Last news in Fakti

18 Юни, 2020 15:15 8 737 31

Георги Готев: Към Бойко Борисов имаше намек, че може да бъде убит (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • снимки-
  • запис-
  • георги готев-
  • euractiv

''Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е готов и не знае как да си тръгне'', смята българският представител в сайта на Европейския съюз - EurActiv

Георги Готев: Към Бойко Борисов имаше намек, че може да бъде убит (ВИДЕО) - 1
Кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''Дошъл е политическият край на Борисов, но той не е готов и не знае как да си тръгне. Това е основният му проблем. Този тип атаки идват и от много близки негови хора. Не бе случайно събитието с Цветан Цветанов, който официално излезе от ГЕРБ и обвини, че в партията цари интригантство и се насажда страх. Това са много големи раздвижвания на подземните пластове в България. Няма да се учудя, ако вече има ос между Цветанов и Пеевски. Не му е лесно на Борисов''. Това заяви Георги Готев, което е българският представител в сайта на Европейския съюз - EurActiv, в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком.

"Остава впечатлението, че някой казва на Борисов, че трябва да си ходи. Със снимката, на която той спи, има и намек, че дори може да бъде убит - там е пистолетът. Това са много сериозни неща. Гледах днешното изказване на премиера, той каза, че ще спи с оръжие", заяви още Готев.

"Един мъжкар прави каквото си иска, говори с цинизми и туземците му се радват'', постави диагноза той на българското общество.

Георги Готев отбеляза и факта, че в разпространените преди дни записи с гласа на Борисов се споменават и политици на други държави. Един от тях е бившият премиер на Бавария, с когото Цветан Цветанов се е опитал да гради партньорство.

"Той обвини Радев почти в опит за убийство. Радев е противник на Борисов в политиката, но той има и противници в други сфери, които са много по-страшни. Борисов не се страхува от Радев, а от тези скрити и опасни противници'', каза още българският представител в EurActiv.

Цялото интервю на Люба Кулезич с Георги Готев можете да изгледате след 1:52:30 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 20 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Denver Colorado

    47 5 Отговор
    Или пък да си изценира такова и после на Бахамите с мис гащи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Кон без глава

    37 2 Отговор
    Нарцисът АЗ няма да си тръгне с чест и достойнство , но горещо препоръчително е да прочете книгите на Мари Пузо, а най–напред "Кръстникът"

    Коментиран от #10

  • 6 да де

    32 1 Отговор
    Ами баце нали го рече, че в ГЕРБ ще проветряват остава само да отворят по ширичко прозореца.
  • 7 ДааИма

    60 4 Отговор
    Има ли още наивници, които вярват на Борисов и ситата му свита ??! Има ли още наивници, които не виждат скритата замаскирана управляваща коалиция ГЕРБ- ДПС, виждате ли как медиите на Пеевски ( а те са около 90 процента от медиите в България) яростно отново защитават Борисов и хвърлят кал по президента ?Виждате ли как главния обвинител, се е превърнал във ГЛАВЕН АДВОКАТ на премиера ? Народее !?!?
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Майна

    18 0 Отговор

    До коментар #5 от "Кон без глава":

    Той е гледал филма...,но едва ли си спомня КРАЯТ
  • 11 БОКО И ТОВА НЕ ЗАСЛУЖАВА

    16 3 Отговор
    ПАК ЛИ ДОГАН ГО Е ПОРЪЧАЛ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 12345

    40 3 Отговор
    Бойко Борисов беше до вчера.След всичко ,показано без значение да ли е монтаж или не ,истината се показа.За фотосите ,за думите с които нарича Цвета Караянчева не само доразкри какъв човек ,но и че е посрамил навсякъде България.Цвета Караянчева от своя страна няма и 10% достойнство.При такива определения и обиди нормален човек си подава оставката и се прибира в Кърджали.Всички от Герб си заслужиха и по-грозни определения.Цялата група заедно с Воля и Обединени патриоти са като проказа/остро бактериално заболяване/ за всички българи.По отвратителното поведение на Б. Борисов,много скоро никой дипломат или страна няма да иска да има дипломатични и други отношения с нас.Позорът е огромен.

    Коментиран от #25, #31

  • 14 НЕ НИ ТРЯБВА

    23 2 Отговор
    КАКВОТО ЩЕ ДА ПРАВИ САМО ДА СЕ МАХА ОТ ВСЯКЪДЕ , НЯМА ДА НИ ТРЯБВА
  • 15 Охо Бохо

    22 1 Отговор
    Готев аз не съм туземец ии не желая да ме приравнява те с такъв! Вие какъв сте бе, господине? Колкото до заплахата за живота на споменатия в изказването ви сме чували от 10 години насам! То дори опит няма бе! Хайде стига хумурески! Все им се канят а то дори опит няма. Рейгън дали са го заплашва ли ама имаше опит за покушение. Хайде стига, като опре яйцето до.... и въх ша ма убиват.
  • 16 Дааааа

    15 1 Отговор
    "...туземците му се радват'" - до тук и завърших с четенето.
  • 17 ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ

    20 0 Отговор
    ЧАК СЕГА РАЗБРАХМЕ КОЛКО Е ТОВАРА В ГЛАВАТА НА БОЙКО
  • 18 ДРОНЧО ДРОНЧЕВ

    19 0 Отговор
    БЕСЕН Е БОЙКО ЧЕ НЯМА КНИЖКА ЗА САМОЛЕТ
  • 19 30 години страг тъмтичен и пълна конфиск

    17 0 Отговор
    Аре баста от тълкуватели и гадатели , аз ще съм удовлетворен само да бъде съден и осъден , основания бол. Шъ го убивали му намеквали някои си , разбираш ли , защото си сложил патлака на нощното шкафче.
  • 20 В.В.

    23 0 Отговор
    Справедлив процес за Борисов....С това съм удовлетворен....Също и за Божков...А инак кърджалийката няма проблем...Поема всичката помия,само да и се плати....Жалка картина...
  • 21 дон Евролеоне

    11 1 Отговор
    ЧЕРЕН ДРОН МЕ ШПИОНИРА
    (Черен дрон ме шпионира из България и София)

    Черен дрон ме шпионира, (2)
    черен дрон ме шпионира, Ленче ле,
    из България и София.

    Аз отидох въФ София, (2)
    аз отидох въФ София, Ленче ле,
    занаята да науча.

    Не научих занаята, (2)
    не научих занаята, Ленече ле,
    най-научих и т.н. – в свободна интерпретация.
  • 22 стою

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Емил":

    Хайде, на тебе не ти ли свърши смяната ,или заместваш?!
  • 23 ОТВРАТЕН ЧИТАТЕЛ

    10 3 Отговор
    ВСЕ ЕДНО ЧЕТОХ ДЖЕРОМ ДЖЕРОМ - ПРАЗНИ МИСЛИ НА ЕДИН ПРАЗЕН ЧОВЕК ГЕОРГИ ГОТЕВ. Е КОЙ ЩЕ УБИВА БОЙКО, ЧЕ НЕ СТАНА ЯСНО???? КОЙ Е ПОРЪЧАЛ БОЙКО???? ПРАЗНОДУМЕЦ КОЙТО ПОЛУЧАВА ЗАПЛАТА ЗА НИЩОНЕКАЗВАНЕ. ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ Е ДА ЧЕТЕШ ПРАЗНОГЛАВЦИ С ПРЕДОСТАВЕНА ТРИБУНА.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 чичо

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "12345":

    Мисля че не си прав.Ако е записван и сниман незаконно,няма значение дали е вярно или не.
  • 26 Николай

    1 1 Отговор
    Ченгето от ДС и доносник Георги Готев се изказа
  • 27 Николай

    3 3 Отговор
    Георги е достоен син на баща си Горан Готев, който е най-продължително работилият в чужбина кореспондент на БТА, а след това и на в. „Дума“ - повече от 25 години. Като щатен служител на Първо главно управление на ДС Горан Готев си е развявал байрака в Кайро, Алжир, Букурещ и Белград до 1989 година, а след 1990 г. – в Белград и в Москва. Назначен е за началник отделение през 1967 година и преназначен за зам.-началник отдел през 1973 година по данни на Кoмисията по досиетата, изнесени през 2009 г. за работещите в печатните медии.
  • 28 Николай

    3 1 Отговор
    Георги Готев става секретен сътрудник с псевдоним Иванов във Второ главно управление на ДС. Вербувал го е служител о. р. Добри Иванов Младенов на 26.04.1983 г., регистриран на 28.04.1983 г. Негови ръководители са служител о. р. Добри Иванов Младенов и о. р. Калин Ламбрев. Принадлежността на този изявен труженик на мейнстрийма към мракобесната ДС се доказва от регистрационна бланка, дневник и 2 броя картони. Сътрудничеството му продължава и след 10.11.1989 г. За съжаление досието на агент Иванов е унищожено и не може да се каже колко човешки съдби е съсипал, така че нека това да тежи на съвестта му. Практиката показва обаче, че доносниците на ДС като него нямат съвест.
  • 29 Храна за размисъл

    0 0 Отговор
    До този момент какво прави прокуратура и полиция?
    Нещата започват да намирисват все повече с всеки изминал ден,а вие работете и спазвайте правилата,че поне да сте за пример на тези,които ги измислят само за вас.
  • 30 Овчарско куче

    3 0 Отговор
    Все и е едно на овцата кой ще я пасе.!
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове