Last news in Fakti

4 Февруари, 2020 18:22 1 801 52

Нинова: Подкрепям президента

  • корнелия нинова-
  • президент

Според нея президентът Радев е последователен

Нинова: Подкрепям президента - 1
Снимка: БСП

Споделям напълно мотивите, с които президентът каза, че сваля доверието си от правителството на Бойко Борисов. Това бяха и мотивите за вота ни на недоверие само преди седмица. Това каза Корнелия Нинова, председател на НС на БСП, пред журналисти.

"Факт е, че правителството на Борисов превърна България в сметището на Европа и на света. Факт е, че дишаме най-мръсния въздух и стотици хиляди българи са без вода. Вотът на недоверие не мина математически, но получи широка обществена подкрепа извън парламента. Така че споделяме тези мотиви на президента и смятаме, че правителството е неспособно да даде развитие и перспектива на България. Управляват само от криза в криза, грижат се за собственото си оцеляване и това се превръща в агония за държавата и за българския народ. Затова нека всички, които искат промяна, да се обединим и да я поискаме", каза още Нинова.

Според нея президентът Радев е последователен- той посочва истинските проблеми и ги назовава- както е обещал на българските избиратели още по времето на предизборната си кампания.

"В Брюксел ще имам срещи в различни институции, на различни нива - в Европейската комисия - с еврокомисари, в Европейския парламент - с Групата на социалистите и демократите, с европейските синдикати, с европейските работодателски организации. Срещите ще по най-различни теми - Зелената сделка, младежката безработица, социалните права на европейците, минимална заплата, доходи и неравенства", сподели още Нинова преди визитата си в Брюксел.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    29 18 Отговор
    Аз също свалям доверието си към ГРОБ

    Коментиран от #22

  • 2 Прав чеп

    27 28 Отговор
    Президента се изложи доста. Мен лично би ме било много срам. А и патоса, с който говори, ще кажеш че... абе няма смисъл. Жената му изяде главата.
  • 3 🇧🇬🆘️🇧🇬🆘️🇧🇬🆘️🇧🇬🆘️

    29 19 Отговор
    ГРОБ ще ни погребат!!!!
  • 4 🇧🇬🆘️🇧🇬🆘️🇧🇬🆘️🇧🇬🆘️

    28 20 Отговор
    България УМИРА !!!!!!
  • 5 ЧНГ 2020

    30 24 Отговор
    Президента просто е номер 1
  • 6 БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД

    29 20 Отговор
    Нали сте на една хранилка при Решетников, как няма да го подкрепяш,тебе и да те изгонят от БСП си имаш Техноимпекс,а радейчо има само чехъл .
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 20 Отговор
    ГЕРБ МАФИЯ
  • 9 Balgarin

    11 10 Отговор
    Predatelite ninova I radef se aktivirat po naregdane nagospoda mosskovskite fashisti.
  • 10 Всяка жаба да си знае гьола

    17 12 Отговор
    Корни, гледай си собствените дела, защото от такава фалшива подкрепа Президентът Радев няма нужда! Казал каквото мисли, направил каквото е правилно според него, от тук натам джафкайте се в парламента и се правете на загрижени за благото на народа.
  • 11 Гост

    14 6 Отговор
    "Байо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливия казашки бутуш в Булгарско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките!"

    ~ Василъ Лъвский

    Коментиран от #13

  • 12 😅😅😅😅😅😅

    11 10 Отговор
    Котва червена
  • 13 Захари Стоянов

    12 8 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    “Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
    и
    „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“

    РАЗЯСНЯВАНЕТО Е ИЗЛИШНО МИСЛЯ...

    Коментиран от #27

  • 14 Бат Вальо

    13 5 Отговор
    Ай стига ма, како, нали тая гнусотия я замислихте заедно! Смешно е да не подкрепяш собствените си действия. Помниш ли, че на последните парламентарни избори вашата "сборная" команда - президент, БСП и измислени социолози не успяхте да победите ГЕРБ? Смърдите яко и затуй народа не ви иска ...
  • 15 Другия с коня

    7 6 Отговор
    Явно Вятъра на Промяната духа с пълна сила,защото я няма Традиционната подкрепа на червената Капиталиста в коментари.Много вяло и нескопосано подкрепят Техноимпексова...Не се беше случвало и в кръчмата в нашто село освен наздравици почват да се Обзалагам,че няма да я бъде начело на червените Цървули дълго....Аз им поръчвам да мезят блажно,за да разсъждават трезво,защото Нинова ни е нужна като въздуха и Слънцето,за да управляват ГЕРБ....Наздраве и мезета блажно.....Мезете

    Коментиран от #42

  • 16 Президента е солист на БСП

    8 3 Отговор
    Президента не посочва път , стратегия, принципи и критерии за развитие и недопускане на извращения в Държавната система за Управление ! ПРЕЗИДЕНТА КРИТИКУВА но крачка пред строя НЕ ПРАВИ ! Кой е неговият ЩУРМАН - НАСОЧВАЧ ? Моралът, Честта, Достойнството, Позицията Отговорността, Доблестта или стремежа една от партиите да поеме властта - и прилага същите принципи както предишните ! РАДЕВ защо речта ти бе тъй КРАТКА ? Нима си редови ТРУБАДУР ? ИЗПЛЮЙ КАМЪКА - ние вървим в "тунел без изход"! А ти се правиш на разсеян или си като тях скроен - еднолично ? НАРОДА НЕ Е В ПОЛЕЗРЕНИЕТО НА НИКОЙ ОТ ЕЛИТА ! О . о . о ..... Боже !
  • 17 ИМПЕРИАЛИСТ

    3 1 Отговор
    Илияна Йотова предупреди Радев: „Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.”
    / Blitz.bg/
  • 18 румене, НАРОДА не е само от жени

    7 2 Отговор
    Който следват гласът на своето либидо ! НАРОДА иска достойно отношение и почит а не гласоподавателен ПРОЧИТ ! НАРОДА не вярва на никого вече , без значение на РАЗМЕР !
  • 19 Карнавал с и без МАСКИ !

    3 1 Отговор
    Пътя ни с ЕС е ГИБЕЛЕН! Всяка коза на своя крак ! Нима когато имаш секс, вратата на спалнята и входната ти е отворена ? Нима не знаеш , че общото агне ВЪЛЦИ ГО ЯДЪТ ? ТРИДЕСЕТ ГОДИНИ БЕ ЧЕДО ! Нима уорд е родила майка ти та не го разбра - ПОКРИТОТО МЛЯКО котките не го достигат, а от разграден булстат и лози КЕЛЕПИР не чакай !
  • 20 Българин

    8 1 Отговор
    Доверието е странно чувство.Вярвали са му на Радев,когато се е прибирал в семейството си доволно изпразнен и изсмукан от колежката му и негов Пи Ар в служебната любовна квартира...Целувал е децата за лека нощ....И с нетърпение чакал Утрото,за да е с Нея....Доверието е странно чувство....Требе да си версаче,иначе ще се следиме....А следиме ли се ,ще се хванем.....По добре да си вярваме....
  • 21 Истината е че у нас няма

    2 2 Отговор
    И Слънчев лъч ! Всички са " кирпич - БЕТОН "! Планета на МАЙМУНИТЕ! УРКО, ГЕЙЛЪН, и Елит от горили ! Маймунски държава !
  • 22 👑ВИРУС👑

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Факт":

    Аз пак ще сваля тебе!
  • 23 Румен се стреми да седи на два стола

    7 1 Отговор
    С БСП и ужким с НАРОДА! Само Деси може да те облекчи от заблуждението и напрежението ! Повярвай ми и ще ти олекне !
  • 24 Прощавайте, лека вечер и

    4 0 Отговор
    Мадете ми спокойни ! Нещата ще си останат такива каквито са , без значение кой ще е на върха ! Когато на средата от маршрута сменят локомотива и кондукторката бригада на влака - посоката на движение , все същата остава !
  • 25 Другия с коня

    8 0 Отговор
    Много странно как начело на една Комунистическа партия застава Капиталист- На един комунист ако му отнемеш Класовата борба и Вярата в Светлото бъдеще,го превръщаш в обикновен червен цървули,който е Вярвал,че ще управлява Народа само заради това,че рода му е беден и безимотен...И осъзнал се Като беден,безимотен червен цървул и местото си в Обществото иска да промени Конституцията и това да го Овласти....Каквото и да правиш ,Радев...Цървула си е Цървул...
  • 26 Боярышник

    9 0 Отговор
    Простотията и подмазването на този жалък човечец(радев),достигна своя зенит.Срам ме е,че това е президент на моята България...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Чумава социалистка-капиталистка..

    6 3 Отговор
    Застане ли буржоазната ,, социалистка" до Президента и всичко се унищожава..Тази Курнелия е истински вампир за България и народа и..Радев трябва да се дистанцира от страшно отвратителна жена и продажна далавераджийка..Тази е по лоша и от гробарите.
  • 29 Записките на Захари са две !

    2 1 Отговор
    Едни за пред нас а другите дето го ползваха вместо ИНТЕРНЕТ ! Отплатата за подлостта му от НАРОДА се забави но не се ЗАБРАВИ ! И СЛАВА Богу и за всекиго като него !
  • 30 град Козлодуй

    1 7 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е първия БЪЛГАРСКИ премиер използвал сълзотворен газ срещу народа си
  • 31 оня с коня

    5 1 Отговор
    Това че Радев е Подкрепен,НЕ ЗНАЧИ че е Спасен!
  • 32 Гостенин

    3 1 Отговор
    Корупцията е зараза и смърт за държавата. Корупцията трябва да се бори постоянно. Присъдата за корупция трябва да е само една! Смърт.
  • 33 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    0 5 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ най добрия ПРЕМИЕР на БЪЛГАРИЯ
  • 34 Записки водел ?

    0 2 Отговор
    За кого ? Кой го е хранил , обличал и издържал по време но бунта по Европейска мода това чорапче ? Той не ще е бил от бедните коридорчето? И парле ву Франсе ? В зандана на Нова Загора води разговор на френски! А ? Това ма/на, защо днес го тачът най-вече днешните първенюта ? Много Захари Стоянович ма/на , УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ ! ТЪЙ ВЕ !

    Коментиран от #52

  • 35 Галев Маев

    4 0 Отговор
    държавата се бори и побеждава корупцията ...а корнела и радев искат държавен преврат със маргинални лумпени и болшевизъм !
  • 36 стефан софия

    4 0 Отговор
    всички незаконни милионери са от БСП и партийните им функционери ...той РАДЕВ затова “ сваля доверието “ от правителството .....ахахахах...въйй...чи парадокс !
  • 37 Захари - Джендо Стоянов

    1 2 Отговор
    Е бил човек на голям човек от голямата порта в Истамбул. Както и днес от Брюксел ! Но ще свършат всички като Захари , защото не четът !
  • 38 Бумерангът се завръща и то

    1 0 Отговор
    Отзад в тила , когато най-не ти се иска !
  • 39 Целият ни ЕЛИТ са

    1 5 Отговор
    Захари Стояновци ! Мамят НАРОДА с фалшиви записки !

    Коментиран от #51

  • 40 маю ГЕЛЕВ МИСИРКА

    4 0 Отговор
    МИСИРКАТА ШИР БЕТ НЕ Е НА СЕБЕ СИ ..ОСВЕТЛИХА ГО ...И СЕГА ИСКА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ С ПРЕСТЪПНИЦИ И ОЛИГОФРЕНИ ДА ЗАТВАРЯТ ПЪТИЩА И МАГИСТРАЛИ ...ВСЪЩНОСТ ШИР БЕТЯ СИ ПРИЗНА ЧЕ Е ЧАСТ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ АПАРАТ НА БСП , КОИТО НЕ ИСКАТ ПРАВОВА ДЪРЖАВА , РЕД И СИГУРНОСТ И ВЯРА В НАШИТЕ ИНСТИТУЦИИ ..! ШИР БЕТСКИ НЕВОЛИ И НЕВЕЖЕСТВО !
  • 41 Захари пише открито в Записките

    2 0 Отговор
    Той ги пише след Освобождението и открито без страх и свян заявява - аз имах позволението да водя разговори с бунтовниците и узнал истинските да ги предавам на следователите ! Той не се е страхувал от нищо , пишейки това САМ и уверено с гордост ! Чети записките ! И ще се убедиш сам. Ако се не лъжа страница 28ма, коя глава? Не помня !
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Другия с коня

    2 0 Отговор

    До коментар #42 от "боико":

    Ами едва ли си Очаквал нещо.Обаче за определението Тъп ще поспорим.Първо се научи да пишеш на Български език,което включва малки и големи букви.Като за теб почини да ги редуваш,
    докато научиш кога коя да използваш.Дума ”КО” в езика ни няма.Думата е ”Какво”
    ”Бах” е композитор....Ако всички Червени Тъпани се изразяват като тебе,Нинова ще управлява комунистите чак като се преселите в Отвъдното. Да ГО духаш,Пич...
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 чичо

    8 0 Отговор
    Нинова подкрепя президента,това с моите ОЧИ да го чуя,няма да го повярвам.Че то това президент ли е?.
  • 46 5332

    8 0 Отговор
    Имах си аз да не го подкрепя. Жалки комунисти
  • 47 волен фидеров

    5 0 Отговор
    Нинче душо моя,подкрепи и мен бе!Аз толкоз те сакам а ти само ми бегаш,монтанска гидио!Па и с пилоту внимавай,че оная деската многоревнива,ша ти скрой шапка..Па и стига с тая безплодна политика,де е фанала менопауза..Народу се ша оцелее ма нашата любов се губи..Мечтаем аз дате награбим па дате фърлим у колата,па с мресна гас да го отпрашим ,я към Монако ,я към Итака!Пара да харчиме на воля,че Божковия веч го няма,в любов ний двама да се къпем и да се плискаме в океана...Па на пилота и на бойча от там ша пратиме покана,на яхтата ша ги качиме да нема вече драма...И господ ша не озари и възнагради с мечти,кога се дома прибереме се охолни да съзреме.Кога ръката ми добара,почуствах се кат Чегевара и от отчаян седесар станах настоящ хипар...Че любовта у мен гори щом зърнем твоите очи!
  • 48 месара

    5 1 Отговор
    е остава и да не подкрепиш протежето си 😂
  • 49 Мунчо

    2 0 Отговор
    Преди няколко дена чрез вота на ДОВЕРИЕ подкрепи Борисов(това би беше целта), сега подкрепя Радев.

    Тази защо не я заведат в психиатрията, защото страда от остра форма на шизофрения.
  • 50 STEFCO

    3 0 Отговор
    İ DVAMATA STE ZA BOKLUKA DRUGARKO
  • 51 Age

    3 0 Отговор

    До коментар #39 от "Целият ни ЕЛИТ са":

    Имай уважение към този човек, и той е участвал в борбите за освобождение на България.
    Това, че не е бил съгласен с опитите на руския цар да си вре носа в вътрешните ни работи, не го прави русофоб.
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове