Last news in Fakti

6 Март, 2020 15:31 21 785 202

Борисов пак на инспекция с джипа, подкара и комунистите (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • инспекция-
  • джип

Министър-председателят инспектира участък от АМ "Хемус". Заедно с него бе зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков

Борисов пак на инспекция с джипа, подкара и комунистите (ВИДЕО) - 1

Министър-председателят Бойко Борисов инспектира участък от АМ "Хемус". Заедно с него бе зам.-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, съобщи novini.bg.

,,Хората ще минават от тук за минути, без да знаят какъв къртовски труд е положен", отбеляза премиерът, докато минаваше през участъка Ловеч – Плевен с джипа си.

Според Николай Нанков на пътния възел "Боаза" са се спестили 15% от разходите и се работи на 18 км от третия подучастък.

,,В рамките на година може да започне реалното строителство към Велико Търново'', уточни заместник-регионалния министър.

,,Комунистите какво са направили? Казват, че строителството на АМ "Хемус" е лесно... ама няма да се вкарат тук в калта, а ще си стоят на жълтите павета, защото там е по-лесно", обясни от своя страна Бойко Борисов.

Изграждането на ''Хемус'' е водещ приоритет на правителството, защото ще осигури развитие на Северна България по начина, по който ''Тракия'' подпомогна икономическата активност на южната част на страната ни. Целта е аутобанът да е готов до 2024 г.

По време на огледа с премиера Борисов заместник-министър Нанков подробно се спря на напредъка при изграждането на различните подучастъци от трасето.

Най-сложен е близо 19-километровият участък при Угърчин.

,,За него Министерският съвет миналата седмица взе решение за отпускане на 668 747 лева за отчуждителни процедури'', акцентира Николай Нанков.

Очаква се другото лято да е завършено строителството в района на Търговище и Шумен – между пътните възли ''Белокопитово'' и ''Буховци''.

Другото трасе, инспектирано от премиера Борисов днес между Плевен и Ловеч, ще е с дължина близо 52 км от пътен възел ''Боаза'' до пътен възел ''Плевен''. Трасето е разделено на три подучастъка.

В първия - до ''Дерманци'', ще има 4 моста, 2 виадукта и 2 пътни възела. По протежението на втория участък – до пътен възел ''Каленик'', ще има тунел с две тръби за движение, и с дължина 387 м. Ще бъдат построени и девет виадукта като най-дългият ще е 1193,2 м и максимална височина на стълбовете 42 м. Ще се изграждат още 7 големи надлеза и подлеза, селскостопански връзки и площадка за отдих.

Третият участък – до п.в. ''Плевен'', ще е с 6 виадукта, 9 подлеза и надлеза. В него ще има и две площадки за отдих и места за паркиране на тирове и леки коли - от двете страни на магистралата.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 68 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    329 23 Отговор
    БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

    Коментиран от #47, #55, #148, #170

  • 2 АЗ1983

    297 31 Отговор
    ,,Кoмуниcтитe кaквo ca нaпрaвили? Кaзвaт, чe cтрoитeлcтвoтo нa AМ "Хeмуc" e лecнo... aмa нямa дa ce вкaрaт тук в кaлтa, a щe cи cтoят нa жълтитe пaвeтa, зaщoтo тaм e пo-лecнo", oбяcни oт cвoя cтрaнa Бoйкo Бoриcoв,ДОКАТО ШОФИРАШЕ В ЛЪСКАВ КОСТЮМ ЧИСТО НОВ ДЖИП!!!!

    Коментиран от #7

  • 3 мдаа

    326 41 Отговор
    Тоя освен да гепи мангизи нищо друго не му се върти в тъпата глава.

    Коментиран от #147

  • 4 Митко

    236 26 Отговор
    📌 Не е ли Борисов в нарушение като шофира вместо НСО?

    Коментиран от #25, #65, #165

  • 5 Госあ

    236 46 Отговор
    На 6-7 млн население, което изнемогва за сметка на едни 10% , тоя дебил магистрали като у Германия иска да прави....

    Коментиран от #139, #153

  • 6 Жоро Валенти

    257 35 Отговор
    Палячовци!!!! Защо не решават кризата с медицинските сестри,единият по "пиар инспекции",другият по " пиар полицейски акции".
    Удобно се покриват!!

    Коментиран от #45, #59

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Пунчо

    161 11 Отговор
    А Мустафата що не взе?

    Коментиран от #18, #37

  • 10 Вашето мнение

    283 34 Отговор
    За хиляден път казвам тоя човек не е добре. Не е нужно да си невролог за да видиш признаци на деменция. Това, което свършиха комунистите, бойко, дружината му герберунгели и стадото офце останали в герберландия не могат да боядисат.

    Коментиран от #21, #67, #166

  • 11 Гост

    192 22 Отговор
    Съвсем скоро ще си остане сам в джипа

    Коментиран от #68, #183

  • 12 Гост

    219 18 Отговор
    ,,интелекта от Банкя,, сьвсем изперка.....Не трябва ли вече да го прегледат нещо тоя човек....Сьвсем е неадекватен на проблемите на дьржавата и хората...
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Факт

    179 10 Отговор
    Айде сега, зад волана член на БКП!
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 балтамир

    124 9 Отговор
    да се разходи по графа
  • 17 Иван

    176 8 Отговор
    Да се разходи от Пловдив до Стара Загора. Скоро преафалтираха един участък, като сложиха двойна мантинела (което е супер), но чисто новия асфалт е равномерно на бабуни. За участка с ограничение 90 няма да коментирам. Има все още участъци с оригиналния асфалт, които са по-равни от новите участъци. Да не говорим и че липсват мантилени по сумати месеци.
  • 18 Прав си

    154 14 Отговор

    До коментар #9 от "Пунчо":

    На ББ детската мечта е била да стане като Шишо Бакшишо!
  • 19 Захари

    201 12 Отговор
    Комуниста Бочко, приет за член на БКП на 18 години!!!!!!, подхванал комунистите???!! Защо тогава е искал толкова рано да бъде член на тази партия? Хайде да прочетем мотивите му за приемане и да разберем, кога е лъгал, тогава или сега лъже? Баща му е бил
    Член на БКП, майка му, за идЕоти ши ни мисли? Еъпреки, че плюе по т.н.комунисти, точно Лилов го е завел на партийно събрание и е забочнало бутането нагоре. Та кой ли не се е застъпвал за него, бившия президент Пътванов, на който се е молил на колене да се обади на Доган за да го изберат за Главен секретар. И защо е приел да работи за ДС като агент БУДА в пожарната? Нали ДС са били юмрука на партията? После став агент и на БОП под името Мазния, вече близък с босивете на СИК. И после знаете, срина Българив като разви огромна корупция и стана милиярдер. А от пътищата се краде най-много, което трудно се доказва. А и само негови фирми строят. Доказано е, до 40% от парите за пътища се крадат, отново негова разработка. Ех, тези комуняги, нищо не са правили, добре, че е Той за да разберем какво е да си най-корумпираната и бедна държава в Европа.

    Коментиран от #70

  • 20 Моят премиер

    158 10 Отговор
    Уважавам господин-другаря Бойко Борисов, защото не си хвърли партийната книжка на 11.11.1989 г. пред мавзолея на Георги Димитров и не стана за една нощ антикомунист от комунист, а си запази партийната книжка, напусна МВР, за да не се деполитизира като член на БКП и му трябваха още 10-тина години, за да се превърне от комунист в антикомунист. Това беше неизбежно, защото основоположникът на материалистическия комунизъм, Карл Маркс, неслучайно е заложил в основата на философията си, че битието определя съзнанието...макар че е пропуснал обратната връзка... И така, другарят Бойко Борисов полека-лека забогатя и съзнанието му се промени, точно според философията на Карл Маркс. Битието му определя съзнанието му днес. Довчера син на полковник от МВР - комунист, номенклатурен кадър на градския комитет на БКП, самият Борисов - млад и перспективен комунист от школата на МВР, а днес - богаташ и антикомунист! А от къде му е прякорът не знам.

    Коментиран от #30, #50, #97

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 персона нон грата

    115 11 Отговор
    Трябва да му се забрани да си джитка с джипа в северна българия , да оди си гледа софия и границите кпп филията с масс ...........
  • 23 Историята помни

    140 8 Отговор
    Баш комунистите за дни направиха мавзолея, дето не можахте да го гръмнете цяла седмица. А лично Б да си спомни от къде и кого охранява.

    Коментиран от #71

  • 24 той

    132 8 Отговор
    Наобикаля да види откъде му идват ПРИХОДИТЕ! От асфалт и мантинели.
  • 25 789

    89 8 Отговор

    До коментар #4 от "Митко":

    Да в нарушение е , но Тиквоций Едно си прави всичко по свое осмотрение!

    Коментиран от #184

  • 26 Фактъ

    129 7 Отговор
    Ти,шмекер, кажи за къщата в Барселона , кажи там, как вървят нещата , расте ли детето ?

    Коментиран от #74

  • 27 Барселонската Меркел

    123 7 Отговор
    Как пък комуниста Бойко се оплаква от комунистите????? А и как върви делото за пране на пари в Барселона. Братчеда Ради как е Касета няма ли да го привиква. Абе пародия в тая България доносник пръв антикомунист. Треторазрядна мутра премиер.
  • 28 От партийниЮ комитет

    81 7 Отговор
    Не знаех, че този пич с джипката бил фашист на времето. Хм, интересно.....
  • 29 тежка участ е да си прост

    82 4 Отговор
    Бацето го е гепил барселона-маясъл , не може да се свърти у место.
  • 30 Зайко Байко многознайко

    106 6 Отговор

    До коментар #20 от "Моят премиер":

    Името му идва от действията на Маргина, прегръщал го нежно след поредният гаф и го чукал по главта с думите : " Бойко Тикво зелена пак се о$ра".
  • 31 Вашето мнение

    67 10 Отговор

    До коментар #21 от "така така":

    Това, че съм комуняга е вън от съмнение. Такъв съм защото съм прочел повече от една книга в живото си и мога да пиша грамотно. Да извън герберландия съм. Заминах преди 10 г. и не съжалявам, гледам шепа утрепки сте останали, дето за нищо не стават.

    Коментиран от #83

  • 32 Зайко Байко многознайко

    89 5 Отговор
    Гешев, къде си че не подкараш шефа си ами правиш акции да плашиш народа! Тъй като оприличавам назначения от Тиквоций Едно и неговата пасмина от г@золизци Дани Ръбъла, наглеца Горанов, оня Трайков с неспиращата логорея, като вид животни, от времето когато го назначиха дълго се лутах в мъгла и за моя радост днес ми се изясни!?! Гешев ми прилича на хипопотам! Хипопотам който тъпче всичко наоколо и с мизерното си мозъчно съдържание прави такива изцепки, че се чудя къде е завършил виШото си!? Сега очаквам патриотара Валери Симеонов да предложи в Парламента закон за обида на власта, както при руснаците и тогава на всички пернати журналисти ще им разкажат играта. Натурална диктатура на Еднокнижника!
  • 33 mafiota

    18 100 Отговор
    браво бойко истински лидер. изселвай мръсните червени комуняги в майката им русия! не ни трвабт тук. всеки гласувал за комунистите да ходи с тях в русия като им е толкова свидна. нищо не са направили естествено - окрадоха държавата няколко пъти. благодарение на бойко просперираме и средната заплата гони 2к лв. при комунягите 2к лв бяха 1 долар

    Коментиран от #161, #173

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 единсвено втръсва ужасно втръсва

    100 3 Отговор
    ''Една стотна от това, което е построил Тодор Живков за България и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко едно правителство.'' Край на цитата на същия този Бойко Борисов . Иначе какво да го коментираш - не е у ред.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 789

    50 2 Отговор

    До коментар #9 от "Пунчо":

    Защото поради усложнената епидемиологична обстановка нма да може да я прегръщ и целува!😷
  • 38 bandita

    13 82 Отговор
    браво, така трябва да се държат нещата изкъсо не като при бкп. щом и от европа са го признали няма какво да говорим против него, просто трябва хората които са заблуданеи от бкп шайката начело с агента на ДС радев да прогледнат и нещата ще се оправят!

    Коментиран от #58

  • 39 Аспарух 681

    89 8 Отговор
    Еййй така като се качи в джипа и да кара да кара в посока турция и да не се връща
  • 40 после всичко останало

    83 8 Отговор
    Първото , което трябва да направи опозицията е да изиска психиатрична експертиза на този индивид , все пак заема отговорен държавен пост.
  • 41 Какво са направили комунистите ?

    82 5 Отговор
    Ами отгледали са една тиква, която да "строи" магистрали и ръси простотии !
  • 42 123

    83 3 Отговор
    Не разбрах тоя е отишъл там за да работи да гази в калта или да се повози и да изръси поредната глупост
  • 43 Behemoth

    66 5 Отговор
    Просту като избирателите си!
  • 44 Маргините са виновни!!

    84 6 Отговор
    Защо бе братя бандюги сте го взели да ви мие колите и ви вози насам натам???? Не видехте ли, че е страхлив и продажен? После му събирахте пари, около милион за да платите на царя, да го набутате за Главен секретар за да ви пази. И той направи много за вас, даде ви парчета от баницата да капкате добре. Е и ви пусна да избягате, много се окаляхте. Плащате му редовно, отдавна е милиярдер и като всеки прост човек с много власт и пари, съвсем го удари през просото. Краят му е ясен, прекали с алчността и властолюбието. Съвсем е изперкал дъртака и му е време за чао!
  • 45 да питам

    9 21 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро Валенти":

    ква криза бе? криза ама на средната възраст. вече никой ги неще и те почваха да реват за к.р.

    Коментиран от #46

  • 46 гост

    13 55 Отговор

    До коментар #45 от "да питам":

    що карате по магистралите бре? карайте по шосетата от комунизъма. ама не.

    Коментиран от #52

  • 47 джаба

    49 4 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    НЕЩО ЗА МИСИЯ АНКАРА..... БАРСА.....
  • 48 БАТЕ НЕЦИ

    73 4 Отговор
    ТО НА ДОСТА ХОРА ВЕЧЕ ИМ ДОТЕГНА ДА ГО ГЛЕДАТ САМО КАК ОБИКАЛЯ,И КАТО ПЛАНТАТОР ДА НАДЗИРАВА РОБИТЕ ДАЛИ РАБОТЯТ.ВЕЧЕ ИДВА В ПОВЕЧЕ.АЙДЕ СПРИ СЕ МАЛКО БЕ!

    Коментиран от #81

  • 49 Дельо хайдутин

    67 3 Отговор
    Комунистите са виновни, каза човека с червена книжка. ХА ХА ХА!
  • 50 винету

    37 3 Отговор

    До коментар #20 от "Моят премиер":

    прякорът му е от бритаския премиер

    Коментиран от #53

  • 51 От Територията

    52 5 Отговор
    Този иди.т при друг народ не би просъществувал и един ден.

    Коментиран от #85

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 ОРЕЛ

    23 2 Отговор

    До коментар #50 от "винету":

    маи не е от британия , имаше един филм на винети , ти там играеше главната роля
  • 54 УБО гавазин

    43 2 Отговор
    БОКо събира ли им "каруцарска такса" на тия, дето ги вози с джипката?!
  • 55 Домакин

    23 6 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    От такива като теб да ни пази господ.

    Коментиран от #181

  • 56 ???

    64 3 Отговор
    От 18.01.2020 за 45дни трябваше да е готов тръбопровода за Перник. После на края на януари се хващаше на бас, че за 30 дни ще е готов. Е кой ще отиде в Перник и да вика :📢📢📢Аз не съм лъжец.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Жиката

    35 2 Отговор

    До коментар #6 от "Жоро Валенти":

    Чакат нас да ги подсетим с тоягите
  • 60 Смешен

    34 3 Отговор
    Смешник.
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Българин

    61 4 Отговор
    Какви магистрали бе Боко, те на другия ден пропадат бе най лошите пътища в България.
  • 63 Ей колко

    38 15 Отговор
    работа свърши с тая жипка, бее! Завиждайте, комунисти! И бай Тошо не е направил толкова колкото Великият Вожд. Хоп на жипката и ето още една магистрала
  • 64 Танас

    12 28 Отговор
    Социалистите да ми направят една социална услуга без ръце.

    Коментиран от #175

  • 65 незнайко

    6 26 Отговор

    До коментар #4 от "Митко":

    Да не е вързан в ръцете, че да не може да го шофира ? Така се чувства по сигурен !
  • 66 Ще инспектира

    48 4 Отговор
    Нали по тия пътища минава дрогата, оръжието, трафика на хора и органи, проститутките, камионите с парите от кражбите на бюджета, които са на партия ГРОБ!!! Следи далаверите как вървят!
  • 67 Zezo

    10 38 Отговор

    До коментар #10 от "Вашето мнение":

    Панелки,заводи с комини бълващи мръсотия,р равенство и братство за всички/з а комунягите повече/ и толкова други неща,че псле един милион българи избягаха от страната. Отидоха на Запад,където хората живеят три пъти по добре. Комунягите и техните деца също се насочиха натам. Що ли?

    Коментиран от #87

  • 68 Zezo

    2 23 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Пак като премиер
  • 69 9689

    49 5 Отговор
    Долен,гаден престъпник-мутра.
  • 70 Zezo

    5 46 Отговор

    До коментар #19 от "Захари":

    Ако не е бил комунист,комунягите го мачкат. Кариерата му е нулева. Така беше при соца. Сега той ги СМАЧКА...на избори.

    Коментиран от #82

  • 71 Zezo

    3 21 Отговор

    До коментар #23 от "Историята помни":

    За мумията ли говориш....
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Zezo

    7 35 Отговор

    До коментар #26 от "Фактъ":

    Ами оди у Барселона да видиш има ли жена,дъщеря,къща и тъща. После докладвай в партийната организация. Ами ако няма?
  • 75 цецо апартамента

    44 3 Отговор
    Бойче,с дебелан пееФски разбрахте ли се кой-да е следващия рекетиран бизнесмен?
  • 76 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    43 3 Отговор
    ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 6 Отговор
    ГЕРБ МАФИЯ МУТРИ
  • 79 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    34 5 Отговор
    П А Р О Д И Я
  • 80 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    38 6 Отговор
    мафията герб
  • 81 Zezo

    5 28 Отговор

    До коментар #48 от "БАТЕ НЕЦИ":

    Това е да си премиер-пръв сред министрите, Пръв и на избори.
  • 82 оцелял от турското робство

    21 2 Отговор

    До коментар #70 от "Zezo":

    Пълни глупости. Ти по кое време живя, та говориш врели-некипели. Поне не се излагай.

    Коментиран от #89

  • 83 Неграмотния

    5 4 Отговор

    До коментар #31 от "Вашето мнение":

    Само да светна пишещия грамотно,че се пише Отрепка...
  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Zezo

    4 25 Отговор

    До коментар #51 от "От Територията":

    Ами що пак го избират?

    Коментиран от #198

  • 86 ГруЮ

    10 16 Отговор
    Те комунистите построиха 1 магистрала наполовина и 1/3 от втората магистрала. За 15 години. Демократите за 30 години...успяха да ги довършат.

    Коментиран от #88

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 ГруЮ

    12 6 Отговор

    До коментар #86 от "ГруЮ":

    Упс. Довършиха само едната.

    Коментиран от #90

  • 89 Zezo

    7 20 Отговор

    До коментар #82 от "оцелял от турското робство":

    Ти не можеше да станеш шеф ако не си КОМУНЯГИ. Куцо,кьораво,сакато -важно е да си КОМУНЯГА и командва.Свърши тва баце.
  • 90 гост

    20 2 Отговор

    До коментар #88 от "ГруЮ":

    доваршили били , а колко украднаа от останалите знаеш ли това и от софия мадам Фанди .
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 ОРЕЛ

    13 1 Отговор

    До коментар #91 от "onq s konq":

    като ви гледам , маисте гледали филма винету , личити по простите изказвания .
  • 93 Zezo

    4 34 Отговор

    До коментар #87 от "КУРЕСТИЯ":

    Младите избягаха през 90 години,когато нямаше ГЕРБ,но имаше един милион комунисти. Сега няма икономика,но има увеличение на заплатите. А на който му е малко да БАЧКА.
    И КЪДЕ ПО СВЕТА ИМА КОМУНИЗЪМ? В Северна Корея.

    Коментиран от #113, #121

  • 94 ГруЮ

    28 3 Отговор
    Никъде няма комунизъм. Никога не е и имало. В Северна Корея, Китай, Виетнам, Лаос и Куба има социализъм обаче. Което по груби сметки представлява 25% от световното население.

    Коментиран от #100

  • 95 Jdhrh

    20 1 Отговор
    Просто цирка е голям днешното е да се фалят а качество да изглежда добре но качество 2г давам елате и вижте в Пазарджик какво става цялото движение по околовръсното е затворено а го правих преди 5г а вижте комунистите как са строй ли без разни субсидия вие факти що не информирате от чужбина кумися да заемат проби от асфалта от кумонистите и. От сега оправляващите нали или викаш ако го направим и край качество няма казва се усвояване на пари това е качество да качество е и да изнася е злато за оня перчема който е той си знае аре нали мн сте оня като ходи пак да се хвали питайте го за дънди прешанс или има си специални въпроси по който задавате иначе аре
  • 96 Азика

    8 31 Отговор
    Браво Боко. Незаменим си. Още десет години да си на власт.Народа па че гласува за теб. Заслужаваш го. Мързеливите,неграмотните,мърдите, нека те нагрубяват. На прав път си.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 явно

    18 2 Отговор
    тиквата напролект напълно избунтавя !
    семките и избухват и искат земя заза родят нови тикви!
  • 99 бай Ставри

    25 1 Отговор
    Строй качествени и модерни пандели, Борисов. За да не се оплакваш с кохортата си после, че са от времето на комунистите и са ти неудобни.
  • 100 Zezo

    13 9 Отговор

    До коментар #94 от "ГруЮ":

    Китай и комунизъм. Страната с най-много милионери в света. С частна собственост. Там влезе Запада да им направи небостъргачите,магистралите,железниците,пристанищата. И аз искам такъв комунизъм с частна собственост и либерална икономика с куп милионери. А кво беше при Мао.
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Абе

    6 12 Отговор
    Каквото и да пишем сега тука,...една е истината МАГИСТРАЛА ХЕМУС ни е вече неизбежно необходима!!! Има ли значение кой ще я построи???

    Коментиран от #106

  • 103 Реалист

    18 3 Отговор
    На железопътна линия двигателя му да изгасне:)
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Очевидец

    25 3 Отговор
    Факти, поне да бяхте показали пълната картинка!? Да, Дон Барселона караше джипката, в нея имаше и четири мисирки. Но освен неговия жип имаше още четири с главорезите, които го пазят от народната"любоФ"!
    А колко пари струва тоя вече прокиснал пиар, не моем да смятам толкоз!

    Коментиран от #142

  • 106 възмутен

    25 4 Отговор

    До коментар #102 от "Абе":

    НЕ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Я Е ПОСТРОИЛ, НО МАЛО.....А НЕПРЕКЪСНАТО ПОВТАРЯ КАКВО Е ПОСТРОЕНО, ДА ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТРОИ. ТОВА Е ТРУДОВАТА ХАРАКТЕРИСТИКА И ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА МИНИСТЪР- ПРЕДСЕДАТЕЛИТЕ ПО ЦЯЛ СВЯТ. ДАНЕ БИ ДА ГИ СТРОЯТ С ТЕХНИ ПАРИ, НАПРОТИВ КРАДЪТ НАЩЕ ПАРИ. ПО-СКОРО НА ТОЗИ ДЕТО СЕ КРЪСТИ ДА ГО ВЪЗНАГРАДИ ПО ЗАСЛУГИ. ПОДЛЕЦ и НАГЛЕЦ.
  • 107 Цветко Христов

    6 27 Отговор
    Хи хи хи, голем кефффффф, СОЦИДИОТИ, и да плюете по Борисов нямате полезен ход срещу ГЕРБ. ЗЛОБЕЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ САМО ТОВА, ЩЕ ВИ ОСТАНЕ, ХИ ХИ ХИ, ХА ХА ХА АААААААА. ТОИ Е, И ТОИ, ЩЕ БЪДЕ.

    Коментиран от #119, #149

  • 108 5676

    27 2 Отговор
    Само за една такава обиколка Бей Боко Борисоглу харчи повече отколкото Дякон Левски е използвал при безизходица и от комитетските пари.
    Всичко е описано до грош в тефтерчето - за парче хляб, за шепа маслини...

    Прости ме, Апостоле, че те измервам с тази гнида неземна!
  • 109 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 4 Отговор
    МУТРА КРЪВ ПОВРЪЩА ПАРИ НЕ ВРЪЩА

    Коментиран от #117

  • 110 ТОЧКАТА

    14 5 Отговор
    бочката строи магистрали само на РАВНОТО!!!!!!!Досегинка една планина,баир по-голем не е преминал!!!!!!
  • 111 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 3 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е лежал в затвора в ЧЕХОСЛОВАКИЯ ГРАД ПАНКРЕАЦ ДНЕШНА ЧЕХИЯ
  • 112 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    16 2 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ е лежал в затвора в ЧЕХОСЛОВАКИЯ ГРАД ПАНКРЕАЦ ДНЕШНА ЧЕХИЯ
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 666

    29 4 Отговор
    Комунистите са построили това, което 30години грабите.
    Аз има контра питане: Какво вие сте построили и след две години не е за основен ремонт?

    Коментиран от #120

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 3 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ казал пред медиите щото в герб имало много луди хора който искат да се самозапалят ако подал оставка цитирано ФЛАГМАН БГ БУРГАС
  • 117 ВРАЧКАТА

    15 1 Отговор

    До коментар #109 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ще ще , щедоиде време да ги връща парите , и кръв ще повръща , помнете ми думата .
  • 118 ТОЧКАТА

    17 1 Отговор
    изглежда пак е разкалял терена изозадзе,та се хвана за тоалетната хартия,,комунизъм,,!!!!!Тя е универсал/всичко бърше!!!!
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Гост

    5 20 Отговор

    До коментар #114 от "666":

    Ти първо се поинтересувай от това, което комунистите са заграбили. Че хич не е малко. В т.ч. и немските, австрийските и унгарските фабрики, осве българските.
  • 121 Да питам

    20 2 Отговор

    До коментар #93 от "Zezo":

    Ти колко ника ползваш троле?! Герберащината ти е безподобна и безплодна!
  • 122 Христов

    24 2 Отговор
    Да инспектира ремонта на тунела на Витиня-затворен вече 4 години...
    Магистрала с един тунел...
  • 123 Чичи

    26 2 Отговор
    Боже! Защо ни наказа с тоя комплексиран, лъжеш непрекъснато простак
  • 124 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    18 1 Отговор
    във времето и герб ще се разпаднат като ндсв когато ББ СЕ ОТЕГЛИ

    Коментиран от #125

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 ПЕРНИШКИО

    29 2 Отговор
    АЛО МИСИРКИТЕ , НЕЩО ЗА БАРЦЕЛОНА НЕМА ЛИ ДА КАЖЕТЕ , ЗА ПРИВАТИЗАЦИЯТА ЗА БОКЛУКА , НЕЩО УУАА ТОВА ОНОВА , ИЛИ ПОРЕДНАТА ПУНТА МАРА , ДАИ СЕГА ДА ОТКЛОНЯВАМЕ ВАПРОСА С СТРОЕНЕТО НА МАГИСТРАЛИ , ТО ПО СВЕТА ВСЕКИ СТРОИ , НО ВСЕКИ НЕ КРАДЕ ОТ НАРОДА СИ , И ДА ТЕ ЛЪЖЕ В НАИ ГОЛЯМОТО ДЕБЕЛО ОЧИЕ , И ДА ВИКА НЕ СЪМ НЕ ЗНАМ , НИЩО НЯМА В БАРЦЕЛОНА , КОИ МИ СРА В ГАЩИТЕ , А НЕЩО ЗА КТБ ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ , СТИГА ВЕЧЕ БЕ ЗАНИМАВАТЕ НИ С ГЛУПОСТИ , НА КОИТО ХОРАТА НЕ ВЯРВАТ , И НЯМА ДА ПОВЯРВА Т , ЩОТОО СИТ НА ГЛАДЕН НЕ ВЯРВА А И НАРОДА НЯМА ДА ПОВЯРВА , АМАН ОТ МИСИРСКА МУ РАБОТА , А НЕЩО ЗА ГРАНИЦИТЕ С СИРИСКИТЕ БЕЖАНЦИ , ВИДЯХ ОНЯ ДЕН У ФЕИСБУК КАК СИРИИЦИМ МИНАВАТ ГРАНИЦАТА НИ , КАТО СЕ ПРЕКАЧВАТ ПРЕЕЗ ЕДНА ДДЪРВЕНА СТЪЛБА ПРЕЗ ОГРАДАТА НИ , ИМА ГО НА ВИДЕО ЗАПИСАНО , НО НАШИЯ С ХИЛИКОПТЕРА ТОГАВА ГИ ОМАЯ ТЕЗИ ОТ ЕВРОЕИСКАТА КУМИСИЯ С ПОРЕДНАТА ЛЪЖА .
  • 127 Ние

    24 2 Отговор
    Боже пази България от бивши комунисти като Борисов и цялата му гербаджийска орда.Крадете повече от 30 години и все още има.И децата знаят,че само деца на комунисти можеха да бъдат курсанти в полицейско училище или ШЗО.Г-н Борисов не се притеснявайте,подавайте си оставката,няма да се самозапали нито един българин, напротив ще настанат национални тържества.
  • 128 Чепа

    22 5 Отговор
    Бацо го е налегнала мъка по БКП, все комунисти сънува! Хайде не жали толкоз, нали Зарков ти каза, че винаги можеш да се върнеш там, така и така си пазиш червената книжка!
  • 129 Пако

    6 3 Отговор

    До коментар #84 от "Дедо мъдьо":

    Пропусна—простак,неук,неможещ да чете,
  • 130 Кон

    18 2 Отговор
    Защо да седи в София: Водата на Перник ли пусна или оправи заплатите на сестрите ? Поне да се намери повод що го няма.
  • 131 Не те ли е срам

    22 2 Отговор
    Бойко е член на БКП. Бивши комунисти няма. А тоя е най вредният. Поне да не се излага да говори за комунисти.
  • 132 Отчаянието

    25 1 Отговор
    Боже,Боже,ние ли се грешно молихме,или ти
    грешно ни разбра,та ни наказа с това недоумение
    човешко.....молим Те,вземи си го...
  • 133 Леля Цецка

    15 2 Отговор
    Другарят Борисов и аз. Два броя идиоти.
  • 134 някои

    17 3 Отговор
    Ех герберът комунист лежал в затвора в Чехия и с ефективна европеиска присъда за убииство но поради неговата святост и неприкосновеност каскета за нищо на света няма да си развали рахатлъка с него а народа вместо да се оплаква и кълне да иде да помага на сестрите защото те изнемогват когато ни обслужват в болниците но за тях пари няма а за стадиони има за левскарите тотото им става спонсор се едно че други спортове няма отиваите да помагате на сестрите.
  • 135 Бате Гойко

    15 1 Отговор
    Магистралата можеше да се направи без пари давате на някоя примерно френска фирма прави се договор за 50години на тях да се плащат таксите за ползване на магистралата.Те я построяват и поддържат,какво толкова има да се мисли

    Коментиран от #138

  • 136 Дан

    5 20 Отговор
    Нещастници!не разбирате ли,че построяването на Хемус,изисква стратегия и финансиране.всички ще я ползвате и ще ви е добре.Като знаете,много,защо не направихте,това,което Бойко Борисов,направи за тези години?
  • 137 Дан

    5 17 Отговор
    Нещастници!не разбирате ли,че построяването на Хемус,изисква стратегия и финансиране.всички ще я ползвате и ще ви е добре.Като знаете,много,защо не направихте,това,което Бойко Борисов,направи за тези години?
  • 138 Бунтата

    7 2 Отговор

    До коментар #135 от "Бате Гойко":

    Те още по комуниско я искаха японци на консигнация!!!
  • 139 Анти популист

    4 18 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    Стига с тези глупости. Българинът не е беден. Първо защото голя а част от хората не работят, а живеят добре. Второ защото сме на първо място по брой жилища на глава от населението. Трето защото изпращаме най голям процент от завършващите средно образование да учат в чужбина от всички страни в ЕС. Четвърто защото спестяванията в банките въпреки банковите грабежи и нулеви лихви растът. Вече забравих кое е, но дори възрастните хвърлят чували с пари от балконите. Та кой няма пари вечно оплакващи се?

    Коментиран от #141

  • 140 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 141 Комшията

    20 2 Отговор

    До коментар #139 от "Анти популист":

    Ти за Цветанов и Цачева ли ни говориш че живеят добре не разбрах?
  • 142 Zezo

    2 11 Отговор

    До коментар #105 от "Очевидец":

    А Президента колко го пазят?
  • 143 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 18 Отговор
    Браво на Борисов. Мисли как да съживи държавата, докато други мислят как да я унищожат..
  • 144 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 16 Отговор
    Червените тролове сами си пишат и си верват единствено и само в този сайт.
  • 145 Zezo

    8 16 Отговор

    До коментар #113 от "КУРЕСТИЯ":

    Лукановата зима.Глад мизерия комунисти управляват,хората ги свалят насила.
    Виденовата зима. Глад мизерия комунисти управляват,хората ги свалят насила.
    Първанов комуниста иска да управлява.Хората го чакат със сопите пред президентството. Първанката връща мандата.
    Орешарски подкрепян от комунистите управлява. Хората обграждат парламента и не пускат белия автобус. След седмица пада от власт. Докога бе ДРУГАРИ комунисти. Никъде по света не ви искат. Спрете да се напиняте, щото може пак да ви бият....по народно му.

    Коментиран от #191

  • 146 Бен

    18 3 Отговор
    Тая тиква знае ли че най сложното и трудното при изграждане на автомагистрала са виадуктите който комунистите построиха.тоя практик е за лудницата а не за министър председател.

    Коментиран от #154, #160

  • 147 Матю

    17 1 Отговор

    До коментар #3 от "мдаа":

    Е..ти наглия с наши пари бил направил нова БЪЛГАРИЯ. ТОЗИ ПРЕЗ ЖИВОТА СИ НИЩО НЕ СВЪРШИЛ ОСВЕН ДА СЕ РАЗПОРЕЖДА С НАШИТЕ ПАРИ .
  • 148 Марко

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Колко бързо забравиха КЪЩАТА БАРСЕЛОНА, САЗДОВ и компания. Гешев не активен както при Божков и др
    ...
  • 149 Ben

    13 1 Отговор

    До коментар #107 от "Цветко Христов":

    Борисов продължава да лиже черни мисирки на САЩ явно и ти обичаш долен тъп мазохист
  • 150 Готиния

    1 16 Отговор
    Ами що има 50 милиарда лв в банки от ДЕПОЗИТИ. Бедни българи, айде бе......Бедни са Мързеливите,лентяите и всички които искат да папкат без да бачкат. Като при Комунизма. Сега работни места колкото щеш......Ама не щат да си изкарват парите.

    Коментиран от #169

  • 151 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 10 Отговор
    Обичам Бойко Борисов
  • 152 Попа

    11 0 Отговор
    Кратуно тъпа, Боко Барселонски за затвор си ти, за затвор.... Скоро много скоро ще се озовеш там
  • 153 Ot EU

    0 7 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    Какъв ти и проблемът,червен де..л...
  • 154 Страничен наблюдател

    2 3 Отговор

    До коментар #146 от "Бен":

    Историята на строежа на магистрала Тракия, я има документирана.Познайте колко години е строена,при положение,че тогава отчуждителните процедури са били смешни.
    Трябвали са десет години за да стигне до Пловдив.ДСО"Пътни строежи" и воиските на Министерството на транспорта.А точно двеста години по- рано едни други хора построиха жп.линия от Атлантика до Тихия океан пак за десет години.И тогава нали знаете каква техника е имало.1700мили с кирки, лопати и нитроглицерин

    Коментиран от #197

  • 155 Чичи

    12 1 Отговор
    Бойко ела да инспектираш бедния изтрадал народ не ми обикаляй магистрали! Погледни в каква кочина живеем! Влез в фейсбук да видиш колко хора търсят отчаяно здравна помощ! За това здравни работници ще ти висят на прозорците! Ми само те ли са какво безочие каква наглост! Толкова нагло крадене е нямало до сега през целия умрял преход!
  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Ndidk4f

    8 1 Отговор
    Разпределихте ли вече на кого проститутките кой паркинг ще обслужват и ще берат мангизите? Верига с магазини ,барчета , тоалетна и баня платена на определен " Наш "човек дето не го познаваме и на търг специално за него подготвен е спечелил ... тип " Лафка 2 " нещо ? За онези "Земеделци " с фирми дето преди 3 години усилено си купиха евтини земи 5 категория точно по трасето и сега им отделяте гордо милионите за отчуждаване ,нещичко отгоре нема ли за по- дълготраен бизнес ,че то само едното плащане гладни ша мрът.
  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 161 Ros

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "mafiota":

    Добре ли си ?
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 антикомунист

    3 7 Отговор
    Боже пази България от комунисти мръсни
    гадове
  • 164 боклук

    7 0 Отговор
    Тоя що кара без колан , или за него законите не важат .
  • 165 Ром

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Митко":

    Една гледарица е казала, ако друг кара жипката ша катстрофира!
  • 166 Този с деменция

    2 1 Отговор

    До коментар #10 от "Вашето мнение":

    Не да боядисаш а не можеш да прочетеш конгреси петиленки обещания за след 20год речите на др т живков
  • 167 Царо

    5 0 Отговор
    Комунист, с партийна книжка говори срещу комунистите? хахахах
  • 168 Иван

    3 2 Отговор
    Четейки коментарите, за пореден път се убеждавам, че ниското образование и култура водят до разединена нация, управление отвън и бедност. Да ни е честито! Нация от вечно недоволни и мрънкащи, мързеливи чуждопоклонници.
  • 169 Док

    2 6 Отговор

    До коментар #150 от "Готиния":

    Е колко са 50 милиарда - 5 милиона по 10 000 лева. Я, които от вас, нямат заделени пари настрана, да турят по един минус. Ама честно.
  • 170 ГЛАСОПОДАВАТЕЛ

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Браво г - н Борисов! Докато тролчетата се плюнчат от злоба, вие работите за България!
    Така е - едни бачкаме и сме доволни от живота си, други за жълти стотинки и майка си ще продадат. МЪРЗЕЛ И ЗЛОБА !
  • 171 Джони

    1 5 Отговор
    Червената Мария Атанасова(a.k.a. Мата Тъпото) рано се развихрила избирателно с парцала да трие неудобни коментари
  • 172 Михаил

    3 8 Отговор
    Съгласен съм за комунистите, те драпат за власт, обещават и свалят звезди, а после ОПОСКВАТ ВСИЧКО! И сега май много са огладнели. ОЧАКВАМ КАКА КУРИ ДА ВИСНЕ НА НЯКОЙ ПРОЗОТЕЦ НА НС И ДА ВИКНЕ КАТО СЕСРИТЕ - ДАЙТЕ МИ ВЛАСТ, ИНАЧЕ СКАЧАМ! Предлагам да я оставим да скочи!

    Коментиран от #176, #177

  • 173 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    4 0 Отговор

    До коментар #33 от "mafiota":

    А бее Каун,нали съм ти казвал много пъти,колко лесно ще ти го набутам в тъпата тиква и устата...Мекере долно...!!!
  • 174 Курвунделът

    13 1 Отговор
    То мутра ако не е с джип,е като сватба без булка.....
  • 175 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 176 До Михаил

    2 12 Отговор

    До коментар #172 от "Михаил":

    Искам да допълня картината с „Корнелия виси от прозорец на НС” ОТДОЛУ СТОИ РЕЗИДЕНТА С КОСТА КОПЕЙКИН и чакат да им извоюва властта с рекет. От време на време викат оставка за Борисов и чакат някои пияници, случайно залитайки по центъра на София да ги подкрепят. Викат: НАРОДА Е С НАС! ХА, ха, мила родна картинка!
  • 177 До Михаил

    2 10 Отговор

    До коментар #172 от "Михаил":

    Искам да допълня картината с „Корнелия виси от прозорец на НС” ОТДОЛУ СТОИ РЕЗИДЕНТА С КОСТА КОПЕЙКИН и чакат да им извоюва властта с рекет. От време на време викат оставка за Борисов и чакат някои пияници, случайно залитайки по центъра на София да ги подкрепят. Викат: НАРОДА Е С НАС! ХА, ха, мила родна картинка!

    Коментиран от #178

  • 178 Симона Стефанова

    2 7 Отговор

    До коментар #177 от "До Михаил":

    ТОВА МИ ХАРЕСА! Кури виси от прозореца на НС и чака Мая Галева да и напише декларация, щото тия отдолу- Рундьо и Копейкин не могат!
  • 179 Иванчо

    6 0 Отговор
    спестили 15% както на Тракия и резултатите са видни! Тумбаци!
  • 180 локомотива

    8 1 Отговор
    БАЦЕ ,немой много шари из пътищата че мое да те фане коронката,после ние ко ша праим без тебе.Такова нещо нема да се роди в следващите 1000години.

    Коментиран от #182, #194

  • 181 Zezo

    4 12 Отговор

    До коментар #55 от "Домакин":

    Бойко, щом те плюят толкова значи си на прав път.Мачкай комунягите. Да ходят в Северна Корея.

    Коментиран от #192

  • 182 Zezo

    3 8 Отговор

    До коментар #180 от "локомотива":

    Верно нема да се роди. Бие комунягите на избори десет години подред. Браво Баце.
  • 183 Домакин

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Гладка кокошка просо сънува
  • 184 Видин

    0 2 Отговор

    До коментар #25 от "789":

    Защо никои не критикува кауна Защото нищо не прави това е истината
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 име

    7 2 Отговор
    "ДЖИПА СИ"?????????? Наистина и факти.бг повярваха, че държавата му е бащиния.
  • 187 9мм

    4 0 Отговор
    за строежа на "хемус" хубаво...магистралите горе-долу добиха вид..само се чудя ако имаше митинг на герб къде щеше да бъде в този момент.? .изтъпанчен най-напред заобиколен от обслужващите мисирки и мисири...докога ще се криеш от съществените проблеми на хората?
  • 188 Ужасна

    4 0 Отговор
    Буда ще прави ремонт и оглежда какво може да открадне. Просто навик от тъжните за него комунистически години.
  • 189 Оцелява

    5 0 Отговор

    До коментар #185 от "Адам":

    Тоя Б,ОК,,ЛУК не спря да му целува зад,,ни,,ка. Това са хората без собствено мнение.
  • 190 Мухата сс

    0 5 Отговор
    Бойко държи здраво юздите браво !
    Ако това развитие беше започнало с 10г по-рано щеше вече да има коренна промяна
  • 191 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Дългия

    0 4 Отговор
    Докато има червени помияри няма да се оправим никога!!!
  • 194 Боико Борисов

    4 1 Отговор

    До коментар #180 от "локомотива":

    да варно няма да се роди такъв прост пожарникара от село Банкя , и простак в цревата , ама вие сте глипаци като гласувате за мен , така ви харесва нали , аз да ви крадя и да си направя някое дриго милярдче, а ми вие ми повярваите пак , аз да ви държа гладни голи боси и да крадете жици и да ровите като клошари в кофите за боклук , не разбрахте ли за всичко това дето правя е пунта мара за вас , как ме сърбът рацете да отида пак в чешкия затвор да понатъркам наровете , щото идва поредната пшратка кока през бургаз за Европа , нали трябва да се натегнем за следващите избори , а Цветан Василев да го духа , с Пеевски кави номера му спретнахме , бедна вие фантазията , за това сега си имам в Испания цял остров , апа вие си лаите като мисирки , няма да се оставя по назаде я ми , царя си има дворци Костов палати , я острови , искам геноцид за народа , да му егадно , да няма работа , да няма образование , да няма здравеопазване и да няма икономика , крадеме като за последно , а ти локомотивче влак няма да видиш и на снимка даже камо ли да го караш с нови вагони .
  • 195 Активист на БКП

    3 1 Отговор
    Гордеем се с Вашата кариера , другарю Борисов!!!
  • 196 Георги

    5 0 Отговор
    А бе ти нали унищожи селското стопанство и куп други отрасли на страната, хвали ми се с магистрали и други проекти дето след два месеца ще са пак за ремонт.
  • 197 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 198 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 199 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 200 Bg citizen

    1 1 Отговор
    Как ще кажете на моята Тойота Секвоя джип?!!! Това е жипка бе, де...ба, жипка. Ама мисирки такива! Добре си карах Лада нива преди....
  • 201 Име не пиша

    0 1 Отговор
    Този, зад волана, с лъскавия костюм когато е бил на 18 години не беше ли гордостта на най-голямата партийна отганизация в страната - софийдката,а!?!? Бил е за пример- най-младия партиен член. В милиционерското е влязъл без препоръка, зер нали е партиен член!!!
  • 202 тато

    1 0 Отговор
    Българският НАРОД построи хаимбуаз с кирки на ръце
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове