Last news in Fakti

13 Юни, 2020 15:52 2 596 39

Кирил Добрев: Не е тайна, че от доста време имаме различия с Нинова

  • пленум-
  • бсп-
  • кирил добрев

"БСП винаги е била кауза, а не нечия собственост”, напомни Добрев

Кирил Добрев: Не е тайна, че от доста време имаме различия с Нинова - 1
Снимка: БГНЕС

Заместникът на Корнелия Нинова - Кирил Добрев, не скри огорчението си пред пленума, че е засипан с атаки, откакто в публичното пространство се е завъртяла хипотезата за неговата кандидатура за лидерския пост, предава "Дарик". 

Добрев констатира, че това е довело до разделение партията и призна, че не отскоро позициите му се разминават с тези на Нинова.

"Не е тайна, че от доста време имаме сериозни различия с председателя на партията. През цялото време като зам.-председател съм бил коректен към нея, но лоялен единствено и само към БСП. 

Не приемам и никога няма да приема водеща политика в партията да бъде разделението. Не приемам всеки, изразил различно мнение, да бъде заливан с помия, определян като враг.

Не приемам различното мнение да се тълкува като намеса от външни сили и зависимости, а съмненията за симпатии, да бъдат наказвани с уволнения”, категоричен беше Кирил Добрев.

Според него всички социалисти, които имат партийна памет, са наясно, че подобно отношение към другари дава моментен ефект, но в дългосрочен план инициаторът винаги попада в капана на собствените си думи и действия. 

"БСП винаги е била кауза, а не нечия собственост”, напомни Добрев.

"Винаги съм разбирал политиката с основна задача - да събираш, а не да разделяш, да бъдеш на пулса на общественото мнение, да улавяш обществените потребности, да разбираш сигналите, които ни дават българските граждани и на тази основа да формулираш своя политически дневен ред.", каза още зам.-председателят на БСП пред членовете на Националния съвет.

Според него вътрешнопартийното напрежение тревожи членовете на БСП. 

"Груб вътрешнопартиен дебат, който се води основно в медийното пространство и част от който е прехвърлен в медиите на самата партия, предизвиква дори отвращение в нашите членове и симпатизанти и неминуемо води до тотално разделение във всички възможни органи на БСП.", подчерта Добрев.

Той разкритикува, че соцпартията все по-често е критикувана, че води политика "на парче" и не довършва подети инициативи.

Добрев констатира, че подкрепата към БСП след карантината вече е променена, а идеи от "Визия за България" се изпълняват от ГЕРБ.

От отчета му като зам.-председател по организационната част стана ясно, че до момента са проведени 136 събрания и конференции в партията, а номинациите за лидерския пост са 47. Остават да се проведат още 164 конференции и общи събрания.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    36 5 Отговор
    Вече се виждаш лидер, а?
  • 2 Майна

    41 11 Отговор
    Нинова има топки, ако мислите за народа подкрепете я..!!?
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 7 Отговор
    господин ДОБРЕВ при вас е борба за кокала
  • 4 сори майна

    40 6 Отговор
    Добрев, милионерчето.. Благодарение на баща си се издигна в партията и станахте милионерчета със сестра си! Време е да се махаш от позитано и да си връткаш паричките, или ти се ще да се наредиш до ББ и Еврософрата, че кат гледаш как се папа там, а бесепарските гешефтарчета милите .. точат лиги отстрани! Изчезни продажник, ти и такива като Гергов съсипахте партията!
  • 5 Стоте Гайди

    13 23 Отговор
    БСП ВИНАГИ Е БИЛА СКРОМНОТО И КУЛТУРНОТО ЛИЦЕ НА МАФИЯТА, НЕЩО КАТО ТЕХЕН АДВОКАТ, ПУБЛИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ, БАТЕ ПОНЕ СИ ГО ВИЖДАМЕ А И Е САМО 1, БСП ПРЕДСТАВЯ ОСТАНАЛИТЕ 20-30.000

    Коментиран от #23

  • 6 Без разлика

    22 0 Отговор
    Колкото и различия да имате, поедно си приличате Абсолютно всички политици– преди избори обещавате, звезди от небето сваляте, но единствената ви цел е да се доберете до баш тлъстия кокали да го оглозгате докрай.
  • 7 РЕАЛИСТ

    22 8 Отговор
    Кирчо, знаем името ти единствено благодарение на баща ти. Ти си абсолютно никой. Баща ти беше един предател и едва ли си по различен. Казват" Какъвто бащата, такъв и синът"

    Коментиран от #9, #12, #17

  • 8 Хахаха

    7 20 Отговор
    Абе и той става само да не е Нинова-импекс.. А всичко което е различно от Гроб е победа за една нация!
  • 9 Не се ли казва:

    14 0 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    “Крушата не пада по далеч от дървото”.Или викаш такива български изрази не те вълнуват?
  • 10 Tzvetko hristov

    12 22 Отговор
    ДОКАТО НИНОВА Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА БСП.
  • 11 Един българин

    13 15 Отговор
    Ние сме единствената страна в света, на която руснаците обявяват война и я окупират, без да присъства един немски войник, а тези продажни комунисти им лижат задниците.
  • 12 Смърт на комунизма

    12 14 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Всички от тази продажна клоака бсп са предатели.

    Коментиран от #24

  • 13 Ха ха ха

    14 4 Отговор
    Къв си ти бе... Кви са си проблемите?

    Шансовете са ти точно нула ;)
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 7735

    11 3 Отговор
    ОТ 20 ГОДИНИ ОСВЕН ДА СЕ ЦЕПИТЕ ДРУГО ,КАКВО СВЪРШИХТЕ?УЧАСТВАТЕ АКТИВНО В РАЗСИПВАНЕТОТО НА ДЪРЖАВАТА.КЪДЕ ВИ
    Е ПЪРВАНОВ ,ДОНЧЕВА ,МАЯ МАНОЛОВА ,ПЕТКОВ=ОТСТРЕЛВАТ ВИ ПО ЕДИНИЧНО КАТО КАНАРЧЕТА, КОМПЛЕКСИРАНИ КОМСОМОЛЧЕТА.НИЩО НЕ СТЕ НАУЧИЛИ,ТАКА ХОРА НЕ СЕ ВОДЯТ И БИТКИ НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ.ПРАЗНОДУМСТВОТО ВИ НИКОГО НЕ ВПЕЧЕТЛЯВА МНОГО ОТДАВНА....
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Паметлив

    21 1 Отговор

    До коментар #7 от "РЕАЛИСТ":

    Киро Добрев?? Оня дето го хванаха на Калотина да пренася контрабандно валута?? И тоя галеник на БКП и син на червения предател,кандидат- шеф на БСП!!? Хи хи хи хи!!
  • 18 А бе

    6 5 Отговор
    Ти ли бе,пиле? Че вие,двамата сте си плюли в устата с Корнелия! Играете двойна комбина, подобно Путин и Медведев,само че на ниско ниво.Вариантът,в който ти ще си шеф,сте го замислили доста хитро...
  • 19 Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ

    8 6 Отговор
    Ако е мъж като баща си .... Далеч няма да стигне. Но факт е, че БСП с ГЕРБ не се бори. КУПУВАНЕТО НА ДЯЛА В ПИБ ЗА 2 ПЪТИ ПО-ВИСОКА ЦЕНА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!!!!
  • 20 въпросче

    8 2 Отговор
    Е ,и какво,като имате различия с Нинова? Да не сте се качили на МКС с Тесла? Противоречия имате,но положителни резултати за България нямате. Това е безупречно лошото,г-не Добрефф.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Хахаха

    13 1 Отговор
    Въобще не ме интересуват бсп проблемите, ама като го видя тоя и нещо ме кара да го псувам.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Едва ли Путин ще го обесят, но ти си

    5 1 Отговор

    До коментар #16 от "Смърт на народа свобода на комунизма":

    готов за бесилото! 😄 И без това ти куха и празна лейката, та няма да има никаква загуба! 🤪
  • 26 Едва ли Путин ще го обесят, но ти си

    3 0 Отговор
    готов за бесилото! 😄 И без това ти е куха и празна лейката, та няма да има никаква загуба! 🤪
  • 27 нбв

    11 3 Отговор
    Добрев защо просто не отиде в ГЕРБ? Заедно с Гергов. Някой насила ли ги държи в БСП?

    Коментиран от #30

  • 28 Цако

    2 10 Отговор
    Нинова оноде майката на БСП.
  • 29 Активист на БКП

    5 1 Отговор
    Предателството тръгна от Кольо Шестака-бащата на тоя !!!
  • 30 nqma smisyl

    1 0 Отговор

    До коментар #27 от "нбв":

    знаят, че гроб скоро ще я няма, а БСП имат последен шанс да овладеят
  • 31 Гражданин

    7 1 Отговор
    Добрев е фу рнаджийска лопата той е като Гергов,,Мерджанов,Янков,Миков,Жаблянов,Пири нски никой от тях няма качества а ще пригласят на ГЕРБ,явно им е платено да да Троянските коне.
  • 32 Абв

    0 2 Отговор
    Е другари , махайте тая боядисана седесарка, дето обескости България с мавъра Костов. Тогава може би ще вземете власта.
  • 33 big

    3 0 Отговор
    Преди много години баща му според мен направи грешка, но го героизираха. Същия този Кирил, ако не греша имаше някакви митнически нарушения, но благодарение на "героя" баща, нямаше последствия. Не мисля, че той е годен за председател на БСП.

    Коментиран от #34, #36

  • 34 Хаджиментов

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "big":

    БСП е приютила много такива като К. Добрев и ги защитава със зъби и нокти, изкарвайки криминалните престъпления като политическо преследване. Отделно, че чрез партията се върти много доходно бизнес. Всичко това превръща БСП в една ОПГ.
  • 35 Хаджиментов

    2 0 Отговор
    В България големи пари се трупат или с далавери и престъпления или с експлоатация на чужд труд.
    И в двата случая, такива хора не могат да изповядват и защитават социални идеи, така, че докато БСП не се освободи от червените си милионери и едри бизнесмени, никога няма да бъде изртинска лява партия, а ще си остане банда тарикати използвайки човешките нужди и идеали за лично облагодетелстване.
  • 36 Николов

    3 0 Отговор

    До коментар #33 от "big":

    Споделям казаното. Добрев лидер на БСП. Това е несериозно. Познаваме го отдавна. Прави впечатление на твърда посредствен, повърхностен, лековат, неустойчив, непоследователен и често несериозен. На него не може да се има доверие. Ето и сега след почти четири години съмишленик, на края премина в опозиция и без угризение за обяснение използва същите им клишета, който циркулираха в медиите през тези години. На мнозина неговата измяна с основание навява на мисълта за „Дървото и крушата“.
  • 37 Шери

    2 0 Отговор
    Та той дори няма дар-слово....!!!! Ахххха..Хаааааа!!!!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове