Last news in Fakti

17 Април, 2024 05:47 1 096 17

Красимир Каракачанов: Докато войната в Украйна не приключи, България ще бъде управлявана от посолствата

  • красимир каракачанов-
  • правителство-
  • политика

Служебният кабинет се управлява дистанционно, това е правителство на ГЕРБ и ДПС

Красимир Каракачанов: Докато войната в Украйна не приключи, България ще бъде управлявана от посолствата - 1
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Служебният кабинет се управлява дистанционно, това е правителство на ГЕРБ и ДПС. За една седмица виждаме трети външен министър. Един отказаха в последния момент, друг изкара 5 работни дни, сега виждаме трети. След промените в Конституцията инструментът служебен кабинет се използва от партиите с мнозинство в НС, за да влияят върху събитията в държавата по време на изборния процес и върху самия него".

Това коментира бившият военен министър Красимир Каракачанов в "Денят ON AIR".

И отбеляза, че "явно външният министър не е започнал своите изказвания със "Слава на Украйна", затова са го сметнали за политически неблагонадежден".

Според него Главчев не трябва да бъде "въртян на шиш", а ГЕРБ и ДПС трябва да обяснят за рокадите в кабинета.

"Системата на МВР е пробита. Процесът тече вече 20-25 години. Всичко се подбира на принципа "мой човек". Хората нямат доверие в тази институция. Главен секретар на МВР ходи на плажове и почивки с хора, които са обвинени в контрабанда и получава часовници като подарък... Отива на рождения ден на кученцето на един такъв човек и се държи като шут. За ПП и ДБ реформа в службите означава "слагане на наши хора в системата", заяви Каракачанов за Bulgaria ON AIR.

По думите му парламентът в момента е една бутафория.

"Каквито и изслушвания да се правят, те са за публиката, а не за да се решават проблемите. Хората виждат, че в тази институция са подбирани и назначавани марионетки. Не отстояват интересите на народа, изпълняват волята на тези, които са им платили, за да влязат в парламента. Проблемът е разграждането на държавността в България, и то в последните 3 години. Интересите на България се поставят като залог за чужди интереси", каза още бившият военен министър.

"Докато войната в Украйна не приключи, България ще бъде управлявана от посолствата. Националната ни сигурност е застрашена, рискът за съществуването на България е голям. България има нужда от правителство, което да каже: "Това не е българска война и България не е подготвена да бъде набутана в подобна война". Или ще се търси мирно решение, другият вариант е тотален конфликт. Има политици, на които основният им интерес е да спасяват себе си", подчерта Каракачанов.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коко

    11 5 Отговор
    Защо докато войната не приключи.България винаги е управлявана от посолства.Поне от 1878.Винаги е имало национални предатели и ще има докато свят светува.
  • 2 Наблюдател

    8 15 Отговор
    Мръсната руска подлога, с агентурно име Иван отново е активирана.

    Коментиран от #7

  • 3 Българин

    9 6 Отговор
    И като си помисля, че това чучело е било министър на отбраната?
  • 4 Боже Боже

    8 7 Отговор
    Да ни.пази Господ от патриоти с партии с гръмки имена
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Дядо Йоцо гледа

    7 2 Отговор
    Хаос ! Това е хаос управляван с цел заблуда и ограбване на народа !!!
  • 7 Петър

    1 4 Отговор

    До коментар #2 от "Наблюдател":

    Ама ти не концентрираш в това, че България наистина се управлява от посолствата, а в това, че някой е бил агент с име Иван.
  • 8 Демократ

    5 1 Отговор
    "Красимир Каракачанов е агент на Шесто управление на Държавна сигурност по линия на „промакедонския национализъм“. ДС управлява България, а то е официално обявено от диктатора Живков за клон на КГБ. Когато казваме, че ДС-КГБ мафията доведе България до дъното, това е истината. Интересно защо най-гласовитите уж политици -националисти минават през ВМРО - Волен Сидеров, Ангел Джамбазски, Валери Симеонов, Костя Копейкин, сега напира и Кузман Илиев, син на БКП номенклатура, с нова партия уж патриотична, пък и тя ДС КГБ про- съветска. Ченгетата не пускат парите ,властта и контрола! Всичко друго са празни приказки. Докато миналото е настояще, няма бъдеще!
  • 9 мдаа

    5 6 Отговор
    Лошото е, че посолството ни управлява от 1990 година насам и не е спирало! Спряха ни АЕЦ Беляне, спряха ни Южен поток, направиха си военни бази и само чакат удобен момент да ни вкарат във война, за да превземат Русия!

    Коментиран от #15

  • 10 #идиоти вън

    2 3 Отговор
    Прав е! И да се молипе да приключи по-бързо, а на кой да се молим, на този който може да я приключи.
  • 11 Нафталинка

    1 4 Отговор
    Ако е така както казва каракачанов очаквам светкавично да бъдат унищожени украинските проблеми и скапаните американци да си отидат на континента

    Коментиран от #16

  • 12 Гост 2

    4 1 Отговор
    И партията ти е една бутафория, след като изпрати миризливия си роднина в Брюксел.
  • 13 торбичка билла

    3 2 Отговор
    пълна с лой и л....а
  • 14 краси ..

    1 5 Отговор
    БГ ще се управлява и след войната от ПОСолстовто.....ти ,ако не го знаеш?!?!?!
  • 15 мъдаааа

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "мдаа":

    даааа а ти ще си табуретка
  • 16 малце 🔥

    3 0 Отговор

    До коментар #11 от "Нафталинка":

    ше те излекува
  • 17 Ахил

    2 1 Отговор
    Патриотите като политическо участие дойде от руските служби и техния български филиал Дс. Те си изиграха своята роля и направиха много бели на натовска България. Волен Сидеров, Каракачанов, Костадин Копейкин Рубльов са все руски инструмент за влияние и натиск в България, но винаги обслужващи руските интереси и постоянна пречка и спънка за нормалното развитие на държавата. Агент Иван Каракачанов наля много милиони в Русия като бе министър. Добре, че тези Московски ментета отпаднаха от властта въпреки вредата която нанесоха. Но всички те са много богати и корумпирани политици, злоупотребяващи с патриотизма. Време е да изхвърлим патриотичната руска карта и да преминем към българското родолюбие, без ченгета от Дс и кадри от Бкп=Бсп.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове