Last news in Fakti

9 Юни, 2020 15:31 1 944 29

Биков: Членове на БСП съдействат на Божков

  • тома биков-
  • красимир ципов-
  • герб-
  • бсп-
  • корнелия нинова

Крайно време е българското общество да постави граници откъде започва криминалната дейност, каза депутатът

Биков: Членове на БСП съдействат на Божков - 1
Снимка: БГНЕС

Членовете на изпълнителното бюро на БСП съдействат на Божков. Нямаме намерение да се оправдаваме за един от най-големите успехи на настоящия мандат – разтурването на бизнеса на Божков. Провежда се сблъсък между държавата и човек, обвинен за данъчни измами и криминални престъпления. Това каза на брифинг на ГЕРБ депутатът Тома Биков, цитиран от Канал 3.

"Една от основните политически сили – БСП, избра да бъде на страната на Божков. Г-жа Нинова в желанието си да спечели втори мандат въвлича партията в сложна ситуация, българските граждани разбират добре кой в действителност се противопоставя срещу сенчести бизнеси и политически дейци. БСП често е ставала съучастник на такива практики, граничещи с организираната престъпност. Анкетната комисия няма да бъде адвокатска кантора, която да изпере имиджа на Васил Божков, ако това искат от БСП. Божков не ни е интересен, както и никой криминал като него в тази страна. Много е вероятно Божков да е ощетил държавата с много повече пари", каза той.

"Баневи, Стайков, Бобокови вече са в полезрението на прокуратурата. Крайно време е българското общество да постави граници откъде започва криминалната дейност. БСП се опитват да върнат Божков в родината му чрез вота на недоверие, но не в ареста, а на позицията да въздейства по нерегламентиран начин и да се страхуват от него медийни дейци и други, върху които е оказван натиск", допълни той. 

Красимир Ципов пък добави:

"БСП днес доказаха кой е създал кредитни милионери и предприятията, национализирани на ниски цени. ГЕРБ ще приеме да бъде създадена анкетна комисия, но такава, която да разследва целия преход - кой създаде всичките кредитни милионери, подплатени от кадри на ДС. Ще се включим активно в такава комисия. БСП да кажат защо са опрощавани големи загуби на Лукойл. Не чуваме защо Корнелия Нинова беше уволнена като зам.-министър на икономиката, по аферата "Фронтиер" също дължат много отговори".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гробаря

    18 6 Отговор
    Да погребем по ГЕРБ , братя на оръжие

    Коментиран от #29

  • 2 Гост

    16 4 Отговор
    Какво лошо има в това той и народа ще ми съдейства само и само да се отърве от рози октопод.
  • 3 676

    15 1 Отговор
    Когато си се родил Теле такъв и ще си умреш
  • 4 Лекар БГ

    25 2 Отговор
    Криминалната дейност има започване и в групировката СИК,другарю Биков.
    Пък и през последните 11г.,лично аз се нагледах на страшно много криминална дейност и деятелност в България по най-високите етажи на Властта.Всъщност,ти знаеш.Неслучайно,преди да настъпи твоят революционен катарзис,люто и от сърце,громеше криминалците ББ и ЦЦ.Заканваше се в затвора да ги вкараш за дълго.....Сигурно си бил прав тогава.А днес?!
  • 5 Борислав

    9 4 Отговор
    Прокуратурата да ги арестува. Смешно сте...
  • 6 Хехехе

    4 13 Отговор
    Бспдпс квичът в кочината

    Коментиран от #21

  • 7 Безсрамник

    17 6 Отговор
    ТоБи, не само членове на БСП, ами и голяма част от народа(извън платения ви електорат и зависимите по длъжност), ще съдействат напълно на ВБ, само и само да се махнете от властта, че съсипахте тая държава. Стига вече гроб тирания!
  • 8 Лъжец с мазни цайси

    20 3 Отговор
    Вчера с тия , днес с ония , утре с другите - там до парата.
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Другарю

    18 2 Отговор
    Биков, пак ли ти първи на арматурата? Скоро ще оплескаш пейзажа несъмнено!
  • 11 въпросче

    13 2 Отговор
    Биков е адвокатът на ГЕРБ. Телешките устни той ли ги е предложил?
  • 12 Авеее

    7 1 Отговор
    К ъф си ти,бе Ципов?!
  • 13 Фактъ

    13 1 Отговор
    Дежурния клоун , ренегат си заработи сребърниците . От следващият мандат ще стане говорител на картела герб - ДПС .
  • 14 Ю Кортес

    2 7 Отговор
    Корнелата от всякъде е за панделката.Свикнала е с кражбата.даже Ощави партийната каса за апартамента в манхатън
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Някой си

    6 2 Отговор
    Биков и той е омотан в пайжини. Псуваха с х документите боби, бояджии. Къде духне вятъра и те там сите при боби от бкп, бсп. Утре, ако някой друг от, шайката, вземе при тях виж са се отзовали. Още едно поколение загубено очаквам. Ти им казваш истината, те те плюят. По замъците ще ги познаеш, колко са честни, а и по младите момичета. Имаш държавна и всички млади момичета бяха техни. А кой няма може и да мре. Що им са мухлювци, нищо, че първите бкпгерб са те, над 50 годишните, всички крадохте до насита, село, село.. Добре, че им направихме добро, и едно простичко не получихме, дума де 'благодаря ти', самочувствие без покритие, селското си им е вродено. Нищо не можеш срещу тях да сториш, освен да си останеш у дома, но и това не ги стряска, защото списъци предварително се знае, кой кой ще е. Турците, къде ги мислиш умни са, целият свят са обиколили, като строители и в софия, на согиянски и на други са работили и ни казват мотамо всичко. А и на дпс в бургас строяха, строят, а амет им се отблагодари със сладки службички, нищо, че неука мама но в сентъра огромен ап, закупен от неплатежодпособни българи, раждат едното в корема, другото на 2 годинки на люлките, за тях стана ок, но за българина бездомен, ударен, но са строители де, нищо, че ги образова Живков и кеч и ги направи хора, а днес благодарят на дуган и сорос, че са ок, с деца, замъци и много ктажби от общини и къде ли не. Всички са за затвора, но няма, кой да ги вкара, защото са едно цяло бкп, възродители,
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Анонимен

    5 2 Отговор
    Да живее диктатурата. Утре бау бойко методиев ще ви заключи у домовете. Коронавирус се завърна. Няпсън
  • 20 Лили

    2 5 Отговор
    Те го създадоха , сега си губят спонсор ,цялата БСП е мафия трябва да де забрани

    Коментиран от #25

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Усмивката

    3 2 Отговор
    Явно от страна на ,,Факти " симпатизират на обвинението. Трият всеки правдив коментар. Не допуската управляваяите да бъдат наречени ,,крадливи" и ,,лъжливи". ....Кое е истината. Питам ,,Факти" . Коя е истината питам ,,Факти". Кажете ни , защото немаме таз дарба да рзпознаваме както вие ,,мисирките"
  • 24 Усмивката

    4 0 Отговор
    Божков съвсем ясно го посочи кое е причината да бъде атакуван от държавата и ,,хунтата". Държавата или хунтата решила да смени собственика на този печеливш бизнес. Решила, защото в тази сделка се е опитала да спечели милиони нерегламентирана печелба. Корупция в най едри мащаби . А сега се изкарва защитник на онеправданите българи. Това е висша форма на дебилизъм. Но защо трябваше да бъда изтрит от модератора ?.
  • 25 Лекар БГ

    3 1 Отговор

    До коментар #20 от "Лили":

    А ГЕРБ КАКВО СА,скъпа?!
  • 26 Bai nudals

    3 0 Отговор
    Щом и те се обадиш,значи лъжете. Ясно ...
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Марин Стоянов

    0 0 Отговор
    БСП се затъжиха за билетчетата на Националната лотария искат да търкат.
  • 29 Отец Никонор

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гробаря":

    Нали знаеш лафа ,който гроб копае другиму сам пада в него ...ДругарЮ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове