Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 10:26 8 169 18

Майка на две деца се самоуби след тежко заболяване

  • самоубийство-
  • майка-
  • крупник

Любка не можела да повярва, че вече е здрава

Майка на две деца се самоуби след тежко заболяване - 1

46-годишната Любка П. от село Крупник се самоуби в късния следобед вчера. Майката на две деца избрала смъртта след прекарано тежко заболяване и операция, която била успешна, но Любка не можела да повярва, че вече е здрава, съобщи struma.com.

Изпаднала в депресия и приключила с живота си. Черната вест бързо обиколи селото, а на място пристигна и кметът на Симитли Ап. Апостолов, който е близък приятел на семейството.

"Потресен съм", каза Апостолов, "тя беше изключително позитивен човек, усмихнат и ведър, не мога да повярвам, че е постъпила така". Вчера следобед Любка изчезнала, започнало е търсенето и в цяло село, а накрая се сетили и да погледнат в бунара, където било намерено тялото ѝ.

Хората са потресени, Любка работила в селски барчета, работила на стадиона и няма човек, който да не я познава. Преди време преживяла операция, която била успешна, нямало следа от тежкото и заболяване, но Любка не можела да повярва, че е здрава и изпаднала и изпаднала в депресия. Съпругът и е в Англия, заминал с хора от Крупник на гурбет.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 газо

    19 25 Отговор
    Хайде плюенето по ББ и ГЕРБ да започне, сега!

    Коментиран от #12

  • 2 Лошо тъжно това е Бг

    27 4 Отговор
    Лошо
  • 3 Ххх

    32 6 Отговор
    Нещо тъпичка ми се струва статията. Ако действително си се излекувал и нямаш симптоми, че болестта рецидивира и се завръща, ще тръгнеш да се самоубиваш, просто защото не можеш да повярваш, че си се излекувал. Определено ми звучи нелогично.

    Коментиран от #9, #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Пилот

    20 9 Отговор
    В тиквена страна така !
  • 6 Froid

    13 3 Отговор
    Бог да я прости , но причината не болестта а срама че направила нещо докато го няма мъжа и !
  • 7 Човек

    6 19 Отговор
    Ето ви промяната на Радев
  • 8 Тъжно и жалко

    14 2 Отговор
    Бог да прости жената! Само тя си знае защо го е направила и си е оставила дечицата. Каквото и да кажем, са само празни приказки и инсинуации( визирам коментарите в struma.com.)
  • 9 Свидетел

    13 4 Отговор

    До коментар #3 от "Ххх":

    Кое му е нелогичното?Баба ми беше проста жена, нещо явно не вред с главата и си беше втълпила, че е болна от рак, ама някакъв където нито един лекар не можа да го открие.Давеше мъката от ,,болестта" в алкохол.И така умирА 20 години.Та краката я болеха, та главата я болеше, та корема я болеше, та се беси, та се трови, та под влака щеше да се хвърля, та накрая на 78 години умря.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Лохо-бохо.

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ххх":

    Напълно реална е статията приятелю това е истината това е една от малкото операции които са успешни и пациентката наистина не е повярвала на фона на всеобщата тенденция на злокачествени операции и лъжи от страна на докторите...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 газо

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "кеф":

    Идея си нямаш, колко си далеч от истината. Просто давам поле на такива "остроумни" другари да се изявът.
  • 14 Пацифист

    11 0 Отговор
    За това е задължително да има психолог във всяка голяма болница ,който да контактува с тежко болни пациенти и роднините им.
    Тук един час разгорор с психолог би спасил това "семейство"
  • 15 В българия не стават такива неща

    2 1 Отговор
    Я пак пуснете статията за масовите самоубийства в Туркия.
  • 16 Пострадал

    7 0 Отговор
    Наскоро се самоуби и мой роднина, нито беше болен, нито нищо, никой не успя да предвиди, че ще го направи. Депресията е ужасно, коварно състояние, особено ако е така добре прикрита, че да не бъде забелязана и от най-близките. Човешкият организъм е съставен от химия, ако тя бъде нарушена .... може да се възстанови само ако се признае проблема, консултираш се с психиатър и вземеш адекватни мерки. За съжаление много малко хора в България го правят...
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 анонимен

    1 0 Отговор
    Не петнете паметта на жената. Нищо не знаете, вместо да правите догадки се молете за хора като нея, които от болка и немощ избират този начин за край на живота си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове