Last news in Fakti

9 Юни, 2020 08:24 2 227 33

Валери Симеонов: Божков се държи като дете, не трябва да му обръщат внимание

  • валери симеонов-
  • васил божков-
  • хазарт-
  • национална лотария

Този индийски или турски сериал почва да досажда, смята председателят на НФСБ

Валери Симеонов: Божков се държи като дете, не трябва да му обръщат внимание - 1
Снимка: БГНЕС

Борбата ми срещу хазартната зависимост е една успешно приключила кауза, търкането на талончета до голяма степен спря, няма я тази зависимост. Това заяви в предаването "Още от деня" по БНТ Валери Симеонов, председател на НФСБ.

По повод изпращаните от Васил Божков послания или съобщения от Дубай и реакцията на управляващите, Валери Симеонов отбеляза, че не трябва да им се обръща на внимание.

"Този индийски или турски сериал почва да досажда. Божков се държи като дете. Управляващите правят грешка. Не трябва да се обръща никакво внимание на тези неща, които пуска Божков. Те целят някакво напрежение, бъркотия в държавата", възмути се Симеонов.

"Повече от ясно е, че това е поведение на един човек, който по-скоро се опитва да създаде някакво напрежение, да създаде някаква бъркотия в държавата, но не и да се защитава", допълни той.

Според лидера на НФСБ поведението на Божков не е на човек, който е несправедливо обвинен и който се защитава. До момента по тези 18 обвинения той не се е опитал да опровергае нито едно. Основният въпрос според Симеонов е виновен ли е този човек или не е виновен, дължи ли 700 млн. или не ги дължи.

"С първите промени в Закона за хазарта са ограничени лотарийните игри, сега усилията му са насочени към ограничаване на игралните зали и казина. Зали и казина има и близо до училища, въпреки че законът забранява това. Законът трябва да се промени и той да бъде променен в полза на обществото", отбеляза Валери Симеонов.

Битката е срещу олигархията и в списъка е и Валентин Златев - би трябвало той да е следващият, убеден е председателят на НФСБ.

"Валентин Златев извършва необезпокоявано своята дейност, която представлява нищо друго, освен монопол на пазара на горивата. Създал си е присъдружната съответно асоциация на разпространители на горива. Превърнал се е в едва ли не в единствения партньор на управляващите. Със закона от преди две години и половина се опитаха да разчистят изцяло пазара от дребните търговци, от дребните бензиностанции в малките населени места", критикува Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сарая

    73 3 Отговор
    Ти пък се държиш като нагла мутреса.
    Хем знае че е виновна хем знае че дебелия и приятел ще плати да я оправи
  • 2 Точно така

    29 22 Отговор
    Дете на което са взели близалката за 100 милиона...
  • 3 истина е

    80 5 Отговор
    А вие като се правите на пердета ,мислите ,ли ,че народа нищо не разбира , и ще продължава да подкрепя крадливата шайка заедно с лицемерните патриоти !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 вижда се

    61 3 Отговор
    Много смешни сте сте , а това ви прави още по и смешни !
  • 6 Абе

    72 5 Отговор
    Божков ги гаври на бавен огън, тоя си мисли, че слънце пече :D
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ежко

    60 5 Отговор
    Всъщност на Божков никой не му обръща внимание, но се задържа внимание върху вас, от което ви е неприятно!И лека полека започват да изплуват неща ,дълбоко замитани под килима, нервите ви не издържат и......
    Не минава и ден без да се издъните сериозно.Вчера Танева, кой ли ще е днес?Стандал след скандал.Ама така е.С такива кадри -толкова!
    Нали така, Винкел!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Има нещо

    48 5 Отговор
    Сбъркано в този Симеонов?!?

    Коментиран от #30

  • 11 Дългият

    23 17 Отговор
    Връщам се назад във времето..Цветан Василев нищо не изнесе като компрометиращи факти.май и с Божков ще е така.Известно време пушилка и после затъмнение....И ...Котараците...ще продължат с трупането на пачки...
  • 12 Ей го на

    42 5 Отговор
    Бияча на старци , български граждани , дошли да гласуват и вдигащ ги от тревата , поседнали да отдъхнат..... Мандраджийски наглеци , лъжливи и крадливи !
  • 13 Кольо

    6 35 Отговор
    Така се държат всички, които са били галеници на властта и каквото са кажели това е ставало, но БСП власт вече няма да види и от безсилие измислят простащина след простащина, но с тези глупави лъжи бълвани денонощно само бетонират управлението на ГЕРБ ! На всеки средноинтелигентен човек му стана ясно какво представлява БСП, останаха шепа интересчии , които все още гравитират около предателската партия и олигофрени, които зяпат само като гарги по площадите и са разигравани от престъпници от мафиотската партия БСП !

    Коментиран от #19, #33

  • 14 Bai nudals

    37 4 Отговор
    Тоя няма и да го коментирам.
  • 15 Валери е турчин с фес -агент на турция

    40 4 Отговор
    Тоя е в топ 3 на престъпниците в България
  • 16 Mangal..

    32 4 Отговор
    .. случайно попаднал в парламента с гласовете на профаните. Валерко ще е новия председател на Евророма!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Един шофьор

    24 2 Отговор
    Като мислите за обществото направете здравеопазването държавно без билети може но до болница рано или късно на всеки се налага да ходи.
  • 19 Кое са лъжите

    33 3 Отговор

    До коментар #13 от "Кольо":

    Забравяш кой е осъден за лъжа - Вождът Бойко Борисов! И стига сте се оправдавали с БСП, БКП и всички останали. В ГЕРБ са тези, които не ставаха за БКП. Вторият ешелон. Искаш ли имена?
  • 20 921

    22 3 Отговор
    Е на тебе ли да ти обръщат внимание че се държиш като офрен
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 22 Отговор
    ВАСИЛ БОЖКОВ е престъпник
  • 23 Факт

    27 5 Отговор
    Валерката май ще отпътува....
  • 24 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    20 2 Отговор
    НАРОДЕ отвори очи и погледни кой те управлява си кажи
  • 25 Doni Brasko

    18 2 Отговор
    Когато не ви изнася се държи като дете, когато си плаща е страхотен. А? До вчера лапнахте заедно, днес вече не го слушайте. Ейй, че опорни точки.
  • 26 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    19 1 Отговор
    В. Симеонов забрави за унищожения бг флот от Домусчиев и длъжните санкции.... Не му пречи и концесията на летище София.... Важното е, че е време за ремонт на оградата.
  • 27 BGBG

    16 0 Отговор
    Божков,Гошков или Тошков е без значение,но ни осветли какви престъпници сте вие и как грабите народа със утвърдени от мафията схеми.Теб те искам в затвора заедно с останалата шайка от ГЕРБ.Който обещае че ще ви вкара в затвора всичките престъпници ограбвали България последните 30 години,за него ще гласувам,дори и да е най големия мафиот на планетата.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Гост

    8 0 Отговор
    Циркаджия марш в къщи и не се показвай повече.
  • 30 Бари

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "Има нещо":

    И то много сбъркано . Но по-сбърканото е в тез дето виждат алтернатива въF валерката и гласуват за него .

    Коментиран от #31

  • 31 0808

    2 0 Отговор

    До коментар #30 от "Бари":

    .... да де, ама да не стане така, че това "дете" да ти ритне стола като увиснеш...
  • 32 ПЕНКО

    0 0 Отговор
    БЯХ СРЕЩУ ТЕБ СИМЕОНОВ ---ДНЕС ИМАШ ПЪЛНАТА МИ ПОДКРЕПА !!! ХАЗАРТНИЯТ НАРКОТИК НА БОЖКОВ ЩЕШЕ ДА УБИЕ НАРОДА НИ !!!!!
  • 33 Пешо

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Кольо":

    Кольо, Коле, пак са те изпуснали!!!Прибирай се в стаята, че идва санитаря.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове