Last news in Fakti

18 Октомври, 2019 14:56 1 267 16

Каракачанов за македонците: Ако не слушат - в антрето!

  • красимир каракачанов-
  • северна македония

Политиците в Скопие имат шанс да се поправят, отбеляза министърът на отбраната

Каракачанов за македонците: Ако не слушат - в антрето! - 1
Снимка: БГНЕС

"Политиците в Скопие имат шанс да се поправят. Явно не са разбрали за какво става дума, защото вчера историческата комисия се прибра без никакъв резултат след двудневно тупкане на топката. Разбрах от българските историци, че е имало демонстративно напускане на залата от страна на македонските представители с аргумента, че работното време е приключило. Така няма да стане. Ако не са го разбрали, толкова по-лошо за тях. Ако не се изпълнят резултатите, има антре в коридора и си стоят там.

Това сподели пред журналисти вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов във връзка с преговорите за членство на Северна Македония в ЕС, цитиран от Novini.bg.

На въпрос за средния му пръст в телевизионно студио Каракачанов още веднъж разясни, че просто е показал какво е направил Джок Полфрийман.

"Някой му е казал, че зам.-директорът на затвора е бил против предсрочното му освобождаване и той показа онова, което получихме всички ние като жест. Към момента не се налага да изпращаме армия на границата. Няма движение или напрежение по границата с Турция и Гърция'', заяви вицепремиерът.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Каракачанов

    5 2 Отговор
    Като млад не ме взеха в казармата доктора видя че отзад са много разширени
  • 2 Ха ха

    11 1 Отговор
    Какъвто народът такива му политиците, шкембе войвода рече и отсече.
  • 3 Орце Камчев

    7 6 Отговор
    Па не мой да биде верно да откраднете нашта култура, история и език. Само се перчите, но като ви се каже от Еропата ке клекнете и оро ке играте.
  • 4 Селянина с колелото

    6 2 Отговор
    ТОЯ ЕДИНСТВЕНО МОЖЕ ДА МИ ЯДЕ К.РА!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Чъргубиля Мостич

    6 11 Отговор
    Ако не бяха македонците сега щяхте да говорите на ориджиналдъ булгарджа и щяха да ви разбират само турците.

    Коментиран от #13

  • 7 хоминид

    7 0 Отговор
    Не в антрето,а в мазето. А не в кухнята до кюмбето.
  • 8 Тръмп

    6 0 Отговор
    Войводата Каракачанов си разбира от работата!!!:):):)Северна Македония ако иска да се обедини с Албания или Сърбия,на никой в ЕС не му пука от това!!!:):):)Насила хубост не става,според древната българска сентенция!!!:):):)
  • 9 Философа

    6 1 Отговор
    А господин среден пръст вън от Къщатата!
  • 10 Onq s konq

    7 0 Отговор
    Бе я им земи обратно паспотите де им ги продаде. Ай сиктир, ще се правят на интересни.
  • 11 този

    5 4 Отговор
    какъв македонец` е?!Косата-Риж ?!Май има турско семе...!?Само се перчи тоя `каратията`...
  • 12 карамел

    5 0 Отговор
    Господин "среден пръст с дънки на парад" нещо се е зачел. Мааалееий!
  • 13 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чъргубиля Мостич":

    Известната снимка на ичергубоила Мостич, с която плашат македонците, е по възстановката направена от СЪВЕТСКИЯ проф. Герасимов. Държавната комисия, за приемане на работата му и съответното изплащане на хонорара, е задала въпрос за обективните причини по които Мостич е с епикантос. Герасимов не е могъл да отговори нищо смислено и се е базирал на "общоприетата истина, че българите са с азиатски произход". Комисията ни не приема това обяснение. Разразява се неприятен скандал и в резултат не се приема и възстановката и на професорът не му е изплатен хонорара. Това обаче не пречи на заинтересованите да публикуват и широко популяризират снимка на фалшивата възстановка (има дори и пощенски марки с нея).
  • 14 Nyakoj

    0 0 Отговор
    Ако не слушат, в антрето, нали г-н Каракачанов?
    А чия партия носи името ВМРО=Вътрешна Македонска Революционна Организация , ако не вашата, г-н Каракачанов?
    Какво пишеше в Декларацията за Македония?
    А, да, че ние сме един народ в две държави:
    https://m.fakti.bg/bulgaria/415856-shopov-v-deklaraciata-za-makedonia-da-pishe-che-sme-1-narod-v-2-darjavi

    Коментиран от #15

  • 15 Аспарух

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Nyakoj":

    Какъв един народ сме с македонците бе.Те ни мразят повече от гърците.Иди в Скопие и говори че си българин и сме един народ да видиш колко ни обичат.По -големи лисици от македонците няма..и не сме един народ с тези идиоти които получават български лични карти и после проклинат българите..

    Коментиран от #16

  • 16 Nyakoj

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Аспарух":

    И какво значение има, при положение, че са по-умни и единни, за разлика от нас, ако визираш онзи...журналист, потрошил паметника на българските военни, естествено трябва да бъде наказан, но те са и си остават братя, а и никога, НИКОГА, не забравяй, че заради БКП, те са македонци, такива като тях и ти сте последните, които имате право да им се сърдите, че те се наричат македонци.
    Не сте ги защитили навремето, сега нямате право да им се сърдите, че те се наричат македонци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове