Last news in Fakti

7 Март, 2020 09:28 2 475 42

Спас Гърневски отрече да е наричал медицинските сестри ''терористки''

  • медицински сестри-
  • протест-
  • бсп-
  • ''терористки''-
  • спас гърневски

''Насочено е към онези, които са взривявали църкви, правили са партизански движения и два пъти са предавали България'', заяви народният представител

Спас Гърневски отрече да е наричал медицинските сестри ''терористки'' - 1
Снимка: БГНЕС

''За медицинските сестри никой не е викал'', така Спас Гърневски коментира обвиненията на БСП, че той е нарекъл медицинските сестри ''терористки'', докато лидерката на социалистите Корнелия Нинова е чела декларация от трибуната на Народното събрание в подкрепа на протеста им.

Все пак, явно Гърневски е изрекъл нещо от този род, уточнявайки обаче, че това му обръщение е насочено към комунистите, които са взривявали църкви, а също така и към онези, които са организирали медицинските сестри.

''Това е по отношение на онези, които са организирали това нещо. Някой се е припознал, питайте него. Насочено е към онези, които са взривявали църкви, правили са партизански движения и два пъти са предавали България'', заяви Гърневски, като казаното от него бе излъчено в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рошо е да си тъп пък и напорист

    38 1 Отговор
    Ка ще , изпускането в гащите е конфузно състояние.
  • 2 Вбем сесерем

    35 2 Отговор
    Уууу, долу, оставка!

    Коментиран от #41

  • 3 Истината

    7 55 Отговор
    за шоуто на медицинските сестри е,че са прибрали по няколко стотачки от Позитано 20 и са изпълнили всичко по сценарии.

    Коментиран от #16, #23

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    35 4 Отговор
    мафия герб
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    45 3 Отговор
    аз съм волна пеперуда и летя от партия напартия интереса клати феса
  • 6 Фермер

    54 2 Отговор
    Вижте му физиономията е като на свиня майка ненаситна !
  • 7 цола драгоечева

    4 39 Отговор
    Бай Спас е пич, корнела дамудегаза.
  • 8 1122

    47 2 Отговор
    ПУСНЕТЕ МУ ЗАПИСА В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ,КОГАТО ИМА ПАРЛАМЕНТАРЕН КОНТРОЛ ДА ГО ЧУЯТ ВСИЧКИ КОЛКО ЧЕСТЕН ЧОВЕК Е!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Един от граб

    34 3 Отговор
    Спас Гърневски .............ДОЛНА ПРОБА !!!!
  • 11 Генчо

    48 2 Отговор
    Този тлъст шопар е казал това, ясно е. Но като знаем комунистическото му минало, личен слуга на Дража Вълчева, предимно да чисти, пазарува и готви, пламенната му поезия в защита на БКП, социализма и комунизма, цели поеми е посветил и го е чел вечер ба Дража, какво да каже. Иска да подчертае крайната си позиция в защита на държавността, отдавна унищожена от Годподарят му, Тикван Великий. Видяхте ли го, затулупял от пържоли и пиене, едвам дишащ, но на хранилката ГЕРБ. Какво искате от него, освен слуга и гъзомийник, за друго не става. Жалкар от класа!!

    Коментиран от #30, #39

  • 12 Ренегатов

    33 1 Отговор
    Такива като този ,не се ли СРАМУВАТ ОТ СЕБЕ СИ , и как са възпитали децата си .............????????????????
  • 13 Професор по Стоманобетон

    28 3 Отговор
    Бивш комунисти бивш гей няма
  • 14 Behemoth

    24 1 Отговор
    Тоз е от тия хора дето ако ти се наложи да бъде около тебе никога не трябва да му обръщаш гръб.....
  • 15 Сандо

    35 2 Отговор
    Отвратителен тип!Дори няма смелост и доблест да си признае.Типичен евроатлантик.
  • 16 Мани мани

    32 2 Отговор

    До коментар #3 от "Истината":

    Аман от такива дришльовци като теб. Сестрите си търсят правата бре!!! К'во Позитано те гони!?

    Коментиран от #18

  • 17 Кирето

    35 2 Отговор
    Спасе, думата гъзомийник е измислена за такива като теб. Прекрасно ти отива, изпълваш я със съдържание.
  • 18 и те така

    23 1 Отговор

    До коментар #16 от "Мани мани":

    Не му отговаряй , това е Спас Долния ......оправдава се !! Ако това е истината , живеем в .........нужник !!
  • 19 некадърникът винаги е терорист с некадър

    23 2 Отговор
    ността си.Герберското слабоумие само нагнетява допълнително напрежение в проблемите. Това е за добро , води до успешното им разрешаване , радикално , т.е. с ''терористични'' способи . Само не знам десет години как се задържаха , явно не сме много ''терористи''стт
  • 20 Умно село

    18 2 Отговор
    Пръдн-я в гащи не стои!
  • 21 Моля, не бъркайте БСП с БКП.

    17 2 Отговор
    БКП е сборна партия от много партии и формации след 1948г. до 1989г. Днес ПП ГЕРБ са БКП - КОМУНЯГИ С ФАШИСТКИ УБЕЖДЕНИЯ И ИДЕОЛОГИЯ (ФЕОДАЛИ-ЧОРБАДЖИИ).
  • 22 препис

    18 0 Отговор
    И да не ви се вярва, тези обяви наистина съществуват и са с типичен български привкус! 1. Давам стая за момиче с голям балкон. (обява) 2. Ще бъда отворена след 10 минути. (бележка оставена от продавачка) 3. Без грам излишен килограм! (надпис върху кутия с маргарин) 4. Всеки истински комунист е под земята. (надпис на мина) 5. Търся работници за скара. (обява) 6. Продавам шестмесечен ваксиниран немски овчар. 7. Продава се антично бюро за жени с дебели крака и големи чекмеджета. 8. Не пускайте чешмата, защото тече! (надпис на чешма) 9. Паркинг - не паркирай! 10. Моля, както ние не пикаем във вашите пепелници, така и Вие да не си хвърляте фасовете в нашата тоалетна. (надпис в тоалетната на заведение) 11. Продавам куче. Ново. Нито веднъж не е лаело. (обява) 12. Търсим две секретарки, едната с два езика, другата без език. (обява) 13. Яйца собствено производство. (табела в магазин) 14. Правим обувки с кожа на клиента. 15. По-добре тук, отколкото отсреща! (надпис на кафене срещу централни гробища) 16. Българско бельо директно от вносителя. (надпис на Женския пазар) 17. Поради ремонт бръснеме отзад. (надпис на бръснарница) 18. Давам таван. Тоалетната е в мазето. (обява за наем)

    Коментиран от #36

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Генерал

    17 1 Отговор
    Само да попитам Спас Гърневски, кой го е възпитавал и в коя партия се е клел, когато е имал червена панделка около врата. Тия хора нямат 1% човечност, за тях съществува нормата аз съм виш, защото съм член а другите сте в краката ми. Червени боклуци!
  • 25 Спас

    0 8 Отговор
    Яштемигоя
  • 26 Дража Вълчева

    14 0 Отговор
    Такъв палаш като Спас никога не е работел в градината ми!!! Мил, услужлив, дори акото на кучето събираше с голи ръце, чистеше и миеше, а вечер ми четеше Партийна поезия, написана сж такъв плам и огън, с такава обич към партията, че го предложих за кандидат член на партията. Не го приеха защото имаха неприятни впечатления за него. Изглеждал много сервилен и готов на всичко за да се добере до мечтаната червена книжка. Но не успя. Дойде СДС и веднага им пристана, с много плам и наколенки, с много облизани дупари. Днес целива това на Великия падишах, страстно и чувствено, все пак той дава парите!
  • 27 Генерал лейтенант антикомунист Ел диктаторо

    5 12 Отговор
    % от коментарите тук са от един и същи бивш руски военен с имот в България /не съм против руснаците антикомунисти в България/! Първо трябва да получиш българско гражданство отворко, след това да станеш фигура в държавната администрация и тогава може да правиш изявление от името на България и от нас българите! България е в НАТО и не може да бъде с Русия! Не е лошо да си завършиш поне основното образование /то ти липсва/, за да знаеш че България е парламентарна република, а не руска колония. България е в НАТО по волята на българският народ и това стана с гласуване в парламента през 2004 година, като 226 бяха за, 4 против и нито един въздържал се, след което последва моментален указ и хвалебствени послания за избора на парламента от президента Георги Първанов - БСП. В историята няма ако и пред свършен факт ще мълчите /ще си затваряте човките/. В историята няма ако и да си отишъл тогава през 2004 година пред парламента да им заявиш, че ти некравяря не си сългласен с краварите в парламента и ти некраваря си директора, който ще решава къде да бъде България, а не българският парламент. Като не ти харесва България да е парламентарна република и като искаш пряка демокрация като в Швейцария, двата куфара и на бегом към терминал 2, но не към Швейцария, защото комунистите там ги бият лошо, а към руските татарски степи да си основеш ''рефрендумска република''.Тука мълчиш /затваряш си човката/ и изпълняваш заповеди... до второ нареждане. Ясно ли ти е??

    Коментиран от #35

  • 28 спас бекапето още от бай Тошо

    17 0 Отговор
    Спасе като управлявахте в БКП бяхте същите сега и в ГЕРБ сте си пак същите.Срам ме е и гнус от вас!
  • 29 падналия ангел

    17 2 Отговор
    Снимката може да се намери, давам коментара под нея: Вгледайте се внимателно в снимката. Тя е от 1988 год. От манифестация по случай „светлия” празник Девети септември в Пловдив. Това е „ударния” блок на пловдивската печатница и до комунистическия директор Тянчев е човек с широка усмивка и знаменце на партията в ръка, с грижливо причесана лимба, чарлстон и черно яке. Това е безподобния Спас Гърневски, който в устрема си аха и ще превземе „светлите бъднини” за правото дело на комунизма. 
  • 30 ???

    16 0 Отговор

    До коментар #11 от "Генчо":

    След време и от Борисов ще се отрече. Спомням си, когато свалиха Живков депутатите бързаха да се докопат до микрофоните, за да заклеймят сричайки новата думичка-"Тута-тута-туталитаризъм."
  • 31 боцмана

    16 0 Отговор
    Този за да е на яслата , ще се откаже и от родната си майка. Това е българският капитан Врунгел , че може и да лъже повече от него.
  • 32 Aiujoikkoipjhuzigizgztutt

    0 14 Отговор
    Е терористки са, как да не са?
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор
    дабе,разбира че не си ВИКАЛ!!!!То това и оставаше,!!!!Отде тази СМЕЛОСТ!!!!
  • 35 ТОЧКАТА

    8 0 Отговор

    До коментар #27 от "Генерал лейтенант антикомунист Ел диктаторо":

    ТИ нещо май така!!!!?????КАРЛУКОВО????Поредният ГОТОВ да ни смеле!!!....нищо чудно и да ...,,си го изберм,,,!!!
  • 36 ТОЧКАТА

    5 0 Отговор

    До коментар #22 от "препис":

    ха хааааа,ти ме разби...ТОВА показва как е оцелял българина....и ирония,двусмислие и мнооого сарказъм!!!!
  • 37 една жена

    1 15 Отговор
    тези мед. сестри имат достатъчни доходи от заплати,дори повече от някои доктори!какво искат те,айде у лево
  • 38 Пловдив

    12 0 Отговор
    "Майничките" да вземат това ПРАСЕ вече да го закарат в Кланицата, където му е мястото, та да се отърве България.
  • 39 Генчо, сменяй памперса редовно

    1 7 Отговор

    До коментар #11 от "Генчо":

    В ония години така се е оцелявало, Дражите ходеха с пистолети на кръста и хранеха прасета с човешки тела в Белене.
  • 40 кибик

    12 0 Отговор
    Сигурно го е казал. Няма как да брани местото си в ГЕРБ. Кажи му комунист, и повече нищо. Чудя се на тези от ГЕРБ как го траят, но като се замисли човек 80% от тях са бивши, чавдарчета, комсомолци, партийни секретари. Въобще БКП - трета възраст. А по-младите са с произход от семейства на БКП -лидери.

    Коментиран от #42

  • 41 Д.Кънев

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Вбем сесерем":

    А бе ком.подлого до кога ще мърсиш.
  • 42 Д.Кънев

    5 0 Отговор

    До коментар #40 от "кибик":

    Е как така го траят.А ми нали всички те са комунисти.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове