Last news in Fakti

2 Юли, 2020 08:51 19 961 90

Пламен Бобоков показа sms до Борисов, започващ с "Добро утро, бос!"

  • пламен бобоков-
  • съд-
  • корупция-
  • отпадъци

Той е потърсил контакт с Борисов на 31 март 2019 г., заради казуса с либийския танкер "Бадр"

Пламен Бобоков показа sms до Борисов, започващ с "Добро утро, бос!" - 1
Снимка: БГНЕС

Обвиняемият по аферата "Боклукгейт" бизнесмен Пламен Бобоков показа в ефира на bTV разпечатка от свой sms до премиера Бойко Борисов в опит да покаже, че комуникацията му с управляващите не включва само президентската администрация.

По думите на бизнесмена, той е потърсил контакт с Борисов на 31 март 2019 г., заради казуса с либийския танкер "Бадр".

"Какво лошо съм направил аз, като съм се опитал да спася България от огромен международен скандал", коментира Пламен Бобоков и уточни, че интересът му бил инспириран от негови бизнес интереси в Либия.

Текстът на изпратеното от него съобщение до премиера гласи: "Добро утро, бос! Задава се голям проблем с Либия, моля те да се видим за 10 минути и ти ще си прецениш. Въпросът е много сериозен".

Бобоков разкри, че след това е последвала среща с министър-председателя, който от своя страна се е обадил на либийския премиер и е взел мерки за разрешаването на случая с кораба, който бе задържан на пристанището в Бургас.

Бизнесменът уточни, че наричал Борисов "бос", защото бил "бос" на държавата. "Очевидно се познаваме отдавна", допълни Пламен Бобоков, но каза още, че с премиера не били близки.

Бизнесменът бе категоричен, че всичко в държавата се случва "с връзки", но отрече да е "кадрувал". По думите му, той просто е препоръчвал най-добрите хора.

"Има огромен дефицит на стойностни хора. Просто е страшно. Но какви услуги да чакам аз от тези хора. Тежко му на бизнесмен, който разчита на подкрепа от дипломати", каза още Пламен Бобоков.

Той обясни, че е предоставил телефона си на прокуратурата доброволно още на 28 май и потвърди достоверността на чатовете, но допълни, че не вижда нищо позорно в това да си общува с държавната администрация.

"Впрягането на всички възможни канали за масово втълпяване, в основата, на което е прокуратурата. Не съм очаквал подобно поведение от държавен орган, който трябва да спазва законността в България. Изцепките на прокуратурата са в стил "Боливуд продъкшън". Ние нямаме нищо общо с италиански боклуци и такъв внос. Ние внасяме само скрап. От 20 години имаме рециклиращ завод, а от 10 имаме три такива завода. Боклуците в Червен бряг не са наши. Това е абсурдно. Естествено, че може да намериш всякакви видове отпадъци. Това какво общо има с нас. Ние имаме 5,5 процента отпадък и те се предават за по-нататъшна утилизация по всички закони", допълни Пламен Бобоков.

Той каза още, че от 66 тома с доказателства на държавното обвинение, в 64 тома никъде не се споменава неговото име.

"В другите два тома са свидетелски показания. Истината е, че брат ми като изпълнителен директор е разписвал документи и договори, но те са съобразени с европейското и българско доказателство. Той е задържан в изключително тежки условия и не се проявява никакъв хуманизъм към човек, който 28 години е правил бизнес в България. Веднъж го видях в съда и отвреме навреме ми звъни по стационарен телефон. Липсата на доказателства срещу нас е причината за тази истерия в прокуратурата. Чатове, снимки - всичко това е насочено да втълпява какви черни и лоши хора са Бобокови", каза бизнесменът.

Той бе категоричен, че бизнесът му е абсолютно прозрачен, уточнява dir.bg.

"Тези хора не могат да ни хванат, защото не зависим от държавни поръчки. 1 процент от нашия бизнес са държавни поръчки. Корупцията е там, където са държавните поръчки. Не е в експортния бизнес, какъвто е нашият. Бизнесът на "Монбат" е 220 милиона евро с 25 милиона евро брутна печалба годишно. Кой би рискувал такъв бизнес заради едни 600 000 евро", попита риторично Бобоков.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 97 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само милиционери навсякъде

    302 3 Отговор
    "Има огромен дефицит на стойностни хора. Просто е страшно."

    Коментиран от #38

  • 2 Петър

    234 10 Отговор
    Имаме премиер като Слънце,занимава се със всичко,от проблемите на чистачката леля Иванка та до колонизирането на Марс.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    65 34 Отговор
    мафия гарван гарвану око не вади
  • 4 Йосарян

    128 10 Отговор
    Мутрата те първа е сготвен и Поръчан.
  • 5 233

    209 5 Отговор
    Не заглавието е важно,човека каза много други правилни и верни неща съвсем честно и открито.За много от тях за голяма наша жалост е прав.
  • 6 2loop

    114 9 Отговор
    Не е бос, бил е по чорапи, това е манипулирано с фотошоп
  • 7 Pork_ уатура

    160 9 Отговор
    Каскет къде се покри сега, или пътуваш за следващата прожекция на сериала! Показантурата се бори срещу битовата престъпност, обрали марулята на баба ти !
  • 8 СссереМ

    33 131 Отговор
    Борисов ако не се обади на либийския премиер кой ще се обади????фатмака ли???

    Коментиран от #25, #41

  • 9 Ало пронто

    94 11 Отговор
    Мутри в бели якички.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 КОЙ

    140 12 Отговор
    КОЙ КОЙ НЕ Е РАЗБРАЛ ОЩЕ ЧЕ БОКО ДОГАН И КАСКЕТА СА ОПЛЕТЕНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА ?
  • 12 Рошко

    44 17 Отговор
    Ами мутри как да си комуникират?
  • 13 Уди Кълвача

    88 14 Отговор
    Бобкови са герберасти да не се правят защо му казват,, Бос"!!! И са си бая близки. Да се видим за 10 минути,а после не сме били близки А?
  • 14 Българина

    111 6 Отговор
    Ясно е че БМБ всички бизнесмени му викат ББ сиреч Биг Бос. Само не знам зашо на Курц или Макрон никой не им вика така.

    Коментиран от #53

  • 15 Съдията

    97 5 Отговор
    Сега тези. СМС ще бъдат игнорирани от държавното убвинение!
  • 16 Кебапчията

    87 10 Отговор
    Бандити говорят си на Бос!
  • 17 Българина

    102 6 Отговор
    Явно БМБ е лобирал за частен интерес, къде е Гешев, не виждам тука разлика със съветника на Радев.
  • 18 Чики-Рики

    99 4 Отговор
    Айде сега бай Иван да привика и ,,Буда,, на разпит!

    Коментиран от #69

  • 19 Съветник

    94 4 Отговор
    СЕГА ЩЕ РАЗПИТАТ ЛИ И БОРИСОВ ПО ТОЗИ СЛУЧАЙ? ТОПКАТА МАЙ ОТ,, ДОНДУКОВ - 2 "ПРЕСКОЧИ НА,, ДОНДУКОВ - 1" ?

    Коментиран от #42, #48

  • 20 муто

    70 3 Отговор
    прокаратурата е ялова пак ще роди дело в страсбург и ние всички ще плащаме за игричките които си играят като деецата в детската градина
  • 21 Как стана

    17 52 Отговор
    От къде са тези разпечатани снимки на смс след като телефона и таблета му от 28 май били у прокуратурата?
    Значи предварително си е правил разпечатани снимки!
    Или има и друг телефон, който не е предал на прокуратурата!
    Въпроси ,въпроси?

    Коментиран от #43

  • 22 Съветник

    83 4 Отговор
    ЩОМ СТАНЕ ДУМА ЗА,,БИГ БОСА" НАСТЪПВА МЪЛЧАНИЕ И ГИ ОБЗЕМА АМНЕЗИЯ!
  • 23 Фактъ

    81 5 Отговор
    Има дефицит на стойностни хора ... много точно казано . В герб , в дипломацията в прокуратурата , има огромен дефицит на стойностни кадри от хора с достойнство ! България се управлява от необразовани калинки , можещите не се допускат за да не бъркат далаверите . Докога така , докога това унижение , докога ще ги търпим???
  • 24 Грейс

    45 7 Отговор
    "Бос" защото е министър председател? Смешно звучи! Нали се бие в гърдите, че бизнесът му не зависи от държавата? Що за обръщение? Истина та е, че липсват стойностни хора, но такива ходатайства водят до зависимости. Той да не би да живее в друга държава. Резултат от разговора му с ББ няма, Евро депутата не си спомням името му, който беше замесен в тази афера пак си е Евро депутат от Герб.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    41 4 Отговор
    мафията открадна танкер отБУРГАС
  • 27 1234

    62 5 Отговор
    БМБ ще му стане невъзможно да управлява по телефон или смс, зашото после всичко излиза и става ясно че лъже. Потънал навсякъде, осрал е всичко и сега е ред на миризмата. Рано или късно тя те настига. БМБ се наигра, стига толкова, да те маха и съд за него. Като гледам обвиненията ще са повече от тези на ВА
  • 28 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    42 10 Отговор
    ЖУРНАЛИСТЪТ иво никодимов получил съобщение от БОЖКОВ да не ходи в борисовата градина и да се движи сред хора мафията герб си има държава
  • 29 Лол

    18 36 Отговор
    Това показва нивото на г-на Бобоков,би трябвало да се обръща с г-н Премиер,но кой ти държи на етикета.Такива са ни "бииизнесмените"

    Коментиран от #31, #33

  • 30 Антони

    23 6 Отговор
    До кога такива статии. Хората не ги интересуват такива работи, а действия. Едни пътища правят от сумати години и положението става нетърпимо вече за хора живяли в нормални държави. Какво сложно има да сте малко интелигентни, образовани, мотивирани за действия и отлични резултати. Няма правителство и управляващи с оценка повече от слаб. С тези новини всеки ден от десетилетия и средна оценка не може да се постави. Не обичам да критикувам хората и единственото нещо, което искам е да си получавам заслуженото от платените данъци, такси и коректност с честен труд.
  • 31 Ронин

    58 5 Отговор

    До коментар #29 от "Лол":

    Само ти ли не разбра че РБ няма премиер, а Бос?за Боса законите не важат, той може да си пише с който си иска и да държи пачки където си поиска!
  • 32 Сълза и Смях

    13 24 Отговор
    Публикувано във факти.бг: отрече да е "кадрувал". По думите му, той просто е препоръчвал най-добрите хора.

    Па и нагли на всичкото отгоре.
  • 33 Койчо

    46 5 Отговор

    До коментар #29 от "Лол":

    Ако беше нормален премиер да му вика “ Г-н премиер” ама на простата мутра как да каже “ Г- н премиер”.

    Коментиран от #36, #77

  • 34 гешефт

    9 20 Отговор
    С батко смс-те са фалшиви. Егати хората как си пазят смс-те
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Лол

    16 10 Отговор

    До коментар #33 от "Койчо":

    Дали е нормален или не няма значение.Въпрос на самоуважение е.Аз лично не бих го нарекъл бос,какъвто и да е.Поста си е пост и изисква етика,най-малкото за да му се напомня на Бойко Борисов за отговорностите му.Така аз разбирам нещата, а който си е от село и 5млрд да му дадеш,обноски няма да си купи.Парите класа не дават.
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Токту

    41 3 Отговор
    Във всички други държави имат премиер, нашата мафиотска държавица си има бос! То пък един бос! Слугува на "началниците" в Брюксел и Вашингтон и им козирува! Абе, срамна работа.

    Коментиран от #58

  • 41 РЕАЛИСТ

    44 4 Отговор

    До коментар #8 от "СссереМ":

    За да сме коректни, ще ти напомня, че Радев никога не е бил старшина/фатмак/ Такъв в бил Бойко. Завършил е ШЗО Плевен и на такива , ако си бил в казарма, им викаха "фазани" , защото имаха шарени пагони на старшина/фатмак/.

    Коментиран от #50

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ДЖОТО

    30 4 Отговор
    ЗАЩО ГО ОБИЖДА,ЧЕ Е БОС?ТОЙ ВИНАГИ Е УБУТ С АНЦУНГ,ТОВА Е ЕКИПА НА МУТРАТА!!!
  • 45 позамогна се

    26 4 Отговор
    Аааа , не е бос вече , обу се с лачени чепици с инкрустирани 500 € на тях.
  • 46 Анан и от такива

    20 3 Отговор
    Фамилиарничещи лекета!
  • 47 ФАКТ

    18 4 Отговор
    Ако си прокурор или съдия в тая мафиотска кочина,нямаш шанс за обективно и справедливо обвинение ! Просто си пътник !
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Я... Я

    33 4 Отговор
    АЙДЕ КАСКЕТ ТИ СИ НА ХОД. ДА ВИДИМ КОЛКО СИ ЕРБАБ СЕГА. РАЗСЛЕДВАЙ, РАЗСЛЕДВАЙ. СКОРО ВСИЧКИ В КУПОМ НА ЗАТВОРЕНОТО МЯСТО.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Олеле

    6 17 Отговор
    Какво става в този сайт - Може да пише, за Каскет, ама не може за Фатмак --- Коментара бил премахнат ...
    Цензура, цензура --- фатмашка цензура!!!

    Коментиран от #54

  • 52 Емил Станоев

    27 3 Отговор
    Нормално е ! Той толупа харесва да го наричат така. нали се изживява като собственик на Държавата.
  • 53 Предположение

    17 3 Отговор

    До коментар #14 от "Българина":

    Сигурно защото преди 20-25 години не са ходили на работа с бухалката за бейзбол и сигурно затова не спят до главата с 500 Хил. евро и пистолет.
  • 54 да се проснетлиш малко

    12 4 Отговор

    До коментар #51 от "Олеле":

    фатмак - милиционер
    старшина, сержант от армията.

    Неправилна употреба , лъжлива квалификация.

    Оня да не съм му турил аз каскета , сам си го слага.
  • 55 Ганай

    15 4 Отговор
    Аз гледах интервюто и видях пропаста в мисленето и ценностите между Пламен и водещият. Язък за бг журналистите
  • 56 Я ...Я

    14 3 Отговор
    КАСКЕТ Е ВИД ШАПКА КОЯТО ТОЙ САМ СИ НАХЛЮПИ. И РАДЕВ НЕ Е "ФАТМАК" А ГЕНЕРАЛ. ФАТМАК Е ДУМА САМО И КОЙТО Я УПОТРЕБЯВА Е ХАШЛАК. ДУМАТА НА БЪЛ. Е СТАРШИНА.

    Коментиран от #63

  • 57 6837

    15 3 Отговор
    Бос ли е не знаем, ама скоро ще е съвсем гол!
    А стойностните хора такива като него и останалите некадърници ги мачкаха и мачкат съвсем целенасочено, за да си останем в блатото! Освен Винету би било от полза всички засмукали властта, да са попрочели Макиавели, Маркс, Ницше, Оруел, Стайнбек, Хайнлайн...много са. Ама откъде такъв интелектуален капацитет
  • 58 Чепа

    13 3 Отговор

    До коментар #40 от "Токту":

    Точно така, бос е. Много бос. Ментално.
  • 59 Емил

    14 4 Отговор
    Няма никаква надежда за България, поставени лица на които плитиците казват как да се въртят далавера, клоаката Булгаристан!
  • 60 ужас

    17 4 Отговор
    Прокуратурата се използва като маша. Крайно време е мутрата Борисов да бъде изритан. Той вече е вреден.
  • 61 Доротея

    11 4 Отговор
    Тея другари от Греб едно време наблягаха малко на Дзержински и най вече на другарите Вишински и Лаврентий Павлович! Не вярвам да са чели статията на Владимир Илич Ленин за ходатайството! Там другарят Ленин посочва, че ходатайството не винаги е нещо лошо, когато трябва да се подкрепи способен другар, специалист, предан, лоялен човек, който трябва да получи шанс да работи за общото благо....! Каскетчика да се обърне на мекия стол и на рафта зад себе си, горе на първи ред в левия ъгъл ще види ,,КПСС в резолюции и решения", съответния том с трудовете на другаря Ленин! Да чете! Като чете, ще постави на главата си бомбе и край на колхозното му излъчване!
  • 62 Коментиращ

    15 2 Отговор
    "...Тежко му на бизнесмен, който разчита на подкрепа от дипломати", каза още Пламен Бобоков."...Т.н. дипломати не смеят да вземат самостоятелно решение дори в екстремни случаи без да съгласуват действията си със София! Дори да се касае за издаването на един прост пасаван! Тях интересите на българските граждани в чужбина не ги интересуват! Интереса им е да не изтървът благата длъжност и заплата!
  • 63 СВД

    15 4 Отговор

    До коментар #56 от "Я ...Я":

    В авиацията няма фатмаци! Има много примери, но се сещам за един в мемоарите на НЩ на 88 иап през лятото на 1941 г. Старшина от техническата поддръжка има задача да прибере повреден в бой И -16, кацнал принудително на полето. Разполага с камион, опашката се качва на каросерията и така...! Но се оказва в обкръжение, по пътищата немци. Търси гориво, но местни хора го съветват да вземе волове, защото по пътищата е врагът. И така, след 2 седмици, когато вече са го отписали като жив, на новия аеродрум, където е пребазиран полка, стотици км по на изток, се задава странна процесия - ,,фатмака" води волове и прибира самолета! После го ремонтира и до предаването му на друга част след година, с него са постигнати 6 въздушни победи. Починал през 1979 г. Почти до последния си ден е по аероклубовете.
  • 64 Българин

    2 15 Отговор
    Хахахаха, искате ли да ви покажа SMS с текст:
    - Добро утро, бос!
    Изпратен до Костя Копейкин?Който не вярва ще му дам и номера!
  • 65 Я ...Я

    13 3 Отговор
    ДОБЪР ПРИМЕР. " ФАТМАКА" СТАРШИНАТА С РИСК НА ЖИВОТА СИ Е СВЪРШИЛ РАБОТАТА МАКАР И БАВНИЧКО.
  • 66 Брз срам

    8 9 Отговор
    Бобоков го гледах поБтв не отговори точно и ясно на нито един въпрос избягва темата за боклук за Радев за Божков бил му познат пак ходили с яхти за милиони наем за седмица на почивки кои от вас хора ходи с познати а не с приятели❓❓❓❓❓❓❓лажите му веднага бяха опровергани с чатове и снимки от прокуратурата и журналист. Излезе по бтв да каже колко обичал Жена си и че няма сила която да ги раздели. Сте се стигне и до др хора от подчинените му лично познавам един господин които преди да започне работа при Монбат, приста оил нямаше хляб да яде а сега е с 2 апартамента в София каща в балкана и сонствени магазини автомивки и мн др неща вапростният е от провинцията северозападна България който на 2 години сменя името на фирмата си. Питам как този работник по точно представител на Монбат и приста ойл за по малко от 15г успя като бизнесмем с апартаменти център на София и каща вьв вр.. Банкан успя и не само той семейство му сащо, явно господин Бобоков плаща добре да ходи всички да работим там и ние хора да станем😉😃😉
  • 67 ПЕНКО

    3 4 Отговор
    " ДС ПЛАМЕН " - ОТ "ДЪЛБОКОТО " !!!!!!!!
  • 68 Чума

    5 4 Отговор
    Бобоков !!?! А Боков!?
  • 69 да бе да

    14 2 Отговор

    До коментар #18 от "Чики-Рики":

    Вярвай си! Как Гешев се обръща към ББ? "Шефе!" Което си е пак "бос".
  • 70 Garrincha

    8 2 Отговор
    Единия бил бос, ама "Hugo Boss", а другия бил бос, ама много бос ...
  • 71 Ооо

    4 1 Отговор
    Гнусни Бандюги
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 НЯМА ДА МОЖЕ

    9 1 Отговор
    КАК ЩЕ ВЗЕМЕ БИЗНЕСА НА КРАДЕЦА ДОМУЗЧИЕВ , МНОГО СЛОЖНО СТАВА !
  • 74 Вълк

    3 9 Отговор
    Само червените крадът, само те нямат морал. Никога няма да ги допуснем на власт
  • 75 Васил

    7 2 Отговор
    Има грешка казва се Добро утро диктаторе
  • 76 Ю Кортес

    2 6 Отговор
    Въпросът е решен.Ген.Деси е наредила освобождаването на Пламен хитлера.
  • 77 Здрасти

    2 3 Отговор

    До коментар #33 от "Койчо":

    Както виждам си на всяко гарне меродия😂😂😂😂да те питам колко ти плащат за коментар против Борисов
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 В.В.П.

    2 2 Отговор
    Шарик следял изкъсо всичко де мърда в България...и КОНТРОЛИРАЛ И ЛАПАЛ КОМИСИОНИ....ЕЕЕХ,РАЗБИРА СЕ,ТОЙ ЩЕ КАЖЕ НЕ Е ВЯРНО,,АЗ СЪМ НЕВИНЕН...НО ТОВА КАЗВА ВСЕКи В СЪДА. ,,,ТЮ.ЛЕКА У ПАНДИЗА,, И ЧАКАЛИТЕ ДО НЕГО ,СЪЩО...
  • 82 Запознат

    4 4 Отговор
    „Добро утро бос ”е към Десислава Радева !
  • 83 ЕееХ

    1 4 Отговор
    Руски утайки престанете да ни дърпате към руско робство !
  • 84 инчхай

    6 0 Отговор
    гешефта и боко са за белене или за съдбата на чаушеску
  • 85 Всички

    1 4 Отговор
    червени кретени румънците ги изправиха до стената, а ние ги съжалихме и сега продължават за жълти копейки да ни хвърлят в руско робство!

    Коментиран от #86

  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 ггггг

    0 1 Отговор
    всички се борят с/у властта , но в края все стигат до боса! като е престъпник не му се молете. така го правите още по-силен. същата работа със силвия великова. борисов е лош , а накрая той да я спасява...лицемери.
  • 88 БарбаронитЕ

    2 0 Отговор
    Нашият БОС е много , много БОС ! Той е и бос , и цар , и самодържец , та даже и КРАЛ ! Да , той е КРАЛ в БГ и в ДВАТА СМИСЪЛА НА ТАЗИ ДУМА !
  • 89 Капо

    1 0 Отговор
    "БОС" си точно на място. Но по-добре е да му казва "Дон Бойко".
    Някак по-мафиотско звучи. Така де, няа сЪ излагЪме пред "партньорите"?!
  • 90 фурми 2020

    0 0 Отговор
    и бизнеса ни един и политици едни....тулупи.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове