Last news in Fakti

30 Декември, 2019 13:42 4 901 77

Корнелия Нинова: Вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов заради Перник

  • бсп-
  • перник-
  • водна криза-
  • вот на доверие

Дишаме рак. Пием отрова. Не министри, той лично носи отговорност, отбеляза лидерът на опозицията

Корнелия Нинова: Вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов заради Перник - 1
Снимка: БСП

Днес свиках извънредно заседание на Изпълнителното бюро и на ръководството на парламентарната група и взехме решение – внасяме вот на недоверие към правителството на Бойко Борисов за провала в политиката по околна среда и води. За 10-годишното управление на Борисов, в резултат на некомпетентна политика, безхаберие и кражби, близо половин милион българи в момента са оставени без достъп до питейна вода. Водната криза от криза в Перник става национална, защото и други области и градове са застаршени от този проблем. В същото време, за тези десет години, постоянно се увеличаваха цените на водата за българските граждани без да се предприемат каквито и да е мерки за инвестиции. Само 0,5 процента от мрежата е подменена, а над 50 % от водата се губи.

Трети сме в света по замърсен въздух, защото правителството на Бойко Борисов разрешава внос на боклуци от цял свят, които да се горят в България. Дишаме рак и пием отрова. След десетгодишно управление посегнаха и на най-човешки и ежедневни неща като въздуха и водата. Всички обяснения за природни причини са безпочвени, а прехвърлянето на отговорността на ВиК дружества, кметове и общински съветници е жалък опит за спасение на правителството и лично на премиера. Днес г-н Борисов е казал в Перник – „тук политика няма”. Не, господин Борисов, тук всичко е политика и нищо друго. Твой министър да каже, че дава 32 милиона лева и ще осигурите вода през 2016 година, и след 4 години да няма вода и да не се знае къде са отишли парите, е политика на корупция. Министър на регионалното развитие да подписва всеки месец на ВиК Перник колко вода да източва, без да отчита колко се влива в язовира, е политика на некадърност. Да оставиш половин милиона българи без основно човешко благо – питейна вода, е политика на геноцид. Така че всичко е политика и от 10 години тя има едно лице и едно име – Бойко Борисов. Министрите са послушни изпълнители и вие сами знаете колко често той ги сменя. Това не дава резултат и не променя нищо в общата политика на правителството. Борисов е начело и я провежда последователно, независимо коя калинка използва в даден момент и кой бушон гори, когато стане напечено.

Днес той е казал: „Ние сме тук от момента, в който разбрахме за тази криза в Перник”, „Защо никой нищо не ни е казал?”. Питайте си министрите, г-н Борисов, които са разрешавали това, което се случва в Перник. Питайте си областния управител от ГЕРБ, който научи, че има отговорност към този проблем едва след като кризата възникна.

Само БСП поставяхме този въпрос месеци наред. Включително сегашния кмет Станислав Владимиров, като депутат от Перник, многократно в българския парламент чрез праламентарен контрол към министрите. Но тогава никой не му обърна внимание, затова днес БСП няма да носи отговорност за ситуацията, създадена от правителството, от министрите, от областния управител. Тази отговорност е политическа, затова искаме вот на недоверие към правителството и оставка на цялото правителство. Но тя и наказателна – някой трябва да поеме наказателна отговорност за случващото се не само в Перник, а в цялата страна по тези въпроси.

Днес господин Борисов е казал, че той с главния прокурор не говори, за разлика от мен, която разговарях с главния прокурор и поисках официална среща. Дори си е позволил да каже, че аз „назидавам” главния прокурор – типично в негов стил. Основната разлика между мен и Борисов по отношение на главните прокурори на България е, че той ги вика в Банкя или в Бояна, осъществявайки задкулисието. Припомням ви разговора от 2013 година, от неговия дом, в разговор за задкулисие, излязоха репликите: „Не ми се подсмихвай, ти си го избра”. Там се говори за бизнесмени, за дела, за започване на дела, за прекратяване, включително до цинизма да се коментира сексуална ориентация. Ако е забравил, мога да извадя тази стенограма. За разлика от него, винаги съм искала официални срещи и съм ги обявявала публично. Поисках такава за Перник, осъществявайки желанието на перничани, изразено вчера пред мен. Те не вярват, че ще има понасяне на отговорност и наказани лица. След срещата с г-н Гешев, официално ще обявя резултата.

В първите дни на работата на парламента внасяме вота на недоверие срещу цялото правителство и искаме оставката му за провала в политиката по околна среда и води.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосарян

    18 45 Отговор
    Сега след като тиквата обеща Водопровод. НОВ! Нинова ще прави вода. ГЕНИАЛНО! А до тогава?
  • 2 Герб

    49 81 Отговор
    До последен дъх само Бойко и Герб!Долу БСП!

    Коментиран от #5, #46

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    74 48 Отговор
    ГЕРБ ни водяг към пропаста
  • 4 El chochone

    51 59 Отговор
    КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА ДА НЕ СИ ТЪРСИ ПОВОДИ ЗА ИЗМЕСТВАНЕ НА ФОКУСА ОТ НЕКАДЪРНОТО СИ ЛИДЕРСТВО,А ДА КАЖЕ КОЛКО МИЛИОНА НАРОДНА ПАРА ОТКРАДНА С КРАЖБАТА НА ТЕХНОИМПЕКС,И ДАЛИ ВЪРНА НАДВЗЕТИТЕ.!??

    Коментиран от #22

  • 5 Behemoth

    38 23 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    Хихихи малко остана до последния дъх ,а?

    Коментиран от #7

  • 6 Борисов

    37 58 Отговор
    Само Герб щени спаси приятели!
  • 7 Герб

    17 9 Отговор

    До коментар #5 от "Behemoth":

    Напиши си Българското име чеме нервираш така само

    Коментиран от #17

  • 8 гост

    44 29 Отговор
    е добре като саборим боико теб ли да изберем бе миндил крадлив всички сте един дол дренки боклуци

    Коментиран от #52, #54

  • 9 Това ли само.

    32 10 Отговор
    А бе само заради Перник ли.
  • 10 Йосарян

    8 19 Отговор
    Когато ни Назначат нов диктатор, е те тогава ще се оправим! Хахха
  • 11 анова

    46 41 Отговор
    Една дама ,изявяваща се като шеф на БСП ,с полуинтелигентско поведение и просташки маниери се опитва да вземе властта в България ! Е ,просто няма да стане ! Не подценявайте българина ! Това не ви е 1965 !
  • 12 onq s konq

    43 27 Отговор
    Треска го тресе Б.Б. защото усеща повтарящ се сценарий. Без Цветанов лека полека изпуска местните структури на партията.
  • 13 мали мали

    37 5 Отговор
    Нема управия таз държава,слаб народ никаква държава,само остава да повтаряме като папагали българи юнаци
  • 14 Азбеста

    37 27 Отговор
    В етернитовият водопровод и раковите болести, да каже Нинова! Няма водопровод без етернит в България ! А той, азбеста бе положен от БКП! И загубите, при етернитовият водопровод, са огромни! А, Нинова?!
  • 15 Истината

    39 19 Отговор
    Жа сега протестите ескалират защото управляващите са крили водната криза заради изборите. Лоша стратегия. Сега народното негодувание ще избухне с по голяма сила.
  • 16 Андро

    49 24 Отговор
    Абе как се живее с две деца, момченце на 4 и момиченце на 2 при воден режим. Нужно е пране всеки ден. Затова ходя и с бидоните. Гербаджийте се хвалите с голям растеж. Ами елате вие да живеете на воден режим. Ако до месец не решите проблема няма да ви спаси никаква полиция и жандармерия. Оставка.

    Коментиран от #21, #33

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Горкият народец

    23 18 Отговор
    и ГЕРБ и БСП са л@йна.
  • 19 Политолог

    30 29 Отговор
    Другарката Нинова да поиска оставка на правителството, защото не вали сняг.......
  • 20 месара

    36 26 Отговор
    импексова не спира да политизира всичко, играе си с нещастието на хората!
  • 21 месара

    29 17 Отговор

    До коментар #16 от "Андро":

    ами питай импексова как се живееше на режим на тока и водата!
  • 22 КУРнинов

    12 9 Отговор

    До коментар #4 от "El chochone":

    ЩЕ ВЪРНЕ КОГАТО ЧУМАТА ВЪРНЕ ДЕЦАТА НА ВСИЧКИ ОТНЕТИ ОТ ТОЗИ СВЯТ!
  • 23 Борис Дренчев

    33 11 Отговор
    Вот на недоверие към герб? Че то половината ти депутати гласуват с герб....
  • 24 Borislav Popov

    37 18 Отговор
    Какво правим когато нямаме вода в два три големи градове на страната.... Купуваме си нов правителствен самолет. Ура другари гербари.
  • 25 КралиМарко

    28 6 Отговор
    В тази територия трябва тотално прочистване на населението - зараза ли, мор ли, чума ли..нещо ефикасно и добро, което да изчисти цялата комунистическо-номенклатурна семка..от 4-5поколения некадърни,крадливи,мазни,доносници и айдуци..все пиещи сиромашка народна кръвчица - от нероденото пеленаче, до пра дедото - всичко е вредно!Между БКП-БСП-ДПС-СДС-ГЕРБ..НЯМА НИКАКВА РАЗЛИКА!Всички ги има , защото са нужни да обслугват ДС и да ограбват потенциала , силите и средствата на населението и територията с никакви усилия!
  • 26 Териториялното

    19 19 Отговор
    И селищното устройство, наложено от БКП, е причината за трагедията на Перничани, основната! Пример е село Перник, преди 80 години, както и с. Кутловица и гр. Бургас! За Странджа - Сакар , при ТЖ, да поеме отговорност наследничката Нинова! За обезлюдяване на цели области.
  • 27 гост

    23 25 Отговор
    Мдам пращи от акъл Курнелка - сега Баче е виновен пак … че не е валял дъжд … :)
  • 28 Андро

    31 10 Отговор
    До месара. Сигурно си някой самотник от и по цял ден тролиш и превъзнасяш Герб за някоя стотинка на аз наистина съм в затруднено и безизходно положение. Твойте господари от Герб за сега само пиар акций си правят.
  • 29 я се стегнете

    14 17 Отговор
    Е как така вот на недоверие към правителството на Борисов , както разбрах от въпросното лице вие сте виновни за безводието в Перник , не привикнахте ли вече да носите вини всякакви и главно Негови.

    Коментиран от #66

  • 30 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    28 10 Отговор
    ПП ГЕРБ МАФИЯ
  • 31 БАХ

    26 12 Отговор
    Arrivederci БОКО . Щеш нещеш , ще ядеш пу...та на г-жа Нинова !

    Коментиран от #37, #50

  • 32 Вотът

    9 6 Отговор
    На Нинова, цели намаляване на напрежението и само това ще постигне! Гербер ли е Нинова?
  • 33 Никой

    23 12 Отговор

    До коментар #16 от "Андро":

    И месец е много без вода. И не само водата е проблема. Защо някои имат доходи по 5000лв и нагоре, а други мизерстват с 650лв. По какъв критерий се определят? Не вярвам да работят повече или с чак толкова отговорност. Така че, не само водата е проблема, а крадливото племе ГЕРБ и калинки

    Коментиран от #36, #43

  • 34 Толкова мило

    16 10 Отговор
    Др.Нинова пак се намесва в решителен за ГЕРБ момент. Както тя може да сплоти борисовите редици така, както самият Борисов не може. Освен това, с изгърмяването на този обреченн вот, др. Нинова гарантира опозиционния мир в година, в която ГЕРБ ще направи повече просто.тии от обикновено. Всъщност др. Нинова е едно голямо коте - мърка и се търка о Бойко.
  • 35 Боярышник

    18 18 Отговор
    Поредната малка,лъжлива и нагла женица...А то в "бсп" (подли слузести подчовеци)ги има доста като тази ,които постоянно народа ги сритва,ту на местни ту на парламентарни избори.За тези жалки,лицемерни женици,поговорката"хората ги плюят,те си мислят,че вали дъжд" важи с пълна сила...Жалка картинка са..
  • 36 Боярышник

    3 11 Отговор

    До коментар #33 от "Никой":

    Нарича се "пазарна икономика",или с други думи който за каквото е учил...

    Коментиран от #41

  • 37 Ти от Галева ли ставаш? Ха ха

    2 2 Отговор

    До коментар #31 от "БАХ":

    ??????
  • 38 Тръмп

    23 13 Отговор
    Нинова докато не си излежи кражбата на Техноимпекс заедно с Костов,ще квичат и лаят истерично до небесата!!!:):):)
  • 39 факт

    7 8 Отговор
    смешници!!!
  • 40 ПЕНКО

    30 2 Отговор
    ИМА ЛИ ОТДЕЛЕНИЕ НА ДАНС В ПЕРНИК -ИМА !!!??? ЗАЩО НЕ СА УВОЛНЕНИ ДИСЦИПЛИНАРНО ШИ БАНИТЕ АГЕНТИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ, С КОИТО САМО СИ ПЪЛНЯТ ШКЕМБЕТАТА ??? ЗАЩО НЯМА "ОТРЯЗАНИ ГЛАВИ " В МВР -ПЕРНИК -ЗА НИЩОПРАВЕНЕ ??? БОЙКООО
  • 41 В пазарна икономика

    19 2 Отговор

    До коментар #36 от "Боярышник":

    Са само бабите, продаващи магданоз, след 17,30 часа, другото е под регулация, нали?!

    Коментиран от #63

  • 42 ПЕНКО

    8 9 Отговор
    МАЙ АФРОДИТА нинова СЕ РОДИ ОТ ПЯНАТА НА ВОДАТА НА -" БОЙ-БОЙ-ПРИ-ПРИ-БОЙ- БОЯ " В КИПРУС !?!?!?
  • 43 ИМПЕРИАЛИСТ

    16 9 Отговор

    До коментар #33 от "Никой":

    Лявата социална идеология е пълна безсмислица. Социални дейности може да провежда само богатата държава, а богата държава се прави от богати граждани, а не от тези разчитащи на социалните мероприятия. При тоталитарните държави подходът е по-друг. Независимо дали тази държава се титулува социалистическа..., народно-демократична..., народна република... гражданите се обират от властта, като им се дават средства колкото да преживеят и контролирано възпроизвеждат. С окрадените пари тоталитарната държава финансира своята социална политика. За да реализира тази си дейност се разчита на огромен идеологически апарат за овладяване съзнанието на масите, а за по-коравите глави и на огромен репресивен апарат в началните етапи. След пречупването на населението, репресивният апарат се реорганизира. Премахва се системата на трудови лагери, като този акт се завоалира под някаква форма на борба с култа на личността или грижи на партията за ....... Възприемат се по-меки методи за контрол, като се набляга на скритите форми. Ограбването демотивира хората да работи за благото на обществото, а започват да търсят други алтернативи като част-пром , незаконна емиграция , черна борса, корупция и т.н., което води до тотално икономическо изоставане и крах на системата.

    Коментиран от #48

  • 44 Не мълча,че ми писна

    19 15 Отговор
    Госпожо Нинова!
    Вместо да се опитвате от нещастието на перничани да извлечете дивиденти,защо не оставите за малко борбата за кокала и не се обедините в помощ на хората....
    Партията ли е най-важна в момент,когато бедстват хора???
  • 45 jorj

    17 22 Отговор
    Кака Курвелина да каже от кога е това положение и защо БСП го сътвориха и никога не го решиха ??!!! БСП е виновна за тоталния геноцид в България !!! ДА НЕПРЕХВЪРЛЯТ ВИНАТА НА ДРУГИТЕ !!! ЗАБРАНА НА ТАЗИ АНТИЧОВЕШКА ПАРТИЯ, ВЕДНАГА И БЕЗУСЛОВНО !!!!!
  • 46 В такъв случай

    11 12 Отговор

    До коментар #2 от "Герб":

    Поемай си дъх за последно, че си тръгвате с ритници- сиви псевдокомунисти

    Коментиран от #47, #55

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Богати

    9 2 Отговор

    До коментар #43 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Хора нямат нужда от социялно подпомагане, но у нас не е така. Тук властта прави болшинството бедни, за да създаде подпомагане. За другото съм съгласен. Тук държавата е богата, а суверена, масата, е бедна. Правилото е, че богата държава се прави от богати граждани, но ние сме изключение.

    Коментиран от #62

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 гост

    2 3 Отговор

    До коментар #31 от "БАХ":

    ятя неговия ЗЛАТЕН ШЛАНГ 😂😂😂😂😂😂
  • 51 onq s konq

    12 11 Отговор
    Смешно-жалката Нинова ще внася Вот на Недоверие "веднага" след Нова година.Така и ще бъде ДЕТРОНИРАНА Нинова без да осъзнае,че Трагедията на БСП е че ТРАДИЦИОННО казва "Хоп" преди да е прескочила трапа.А известно ли е на Нинова ,че за да има "Вот на недоверие" първо трябва да се СЪБЕРЕ ЕДИН ОПРЕДЕЛЕН БРОЙ ПОДПИСИ в Парламента?А ще успее ли БСП да ги събере?Да - много добре й е известна тая Процедура,но СЕ НАДЯВА на НАС- обикновения Електорат на НЕ ни е известна,че да й минат Лафовете:)Но да предположим че някакси успее да събере минимума необходими подписи за Вота - ПРАВИ ЛИ СИ ТЯ ИЛЮЗИИ,че при гласуването ще успее ДА ГЪТНЕ Правителството?Знае Нинова...ВСИЧКО ЗНАЕ и осъзнава колко е Безпомощна,затова и непрекъснато скандира "Оставка",т.е. МЕЧТАЕ за "Служебна победа"!И да преценим: Възможно ли е с такъв Див овчи Кон начело БСП НЯКОГА да извоюва победа на каквито и да са Избори?!
  • 52 ОСА

    5 7 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    САБОРИМ????? Ти ходил ли си на у-ще поне до 4 клас "умнико", че и акъл ще даваш за управлението на държавата ??????? Мноого жалко за такива злобни и неграмотни !!

    Коментиран от #58

  • 53 Айде бе

    10 8 Отговор

    До коментар #49 от "Герб":

    Построи с руски технологии, не се лъжете, руснаците нищо не са субсидирали в България- напротив, платили сме си и репарации като победена държава, и сме издържали близо три години руска окупационна армия от около 700 000 души,и с натрапеното ни партньорство 45 години на загуба им давахме продукцията си .С очите си съм виждал през 70-те години в Новосибирск български домати по 4 (да, по четири!!!) стотинки за килограм.

    Коментиран от #64

  • 54 Станчо

    9 6 Отговор

    До коментар #8 от "гост":

    Е нали тя сега не може да краде, използва момента, че да мине на яслата...
  • 55 БАХ

    11 4 Отговор

    До коментар #46 от "В такъв случай":

    Той , лидерът им БОКО навремето беше изгонен от структорите на МВР , защото не искаше да се деполитизира и да прекрати членство в БКП , тъй като Го е било шубе , да не се върнат случайно комунистите . Тарикат е бил - дивакът ......
  • 56 DOKO

    3 4 Отговор
    DA AMA A BOKO E VELIK GENERAL STALIN RIAPA DA IADE..TA TAKA GENERAL BOKO SHE ZATRIE VSICHKITE NE SAMO PERNICHANI SEGA TOI TRENIRA RAZ DVA PERNIK STOI BEZ VODA..PII BOZA
  • 57 Мнение

    5 7 Отговор
    Корни е мазохистка, пак ще го яде герберстски и патриотичен :))
  • 58 гост

    1 2 Отговор

    До коментар #52 от "ОСА":

    иа бегаи да духаш зелева чорба учител
  • 59 Име

    5 3 Отговор
    Другарко Нинова и хиляда вота да искаш, ти НИКОГА няма да управляваш. Не и след няколкото национални катастрофи. Сега да запукат и Пеевски за кризата в Перник и вече няма да видите управление поне още 100 години, ако преди това не са ви прибрали до живот по затворите.
  • 60 98765

    6 1 Отговор
    БCП, a и вcички пaртии e дoбрe дa взeмaт примeр кaк cътруничихa и кaквo пocтигнaхa пoлитицитe в Ceвлиeвo зa тeзи 30 гoдини. Вървeтe тaм нa oбмянa нa oпит. Зa тeзи, кoитo нa знaят, пoлитицитe в тoзи мaлък грaд ce дoгoвoрихa в нaчaлoтo нa прeхoдa зaeднo дa рaбoтят зa грaдa и зaeднo дa гo ръкoвoдят. Грaдът в прeхoдa дo ceгa e имaл caмo двa прoблeмa: нeдocтиг нa рaбoтнa ръкa и кoгaтo тaкaвa ce нaбaви ce пoлучи нeдocтиг нa жилищa. Вървeтe и вижтe кoлкo cтe жaлки, живкoвcки нeдoнocчeтa.
  • 61 Аз пък искам оставката на Нинова

    7 4 Отговор
    Тя доказа че за крив х... не става. Да дава оставката и да си бега на село ..............и да не забрави да вземе и Кирил Добрев.

    Коментиран от #67

  • 62 ИМПЕРИАЛИСТ

    7 2 Отговор

    До коментар #48 от "Богати":

    Трудно е от рибена чорба да се направи аквариум. С обратното комунистите за 45 г. се справиха успешно.
  • 63 Боярышник

    3 1 Отговор

    До коментар #41 от "В пазарна икономика":

    Коментарът ти няма общо с темата..А иначе това за което пишеш е "сива икономика"..
  • 64 Боярышник

    2 3 Отговор

    До коментар #53 от "Айде бе":

    Те сегашните комунистчета,какво ли знаят за това време..Облъчени са за жалост...Но и на тях ще им стане ясно след време
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 ВРАЧКАТА

    2 0 Отговор

    До коментар #29 от "я се стегнете":

    Я ПА ТОЯ СЕГА , ВСЕ ЕДНО ДА ТИ КАЖА ЧЕ ТИ СИ МИ ПОДПАЛИЛ КОЛАТА , ЩЕ МИ ПОВЯРВАШ ЛИ , ТИ НЕМОЖА ЛИ ДА ВДЕНЕШ 30 ГОДИНИ ЧЕТЕЗИ И ОНЕЗИ СМО СЕ НАД ЦАКВАТ , КОИ ДА ДОХВАНЕ КОКАЛА , И СТАРАТА ПЕСЕН НА НОВ ГЛАС ,ПРЕМЕНИЛ СЕ ИЛИЯ , КОГА СЕ ПОГЛЕДНАЛ ПАК С ТИЯ , ТРЯБВА ДА ДОИДАТ НОВИ ХОРА ПАРЛАМЕНТА , ПО УМНИ ,ПО ОБРАЗОВАНИ , ПО ДОБРИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИ , И ПО РОДОЛЮБИВИ ,И ТРУДОЛЮБИВИ ,ХОРА КОИТО МИСЛЯТ ЗА РОДИНАТА СИ КАК ДА ВЪРВИ НАПРЕД , И ТАЯ СЕГА КАКВО СЕ ПЕРЧИ , ЗА БОРБА ЗА ВЛАСТ ЛИ , А ЗАБРАВИ ЛИ КОГАТО БЕШЕ СКОРО ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ , ТЯ НЕ ДОИДЕ 1 МЕСЕЦ НА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА С НЕИНАТА ПРЛАМЕНТАРНА ГРУПА , АИДЕ СЕ СЕТИ ЗАЩО , ЗАЩОТО ПОЛОВИНАТА ОТ БСП СА С ДЕСНИ УБЕЖДЕНИЯИ КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА НЯКОИ ЗАКОН ЗА ОТХВЪРЯНЕ , ТЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ЗАУЩЪРБ НА НАРОДА , ОБСОЛЮТНА ПУНТА МАРА ОТ ВСЯКЪДЕ Е ТОВА , ТЯ ТОГАВА НЕ ЗАСТАНА ЗАД ХОРАТА , А ВИДЯ ЛИ КОГАТО СИ ПРАВИ 50 ГОДИШНИНА , КОИ ДОИДОХА ДА Я ПОЗДРАВЯТ , ТЕЗИ КОИТО СЕ ПЛЮВА СТЯХ В ПАРЛАМЕНТА ,АМА САМО ЗАД ПРЕД НАРОДА , А ИНАЧЕЯДАТ И ПИЯТ ЗАЕДНО И СИ ПРАВЯТИГРИТЕ , АПА ВИЕ СЕ ВЖИВЯВАИТЕ ОТ ВСЯКЪДЕ И СЕ ДЕЛЕТЕ НА БЕЛИ СИНИ ЗЕЛЕНИ И ПЕМБЕНИ , ТОВА ЗА 30 ГОДИНИ НЕМОЖА ЛИ ДА ГО УСЕТИШ, А , ЦЕЛТА НА ЗАНЯТИЕТО БЕШЕ , ДА РАЕДИНЯТ НАРОДА , И ДА СЕ САМОИЗЯЖДАМЕ ЕДИН ДРУГИ , А НЕ КАТО НОРМАЛНО ТРЕЗВО МИСЛЕЩИ ХОРА , ЩОТО ТАКА НЕ СТАВА ВЕЧЕ БАТЕ , НА ВСЯКО НАЧАЛО , СКОРО МУ ИДВА И КРАЯ , ЕДНИТЕ В КЛИН , А ДРУГИТЕ НА ПЛОЧА В БЕТОНА .
  • 67 тракиеца

    1 0 Отговор

    До коментар #61 от "Аз пък искам оставката на Нинова":

    на всичките трябва оставка , не само на Нинова ,и вкарани на топло на МАЬОР ВЕКИЛСКИ,сите до един

    Коментиран от #68

  • 68 ИМПЕРИАЛИСТ

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "тракиеца":

    В Българския език ер-малък "Ь" се пише след съгласна буква, след гласна е "Й". Така, че правилното е МАЙОР.
  • 69 Преименуван

    2 0 Отговор
    Добре казана истина от г-жа Нинова! Проблема е, че излиза от същата демагогска уста, като на г-н Борисов! Едно поколение политици с абсолютно еднакви егоистични интереси! Днес говори срещу ГЕРБ, а утре когато им се подаде парче от баницата..., ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД. И имам един въпрос: ЗАЩО НИКОЙ ОТ ВАС, УВАЖАЕМИ ПОЛИТИЦИ, НЕ КАЗВА НИЩО ЗА ТОВА, КАК СЕ ОКРУПНЯВАТ ВиК ДРУЖЕСТВАТА И КОЛКО МИЛИОНИ СЕ ТОЧАТ ОТ ЕС??? Никой не казва как цената на ВОДАТА е скочила със 100%-130%, и то АБСОЛЮТНО НЕОПРАВДАНО, за пример ще посоча обл. Благоевград. Мълчат като бити Г...ВЕ! Пият сиромашка кръв, но ще им излезе през нослетата!

    Коментиран от #75

  • 70 Enichar

    2 0 Отговор
    Parite koi gepi, narodnite pari, che baktan ot tarikati, achigyozlii, otvorkovci, razbirateli, igrachi, gyavoleta, pomiyari, dovcherashtni iztrivalki dnes ministri,poslednite utrepki zabravili che hodyat po zemyata.., sram ste vie, posleden pozor za krasivata ni zemya!!!

    Коментиран от #71

  • 71 Ехо

    3 0 Отговор

    До коментар #70 от "Enichar":

    ПРЕДИ 30 ГОДИНИ БЕШЕ СПРЯН СТРОЕЖА НА ЯЗОВИР РАЯНЦИ.ТОЙ ТРЯБВАШЕ ДА ПОДАВА ВОДА ЗА ПЕРНИК,РАДОМИР И БАТАНОВЦИ. ИСТОРИКА ПЪРВАНОВ,ХИДРО КОНСУЛТАНТА ДОГАН И В И К ИНЖЕНЕРА БОРИСОВ СТОЯТ ДРУГИ ОБЕКТИ А НАРОДА НЯМА ВОДА.
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 чиче

    3 0 Отговор
    Тази и всички партии трябва да се премахнат като вредни за хората
  • 74 дявола

    3 2 Отговор
    Само да каже КОРНЕЛИИКА като бяха те на власт толкова време защо не смениха канализацията на Перник ами сега вие като вълчица след всяко нещо
  • 75 Янчо Таков

    1 1 Отговор

    До коментар #69 от "Преименуван":

    Госпожа Дебела Лъжа
    Само комунистите и ченгетата , олигарси, мутри и келнери са виновни за прехода и докато не бъдат изтребени до крак няма да се оправим.
  • 76 ПУНЧО

    2 0 Отговор
    ПЕРНИК ЗА ВОДАТА А НА СОФИЯНЦИТЕ ЗА ВЪЗДУХА ЛИ НИ ПОДАРИХА ПО ВИСОКИ МПС ДАНЪЦИ НЕ КОЛИТЕ ЗАМЪРСЯВАТ А НЕКАЧЕСТВЕНИТЕ ГОРИВА ГРАДЪТ Е ПРЕНАСЕЛЕН САМО БАЙ ТОШО МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ТЕЗИ КРИЗИ НЕ СЕ ЗАБРАВЯйТЕ ВЛАСТ ИМАЩИТЕ
  • 77 БЕЗПАРТИЕН

    1 0 Отговор
    ОТ ВНОСА НА СВЕТОВНИТЕ БОКЛУЦИ СЪВСЕМ ЗАКОНО ЗА КОНСУМАЦИЯ ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, КАКВИ ЛИ БОЛЕСТИ ОЩЕ ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ? МИСЛЯ, ЧЕ АФРИКАНСКАТА ЧУМА И ПРЕДИШНИТЕ БОЛЕСТИ СА ПРИЧИНЕНИ ОТ ВНОСА НА ТЕЗИ БОКЛУЦИ. КАКВО ЛИ ЩЕ НИ ДОЙДЕ ДО ГЛАВАТА ОТ АЗИАТСКИТЕ БОКЛУЦИ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове