Last news in Fakti

2 Февруари, 2020 08:42 25 239 78

Смилов: Може да рухне целият обществен ред

  • румен радев-
  • даниел смилов-
  • иван гешев

На хората все по-ясно им става, че прокуратурата води политика

Смилов: Може да рухне целият обществен ред - 1
Снимка: БГНЕС

На хората все по-ясно им става, че прокуратурата води политика. Това е орган, който има собствена политика. Това казва в интервю за "Фокус" доц. Даниел Смилов, преподавател в СУ “Св. Климент Охридски“.

Части от тази политика са доста проблематични. И от моя гледна точка най-проблематичната част е, че има известна като че ли предубеденост, има желание всеки политически опонент, било то на г-н Гешев, било то на прокуратурата с аргумента, че тя трябва да се реформира, или пък по-общо – опонент на ядрото на властта от ГЕРБ и ДПС, всеки един от тези хора за г-н Гешев като че ли представлява потенциален престъпник, посочи той.

Дори президентът, виждаме, човек, за когото са гласували все пак огромно количество хора, и който поне в публичната биография е уважавана личност, с много сериозна професионална кариера, и той видите ли последната седмица се нареди заедно с хора, които винаги са имали съмнителна репутация в българското общество, въпреки че са разполагали с много възможности и много пари, каза още Смилов.

Един от най-неприятните резултати от нея може да е разгарянето на някаква якобинска вакханалия, в която в крайна сметка жертва ще падне целият обществен ред. Просто ще има една пълна дискредитация на всички институции. Има една хубава книга „Как умират демокрациите“ на двама американски автори, и там те твърдят, че началото на края така е когато всяка една институция започне да използва всички ресурси, с които разполага, за да унищожи своя политически опонент. Тръгне ли се по тази наклонена плоскост, общо взето резултатът е или някакъв тип бананова фасадна република, или пък някакъв тип авторитарна консолидация на властта. Не искаме нито едно от двете. Все пак, България с всичките дефекти и кусури на своята демокрация е член на Европейския съюз, достигнали сме едно ниво на развитие и просто няма да си струва да се връщаме назад, коментира доцентът.

Обявяването на политическия опонент за потенциален престъпник беше част за съжаление от предизборната кампания на г-н Гешев за главен прокурор. Той ясно това го сподели по време на изслушванията във ВСС и прочие, и прочие. И тогава доста хора обърнаха внимание на този факт. Сега вече виждаме и реални стъпки в тази посока. Така че не става дума за някакво случайно отклонение да речем от пътя. И в този смисъл аз по-скоро виждам стратегия от страна на прокуратурата. Добре е там за тази стратегия да имат и някаква критична дистанция спрямо нея, и да могат да оценят и опасностите, които са свързани с преследването им на всяка цена, каза Смилов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 105 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Byg

    111 243 Отговор
    Крайно време беше да имаме такава прокуратура която да не слугува на олигарси , сега когато я имаме се оказва че много доценти - либерали виждат заплаха за демокрацията. Аз вижда заплаха за оялите се човечета , идва време за сметката и колкото да се напъват разни доценти и сие да защитават оялите се човечета , началото е дадено.

    Коментиран от #13, #17, #21, #28, #77

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Ботев

    120 18 Отговор
    Мъдро, но какво следва...Малоумният да си намести сам ума! Надали...

    Коментиран от #55

  • 4 Кевин Костнер - Недосегаемите

    117 24 Отговор
    В главните роли : Гешев
  • 5 Ректор на СУ!!!

    80 209 Отговор
    Викаш, да си затворим очите за далаверките на президента! Само Герб, да носят отговорност за укрити данъци на апартаменти. Бсп са над закона, и не ги лови?
    Аз избирателят, чакам 30 години прокуратурата, и съдът да вкарат ред в България.

    Коментиран от #23, #25

  • 6 Гошо

    130 21 Отговор
    Стига с политика на празника! Да честитим на правителството светлият 2 февруари.

    Коментиран от #58

  • 7 Стоян

    193 40 Отговор
    Имаме държава управлявана от мутри, от първосигнално мислещи, за които единствената мисъл е оцеляването на властта им на всяка цена, с всякакви средства.

    Коментиран от #65

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 боцмана

    121 26 Отговор
    Честит празник на всички политици и управници и най вече на ГЕРБ!
  • 12 Хаха

    41 45 Отговор

    До коментар #9 от "Руската руса и синеока култура":

    Вижда се кой е злобния и завистливия,това си ти.Ние не пишем обиди по руски сайтове.Изглежда намесата в нашите работи ви е останала навик от комунизма.Гледайте си вашите проблеми,имате достатъчно.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Кевин Костнер - Недосегаемите

    50 9 Отговор
    В главните роли: Гешев - "Ако искаш да победиш в игра с белязани карти,трябва да промениш правилата"
  • 16 системата куца

    68 19 Отговор
    Ами така ще е щом изискуемо условие е да са ки главен прокурор са си откачалка , аз поне читав правист на този пост досега не съм виждал от как ''демокрация'' царува.
  • 17 Обикновен човек

    74 44 Отговор

    До коментар #1 от "Byg":

    Какви" ояли се човечета???" Какво е виновен Божков че хората търкат билетчета и дават последните си пари за надеждата че ще оправят живота си който е мизерен по вина на тези които управляват България и прокуратурата ги защищава вместо да ги излови и затвори доживот!И как ще стане това щом ТИКВУНЦИЙ си назначи ушатият гном да го пази като куче от "народната любов"????!!!???
  • 18 Лилана

    37 4 Отговор
    Сега радисън или казино София ще затвори ли врати!!!

    Коментиран от #20, #75

  • 19 гост

    129 34 Отговор
    Когато по сталински арестуваха Иванчева,ние мълчахме,не взимахме подкупи.Когато арестуваха Баневи и Арабаджиеви ние мълчахме ,не бяхме олигарси.Когато удариха Божков ние мълчахме,не бяхме мафиози.Когато профилактираха баба Стойна ние мълчахме.Ние не критикуваме Борисов,публично.Правим го тайничко зад клавиатурата.Кефим се,че човекът с каскета е човек от народа и удря лошите богаташи.Ние мирните граждани да сме спокойни.Той ни пази.Но не се замисляме,защо не пипа най-големите престъпници.Защо ли.Защото те го сложиха на този пост и сигурно имат механизми да го премахнат ако стане неудобен.А ние мълчим.И когато дойдат за нас никой няма да остане.
  • 20 гост

    92 13 Отговор

    До коментар #18 от "Лилана":

    Не няма да затворят врати.Хотелът на Ветко го дадаха на средният Маргин.Всичкото имущество ще бъде разпределено на наши хора.Така стана и с имуществото на Мултигруп,след като застреляха Илия Павлов.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 гост

    32 7 Отговор

    До коментар #13 от "Бачо Киро":

    Дай го този закон да го разчекнем ,защото ние във форума разбираме от всичко,а най вече от закони И силните на деня се казва ДЪРЖАВА и тя определя правилата .А правилата са за всички и за Гешев ,и за Божков ,и за Боко и за теб и мен ,Та дай го този закон и не го КРИИ да му видим сметката.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Крадци

    33 6 Отговор
    И изманици,това ни е жалкият закон.
  • 25 Цецо

    27 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ректор на СУ!!!":

    Има и още да чакаш защото не разбираш какво се случва в момента.

    Коментиран от #57

  • 26 Японеца

    40 58 Отговор
    Последни напъни на русороба-комунист,всячески да омерзи действията на прокуратурата..,но машината срещу български предатели и крадци се е задействала,и няма връщане назад.Така че всибчки русороби,крадци и комунисти,слагайте памперсите и се молете на всевишния да е по-милостив към вас!

    Коментиран от #30

  • 27 Дрънчи на кухо

    25 18 Отговор
    Ректора се опитва да разсъждава неясно в чия полза.
  • 28 Алеко КАН

    88 9 Отговор

    До коментар #1 от "Byg":

    Когато тази прокуратура , вкара в ареста Пеевски за кражбите на ДДС и най-наглата ОПР , и Доган за 30 годишното задкулисно управление което унищожи България - тогава ще те подкрепя!
    На кои родители трябва да си син , че да те назначат на 19 години заместник министър , а на 20 вече частен бизнесмен милионер - за първия?
    На коя държавна сигурност трябва да си член за да ПОГУБИШ родината си - явно не на родната - за втория - ИЗМЕКЯР- ЧЕТВОРЕН АГЕНТ!!!

    Коментиран от #39

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Алеко КАН

    51 18 Отговор

    До коментар #26 от "Японеца":

    Няма по големи комунисти и крадци от Доган , Пеевски , Бойко , и Гроб , ДПС и БСП --- 30 години крадат , а първия толкова и управлява! Гешев вече и той парадира с комунизма със Сталинския си каскет!
    Не , че не гушиш от тях и ти - не , а само си лъжесвидеталстваш , но ...!

    Коментиран от #31, #35

  • 31 Г-жа Лъжа

    26 53 Отговор

    До коментар #30 от "Алеко КАН":

    Сега като свършват парите за руски тролчета,кой ще поства помия срещу България?!Тъжно ми е за "МУРЗИЛКИТЕ",нещастните те...Погледни се в огледалото,ти какъв си?
  • 32 стоян

    39 45 Отговор
    Този доцент с кумунистически червен оттенък казва -че за него вкарването в затвора на червените олигарси които окрадоха България, и за президента,, борец против корупцията,, -който явно доказа че не е такъв = плаши че някой ще събори власта
  • 33 Г-жа Лъжа

    23 42 Отговор
    Сега като свършват парите за руски тролчета,кой ще поства помия срещу България?!Тъжно ми е за "МУРЗИЛКИТЕ",нещастните те...
  • 34 гост

    39 6 Отговор
    Къде спа 30 години,та сега си се сетил за Доган, Знаеш ли кога Пеевски е бил на 19 години,точно преди 20 години.И ако нищо не е направено тогава,дай сега нищо да не правим,защото видиш ли тия не са на топло,не че не ги искам там ,но с тия разсъждения до никъде.

    Коментиран от #68

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 факт

    49 14 Отговор
    без народен съд нищо няма да стане!
  • 37 Японеца

    38 10 Отговор
    Народът трябва да ги съди,не всевишния....
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Знаете ли че?

    61 3 Отговор

    До коментар #28 от "Алеко КАН":

    На Пеевски майка му е била три години шевка на тото2 и веднага след това си купува завода желана в град Белово за десет милиона евро. Още преди лиши да стане депутат. Те от къде му е старта на този порк.

    Коментиран от #40, #42

  • 40 Знаете ли че?

    23 0 Отговор

    До коментар #39 от "Знаете ли че?":

    Белана.
  • 41 Прокуратурата е ГЕСТАПО на ГЕРБ

    44 17 Отговор
    Това не е ДЪРЖАВА. НЕ Е БЪЛГАРИЯ.

    Коментиран от #56

  • 42 гост

    27 15 Отговор

    До коментар #39 от "Знаете ли че?":

    Първият милион на Кръстева е от далечната 94г,подарен й от един гръцки милиардер ,чиито син умира от неизлечима болест.Та същият милиардер ги подарява,защото малкият Делянчо много приличал на синът му.Това са думи на бащата и бивш мъж на Кръстева,както ,че и Кръстева била изключително умна жена.Явно е знаела къде да инвестира и да осигури бъдеще на Делянчо,защото до скоро тия пари бяха на мама.

    Коментиран от #44

  • 43 Давай Гешев

    22 24 Отговор
    Престъпниците в затвора а платените им оплаквачи да го духат докато изсвири
  • 44 Знаете ли че?

    23 1 Отговор

    До коментар #42 от "гост":

    И вярваш на тези глупости.
  • 45 Много просто

    67 23 Отговор
    Божков отказа да финансира ГЕРБ, да удържи властта си в България. И ПРОКУРАТУРАТА се намеси. Президента не споделя политиката на ГЕРБ и ПРОКУРАТУРАТА се намеси. Това НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, нито Социализъм или Комунизъм. Това Е УРОДЛИВАТА РИМСКА ФОРМА НА ДЕМОКРАЦИЯ - ФАШИЗЪМ ТОТАЛИТАРИЗЪМ.

    Коментиран от #62

  • 46 оня с коня

    33 45 Отговор
    Незнайният Доцент Смилов следва да знае,че НЕ Г.Прокурор беше против назначаването на Радев за Президент,а ТОЧНО ОБРАТНОТО -Радев не подписваше назначението на Гешев.Тогава Смилов не Алармираше че от това НЕПОДПИСВАНЕ ОТ СТРАНА НА ПРЕЗИДЕНТА "Може да рухне Целия обществен ред",но когато Гешев САМО ЗАПИТА Върховния съд дали Радев е "НЕДОСЕГАЕМ", изведнъж...всичко ще рухне?!А КАКВО Е МНЕНИЕТО на Доцента за Яростните нападки и Протестни шествия и Брожения в Америка и Франция срещу ТЕХНИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ и призивите за Оставка и Импийчмънт?Ами в Румъния?Ами в Македония?А във ВЕНЕЦУЕЛА?!...- техните Президенти с ПО МАЛКО "Количество гласове" ли са избрани и ще рухне ли Обществения им Ред?
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 стоян георгиев

    24 38 Отговор
    днес обществения ред не може да рухне, това става само при комунизна. смърт на комунизма, да живее демокрацията!

    Коментиран от #76

  • 49 Антисоциалист

    23 16 Отговор
    Господа, да бе г-н Смилов достатъчно образован, щеше да знае, че чуждицата "политика" означава "управление", че "прокуратура" е "упълномощено извършване на разследване" и нямаше да упреква прокуратурата, че "води политика". Да можеше да осмисля думи, нямаше да упреква прокуратурата, че "води собствена политика", защото политиката е или собствена, или чужда.
    Да бе образован човек, нямаше да използва нелепия си израз, цитирам: "Има една хубава книга...". Доцент, а?!
    Та, господа, за има демокрация - власт от народа, за народа и на народа, е нужно да не "задава политическия дневен ред" оклепал се с вулвагейт и да има прокуратура със собствена политика и да да разследва престъпления - нарушения на закона, независимо от това дали нарушителя е овластени и дали е някому "опонент", т.е. "враг".
  • 50 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    36 7 Отговор
    държава управлявана от мутри и олигарси който мачкат нварода защо ИВАН КОСТОВ НЕ Е в затвора имного като него а се заяли с една смела баба СТОЙНА мафия

    Коментиран от #52

  • 51 стоян

    13 24 Отговор

    До коментар #47 от "Руската култура":

    До 47 ком -А бе руски Крепостник -нещо като роб на помешчика = гледай си пияните бедни руснаци изтормозени от вашия цар путин и не се бъркай в нашите дела
  • 52 Всеки БЪЛГАРИН да последва

    40 6 Отговор

    До коментар #50 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ТАЗИ ИСТИНСКА БЪЛГАРКА БАБА СТОЙНА,ТОГАВА ЩЕ ЗАПОЧНЕМ ДА ОПРАВАВЯМЕ БЪЛГАРИЯ. Да спрем да се подчиняваме на САЩ и споделящите тяхната политика. Да спрем да приемаме заповеди от САЩ, няма да произвеждате стоки, няма търгувате с други, ще купувате стоки от нас и тези които ние ви кажем, ще правите всичко което ви ЗАПОВЯДАМЕ и ще се подчинявате. ИЗПРАВЕТЕ БЪЛГАРИ И КАЖЕТЕ ДОТУК, ЩЕ ПРАВИМ, КАКВОТО НИ Е ИЗГОДНО ЗА НАС, НЕ ЗА ВАС. ПОСЛЕДВАЙТЕ БАБА СТОЙНА, ТОВА Е ПЪТЯ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ НА ПОЛУИЗГУБЕНАТА И НАМАЛЯЛА ДО КРИТИЧНИЯ МИНИМУМ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ.
  • 53 анова

    20 28 Отговор
    Дори и да е Свещена крава ,Президентът си е добиче ! Не забравяйте това ! И как да застанем "зад" него ? До опашката ли ? Не е ли малко опасно ? Току. виж ,че вземе да дрисне ! Предлагам тези "съждения" на вниманието на др. Карниелия Нинова !
  • 54 Нед

    28 2 Отговор
    А Пеевски кога,при този прокурор никога
  • 55 Рая

    6 0 Отговор

    До коментар #3 от "Ботев":

    Ботев, ти как го направи ?
  • 56 Рая

    4 10 Отговор

    До коментар #41 от "Прокуратурата е ГЕСТАПО на ГЕРБ":

    Сине мой, да бях си направила аборта,както ме съветваше баба ти. А,то какво стана ? Плосък "кондензатор"! С такива "чеда",по добре да " няма такава държава " !

    Коментиран от #63

  • 57 Ректор на СУ!!!

    4 1 Отговор

    До коментар #25 от "Цецо":

    Ти, чакаш друг автобус! Моят идва!
  • 58 морза

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Гошо":

    Честит Празник Брато ! Идваме, чакай ни !
  • 59 морза

    2 12 Отговор
    И после какво ? Хазарт, Дрога,Порно , Онанизъм - Идва Бългатският СОЦИАЛИЗЪМ !!!
  • 60 ИМПЕРИАЛИСТ

    25 1 Отговор
    Поради множество субективни и обективни причини, нормална съдебна система в България не може да има. Ако съдебната система заработи нормално, тя ще срине из основи цялата държавна структура на България. Нормална съдебна система плаши БЮРОКРАТИЧНАТА СЪДЕБНА МАШИНА. Ако няма престъпници и престъпления кой ще пълни гушите на правозащитните органи? Престъпниците са ДОЙНАТА КРАВА на юристите и те си я пазят с всички сили и методи като целта е: никой да не си помисли, че може да посегне на ДОЙНАТА КРАВА....
  • 61 НЕМА ЛАБАВО

    21 6 Отговор
    ГЕРБерастки главен прокурор в действие.
  • 62 дон чичо

    7 3 Отговор

    До коментар #45 от "Много просто":

    Много точно казано,много точно!Вдесетката на десетката
  • 63 ДАНЪКОПЛАТЕЦ

    6 22 Отговор

    До коментар #56 от "Рая":

    Със самото встъпване като президент в НС, тази тъй добра кариера (недоразумението Радев), размаха пръст. 3г.слушаме изблиците му против Б-Я, която го изпрати в САЩ, но той си обича руски самолети. Избран от ИМПЕКСОВА, РЕШЕТНИКОВ и даренията на пенсионери с 200лв.пенсия. Наглост. Никой не е недосегаем, че дори и президента. Да си отговаря за действията (нарушения) във ВВС, да е мислил. Цяла Б-Я чухме записа.
  • 64 ТОЧКАТА

    10 2 Отговор
    мдааа,ВЪПРОС за ТЪЛКУВАНЕ/ПРОМЯНА!!!/на КОНСТИТУЦИЯТА Е ,,....ХММММ...,,/взето от НЕЗАКОННОО!!!!ПОДСЛУШВАНЕ!!!!!...ХМММ!!!е най голямото ,,,доказателство,,,!!!за държавна измяна!!!!!
  • 65 ДО 7

    4 6 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян":

    Много умна мисъл, Стоянчо. Използваш главата си, само като декоративно приложение към зад@ника. Когато казваш нещо, доказваш с документи. С това доказваш, че първосигналният си ти. Какво чакаш, кандидат край се за премиер. Но ще можеш ли да носиш отговорност за д-вата и всички дебили?
  • 66 Кой сте вие г н Сакскобуркготски

    24 0 Отговор
    Общественият ред е рухнал мноооого отдавна... В момента се намираме на престъпна територия (не държава, не страна, не България), на която
    просто се вършат престъпления-- 24 ч. в денонощието, 366 дена в годината. Това е !!!
  • 67 Ибрям Али

    10 11 Отговор
    по- добре прокуратурата да води политика отколкото политиката да води корупция и престъпност. Трябва да започне да се чисти мръсотията! Гешев започна. Е! От какво и защо сте недоволни?

    Коментиран от #70

  • 68 ДО 34

    11 6 Отговор

    До коментар #34 от "гост":

    Много ми се иска да бъдат подведени под отговорност тези, които доведоха Б-Я до 3 национални катастрофи, разграбиха и приватизираха. Тези, които ограбиха спестяванията и пенсионният фонд (К. Императива, Р. Гечев, В. Лечева и сие). Но те предвидливо си приеха ЗАКОН ЗА ДАВНОСТ, който дори да бъде предложен да отпадне, няма да бъде приет от соц. комунистите. Такава беше и съдбата на Закона за лустрация. А какво стана с Референдума за 1 лв.субсидия? К. ИМПЕКСОВА съобрази ли се с народният глас. Хазната е пълна и тя иска власт, след то в жална ни майка.
  • 69 Пешо

    5 21 Отговор
    Най-после имаме истински прокурор. Тази държава има бъдеще. Като изчисти тая гнилоч от дс ченгета ще спим спокойно.
  • 70 Novus ordo seclorum

    16 2 Отговор

    До коментар #67 от "Ибрям Али":

    От начина сме недоволни. Утре може да е всеки. Тя прокуратурата вече наруши всички правила и закони. Включително и конституцията. Теб това не те ли притеснява?
  • 71 Ще рухне

    8 1 Отговор
    Съжаявам, вече е рухнал! Погледнете действиятта на нещо, което трябвав да е Прокуратура, прочетете коментарите на нейните ибрик.чии тук и ще разберете, че за държава и право трябва да си говорим в минало време. А ние просто ще сме следващите...
  • 72 ани

    6 7 Отговор
    Ако беше много честен нашият президентПРИ ТЕЗИ ДАННИ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ДА- ПРЕДАЙТЕ ГИ ,ЗА ДА СЕ ДОКАЖЕ.ЧЕ ВСИЧКО Е ТОЧНО,А НЕ ДА СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ГИ СКРИЯТ. ТОВА Е АМОРАЛНОТО И ПОКАЗВА СТРАХ ЗА СВЪРШЕНОТО .Всеки нормален човек такъв извод ще направи НЯМА НУЖДА ДА СЕ ПОЛИТИКАНСТВА .
  • 73 Ганю

    5 1 Отговор
    като се раздруса дървото изпопадаха малките гнили круши, но като започнаха да падат едрите круши, завайкахме се ;Ей защо друсате, ще го счупите, къде е демокрацията,Време е да се друса яко
  • 74 Браво Гешев

    3 5 Отговор
    Време беше да се сложи край на големите престъпления и измами Затова ревем че пенсийте малки Заплатите мизерни
  • 75 Жоро

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "Лилана":

    Х-л Интерконтинентал,бившия Радист не е на Божков.Казино София намиращо се в сградата на хотела е негово и от няколко дни е затворено.
  • 76 Констатация

    2 1 Отговор

    До коментар #48 от "стоян георгиев":

    Рухнал е много отдавна Стоене , рухнал е много отдавна.
  • 77 Еретика

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Byg":

    Хайде стига идиотщини.Тъкмо Гешев слугува. Той е бухалката на комуниста пишман пожарникаря Бойко Борисов.
  • 78 Ddr

    2 0 Отговор
    Боко си отива. Но първо народен съд за него и предходните .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове