Last news in Fakti

16 Октомври, 2019 10:27 1 412 15

Борислав Игнатов: Готвя се за балотаж с Фандъкова или Манолова

  • борислав игнатов-
  • балотаж

Той уточни, че неговата политическа формация няма как да подкрепи нито Фандъкова, нито Манолова, защото и двете не споделят техните ценности

Борислав Игнатов: Готвя се за балотаж с Фандъкова или Манолова - 1
Снимка: БГНЕС

За нас не стои въпросът кого бихме подкрепили на втория тур на местните избори в София, ние ще сме на балотаж с една от двете (Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ или Мая Манолова, независим кандидат). Това каза пред бТВ арх. Борислав Игнатов, кандидат на „Демократична България” за кмет на София.

Той уточни, че неговата политическа формация няма как да подкрепи нито Фандъкова, нито Манолова, защото и двете не споделят техните ценности.

Според Игнатов основният проблем на София е корупцията – във всички ѝ прояви – от дребните услуги до обществените поръчки. Той ще се бори с корупцията чрез дигитализация и електронно управление.

От първия ден ще направим пълна ревизия и на собствеността на общината, и на всички регламенти, заяви кандидат-кметът.

По думите му в момента с огромни средства от Европа в София се постига прекалено малко и прекалено бавно. Игнатов даде пример с обещанието с парите от Синята и Зелената зона да се изграждат паркинги в града: „След 10 години пускат първия паркинг в експлоатация, обещават още 18, сега 180 години ли ще са им нужни”.

Проблемът с липсващите места в детските ясли в София той обещава да реши като в новите сгради във всеки район общината изкупува партерни помещения и там изгражда ясли. Допълнително ще има и ваучери от 350 лв. за семействата, за които няма места в общинските ясли и градини.

Архитектът даде заявка да остане в политиката, дори да загуби битката за София.

Той обяви също, че заедно с приятелката му са предприели юридически действия срещу публикуването на нейни компрометиращи снимки.

„Очакваме удостоверение от прокуратурата във Варна, малко се забави. За нея е много тежко, за втори път я изнудват. Ще направя всичко, за да си понесат отговорността. През годините са се научили, че минава номерът”, коментира кандидат-кметът на „Демократична България”.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фетишиста

    10 4 Отговор
    Ама после сложи някое видео 4К с твойта палавата )))

    Коментиран от #9

  • 2 Гост

    9 9 Отговор
    той хубаво се готви... ама с това ще си остане. Да беше отишъл в родната си Варна там да се напъва да кметува. Аман от Столични в повече искащи да управляват столицата... Фандъчка селска от Самоков, Манолова комунистка от Кюстендил.... аман!

    Коментиран от #8

  • 3 Е остава и някой

    7 3 Отговор
    Да гласува за теб, но това са подробности.

    Коментиран от #5

  • 4 по добре се готви

    11 0 Отговор
    за белотаж в някой пенсионерски клуб
  • 5 Ново

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Е остава и някой":

    Аз като кандидат кмет обещах летището да преустроя като сингапурско за по чист въздух два тунела за колите под софия като бостън всички автобуси електро паркинги под земята но се отказах понеже няма пари а игнатов иска да правипаркинги по20-30а пари откъде сигирно от данъци
  • 6 въпросче

    4 0 Отговор
    А ди.дото приготви ли?
  • 7 321

    2 0 Отговор
    Ама ти за коя ще гласуваш на балотажа щото си бая далече от тях
  • 8 Гост

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Няма как да е от София, образовани софиянци няма

    Коментиран от #12

  • 9 Димитърдд

    6 4 Отговор

    До коментар #1 от "Фетишиста":

    По добре Борислав Игнатов кмет на София отколкото кандидатките на БСП и БСП ГЕРБ. Не бива да правиме тази груба грешка да гласуваме за тези представителки на червеното статукво. С гласовете на общинските съветници от ГЕРБ и БСП са избрани ръководствата на общинските дружества в София, а по всяка вероятност и в другите градове и села. Да покажем червен картон и на двете бесепета. И преди и сега бесепе е мафия. София не е опитно поле другарко Манолова.
  • 10 Бочо коча

    0 0 Отговор
    Отиваи да буташ портних.тука ще си капо.
  • 11 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 1 Отговор
    Архитектчето си е едно АВАТАРЧЕ на КДСарите, на които дължи и кариерното си израстване у нас...Послушна кукла на библиотекарите и от там има куража да се прави на много принципен и борбен...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Димитърдд

    0 0 Отговор
    По добре Борислав Игнатов кмет на София отколкото кандидатките на БСП и БСП ГЕРБ. Не бива да правиме тази груба грешка да гласуваме за тези представителки на червеното статукво. С гласовете на общинските съветници от ГЕРБ и БСП са избрани ръководствата на общинските дружества в София, а по всяка вероятност и в другите градове и села. Да покажем червен картон и на двете бесепета. И преди и сега бесепе е мафия. София не е опитно поле другарко Манолова. Няма как Игнатов да е човек на библиотекарите,защото там са предимно от държавна сигурност и те подкрепят червените кандидати. Някой другари са тотално объркани и пишат откровени лъжи и глупости.
  • 14 Стефан

    0 0 Отговор
    Този къде тръгна да се реди на първа линия след като е посредствен играч?
  • 15 Morgoth

    0 0 Отговор
    Много ще се радвам, ако някоя от даскалицата и лъжкинята отпадне и ти наистина си на балотаж, но това просто няма да стане. Агенциите бъркат винаги с прогнозите, но никога толкова много.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове