4 686 26

Търси се: Новият тотомилионер

Собственик на фиш от тотото в Разград

Търси се: Новият тотомилионер

Собственик на фиш от тотото в Разград стана 106-ият тотомилионер на България. Печелившата комбинация донесе на късметлията над 6,5 млн. лв.

Сумата се нарежда на девето място в историята на най-големите джакпоти на играта.

Кой е новият тотомилионер, този въпрос вълнува всички редовни тотаджии в Разград. Разградчани вече имат идеи как да изхарчи спечелените 6 564 000 лв.

По регламент спечелилият джакпота трябва да представи фиша си в централата на тотализатора в София, след което тя ще му бъде изплатена, но поетапно.

Засега обаче дори и от тотализатора не знаят кой е късметлията, спечелил деветия по големина джакпот в историята на играта.

Ако сумата не бъде потърсена половината влиза в бюджета на министерство на финансите, а другата половина в министерство на спорта.

Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.

Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • 1 0889..........2

  27 1 Отговор
  Аз съм . Ама не искам парите понеже съм морален човек
 • 2 Домус ага

  23 2 Отговор
  Като се прибера от САЩ ще си взема печалбата.
 • 3 Ай на хайлрия

  20 2 Отговор
  Подарявам ги на правителството, белким тръгне водата и не само...
 • 4 Жокер

  32 0 Отговор
  Партизанското име на печелившият е Черепа,или баджанака му.Много джакпоти нещо за два дена
 • 5 Коко

  25 1 Отговор
  МОШЕННИЦИ!!!
 • 6 Защо

  55 2 Отговор
  Защо по етапно ще му бъде изплатена печалбата на човека??? Той или тя да си харчи парите със здраве, но ЗАЩО питам по етапно??? Фишовете и талончета народа ги плащаме кеш, нали така. Изплащането трябва да се изчисти накуп!!! Ама нали живеем в мошенническа държава.

  Коментиран от #8


 • 7 Алфа Вълкът

  13 0 Отговор
  Се зарадвал човека и го свило сърцето. А от тото много добре знаят от кой пункт е печелившия. Това могат да го споделят да се сети някой да си потърси парите.

  Коментиран от #10

 • 8 Биоробот

  32 1 Отговор

  До коментар #6 от "Защо":

  Напълно съм съгласен с теб. Аз като плащам фиша давам цялата сума наведнъж, а не на части. Защо ще ми изплащат печалбата на части? Сигурно за 20 години. Хайде тогава и ние като купуваме фишовете да ги плащаме на части - за 20 г. примерно.

  Коментиран от #12

 • 9 стар номер

  8 0 Отговор
  ,ама действа!`Кур -пай``......
 • 10 ГРАД КОЗЛОДУЙ

  5 2 Отговор

  До коментар #7 от "Алфа Вълкът":

  ще се появи но и мутрите не ще го останат
 • 11 оня с коня

  25 0 Отговор
  В статията е Акцентирано върху това КАК местните Лумпени се озъртат Активно за да разберат Кой е щастливеца,изнервят се че няма Инфо и Завистта им така и не може да се Канализира и за Собствена утеха започват да правят Сметка и Разпределение на Чуждите пари.Не се споменават обаче някои Важни практически особености,като например Срока на представяне на Фиша в Централата в Сф,както и в КАКЪВ СРОК следва да бъде изплатена Сумата и НА КАКВИ ПРОЦЕНТНИ ЧАСТИ и колко ще са на брой.А сега ще дам и един Пример ...с "кофти край":Взема Някой Празни фишове "за вкъщи" и всеки член от Семейството Ритуално си попълва неговия си.За щастие Голямата печалба "влиза в дома" и случайно се пада на Най-възрастния член/заслужил Пенсионер/.Всички са радостни,защото знаят че въпросният Дядо или Баба няма да занесе парите в Гроба,а ще ги раздаде на Младите.Да ама НЕ,защото Милионите започват да се ЦЕДЯТ на някакви мижави вноски В ГОДИНИТЕ по сметката на Спечелилия и НАЙ-ВАЖНОТО:С настъпване на смъртта му Остатъка неполучени Пари НЕ СЕ ОНАСЛЕДЯВАТ,а си остават за Тотото. Има и друго- че АЗ раздавам безплатен акъл,а Авторката получава хонорар за Инфантилните си драсканици,но така е - Кой за квото е Учил и КАКТО се Нареди:)
 • 12 Внук

  15 2 Отговор

  До коментар #8 от "Биоробот":

  Тук е брат уловката! Кой имал давал, кой има да взима да почака. А хората бедни, гладни, безнадеждни , или просто щащави та се връзват на тия шмекерии. От дядо си знам "С държавата хазарт не се играе, все си вътре"

  Коментиран от #20

 • 13 Внук

  9 0 Отговор
  Тук е брат уловката! Кой имал давал, кой има да взима да почака. А хората бедни, гладни, безнадеждни , или просто шашави,та се връзват на тия шмекерии. От дядо си знам "С държавата хазарт не се играе, все си вътре"
 • 14 Отдел Маркетинг и Реклама

  20 0 Отговор
  Кастингът за "актьор" получил 6-та от тотото още не е приключил ;)) Все пак има още 40 дена да го изберат ! Тоя джакпот, как"случайно" се падна баш, кога се говори за премахване на частните лотарии е така да видите, как държавното тото ръси печалби ;))) На печалившите честито ;)

  Коментиран от #19

 • 15 Горо

  8 1 Отговор
  Нека Борисов да се обърне към американските си покровители и ЦРУ, за да бъде издирен този тото-милионер, която явно се е скрил в миша дупка и не желае да се яви, за да си получи парите. Ако пък са го скрили умишлено, това означава, че Горанов и Кралев ще си поделят по 3 милиона лева, разбира се с благословията на Баце...
 • 16 Тез 6 милиона

  12 0 Отговор
  Да ги раздадат на разградчаните. Всичко е мафия. Министерства на финансите и такива крадци. Не се нагълтаха с пари.
 • 17 Anton

  18 3 Отговор
  Това са много пари и аз не бих ги взел. След това мутрите ще ме побъркат, отвличане, изнудеане и т.н. Ще искат и дарения, а от роднини и приятели ще ми бръмне главата за заеми. Голяма е сумата за обикновен човек и ще донесе само неприятности.
 • 18 Нако

  12 1 Отговор
  Всичко е лъжа и измама. Никой не е спечелил. Номер да приберат парите в сазната. Както преди месеци обявиха че изведнъж пет човека спечелили десетте молиона.Прозорливите хора не им вярват. Прибират парите и никой не знае къде потъват.

 • 19 Жана Бергендорф

  3 1 Отговор

  До коментар #14 от "Отдел Маркетинг и Реклама":

  Не е верно. Кастинга приключи и аз спечелих.
 • 20 гост

  6 0 Отговор

  До коментар #12 от "Внук":

  Със Черепа играй хазарт и все ще си на кяр.
 • 21 Някой алчник

  1 0 Отговор
  Е новия тотомилионер..!!!
 • 22 перничанин

  1 0 Отговор
  Историята се повтаря. Първите милионери , ако помните бяха в Русе . Пускаха се слухове, че спечелилите са роми (цигани) и похарчили парите за месеци. След няколко такива джакпота Ирена Кръстева , изведнъж стана огромен инвеститор (купувач) на какво ли не. Женицата притежаваше голям свободен капитал. След което се покри (харчи си паричките) и избута напред Шиши (Делян Пеевски). Та , ако се чудите от къде е началния капитал - от тотото .
 • 23 Тото милионера

  2 0 Отговор
  Нарочно бавя че сега като ме налегнат едни роднини дето не съм ги виждал 20 години..........мани мани
 • 24 Матракчи

  3 0 Отговор
  Вероятността да се улучи шестица на тото 6 от 49 е 1:13 983 816
 • 25 Умно село

  2 0 Отговор
  Ако не потърсят парите, по добре напровете НУЖНИЦИ, ДА СА СИ се...ем на късмета , че сме октанали тук и се опитваме да преживяваме, въпреки тамагочитата и експернтите калинките които ни управляват и ни водят към Светлото бъдеще!
 • 26 Дорина Чепишева Пирд

  1 0 Отговор
  Cърцeтo ми нe e квaртирa, тeб дa тe прибирa, c чeрни cълзи щe тe тaтуирa, дeн и нoщ дa мe прoклинaш, бeз дa пoдoзирaш чe любoвтa ми към тeбe нe умирa. Кaк дa тe ocтaвя и дa тe зaбрaвя, ти дa ce прaвиш нa кoзeл oт Пръчищe! C тeзи уcтни нe дoпуcнaх дa пoзнaвaт вceки бeлeг мoй, oтнece живa, нe мe брoй! В кутиятa c чувcтвa eднo ocтaнa ли? Тoвa тe измъчвa, нo пaк мълчиш, дaли щe ти кaжa, чe cпя нa дивaнa oткaктo тe нямa в живoтa ми. Нo днec въпрocът щe тe ядoca, кaквo нe ти дocтигa, зa дa бъдeш щacтлив? Нe бях тaкaвa, кaквo ми cтaнa? Прeвърнaх ce в лудa oт тoвa чe бoлиш. Ти държиш любoвтa ни c мръcни ръцe, зaщo нe иcкaш тaзи бoлкa дa cпрe? Гoтoв нa вcичкo дa мe прeчупиш нaли, кoгaтo cтрaдaм aз, знaм чe cтрaдaш и ти. Нe мe нaричaй c други думи любoв, дa прoдължиш бeз мeн дaли cи гoтoв? Нe мe пoглeждaй ти c лeд в oчи, aз тaйнo пaзя тe в cърцeтo ми.

Напиши коментар:


Публикувай
ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa или ca нaпиcaни изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки.