Last news in Fakti

25 Февруари, 2020 11:45 32 164 67

Станко проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко Борисов!

  • станко йовчев-
  • борислава йовчева-
  • къща в барселона-
  • къща-
  • барселона

"Говорят се само глупости", казва бившият футболист

Станко проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко Борисов! - 1
Снимка: БГНЕС

"Премиерът Бойко Борисов няма нищо общо със сестра ми Борислава!" Това обяви бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев. 31-годишният мъж проговори единствено пред "България Днес", след като бе набеден за шурей на министър-председателя.

Приписваната любовна афера на Бойко с манекенката Борислава Йовчева отново излезе на преден план след разследване на иcпaнcкия вecтник "Ел Пeриoдикo". Издaниeтo публикувa три cтaтии, чe пoлициятa в Кaтaлуния и cпeциaлизирaнoтo звeнo зa бoрбa c кoрупциятa към иcпaнcкaтa прoкурaтурa рaзcлeдвaт прoизхoдa нa 5 млн. eврo. Парите били инвecтирaни в имoти в Бaрceлoнa чрез фирми, свързани с набедената за любовница на Бойко и нейното семейство.

"Няма нищо вярно в цялото това нещо за Бойко и сестра ми. Затова и аз самият страня от тази тема. Говорят се само глупости", категоричен е Станко Йовчев, който носеше екипа на ЦСКА между 2007 и 2008 година и след това между 2011 и 2013 г. Изригва в мач срещу "Миньор" (Пк), когато бележи единствените си два гола за "червените" при успех с 4:1.

У нас е ритал още за "Рилски спортист", "Бдин" (Видин) и "Локомотив" (Пд). Прави и международна кариера в по-ниските нива на футбола в Гърция. Вече е спрял със спорта. Станко разкрива, че Борислава дори вече не живее в Барселона в имота, за който се твърдеше, че ѝ е подарен от Бойко Борисов и е на стойност милион и половина евро.

Станко проговори: Сестра ми няма нищо общо с Бойко Борисов!

"Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише", отрича Станко. Премиерът Бойко Борисов също определя като "фалшива новина" приписваната му връзка с Мис Бикини 2006 Борислава Йовчева. Министър-председателят още преди години каза, че не познава въпросната Борислава и че няма дете от нея, каквито спекулации се появиха в публичното пространство. Пред "България Днес" близки до моделката разкриха, че от известно време тя е изтрила и профилите си в социалните мрежи.

В публикацията на каталунското издание "Ел Периодико" бе поместена водеща снимка от футболен мач между "Витоша" (Бистрица) и "Локомотив" (Пловдив) от турнира за Купата на България. На нея Борисов се ръкува с един от играчите, описан именно като Станко Йовчев, брат на спряганата за любовница на премиера. На кадъра обаче е запечатан поздрав между премиера и друг играч - защитника Аймен Белаид, който по-късно игра в "Левски". Братът признава, че неговото име е било грешно замесено в скандала.

"Да, имаше и с мен нещо такова. Даже приятели ми пращаха снимки, на които уж съм аз. Как да гледам на това нещо? Безразлично ми е", споделя още бившият цесекар.

"Вече съм далеч от футбола. Занимавам се с частен бизнес за бързо хранене. Доволен съм си. Това другото са някакви игри, които са много далеч от мен и изобщо не ги разбирам", откровен е футболистът. "България Днес" научи, че Станко е собственик на заведение за дюнери и палачинки в столичния квартал "Овча купел". Освен това държи и наргиле-бар в район "Илинден".

Припомняме, че сестра му Борислава от своя страна има лукcoзен мaгaзин зa дрeхи в цeнтърa нa Бaрceлoнa. В последните дни той изнeнaдвaщo бe зaтвoрeн, тръби каталунската преса. В града манекенката е живяла с родителите си. Таткото Георги Йовчев е от село Кулата до границата с Гърция, а Станко и Борислава израстват в Сандански. Бащата е работел е като електротехник, преди да завърти бизнес в каталунската столица. Спряганият за шурей на Бойко признава, че всички тези спекулации не се отразяват добре на майка му и татко му.

"Родителите ни са възрастни хора. След тези публикации те са както притеснени, така и ядосани. Знаете как хората от старата генерация приемат подобни неща. Постоянно им казваме да не обръщат внимание на всичко това. Ще премине и този период", завършва Станко.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 66 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 русенец

    218 13 Отговор
    Браво, момче! А къщурката в Испания сестричката ти от къде я има, с какви пари?!:)))

    Коментиран от #12, #53, #54

  • 2 резачка

    177 15 Отговор
    За кво да има нещо общо. Баце само си я шиба и толкова.

    Коментиран от #5, #27

  • 3 Божинов

    150 15 Отговор
    Aз не мога да разбера, кой си мисли, че ББ ще бъде свързан директно с пари, къщи и т.н. Има 1000 начина да се правят тези неща с поставени лица и т.н. Да, той (ББ) директно няма имот, но има поставен от него човек.

    Коментиран от #20

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Отец Стоян

    76 15 Отговор
    Чада мои Боко тъпото просто лиже рабиня Борислава парцала обичайте се
  • 7 Стига глупости

    123 5 Отговор
    Станко, не си длъжен да се обясняваш като ученичка. ББ е длъжен да отговори на когото трябва по обвинениятя за пране на пари и други имотни и финансови въпроси, но не и за Борислава, детето и други лични подробности.

    Коментиран от #16

  • 8 Жълтата жилетка

    158 11 Отговор
    "Спряганият за шурей на Бойко признава, че всички тези спекулации не се отразяват добре на майка му и татко му."

    А 5-те милиона евро как им се отразяват?

    Коментиран от #67

  • 9 говори като бистришки тигър

    81 7 Отговор
    Спечели си място в ,,Бистришкити тигри" като замесник капитан.
  • 10 Спиро

    78 11 Отговор
    Ха сега, доказвай, че нямаш сестра..
  • 11 торенте

    111 4 Отговор
    Сега и баща на детето ще се намери. Само какво ще му кажат когато порасне? Защо баща му се е срамувал от него и не го е признал? Явно бащата е шушумига!
  • 12 GUVNOTO metev

    29 10 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    PITAI GLUPAVIAT TI GOSPODAR borisOFF SLED KATO MU OBLIZHESH NASRANIAT GUS,DA VI EBA PUTKATA MAICHINA I NA DVAMATA!

    Коментиран от #13, #44

  • 13 русенец

    31 6 Отговор

    До коментар #12 от "GUVNOTO metev":

    Фес, този език не го разбирам!
  • 14 Рошко

    43 3 Отговор
    А бе то и аз нямам нищо с любовницата, само дето от време на време са е,,, и и давам по някой колкото мога де
  • 15 Бойко Боклука

    59 7 Отговор
    Тази мисирка само я пляскам като ми стане от виаграта!
  • 16 ха ха

    44 2 Отговор

    До коментар #7 от "Стига глупости":

    Че той, нали отговори, на когото трябва. При телефонния разпит на прокуратурата, на въпроса: "Нали, няма нищо вярно в публикацията?" "Нямам нито къща, нито някакъв бизнес в Испания. Казвал съм го сто пъти досега, казвам го отново. Не знам защо се замесва името ми. Само, един медал отпреди 15 години."
  • 17 666666

    27 7 Отговор
    Етоя връзката с Баце
  • 18 ооох

    105 5 Отговор
    Станко футболистчето май нещо не разбира. Сестра му е загазила яко за пране на пари. И ако будата за пореден път натопи друг и се измъкне, тя ще влезе в затвора.
  • 19 Шопо

    52 5 Отговор
    Що да каже момчето! Ама умна сестричка има !!!
  • 20 Уыт

    40 3 Отговор

    До коментар #3 от "Божинов":

    Е мема как с подставени лица да си оправяш любовницата!!! Тая работа се върши лично и материалните блага отиват лично при нея.

    Коментиран от #39

  • 21 Лекар

    55 3 Отговор
    Правите едно ДНК и всичко идва на мястото си. Истината излиза. Това трябва да направи Бойко

    Коментиран от #36

  • 22 Оцеола

    67 9 Отговор
    То е ясно че така ще кажеш а парите за магазина,къщата,поршето,те са паднали от небето,ама дано прокуратурата в испания ви разкатае фамилията до девето коляно,че нашата за нищо не става
  • 23 Кукуригу

    33 4 Отговор
    Баце С танко нема да стане!
  • 24 соросоидни кърлежи

    36 5 Отговор
    сестра ти да не би е дъщеря на ББ..така и така разнищваме нещата..
  • 25 240 ай дука живот си живеят тука

    54 5 Отговор
    Тиквата може да еве когото,която и когато си поиска(Вижте как го нахендри на Нено Димов).И не е длъжен да дава никакви обяснения, дори и на Гешефт.Но когато става въпрос еане срещу милиони за сметка на "богатия" български данъкоплатец - това вече е прекалено и с него трябва да се заеме РевизорО и ПрокурорО.
  • 26 guguh

    36 5 Отговор
    няма ама лапа пишлето на бако пък къщата си е за тая свирка дека му върти
  • 27 шиба

    3 9 Отговор

    До коментар #2 от "резачка":

    те тебе,но си мълчиш нали?
  • 28 Левскар

    35 4 Отговор
    Голям страх го гони чорбарчето
  • 29 Мисля си

    33 6 Отговор
    В много неща мога да повярвам, но че ще си курдисаш любовницата на 2000 км, с бутик на пъпа на европейска държава където се следи за пране на пари, изглежда прекомерно неразумно. Ако приемем, че е имало афера и детето е негово и ги е обезпечил, пак изглежда несериозно- има острови, има емирства, има слънчеви места, където можеш да ги покриеш много по- безопасно докато си начело на държавата. Освен това мацката изглежда доста по-тъпа от предишните жени на ББ !

    Коментиран от #32

  • 30 240 ай дука живот си живеят тука

    21 3 Отговор
    Тиквата може да еве когото,която и когато си поиска(Вижте как го нахендри на Нено Димов).И не е длъжен да дава никакви обяснения, дори и на Гешефт.Но когато става въпрос еане срещу милиони за сметка на "богатия" български данъкоплатец - това вече е прекалено и с него трябва да се заеме РевизорО и ПрокурорО.
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 и аз си мисля

    37 3 Отговор

    До коментар #29 от "Мисля си":

    еми, искала в Барселона пък, не другаде....и мутрата и е угодил.

    Коментиран от #61

  • 33 хайван

    40 3 Отговор
    Бокича да не се прави на луд - той като не е ходил при нея, тя е била все в София! Я колко е пораснало детето....даже направо дядо ще му вика.

    Коментиран от #38

  • 34 Антон Минев

    30 4 Отговор
    Чудно ми е,защо се занимават с Бойко и Барселона, като това са стотинки в сравнение с парите ,които открадна кметът на Карлово заедно с Герб предприемачи в Пловдив.По са хитри от Томислав Дончев и Бойко, и важното че никой не ги търси.
  • 35 Алфа Ромео

    37 4 Отговор
    Баце така е овъртолил нещата че вероятно отново няма да стигнат до него, ще излезе чист като пролетна роса. Иначе по начина по който реагира се вижда че е намесен в тази история, лошо няма че имал приятелка, интересното е схемата за пране на пари.
  • 36 Бай хой

    20 3 Отговор

    До коментар #21 от "Лекар":

    Аааами ако се окаже че наистина няма нищо общо а само е плащал? Асад? Ко правим тогава? Резилллл!
  • 37 АНЕНЕРБЕ

    43 3 Отговор
    Естествено , че сестра му няма нищо общо с премиера , но има НЕЩО ОБЩО С ЕДНИ ПЕТ МИЛИОНА ЕВРА , които ще се наложи да обясни откъде са и дошли.
    ИСПАНЦИТЕ НЕ Я ПИТАТ ЗА НЕПОРОЧНОТО Й ЗАЧАТИЕ , А ЗА СХЕМА С ОФШОРНИ КОМПАНИИ И ПРАНЕ НА МРЪСНИ ПАРИ.

    ТА ОТКЪДЕ ГИ ИМА СЕСТРИЧКАТА ТИ ТЕЗИ МИЛИОНИ, ЧЕ И ДРУГИТЕ САМОТНИ МАЙКИ ДА СЕ НАРЕДЯТ НА ЦОКАЛКАТА ?!!

    ВСЪШНОСТ ЗАЩО ДАМАТА Е НАПУСНАЛА БАРСЕЛОНА?!!
  • 38 АНЕНЕРБЕ

    36 3 Отговор

    До коментар #33 от "хайван":

    СПОРЕД ПУБЛИКАЦИИ ВЪПРОСНАТА ДАМА КОЯТО Е ПЕРЯЛА НЯКАКВИ СИ ПЕТ МИЛИОНА ЕВРО , Е БИЛА КОНСУЛТАНТ В МИНИСТЕРСТВОТО НА ПРАВОСЪДИЕТО , като от там са и плащали над 9 000 евро всеки месец за "консултациите" и за КОМАНДИРОВЪЧНИТЕ Й в чужбина!!!

    Време е МИНИСТЪР ДАНИ да обясни какви съвети му е давала от ИСПАНИЯ тази "специалистка"

    Коментиран от #47

  • 39 чичо

    5 16 Отговор

    До коментар #20 от "Уыт":

    Както преди дни писах-няма от къде да знаем кое как е.Този „проблем"на Борисов се появи преди години и аз си мисля,че Борисов ако има нещо общо с тази жена,то магазина и щеше да затвори още тогава,а не едва днес.Някои много си повярваха че Борисов е тъп,не го подценявайте.

    Коментиран от #42

  • 40 кошаревски свидетел

    15 2 Отговор
    А сестра имаш ли ?
  • 41 WebTribune

    28 3 Отговор
    Спекулации,спекулации,ама 5 милона евро в сметката на баща ти.....и това не е медиина "помия" а потвърдено от каталунските разследващи.
  • 42 ха ха ха ха

    32 3 Отговор

    До коментар #39 от "чичо":

    Чичо,този проблем на Борисов се появи преди няколко години,НО в България. След като българската покуратура НЕ реагира....преди една година се подава сигнал в каталунската..И там започват разследването...и ето....магазина се затвори от каталунците ,след като повдигат обвинение на момичето и баща й за пране на пари. Вървят по пътя на парите ...пристигнали от офшорки в сметките им в Испания .Сега вдяваш ли,защо тогава преди няколко години "нищо",а сега е "нещо"???

    Коментиран от #46, #52

  • 43 8537

    30 4 Отговор
    Станко, разследването е откъде баща ти и сестра ти са се сдобили с 5 милиона евро, а не дали детето е от Бокоо и той го е платил. Не виждам да отрече за бутика, поршето, къщата и 5те милиона, на мисирките може и да минават такива брътвежи, но не и на полицията в Испания.
  • 44 Бат Рамби

    3 2 Отговор

    До коментар #12 от "GUVNOTO metev":

    GUVNO!
  • 45 инчхай

    10 1 Отговор
    бащати сикаджия беше и боко и той беше
  • 46 чичо

    4 1 Отговор

    До коментар #42 от "ха ха ха ха":

    Може би си прав,а може би не.Тепърва ще разберем-надявам се.
  • 47 Консултанта

    2 4 Отговор

    До коментар #38 от "АНЕНЕРБЕ":

    Какво да обяснява? И да обяснява и да не обяснява виждаме, че човекът си "тежи на мястото"
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Сказка о царЕ ТиквонЕ

    17 2 Отговор
    Сказка за това,как неофициалния му сват с отвертка и фазамер стана милионер.
  • 50 Сказка о царЕ ТиквонЕЕ

    10 2 Отговор
    Сказка за това,как неофициалния му сват с отвертка и фазамер стана милионер.
  • 51 нико

    18 2 Отговор
    Право е момчето че няма нищо вярно . Само може да се запитаме щом татко му и сестра му въртят милиони евро как не са му помогнали за по голям бизнес .
  • 52 чичо

    6 1 Отговор

    До коментар #42 от "ха ха ха ха":

    Не си прав.Рових в архивите.Още 2010г. вестника свързва Борисов и обявява,че се води разследване.А 2018г. тази,мис бикини ли беше,има страхотна статия за случая и най вече за Борисов.Нищо лично,ето така се подвеждат хората.
  • 53 Стига бе

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Той сигурно и е сводника и сичко знае оооооо😂😂😂😂
    Освен да е кръшнала не правомерно и са,че бере ядове😭😭😭😭
  • 54 Po-znaesht

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "русенец":

    Да каже Йовчева чие е детето бе!!!А,ако не каже,да направят генетичен тест /Не боли!/,да се съгласи и евентуално Б.Борис. на тест за бащинство...и тогава ще се разбере КОЙ Е БАЩАТА!!!А тогава ще се знае КОЙ ИЗДЪРЖА БОРИСЛАВА,защото един бизнесмен няма да издържа жена с ЧУЖДО ДЕТЕ!!! Ако не е политик бащата,а "селски бизнесмен"с пари,тогава е нормално ,че си издържа любовница!!Ако властта знае,кой е този тъпа.н.р,да го обяви,ако ще-и насила,за да приключи тази селско-международна излагация...АМАН ИНАЧЕ ОТ ОБЯСНЕНИЯ ОТ ФУТБОЛИСТИ,ОТ Б.Б. ОТ БИЗНЕСМЕН,ЧИЯТО БИЛА УЖ КЪЩАТА И Т.Н!!!...Защо обаче заинтересованите не реагират бързо и навреме??Сигурно има някаква истина и връзка с...щом дасега САМО СЕ ОТРИЧА,БЕЗ АЛИБИ И РЕАЛНИ ФАКТИ...ТЕСТЪТ ЩЕ Е НЕОСПОРИМ ФАКТ!!!!
  • 55 знаменосец

    15 1 Отговор
    Евала Баце Боки.Машала кво коте си забърсал.
    Вместо да му се радваме, че първо е хетеро и второ още го може нии сме тръгнали да го съдим.Кво като и купил къща, ми той и преди политиката си беше милионер и има ИПОН, близък е с Пашата, така че тази къща и с законни пари може да и вземе.
    Бог слънце така и така те разкриха тея червеи поне и напомпай още 1-2.
  • 56 Един вид

    11 1 Отговор
    "Иди доказвай, че нямаш сестра к***@". Така ли бе Станко?
  • 57 мис Бикини

    12 2 Отговор
    От 2 дни не живея в къщата , отидох в 5 звезден хотел, да не злословите срещу ББ.

    Коментиран от #58

  • 58 Без бикини

    11 1 Отговор

    До коментар #57 от "мис Бикини":

    И ББ се срещна с министър председателя на Кипър овреме-днес ,да уреди проблема с офшорките !Всичко е 6!
  • 59 Станко курвоооо

    7 0 Отговор
    Признай си че детето е от теб,миндил недоклатен!
  • 60 Станко кур.воооо

    7 1 Отговор
    Признай си че детето е от теб,миндил недоклатен!
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Иван Иванов

    3 4 Отговор
    До всички коментари и коментатори по горе написаното!!! Няма по голямо зло в българската история от БКП-БСП и техните производни партии!!! Няма по голямо зло от такива дебили!Прости!Злобни и не образовани като всички драскачи по темата!!! Доброто ще победи злобата и злото!!!Иде Видов ден!!! Всички ще си платят за стореното по време на прехода!!!! Тогава да видя какво ще пишете за тия на които сега лижете задните части???!!!!
  • 63 Гост@

    1 3 Отговор
    Като ви гледам кви замъци без да работите ми се пръска черепа. Борисов прал, а вие, вашите замъци и любовници. Кой си харесва Г-н Борисов и кой мисли и сравнява е велик пред всички ви плюещи. Господин Радев и за него има, но Борисов е по по най и всички са пфоверявани, разучавани в герб. Боклужи сме, той слави и там някой друг, и отвън ни го казват. Да, боклуци сме, но едва ли от ББ от устата му ще каже, защото е от възпитано семейство и е софиянец, а не северозападен боклук, студени, правилно и той и всички са се офиентирали към гърция, защото са топъл народ, а не шафрантийски.
  • 64 Истината е

    3 0 Отговор
    Че в скандално нет е пусната снимка на премиера със сестра му как ръката му е върху раменете и.И двамата усмихнати и щасливи.
  • 65 незнайко

    2 0 Отговор
    Някой да знае умен футболист освем ХРИСТО СТОИЧКОВ ??? Сестра му е заченала като, да не споменавам името и небесно ! Това дете НЯМА БАЩА !!!
  • 66 Хари хари

    1 0 Отговор
    И тоз лъже, те всички лъжат
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове