Last news in Fakti

1 Февруари, 2020 20:07 5 424 54

Корнелия Нинова: Репресиите са последната фаза на отиващата си власт

  • корнелия нинова-
  • репресии-
  • иван гешев

Оценяваме тази атака срещу президента като разрушаване на държавността

Корнелия Нинова: Репресиите са последната фаза на отиващата си власт - 1
Снимка: БГНЕС

„Категорично заставаме зад президента. От съдържанието на СРС-тата личи, че няма никакво законово нарушение. Оценяваме тази атака срещу президента като разрушаване на държавността. Виждаме я като част от процес да се затвори устата на хора с различно мнение, на хора, които критикуват и смело изразяват своята позиция“. Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова пред БНТ.

Тя обясни, че това е процес, който продължава от години – първо с атака към опозицията: „Мои колеги с месеци наред бяха проверявани, имаше компроматни войни. Мина през журналисти, които бяха уволнявани и им бяха изключвани микрофоните в Министерския съвет. Продължи през протестиращи, които бяха снимани, вследствие на което им се правеха актове, месеци наред ги водеха по районни управления на МВР на разпити за протести. И най-накрая – до най-високото равнище в държавата – президента. Това е процес на сплашване, на отстраняване по всякакъв начин на хората с различно мнение и които критикуват властта. Това е модел на управление, който оценяваме по следния начин – последна фаза на властта, която се задържа чрез страх и репресии. Това нещо може и трябва да се промени“.

По думите на Нинова вотът на недоверие е спечелил подкрепата на мнозинството от хората - повечето българи се убедени, че правителството се е провалило в политиката по околната среда и водите. „Всеки ден има нови и нови доказателства за този провал – сметища в Ихтиман, Ловеч, Ямбол, Враца, Плевен, Варна и Бургас. Правителството на ГЕРБ превърна България в сметище - 740 хил. тона боклуци от Третия свят. Няколкостотин хиляди българи са на воден режим и нямат вода. Мерките, които се взимат, не дават резултат. Оправданието е, че бившите са виновни – не можеш да управляваш 10 години, цялата власт да ти е в ръцете и да се оправдаваш с нещо друго. Правителството не само създаде тези кризи, но е и безсилно да ги реши“, каза още Корнелия Нинова.

Лидерът на БСП вижда математическия резултат от вота в Народното събрание като въпрос към българските избиратели, особено тези, които са гласували за „Атака“ и за „Воля“ – партии, които по нейните думи се заявяват за опозиционни, но проявявайки се като проправителствени в зала. Според нея това е, защото те няма да влязат в следващия парламент и искат да си запазят местата до края на този. „Това е голям политически и принципен въпрос“, заяви Нинова.

Корнелия Нинова каза, че БСП подкрепя България да приеме еврото и има взето такова политическо решение преди години на конгрес. Тя обясни вота на парламентарната група в Народното събрание с несъгласието с начина, по който е било направено законовото предложение от ГЕРБ и заради съдържанието, което е вложено в решението на парламента. „Менда Стоянова внесе предложение в последния момент, между първо и второ четене, тихомълком, без да е обсъждано и гласувано. След като се усети напрежение, решиха да поправят тази грешка и се внесе решение за предложение на парламента, с което да упълнощим правителството да преговаря при фиксирания курс. Така не се прави политика по въпрос, който е изключително важен за България и изисква съгласие“, обясни Нинова и продължи: „В един и същи ден българският парламент прие два взаимноизключващи се законодателни акта. Сутринта се реши да се упълномощи правителството да преговаря с фиксиран курс, а следобяд се прие законът на Менда Стоянова, който дава свобода на преговорите. Затова се въздържахме.“

„Управлението е от криза в криза. Една криза още не е отминала – идва друга. Това е управление на задържането на властта на всяка цена, със страх и репресии. Управление с калинки, което ражда проблеми във всички сектори на държавата. Няма как това нещо да не свърши – това управление си отива“, заяви председателят на НС на БСП. За нея целта на БСП е да даде абсолютно друг поглед за бъдещето на България – друг модел и стил на управление, друга икономика – с ред и правила. Тя даде за пример различните начини за справяне с водната криза: „Поканихме всички проектанти, архитекти, хидроинженери, работили върху язовирите и пречиствателните станции в страната. Тези хора казаха, че никой от управлението не се е сетил да ги попита какво да се направи. На срещата те дадоха рецепта – 5 точки. Предложихме ги в парламента тези 5 точки и те бяха отхвърлени. Калинките победиха професионализма“.

„Затова трябва да има промяна в стила и начина на управление и на неговото съдържание – управление, в което има политическо желание България да се подреди, да има правила, и да се даде път на знаещите и можещите да реализират това политическо желание“, заключи Корнелия Нинова.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 акуд

    68 49 Отговор
    комунист по груб не пада хахах

    Коментиран от #43

  • 2 Гаргамел

    65 41 Отговор
    Тая пак е без коня....Що МА???
  • 3 Червен ентусиазъм

    64 28 Отговор
    Това, че тия бок.луци не означава, че ще гласуваме за другите бок.луци. Не се оглеждай, за вас става дума......
  • 4 1122

    33 14 Отговор
    Така е.
  • 5 Така мисля

    70 31 Отговор
    Всички олигарси , които са в затвора и тези дето депърва ще влязат ги създаде БСП !
  • 6 Дон Антонио Сааведра

    76 26 Отговор
    ПРИ БСП НЯМА РЕПРЕСИИ, ТЕ "НЕЖНИЧКО" РАЗДАВАТ ЦЕЛИЯТ БЮДЖЕТ НА РАЗНИ ОЛИГАРСЧЕТА, ИМАТ ПО 2-3 ВЕЦа НА РЕКА, ЛИШИХА НИ ОТ ЕВТИНИЯТ КОЗЛОДУЙСКИ ТОК АМА ИСКАЛИ БЕЛЕНЕ ДА СТРОЯТ ? ФАНТАСМАГОРИИ ОТ 1001 НОЩИ НА АЛАДИН И 40-те БСПари
  • 7 БСП мошеници

    79 29 Отговор
    Г-жо Нинова скрийте се някъде че ни дразните с фалшивото си бръщолевене ! Харчете парите от Импекса докато сте на свобода щото и вие сте престъпница !
  • 8 боклука в контейнера

    62 24 Отговор
    Корни, спри да се опитваш да си докараш дивиденти на гърба на Президента! Всички трябва да се махнете от политическата сцена. Президентска република и нови умни хора, милеещи за България.
  • 9 Наблюдател

    51 29 Отговор
    Когото русофилите поведоха хибридна война срещу президента Плевнелиев,, само заради това, че каза истината, че Русия е агресивна държава нямаше разрушаване на държавността. Още помним дивата русофилска радост от смъртта на президентския син, когато повечето от сайтовете затвориха форумите под тази новина.
  • 10 Само питам

    45 15 Отговор
    Как е Кире контрабандото ?
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Истината

    58 27 Отговор
    Ако сравним какво се случва,когато БСП е на власт с постигнатото от ГЕРБ резултата е 10:0 за ГЕРБ !!!

    Коментиран от #20

  • 14 Гост

    42 17 Отговор

    До коментар #12 от "ЛИЦЕМЕРИ":

    Нинова go on панделата.
  • 15 Така мисля

    57 23 Отговор
    БСП скоро и за едно каре карти няма да събере фенове @ !!!
  • 16 Някой си

    64 19 Отговор
    Корнелия, и вие не сте стока!
    Всички сте за затвора!
  • 17 Nik

    61 24 Отговор
    Нинова е еталон на политическа простотия!Изключително слаб лидер!Тя реши,че Герб ще загубят още на Европейските избори,после на местните!Нищо подобно не се случи!Ще загуби и догодина на парламентарните избори!С тези глупости,може да спечели само неграмотни и възрастни хора с деменция!
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ххх

    51 11 Отговор
    Ще повярваме на Корнелия когато се освободи от олигарсите като Гергов, Добрев...слуги като М. Генов, В. Лечева...и всички подкрепили Цацаров за КПКОНПИ

    Коментиран от #21

  • 20 тнт

    25 29 Отговор

    До коментар #13 от "Истината":

    Според мен е 16 млрд. : 0 за ГЕРБ срещу народа,но айде няма нужда!
  • 21 Да да да

    48 15 Отговор

    До коментар #19 от "Ххх":

    И Нинова е от олигархията ! Не се съмнявайте !

    Коментиран от #25

  • 22 Доган

    17 13 Отговор
    Американското ресто" срещу блеклистнатия в САЩ според Цветомир Найденов хазартен бос Васил Божков минава през Сарая. "Поканете американския посланик" на Цеките е парола.

    Обаче поканиха Йордан Цонев и той официализира подкрепата на "Берлин", която е публична тайна, за главния прокурор Иван Гешев.

    Всъщност зад корпоративно-политическата атака срещу Васил Божков стои Ахмед Доган. Божков влезе в "позитанско-президентска" схема за смяна на властта и сега връща "сарайно ресто".

    Ахмед Доган не иска смяна на "режима", Падишахът смята, че само той може да обръща палеца.

    СЦЕНАРИЯТ. Васил Божков подкрепи мощно Мая Манолова в схема с президентството и "Позитано"20. Той взема София и я превръща в Лас Вегас, а Румен Радев и БСП провокират протести, финансирани от бизнесмена и свалят властта.

    Мая Манолова загуби изборите, Божков загуби играта. Рейдът срещу бизнеса му е заради включването му в сценария за сваляне на кабинета "Доган-Борисов-Пеевски".

    Синхронизирането до часове на атаката срещу Румен Радев и Васил Божков илюстрира Рестото - Пеевски, Борисов и Гешев нанасят ответен удар срещу опита за сваляне на властта.

    Гневът на форумците, които жадуват смяна на "режима", се насочи основно срещу Борисов, Гешев и Пеевски. Доган остана в сянка. Обаче той е режисьорът и сценаристът на екшън продукцията "Ресто срещу Радев и Божков".

    Ахмед Доган е "партия" с американците в акцията срещу Васил Божков и Румен Радев. Любопитно е, че Херо Мустафа не се срещн
  • 23 Порно

    24 23 Отговор
    А за бабичката дето критикува Бойко и я разпитват полицаи , няма кой да се застъпи.
  • 24 Како Кури винаги съм те плюл но.........

    18 19 Отговор
    Ако обещаеш че ще спреш репресиите върху българския народ и бизнес. Повтарям бизнес ще гласувам за теб..........и ще убедя всички около мен

    Коментиран от #33

  • 25 Ххх

    14 22 Отговор

    До коментар #21 от "Да да да":

    Значи остава партия ВЪЗРАЖДАНЕ !

    Коментиран от #31, #48

  • 26 23456

    17 6 Отговор
    Репресия също, например, е вътрешната чистка на партията направена от отиващата си партийна власт. Венсеремос! Моля ви, не палета хора пак, моля ви, недейте!
  • 27 Статистика от живота в БГ

    10 16 Отговор
    Гробарите от десет Българи унищожават ПЕТ! А ,,Буржоазната Социалистическа ПАСМИНА е стигнала до девет от десет!Още малко и недостига,за да ликвидират десет от десет!Сега заедно с ,,Дръжте на Пашата суджука"ще успеят да затворят портата за гробищата...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Уви

    38 14 Отговор
    До като тая мазна и менте жена не погуби БСП няма да миряса.
  • 30 И аз да кажа

    32 15 Отговор
    Един детайл ми направи впечатление: Курни казва, че стотици хиляди нямат вода и са на режим! Ама како, като нямат вода -кое им е на режим?! То като плещиш вдъхновено, да беше включила и горния етаж, или пред вашия електорат всичко минава?
  • 31 Смях

    23 13 Отговор

    До коментар #25 от "Ххх":

    Костя Копейки това и чака. Ще приемем новата валута. Рубла, не евро.

    Коментиран от #37

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 перничанин

    32 11 Отговор

    До коментар #24 от "Како Кури винаги съм те плюл но.........":

    Те , комунягите са по обещанията, а когато започнат хората да хвърлят камъни по тях , излизат с мазни усмивки да обясняват , че е политически безотговорно да подават оставка. Та надявай се ую на пияни жени.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 кучето

    2 12 Отговор
    коркия бейко борисож
  • 36 месара

    20 8 Отговор
    ма другарко импексова, тая власт си отива само в мокрите ти сънища! събоди се!
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ВОЛЕН ФИДЕРОФ

    15 4 Отговор
    СКЪПА ГЛЕАМ ТЕ НА СНИМКАТА ВИЖДАШ МИ СЕ ИЗНУРЕНА И НАПРЕГНАТА,ЩО СИ МИ СИМПАТИЯ МОЕМ ТИ ПРЕДЛОЖИМ ТОПЛА БАНЯ РЕЛАКС МАСАЖ И ЗДРАВ МОРУК,Е МОРУКА ПООМЕКНА С ГОДИНИТЕ ЩО И ХРАНАТА СТАНА НИСКОКАЛОРИЧНА..НО ВАЖНО Е ЖЕЛАНИЕТО..ВЕРНО Е БЕЛЯ СТАНА РАЗБИА ПАРТИЙНИТЕ КАСИ НО ПЪК СЕГА ША Е ПО ТИХО НЕМА СКАЧАТ КЪРТАТ ПАВАЖА ПРЕД КОНАКА А И ДА ЗАДРЪСТВАТ ОРЛОВ МОСТ.ЗНАМ ТЕ АЗ ЧЕ СИ ПЛАМЕННА ЖЕНА И ТИ ЛИПСВА ТАЯ СУЕТНЯ НО ПЪК ЗА КОМПЕНСАЦИЯ НА АДРЕНАЛИНО ШТИ ПРЕДЛОЖА ВНИМАНИЕ НЕЖНОСТ ВЗАИМНОСТ,ТАКА ДЕ НЕМА АКТИВИТЕ У ГРОБА ДА НОСИМЕ..САМО СПОМЕНИТЕ..Я ГО ВИЖ КЕЛНЕРО,СНИМАЛИ МУ КОЧИНАТА А ТОЙ ЗАВАЛИЯТА ДАЖЕ ТИКВИТЕ С ПЕПЕРУДИТЕ НЕ Е КАЧИЛ В САМОЛЕТО МИ ПИЛОТУ,ТОЛКОЗ НЕРВА ИЗАБИ ЧЕ И ТРИБИСТАН НЕМА ПОМОГНЕ..ПИТАШ ЛИ ЖЕНАМУ КАК Е СЪС СЕКСО..НАСАДИ Е НА ПАЧИ ЯЙЦА КАТ МАРИО АНТУАНЕТО,ОНАЯ БЕ С ПАСТИТЕ И ЛЕБА..ЕМ КАТ ХИЛАРИ ПЪРВА ДАМА ЕМ НЕМОЕ КРЪШНЕ ДА СИ ГО МОНТИРА ЧЕ Е КАТ НА БИГ БРАДА!АЗ ЗА ТУЙ ТИ ВИКАМ ЗАЕБИ ТАЯ КРАДЛЕВА РАЯ САМА ДА СЕ ОПРАВА ЧЕ ША СТАНЕ ОНАЯ ПРИКАЗКА ЗА РЕВОЛЮЦИЯТА ДЕ СИ ПЛЮСКАЛА ДЕЦАТА..ЗАЕБИ ГИ ДА СЕ ДЪРЛЯТ,ЕЛА ДУШКО ДА ТЕ КАЧИМ НА БЕГАЧКАТА ПА ША СВИРИМ ГУМИ НА ЧЕРВЕНО ПО ПЪТЯ КЪМ МОНАКО...ИМАШ НУЖДА ОТ ЗАСЛУЖЕНА ПОЧИВКА НЕЖНОСТ СПОКОЙСТВИЕ И...ЗНАЕШ ДЕ!ПА ТАМ МОЕ СГАЩИМ КЕЛНЕРО ,КОКАЛО МУ С КОКАЛ ЩО ША ДЪРВИ В АРАБСКО ТАМ ЗАБРАНИХА КИРИЗА...ПА ФАНЕМ ЛИ ГУ И ПАРАТА ША ГЕПСАМЕ ТА ДА МА НАВРЪЩАНЕ ДА СПРЕТНЕМ РЕВОЛЮЦИЯ..НО ВСИЧКО ПО РЕДА И ДАЙ ПО-БЪРЗО ЩО УМРЕМ ЗА ДАМА КАТ ТЕБЕ..НО АКО СЕ НАЗЛАНДИСВАШ ША ГЕПИМ ПИЛОТШАТА ПА ША СЛУШАШ КАК Е БИЛО..АДЕ НИН
  • 39 Сливен Пандиза

    18 6 Отговор
    Айде ма како Знаш ли от кога тъ чакаме колектива Булка ща правим
  • 40 Гост

    8 2 Отговор
    Мууууу в действие.
  • 41 как ме палиш, слънце✌✌

    8 1 Отговор
    Мило зайче, там трябва да има още €£$, под паркета в мазата, огледай навсякъде хубаво! Целувки, чакам те в Дубай✩♡✩♡✩💲👌😘
  • 42 Борис

    6 15 Отговор
    Точни и кратко казано: "Това е управление на задържането на властта на всяка цена, със страх и репресии."

    Коментиран от #54

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 САМО ИСТИНАТА

    10 0 Отговор
    Конституция на Република България

    Чл. 11. (4) Не могат да се образуват политически партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт…………………………….. Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнението си и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин.
    (2) Това право не може да се използва за накърняване на правата и доброто име на другиго и за призоваване към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпления, към разпалване на вражда или към насилие над личността…………………………………………….
    Чл. 41. (1) Всеки има право да търси, получава и разпространява информация. Осъществяването на това право не може да бъде насочено срещу правата и доброто име на другите граждани, както и срещу националната сигурност, обществения ред, народното здраве и морала…………………………….. Чл. 44. (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, както и организации, които създават тайни или военизирани структури или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.
    КАКА КУРИ-ГОЛЯМАТА ЛЪЖА ОТ ТРИБУНАТА НА ПАРЛАМЕНТА СЕ ИЗКАЗА ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ,ЧЕ ЩЕ РАБОТИ ЗА СЪБАРЯНЕТО НА ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.СИГУРНО ГО Е ЧУЛ И ВИДЯЛ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ГЕШЕВ.НЕКА СЕ САМОСЕЗИРА И ПРЕЦЕНИ КОИ ОТ ИЗБРОЕНИТЕ ЧЛЕНОВЕ ОТ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ЗАКОН-БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ Е НАРУШИЛА И ДНЕС Н"ИНОВА И ДА Я ПРАТИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ.СЛЕД КАТО ТЯ СИ ПОЗВОЛЯВА ТОВА ,КАКВО

    Коментиран от #53

  • 46 факт

    3 2 Отговор
    ПОЛИТМАФИЯ!!!
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Borislav Popov

    3 5 Отговор

    До коментар #25 от "Ххх":

    Ауууу, каскет, ти възрожднец ли и ти си бил бе, подлогооооо ..)
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Политолог

    8 0 Отговор
    Другарко Нинова, положихте ли едно цвете на паметника на невинно убитите от комунистическия режим? Ако не сте се поклонили на паметника, значи ВИЕ ПОДКРЕПЯТЕ РЕПРЕСИИТЕ И УБИЙСТВАТА СЛЕД 9.9.1944 Г.
  • 51 Pen4o

    6 1 Отговор
    КУРнелке искам да изора задния ти двор с големия чер плуг правен от руска стомана
  • 52 Пешо

    5 0 Отговор
    Корни скоро ще гостува на Гешев. От там пътя към сливенския е кратък.
  • 53 ДАНЪКОПЛАТЕЦ

    7 0 Отговор

    До коментар #45 от "САМО ИСТИНАТА":

    Поздравления! Как така, видната приватизаторка и единствен зам.м-р, уволнена за корупция К. ИМПЕКСОВА, винаги се измъква суха от водата? Освен това, от трибуната на НС казва, че ще работи за сваляне на законно избраното правителство. Но успешно си уреди субсидия от 8 лв. До кога ще търпим своеволията на тази нагла жена. Да се самосезира прокуратурата. Мястото й е в Сливен. Тя е опасна за Б-Я. Не се замисли, когато приватизира и обра бг народ. Не се замисли, когато остави стотици хора от Техноимпекс, без пенсии. Тази жена, има нужда от усмирителна риза и лечение. Чудя се, соц.комунистите идиоти ли са се родили или са ходили на допълнителни курсове? ТЕ НЕ СА АЛТЕРНАТИВА ЗА Б-Я. Единствената им цел (К. Импексова, Р. Гечев, Р. Радев), да извадят Б-Я от ЕС и НАТО. По времето на Живков и Хрусчов, едва не станахме 16-та република на СССР. Да спасим Б-Я от предателите и да си я запазим. Б-Я Е на бг народ.
  • 54 Нинова

    0 0 Отговор

    До коментар #42 от "Борис":

    Та какво е направил радев спрямо моето и на кирето то е нищо срамота плюс това тои си призна/чухте го по телевизията с колегата да се унищощи всичко/
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове