Last news in Fakti

26 Април, 2020 18:25 6 309 36

Георги Хаджиев: Не са взимани проби на спътниците на Кристиан

  • милен цветков-
  • сдвр-
  • катастрофа

СДВР с подробности за катастрофата с Милен Цветков

Георги Хаджиев: Не са взимани проби на спътниците на Кристиан - 1

Иззети са всички записи от камери от района на катастрофата на Милен Цветков. Незабавно след удара екипи на СДВР посетиха мястото на катастрофата. Това каза пред bTV директорът на СДВР ст. комисар Георги Хаджиев.

"От данните, които са налични, става ясно, че към момента на ПТП ... са спътници. Има информация, че Георги Иванов напусна местопроизшествието, а приятелката на Кристиан не е. За нас е ясно кой е шофирал", добави той.

"Има и свидетелски показания, които посочват, че той е карал. ДНК експертизата предстои", каза директорът на СДВР.

"Това наистина не е за първи път. Целта на адвокатите не е коректна. Не е коректно през медиите да се опитват да разколебават и да се влага съмнение в разследващите органи. Видях различни експерти, които твърдят, че записите са манипулирани. Аз гарантирам, че всички доказателства са иззети по реда на НПК", каза още Хаджиев.

"От момента на постъпването му в сградата на СДВР Георги е бил с адвокат. Нали не смятате, че някой ще му оказва натиск. Това е опит на адвокатите през медиите абсолютно непочтенно да разколебават обвинението", каза той.

"Проби на спътниците не са правени, Не е необходимо и няма такова основание, за нас е ясно кой е извършител на това деяние. Човек след такъв коктейл от наркотици няма как да е адекватен на пътя", каза той.

"През 2017 е наложено административно наказание на майката на Кристиан - Десислава. Делото е архивирано в Софийския районен съд. Няма пречка делото да бъде възобновено", каза още той.

"Нападението над Слави Ангелов беше извършено на 17 март. Отначало стана ясно, че нападателите са трима. От камери се видя ясно кои са извършителите. Изискахме от "24 часа" статии на Слави Ангелов за последните 2 години, за да търсим причина за това посегателство. Направи се оглед и се иззеха важни за самото дело доказателства, които по безспорен начин доказват участието на тези лица в това престъпление - биологични следи, неща, които в процеса ще станат ясни. Тези обстоятелства бяха подкрепени от свидетелски показания", добави Хаджиев.

"Ако се открие поръчител на това престъпление ще бъдат уведомени всички медии и самоличността му ще бъде разкрита", добави той.

"Делото за певицата Лилана е за организирана престъпна група. В момента тече мярката в Специализирания наказателен съд. В края на деня ще стане известно какво е преценил съда", каза комисар Хаджиев.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Наркоманите убиват повече от КоВиД19

    79 1 Отговор
    Почти сигурно са биле надрусани и те!!! :\

    Коментиран от #34

  • 3 банда сатаняги клатат народа

    75 1 Отговор
    Депутатските синчета не можете да ги пипнете с пръст.
  • 4 Васил Левски

    56 1 Отговор
    А престъпниците дето са в парламента?Тях кога ще ги прибирате?
  • 5 Госあ

    33 5 Отговор
    "Човек след такъв коктейл от наркотици няма как да е адекватен на пътя" ама те му предявяват обвинение в предумишлено убийство....

    Коментиран от #29

  • 6 ташунко

    63 3 Отговор
    Все пак единия спътник е депутатско синче защо да му взимат проба а дали не е дилър на Мозъка синчето му та така бързо се е изнесъл от произшествието и да скрие или изхвърли дрогата . Но за герберски синчета всичко ще се потули за пореден път . Оставка и затвор на Тиквата, иначе бял ден няма да видим под тиквеното управление .
  • 7 Енй

    33 2 Отговор
    Смеят ли да им вземат
  • 8 Асен Черваров-Чупи от Пещера

    16 0 Отговор
    ПРИ МЕН ГИ ПРАТЕТЕ ВСИЧКИТЕ
  • 9 Енй

    22 3 Отговор
    Смеят ли да им вземат
  • 10 Чумата

    26 0 Отговор
    Бог да пази България!

    Коментиран от #11

  • 11 Вейдър

    19 1 Отговор

    До коментар #10 от "Чумата":

    Бог високо ! Цар далеко!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Усмивката

    26 2 Отговор
    Е как. Нали ще им се нарушат гражданските права.Но ако говорим на сериозно, ако има повдигнато обвинение за умишленно убийство, как питам се аз ,разсъдливия, на съучастници не се взимат проби. Дали щото не са ,,защитени" свидетели
  • 15 Народът, искаме минимум Дозивотна

    23 2 Отговор
    Присъда без право на помолване за Убиецът на Милен, дрогирал се със Сатанински дрога. Цялостна Промяна на СИСТЕМАТА, за да не случват по-вече убийства, СИСТЕМАТА НИ УБИВА.
  • 16 Що така бе

    30 4 Отговор
    Висшите полицейски началници всичките имат вид на махленски мутри които събират такса спокойствие от малките магазинчета, що така бе?
  • 17 Народът, искаме минимум Доживотна

    10 2 Отговор
    Присъда без право на помилване за Убиецът на Милен, дрогирал се със Сатанински дрога. Цялостна Промяна на СИСТЕМАТА, за да не случват по-вече убийства, СИСТЕМАТА НИ УБИВА.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Много си тъп, Мечооо!

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "мечо":

    Ама много!
  • 20 Жоро

    16 2 Отговор
    А за десетките хора по селата които са бити и ограбени не направихте нищо
  • 21 Обективно

    8 4 Отговор
    Тролчетата веднага получиха делириум... Помислете малко бе, тиквиии ! То е по добре за делото, че не съм им взимани проби, и сега няма да има оправдания от сорта - не помня и тн. А тези след 1-2 мвсеца, ще си го изпеят като славейчета. В такива среди приятелство няма
  • 22 А защо

    9 1 Отговор
    Не са взети проби? Случаен пропуск за пред съдиите или...?

    Коментиран от #23, #24, #25

  • 23 Още една

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "А защо":

    корумпирана, некадърна и неграмотна калинка в униформа!

    Коментиран от #32

  • 24 Чичето

    12 1 Отговор

    До коментар #22 от "А защо":

    Изобщо не е случайно. А забрави ли когато Московски уби детето си? Взеха му алкохолна проба на четвъртия ден!
  • 25 Виновен е

    10 0 Отговор

    До коментар #22 от "А защо":

    ...този, който е шофирал. А не тези, които е возил. Те могат да бъдат обвинени за укриване на истината и без проба за наркотици.
  • 26 Гост

    3 1 Отговор
    И защо не им взехте проби на тези келеши с убиеца?! За да може сега да се отварят и да се извърти цялото ожвинение.това е много странно.Трябваше да се тестват и спътниците да се види ,кой колко е бил адекватен.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Бай Кольо

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Госあ":

    Ако жена ти беше на мястото на Милен,ти какво наказание щеше да искаш бе плазмодий

    Коментиран от #33

  • 30 VVV

    0 0 Отговор
    Защо от герб не се взема проба за наркотици ??? Прокурора да не прави поръчки на мафията герб ???
  • 31 Комшията отсреща

    2 0 Отговор
    Абе, що никой не пише за момичето?????. Тема ТАБУ ли е????
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Николай

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Наркоманите убиват повече от КоВиД19":

    Сигурно е. Обаче те са се возили в колата като куфари и може би имат косвена вина за инцидента, но закона не казва при ПТП пътниците да се проверяват за алкохол и наркотици.
  • 35 ЪРП

    2 0 Отговор
    АМА ЩО ЩЕ ВЗИМАТ ПРОБА ЗА ДРОГА И ОТ ДРУГИТЕ ДРОГАРЧЕТА!!!!!??????
    ТОВА Е НАЙ-НЕЛОГИЧНОТО НЕЩО ,КОЕТО ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ МИЛИЦИОНЕРИТЕ........
    НЯМА НИКАКВА НУЖДА ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ОБСТОЯТЕЛСТВА....ОБИСКИ.....ОТ КЪВ ЗОР ЩЕ СИ ПРАВЯТ ТРУДА ЗА ТАКИВА ДРЕБОЛИИ?????????????
  • 36 блаблабла

    0 0 Отговор
    е нали всичко ви е ясно алооо МВР тооо сега кви свидетели нови търсите или ще извъртите пак работата
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове