Last news in Fakti

31 Март, 2020 13:25 1 950 11

155 акта за нарушения на мерките срещу коронавируса в Пловдив

  • пловдив-
  • глоби-
  • коронаавирус

На 207 от жителите на пловдивска област, които са поставени под карантина са съставени протоколи

В рамките на едно денонощие служители на ОД на МВР са съставили 155 акта за установяване на административно нарушение по гласуваните на 20 март т. г. допълнения към Закона за здравето. Това съобщиха от пресцентъра на полицията. Глобата за неспазването на разпоредбите е 5000 лева.

На 207 от жителите на пловдивска област, които са поставени под карантина , са съставени предупредителни протоколи по чл 65 ЗМВР.

Засилените полицейски проверки в кварталите с ромско население продължават и в този час.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Чакал

    23 4 Отговор
    Значи който наруши карантината предупредителен протокол.Който иде до магазина на мине през парка 5000 лв глоба,а в същото време Мутафчийски каза ,че не е забранено да излизаме на вън.И аз не съм най-умния ,но не мога да ги разбера.Моля ви,съфорумци,обяснете ми го.

    Коментиран от #5, #11

  • 2 Гербераси долни

    16 1 Отговор
    В провинцията е пълен хаус ,табелите че липсват маски и спирт не са сваляни от аптеките,вадя трети вид бележки на фирмата за да може да работим ,снощи ми направиха проблем че трябва да занеса резервен ключ ( момчето си заключило ключа в служебната кола) на единия пункт полицая се заяде въпреки че имам бележка на фирмата че пускал само спешно ,е човека да стои посред нощ на отбивката ли ,посъветва ме да му кажа да счупи стъклото ,явно така са го научили да си върши задълженията ,добре че повечето му колеги не са като него и ме пуснаха на другия пункт .Лошето е че на никой не му пука за малките хора и фирми и сега ще се съберат поредните пари от глоби , да видим когато нещата приключат дали ще достигнат пари до обикновенния човек за да оцелее все пак.
  • 3 Гражданин

    9 2 Отговор
    Скоро адвокатите ще намерят вратичка.Ще стане като при фишовете за паркиране.Прасетата ги пише,а съда ги отменя.Вече има една открита вратичка.
  • 4 Ивански

    9 1 Отговор
    И как така в цял свят глобите са по 200 до 500 $£€¥тука пак се оакаха хм 155×5000=77500 ето за дефицита..
  • 5 оня с коня

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Чакал":

    Прочети внимателно ПРЕДХОДНАТА СТАТИЯ ,в Която Маринов Прапоръчва да се носят маски.Там е написано и ЧЕРНО НА БЯЛО че за Нарушителите на КАРАНТИНАТА е предвидена ГЛОБА 5000 ЛВ и за никакви Предупредителни Протоколи не става дума.А за нарушител на Карантината се смята Лице ЗАВЪРНАЛО СЕ ОТ ЧУЖБИНА и поставено под такава за 14 дневен срок,или Лице НАПУСНАЛО Регион/Квартал,Град/ под Карантина.И е крайно време да се Осъзнае:Индивидуалната Глоба 5000лв Е НИЩО в сравнение с ДЪРЖАВНИЯ МАСРАФ ,който следва за НАСТАНЯВАНЕ И ЛЕКУВАНЕ на ЗАРАЗЕНИТЕ/дори и Господ не може да предположи колко могат да бъдат/ от въпросния "Див Нарушител".

    Коментиран от #7

  • 6 ТОДОР СТОЯНОВ

    5 1 Отговор
    ПОЛИЦАИТЕ СЪСТАВЯТ АКТОВЕ НА БЕЗДОМНИЦИ!БРАВО!НЕКА ПОСЛЕ ДА ИМ ПРАЩАТ СЪДИИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ДА СИ ВЗЕМАТ ПЕТТЕ ХИЛКИ ;-)))
  • 7 Алфа Чакал

    0 1 Отговор

    До коментар #5 от "оня с коня":

    Съгласен съм

    Коментиран от #8

  • 8 оня с коня

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Алфа Чакал":

    СЪМНИТЕЛНО БЪРЗО се съгласи,но както и да е.
  • 9 баи

    0 0 Отговор
    а кога ще отварят - лагерите
  • 10 боцмана

    2 0 Отговор
    Еничарите в действие!
  • 11 БПФ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Чакал":

    Предупредителни протоколи за хъхряците вирусоносители, нарушаващи карантината, глоби от 5000 за здравите българи, извършили престъплението: преминаване през парк. Кое не ти е ясно?