Last news in Fakti

16 Май, 2020 06:55 7 724 12

Съдия Керелска: Нещата в съдийската колегия на ВСС са тревожни (ВИДЕО)

  • олга керелска-
  • всс

Членът на ВСС взе отношение и по работата на съдилищата

Съдия Керелска: Нещата в съдийската колегия на ВСС са тревожни (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

''Не знам дали от САЩ са предоставили данни, каквито от ВСС поискахме по отношение на съдия Андон Миталов'', това заяви в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком членът на ВСС съдия Олга Керелска.

''Аз не бих могла да извърша оценка на противоречието между Лозан Панов и Боян Магдалинчев - относно това дали са получени или не данни от САЩ. Действително най-добре е да говорите с авторите на двете изявления'', каза Керелска на водещия на предаването Сашо Диков.

Според Керелска нещата в съдийската колегия на ВСС се развиват по тревожен начин.

Членът на ВСС взе отношение и по работата на съдилищата:

''На заседанието на съдийската колегия, преди Гергьовден, се взе решение да се създаде работна група, която да изготви правила и мерки във връзка с работата на съдилищата, след изтичане на извънредното положение'', обяви съдия Олга Керелска. Тя допълни, че работната група включва нея, Лозан Панов, Атанаска Дишева и Боряна Димитрова. В един момент Боряна Димитрова се отделила от групата, а в същото време успоредно с тази група се появила и друга, която паралелно да изготвя правила за работата на съдилищата.

Гледайте интервюто на Сашо Диков със съдия Олга Керелска след 2:13:30 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Усмивката

    53 7 Отговор
    А за Барселонския крадец СаЩ ще предоставят ли данни

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Джамила

    42 9 Отговор

    До коментар #1 от "Усмивката":

    Данни от какво? Данни от извършен шпионаж на висши държавници и магистрати на държавата ни? Никой ли няма да се противопостави на това грубо намесване във вътрешните работи на република България?

    Коментиран от #3, #11

  • 3 Усмивката

    42 3 Отговор

    До коментар #2 от "Джамила":

    За това говорим. Висши държавни чиновници. Да не забравяме , че мин Председателят на България не е Цар Самодържец. А обикновен чиновник. На когото също сме длъжни да държим сметка.
  • 4 Шляхтиц

    9 29 Отговор
    Най-голямата тревога и опасност си ТИ и такива като ТЕБ, Керелска ..... Като си спомня само какви несвързани глупости приказваш на съдебни заседания косата ми се изправя .....
  • 5 Брей

    7 4 Отговор
    Айде бе.....!!!!
  • 6 Мим

    12 5 Отговор
    Тия правила,които трябва да се изработят най накрая ,така че да не се пускат бандитите предварително от затворите с врътки,а да си излежават пълните присъди,които трябва да са завишени..
  • 7 Бай Кольо

    4 26 Отговор

    До коментар #1 от "Усмивката":

    Коя Барселонска афера? Тая която е само в комуноидите ви глави ли? От полицията и прокуратурата в Испания ясно казаха че те не водят никакво разследване.

    Коментиран от #12

  • 8 Адвокат

    7 12 Отговор
    Баба Олга е на милиционерка ведомост от 30 години, това го знаят и мишките в архива на Съдебната палата. Доверен съдия за всички казуси с политически момент. Така че ще се разберете, няма как, каквото ви кажат ще правите. Ами ти вземи малко се оправи че не прилича на баба да се носи така!
  • 9 Сунай

    6 0 Отговор
    Браво, а защо спахте до определеният ви срок?
  • 10 Митко

    17 3 Отговор
    да наистина има тревога и тя е свързана със липсата на обективно правораздаване и то най вече във повдигнати обвинения и самосезиране на прокуратурата , защо никой не повдига темата която всеки българин си задава всеки ден къде е главния прокурор на републиката у нас и как е реагирал на истински главните и значими достойни за самосезиране случай за които ако се почне да се изрежда няма да има спиране , но ако започнем с последните за които прокуратурата не предприема нищо или по скоро е отворила чадър със бездействието си то това са : ФУРМИ ГЕЙТ , БАРСЕЛОНА ГЕЙТ, ГОСТ ГЕЙТ , АПАРТАМЕНТ ГЕЙТ , СУДЖУК ГЕЙТ и още безброй такива за които обществото чака и търпението му вече е свършило, защото остава само една единствена алтернатива и то е ОСТАВКА на Изпълнителната власт , която отдавна е характеризирана като ДИКТАТУРА , МАФИЯ и КРАДЛИВА ШАЙКА , разпускане на парламента , който в лицето на това Управляващо мнозинство заедно със маргиналните формирования които го подкрепят и са притурки на това крадливо и безконтролно управление мислят за всико друго включително , лобистки , клиентелистки и корпоративни и лични интереси но не и за това за което са избрани , тоест за интересите на НАРОДА , така че избора е един и то ОСТАВКА , сега и незабавно защото другото е неизбежно , излизаме всички пред Парламента и Министерски съвет и ще им се поиска , но тогава става страшно, защото ГЛАДЪТ победи СТРАХА
  • 11 Е нема как

    14 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джамила":

    Баце е приклекнал като пудел в краката
    на Херо Мустакатата и кротко ги облизва !
  • 12 Надя

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Бай Кольо":

    Напротив. Не знам от къде ви е тази информация, може би от вестник 24 часа, разследване има и то продължава. Справка: испанската преса, ако въобще четете на чужди езици, разбира се.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове