ФИНАНСОВО ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА?!

    Омръзна ни да ни представяте разни ВЪЛШЕБНИЦИ КОИТО СЛЕД КАТО БЪДАТ ИЗБРАНИ НИ ОПРАВЯТ ПО МЪЖКИ.

    САМО ГЛУПАЦИ И ИДИОТИ ХОДЯТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОВА КОЕТО НЯКОЙ ДРУГ Е ИЗБРАЛ.

    НИЕ В ТОВА ТОТО НЕ УЧАСТВАМЕ.
  • 8 Ахах

    10 3 Отговор
    Проверете коя е фамилията Каназиреви.Комунисти от Разложко. Тази ли селянка ще управлява най-хубавият град в България. Няма ли хора от стари пловдивски семейства с дълбоки корени и традиции, та стигнахме да тази.

    Коментиран от #13

  • 9 АНЕНЕРБЕ

    7 1 Отговор

    До коментар #5 от "пак ли":

    Когато стане въпрос за конкретни действия свързани ОБЩИНСКИ ПОРЪЧКИ ЧИЯТО СТОЙНОСТ НАДХВЪРЛЯ МНОГОКРАТНО РЕАЛНИТЕ ПАРАМЕТРИ на извършените дейности, всички кандидати мълчат грозно и зловещо.

    Тези ЗАВИШЕНИ СТОЙНОСТИ ще влезнат в сметките на МЕСТНИТЕ ДАНЪЦИ И ТАКСИ КОИТО НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ чрез сключените ОСОБЕНИ ЗАЛОЗИ сключени между общината и БАНДИТИТЕ ОКРАЛИ БЮДЖЕТА.

    НИКОЙ НЯМА НАМЕРЕНИЕ ДА ИЗВЪРШИ РЕВИЗИЯ НА ГРАБЕЖА ИЗВЪРШЕН С ТЕЗИ СТРОИТЕЛСТВА И ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ!!
  • 10 Кеворк Яшхуян

    7 2 Отговор
    От 5-6 години все кандидатка.
    До колкото знам е работила за ВАНКО 1... Като каква - не знам...

    Коментиран от #20

  • 11 Данчеее

    5 0 Отговор
    Какъв модел нов бе душа, като ти си доста стара вече!

    А спомняш ли си как на миналите избори подведе хората, гласуваха за теб щото уж беше срещу ГЕРБ, а се оказа че после ръка за ръка се разработихте!

    Дай някоя нова снимка твоя, че тая е от преди 20 години!
  • 12 Хехеххехех

    1 5 Отговор

    До коментар #4 от "ДАААА":

    НАЙ ГОЛЯМИТЕ КРАДЦИ СА КАПИТАЛИСТИТЕ БРАТДЧЕД!

    КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИДЕОЛОГИЯ Е СЪВСЕМ ДРУГА!

    А НАСИЛСТВЕНОТО ЗАГРАБВАНЕ НА ВЛАСТА ОТ РАБОТНИЦИТЕ Е НЕЩО НОРМАЛНО В ИМЕТО НА ПО-ДОБРОТО БЪДЕЩЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!

    ДЕ СИ ВИДЯЛ КАПИТАЛИСТ ДА СЕ ИНТЕРИСУВА ОТ ДРУГИТЕ ХОРА??
  • 13 А ТОТЕВ

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ахах":

    ТОЙ КАКЪВ Е БЕ ДУША?

    ДЕМОКРАТ ПО РОЖДЕНИЕ ИЛИ КАКВО!

    ДАНЧЕТО Е ЗНАЕМ И НЕЙНАТА ЦЕЛ Е ДА СТАНЕ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК И ДА ПРАВИ ПЪТНА НЕЙНИТЕ ФИРМИ!
  • 14 АНЕНЕРБЕ

    6 0 Отговор
    ИМЕТО НА ДАНИ СТЕФАНОВА КАНАЗИРАВА Е ИЗПИСАНО в 5 фирми , а това на мъжа й ТОДОР КРУМОВ КАНАЗИРЕВ в 27 фирми!!!!!!!!!!!!

    ПУКА И НА ДАНИ И МЪЖА Й ЗА ПЛОВДИВ И ПЛОВДИВЧАНИ.

    ВАЖНО Е СЕМЕЙНИЯТ БИЗНЕС.

    ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ БИЗНЕСА , А СЕ БОРИТЕ ЗА НЕЩО ЗА КОЕТО НЯМА ДА ВИ ОСТАНЕ И МИНУТА ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ - общинските дела.

    Или тези общински дела ще ги вършат тези които ще ви дърпат конците като КУКЛИТЕ В КУКЛЕНИЯТ ТЕАТЪР!
  • 15 КарКоч

    0 0 Отговор
    Стига с тези стари муцуни .Всички са под командата на др.ГЕРГОВ. Извадете нови доказани в бизнеса лица
  • 16 Русенец

    0 0 Отговор
    Готино кюрпе.
  • 17 Тегавар

    0 0 Отговор
    За 1828291919282 пореден път...О, мила моя, майно льо

    Коментиран от #21

  • 18 Чинга чук

    1 1 Отговор
    ,,ПаТЕРИЧКА на герб
  • 19 1944

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Време е":

    Не не ВИЕ комуняги просто ще заемете тяхните места пиши да те видим ти одобряваш ли мандата ба Цацаров и Кандидата Гешев???Бъди смел и си кажи!
  • 20 Не е познавам

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Кеворк Яшхуян":

    Пловдивчани казват на Комина барче имало после специализирала в Англия една година ПРАВО кой ли е плащал мажът на Дани имал брат в бопа ченге ген.Кюморджиев е закарал в ГЕРБ С онзи другият смехурко Славчо Атанасов от ВМРО издинали го Герб и станал кмет задно работили ЗАЩОТО Бойко ги прогонил от Герб заедно с генерал Кюркчиев те объркали Герб с Гергов Някой можели да провери на процеса на Главчеви Ванко и бащата му кой е водил агитката пред съдът (свобода за Ванко той е невинен)
  • 21 Олимпиада

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "Тегавар":

    Не е важно.да побеждаваш важното е да участваш Олимпийския девиз
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Очи в очи куме

    0 0 Отговор
    Първо да се отърве от наркоманите в политиката, около нея и после може и да стане работата.
    Иначе с дрогирани, политика вече никой не прави.
  • 24 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    ПРОФЕСИЯ ;ПРИНОС ЗА БЪЛГАРИЯ ; РАБОТА ; ПРЕДДСТАВИТЕЛНОСТ ЗА ; СЕМЕЙСТВО -ДЕЦА ; ПОЕМАНА ОТГОВОРНОСТ ЗА ОБЩЕСТВО И ХОРА ; ЦВЯТ -ПРОИЗХОД ; ЦЕЛИ ...И Т.Н. ?????????????
  • 25 Спас безделника

    1 2 Отговор
    Абсолютно правилен ход на г-жа Каназирева - авансово да представи екипа с който ще работи. Той подсказва размаха на програмата и възможностите на реализаторите. Самите пловдивчани могат още преди деня на размисъл да предложат евентуални корекции. Така мандатът на Каназирева ще започне с летящ старт и открити карти. ОПРЕДЕЛЕНО УМЕН ХОД! КАТО СИ ПОМИСЛЯ ЗА СОФИЙСКИТЕ МУШМУРОЦИ, КОИТО ЩЕ СИ ПОКАЖАТ МАЗНИТЕ МУЦУНИ В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ, МИ ИДВА ДА ИМ ТЕГЛЯ ЕДНА ДЪЛГА И ЗВУЧНА ...БЛАГОСЛОВИЯ. УСПЕХ!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове