Last news in Fakti

4 Юли, 2020 06:13 3 415 74

Ангелкова: Чака ни труден и тежък сезон

  • ангелкова-
  • сезон-
  • туризъм-
  • черноморие

Българското Черноморие е слабо засегнато от коронавирус, водата е чиста. Така че имаме абсолютно всички условия да посрещаме туристи, заяви министърът на туризма

Ангелкова: Чака ни труден и тежък сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Изключително труден и тежък сезон ни очаква, но по-важно е да имаме сезон, заяви в "Панорама" по БНТ министърът на туризма Николина Ангелкова.

За нас е много важно - браншът, местната власт, правителството да осигурим такива условия, така че да имаме сезон, допълни Ангелкова.

Макар и бавно с малки стъпки сектор "Туризъм" се възобновява.

"Възобновява се туризмът по Черноморието, който е ключов за нашия туризъм, над 70% от туризма се формира от летния туристически продукт. Много са важни мерките, които сме взели и които продължаваме да вземаме. На първо място е важна отговорността, дисциплината на всички нас да спазваме тези мерки, за да може епидемичната обстановка в страната да бъде такава, че максимално много държави да отворят пътуванията си към нас и ние към тях", обясни министърът на туризма Николина Ангелкова.

Тя уточни, че не са спрели всички чартъри. Миналата седмица посрещнахме първите чартъри от Нидерландия, Германия, Полша, Чехия, идват и румънци с автомобилен транспорт.

"Българското Черноморие е слабо засегнато от коронавирус, водата е чиста. Така че имаме абсолютно всички условия да посрещаме туристи", изтъкна Ангелкова.

"Всеки ден обсъждам с моите колеги, с международните туроператори кога планират да пътуват, как да пътуват, докога ще бъде чартърната програма, подчерта още Ангелкова.

Ключовото по отношение на планирането на чартърната програма е, че Германия, Полша, Чехия, Нидерландия, Белгия - всички удължават чартърната си програма до края на октомври. Това е както благодарение на мерките, които предлага правителството, а именно 35 евро субсидия за седалка, така и условията в нашите места за настаняване, които гарантират безопасността на туристите.


Поставете оценка:
Оценка 1.2 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йети

    47 60 Отговор
    Българинът отива да подкрепя наследниците на Василий българоубиеца, но е безразличен към българското. Аз си почивам в България, има толкова места за посещения, един живот не е достатъчен. Господ ни е дарил с хубава земя, но не и с хора

    Коментиран от #4, #14, #16, #24, #31

  • 2 778

    88 4 Отговор
    Говори пълни глупости и повтаря едно и също. Сезон няма да има!
  • 3 Сезон

    67 2 Отговор
    няма да има , ма госпоДжа , едно и също дъвчеш сума ти и време ! А и догодина ще е същата хубост , не само в България !
  • 4 Rubi

    82 7 Отговор

    До коментар #1 от "Йети":

    Да имаме природа и забележителности. Да ходим и разглеждаме България за дая обикнем повече. Но в България на море Не. По добре да чакъм на КПП 5 часа, НО на бетона, мутрите и долнопробното отношение. Ходим в Гърция защото закона там е закон, а тук подпорни стени, дюните ливади и пасища, плажа 50/50 свободен, но свободен на скалите, някой си заграбил терен и да стигнеш до плажа си плащаш............
  • 5 123

    50 2 Отговор
    Да било Българското правителството инвестирало във възстановяването на разрушеното и унищожено Българско антично и средновковно културно/арахитектурно наследство за да има 4 сезона турзъм. Няма причина хората за какво да искат да дойдат в България туристите.Иначе евтини направени с малки стай,без много удобства хотели на които са свикнали туристите но със цени на 5 звездни хотели в България има много. Проблема започва с големината на стаята която е с размери като в студентско общежитие и малки леглата които също са тип студентско общежитие единични легла, това не е 2/3/4/5 звезден хотел а хостел или ниско бюджетен хотел.Стая с две легла се нарича стая с две спални легла (спални легла) широки 1.54 м и 2.05м дълги а стая с едно легло при което леглото е широко 1.95 м и дълго 2.05 м. С трици маймуни не се ловят.

    Коментиран от #49

  • 6 С кренвирши в Гърция

    9 41 Отговор
    Интересно ми е как бай Ганя комуникира с местното гръцко население ?

    Коментиран от #7, #8, #9, #28, #29

  • 7 123

    44 3 Отговор

    До коментар #6 от "С кренвирши в Гърция":

    В северна Гърция населението е същото от рода на Бай Ганьо, старите погърчени Българи все още говорят и разбират Български диалект.
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 2 Отговор

    До коментар #6 от "С кренвирши в Гърция":

    Казваш само маляка,дай една узо,и готово..
  • 9 Отговор

    25 1 Отговор

    До коментар #6 от "С кренвирши в Гърция":

    Както барба Ганя с туристите от чужбина.
  • 10 Факт

    46 2 Отговор
    Гърците направиха подарък на Ангелкова като затвориха границата си. Поне разбрах че и техните управници са същите тъпанари като нашите. Само че родните "хотелиери и ресторантьори" не щат българи. При 150 лева за нощувка и 20 лева за порция ястие у нас предпочитам да си остана у дома ако не мога да отида в Гърция или Испания на море.

    Коментиран от #15

  • 11 az #Оставка!

    27 0 Отговор
    Добър ден, свате! :)))
    Туристическата калинка стопли ситуацията!
  • 12 123

    16 4 Отговор
    В хотел 1 звезда и хостел са местата където банята в хотелската ти стая са със Душ кабина. В 2 звезден хотел и нагоре банята има винаги вана и душ,с мивка от мраморен плот 1.5 м дълъг и 75 см широк, със също толкова голямо огледало на стената отзад мивката и добре осветено
    Та не са си научили урока местните алчни хотелиери и ресторантьори
  • 13 Сезон има и ще има

    35 2 Отговор
    Времето е топло слънчево приятно НО балъците дето чекате да ги дерете по мутренски ги няма😂😂😂 така че летен сезон има но приходи от грабежи нема да има😂😂😂
  • 14 Ужасът

    20 1 Отговор

    До коментар #1 от "Йети":

    ....и ти си един от тях. Продължавай да спонсорираш мутрите и "някога" ще се оправим.
  • 15 Иди на туркия

    12 0 Отговор

    До коментар #10 от "Факт":

    Нема да искаш да се връщаш в беге кочината...там има ядене пиене на корем денонощтно без пари
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Иначе

    29 2 Отговор
    ....нали знаете кои чужденци посещават нашето море-алкохолици, наркомани и педофили(предимно от Англия), и разбира се се по-младите заради спирта.
  • 18 С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО

    12 21 Отговор
    АЙДЕ ГАНЬО У ГРЪЦКО НА ЛЮТЕНИЦА И КРЕНВИРШИ НАРОДНИ

    Коментиран от #21, #50

  • 19 Лост

    9 6 Отговор
    Не ме интерисува какво чака Ангелкова. Разходих се в Морската, чакам да се вдигне мъглата и отивам на плаж.
  • 20 С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО

    7 28 Отговор
    СКУЧНО,ТЪПО, АРХАИЧНО В ГРЪЦКО......И ЯКО СКЪПО.......НЕМА ГО КУПОНА КАТО В ....БГ

    Коментиран от #52, #71

  • 21 Asdfg

    22 5 Отговор

    До коментар #18 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    КИКОГА на КАФЯВОТО МОРЕ!
  • 22 Гост

    17 2 Отговор
    Какъв сезон при световна пандемия ? Или догодина даже по-скоро 2022 да има летен сезон.
  • 23 Наблюдател

    13 2 Отговор
    До като хората от цял свят не се надигат и да се защитят от гущерите които унищожават всичко с ваша помощ не сезон ами и вас няма да ви има..... Ангелова по времето на черно бил бях бременна с малкият си син и бях отз...... Курорта беше пълен с туристи ...... Унищожихте всичко и се правите на ощипани
  • 24 Нищо неразбиращ

    8 3 Отговор

    До коментар #1 от "Йети":

    Всеки има право на собствени извращения
  • 25 foid

    12 0 Отговор
    Още 1.5 месец и ще свърши тая мъка !
  • 26 АдвоКамера

    26 3 Отговор
    Те румънците влизат в Бг и минават транзит до Гърция и Турция. Българите и те тръгват на море ама не на Изток, а на Юг , щото не искам да купувам нови гуми на мутренския джип, който да ме гази на червено! В Бг хотелите са на депутати и мутри- все едно съм съучастник в престъпление !
  • 27 Антон

    7 27 Отговор
    Гледам ги чуждопоклонниците ще се пукнат от злоба че имаме хубаво море и условия. Със задоволство казват как нямало да ходят на черноморието. Хора кажете къде ще ходите, гледайте положителното, слабо ни интересува къде няма да отидете. И да ви кажа - по българското черноморие, местата където ходят българи, пак са пълни, и заведения и хотели. Даже е желателно резервация за плажа да си правиш, вие си правете изводите.Единствено тези разчитащи на пияните и избушени западноевропейцище търпят загуба. За поредна година пак отивам на Слънчев бряг.

    Коментиран от #73

  • 28 радев

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "С кренвирши в Гърция":

    На англииски немски руски.Нямам проблеми!

    Коментиран от #72

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 радев

    23 5 Отговор
    Идете в чужбина вижте какво предлагат там и за колко пари и тогава пишете!Плюете Гърция без да сте стъпвали там!Идете пробвайте и няма да стъпите на Кафяво море!Ангелкова трябва да раздава лопедиум безплатно на хората сбъркали да отидат на почивка на Кафяво море.

    Коментиран от #32, #36

  • 31 Реалист

    18 3 Отговор

    До коментар #1 от "Йети":

    Ей го бе,поредният псевдопатриот ръсещ с кофите мозък за когото мисленето е тежък физически процес. Спри да се раздаваш и си остави малко от сивото и утре да наръсиш,че да има децата по какво да се пързалят и не забравяй да сложиш табела ,,ХЛЪЗГАВО". Кажи сега,много ли засегнах родината ти патриоте ? Виж си хубаво на какво ти прилича родината и как се отнася с поданиците си.Тази твоя родина е и геноцида към всички нас, спекулата с цени и надценки на държавно ниво,убийствата по пътищата заради гъзърията на абсурдистанеца напомпан с рападжийска комплексарщина и агресия. Мутрите и техните парцали.Извращенията на лилавите сапуни които се третират като хора и лежат върху гърба на бг.данъкоплатец в това число и в/у ТВОЯ вселенски мозъко. Всичко това е неразделна част от родината ти и ти си патриот на всичко това.Плюй ме колкото искаш,но когато плюеш по изродските решения на диктатора и парламента не го обръщаш на патриотизъм, нали ?! А те СЪЩО са част от родината ти. Ама по-добре не го мисли,че да не вземе от напъни някое черво да ти заседне в главата.

    Коментиран от #46, #48

  • 32 Лост

    12 0 Отговор

    До коментар #30 от "радев":

    По рано по рекламите разбирахме, че е дошъл сезона. Сега нещо не се виждат реклами на лопедиум.

    Коментиран от #39

  • 33 666

    13 0 Отговор
    един от многото жалки и некомпетентни министри в кръга на Борисов,ама там трябва да си такъв,стройте си на воля,превърнете всичко в бунище
  • 34 Васил

    14 3 Отговор
    Трябва да свикват мутрите че вече няма кой да стъпва на скапаното Черно море а министерството на туризма най добре да бъде закрито.
  • 35 Я ...Я

    7 1 Отговор
    МОМЕ:ПРИ ВАС ВСИЧКО, АМА ВСИЧКО СТАВА ПО ТРУДНИЯТ И ТЕЖЪК НАЧИН. ЗАЩО ЛИ????. А ЗА НАС ОБИКНОВЕНИЯТ ЧОВЕК Е НАЙ ТРУДНО И ТЕЖКО.
  • 36 🍇🍇🍇 е кисело

    12 2 Отговор

    До коментар #30 от "радев":

    Остави ги да си стоят на лайноморието.
    Щом кочината им е толкова на сърцето,кой си ти да ги изпращаш в цивилизацията където клиента е клиент с главно К,където доброто обслужване и качество сами ти вадят парите от джоба за да си тръгнеш накрая доволен и усмихнат.
    Друго си е в банановата република-абсурдистан където спекулата с цени и надценки ти е гарантирана на държавно ниво, а одзверелия бг.фирмаджия гледащ те на кръв ти идва като бонус.
  • 37 Rrrrrrr

    18 1 Отговор
    Това,че ще е тежко го разбрахме вече. Не разбрахме ти какво направи. Отново повтаряш едни и същи думи. Тук не е е Египет или Турция, че да ми говориш за удължаване на сезона.Времето дори септември не всеки път позволява плаж и море... Октомври вие ли ще ги обслужвате???? Повечето хора си тръгват защото децата им започват училище. Това не го ли разбрахте за толкова време???? Отново нищо не говорите за основните клиенти, които оставят парите по морето руснаци, украинци и бившите републики. Тия холандци или немци на социални дето ги хвалите не стават.

    Коментиран от #51

  • 38 Реалист

    17 0 Отговор
    Ето я бе.
    Толкова млада, а вече доказан престъпник.
    И колко ти струват дрешките днес пърделкова ?
    От кой бутик в Мюнхен и Ню Йорк ги купи ?
    А като плащаше какво каза на касиера:
    пиши ги на сметката на 6-те милиона амеби от абсурдистан.
  • 39 радев

    17 3 Отговор

    До коментар #32 от "Лост":

    Зависи кой телевизионен канал гледаш.
    Комшиите вчера се прибраха болни от почивка на Кафяво море.Повръщане разстройство...Защо трябва да си го причинявам?

    Коментиран от #45

  • 40 Лайноморие

    13 5 Отговор
    Водата е чисто кафява, бетона пресен , а мутрите ви чакат с отворени обятия ! В бг НИКОГА!
  • 41 фен

    10 2 Отговор
    Опашката на Кулата Промахон е 6 км в момента.
    Ще чакам това няма да ме откаже.Пак ще почивам в Гърция
  • 42 Готин

    8 0 Отговор
    Василис Карас има хубави песни
  • 43 Реее

    9 1 Отговор
    И кой ще дойде октомври на море?😂Тая хептен е изперкала.😂
  • 44 габровец от варна

    6 3 Отговор
    Сезон ли ? Тая гледа ли календара? Алооо то още 50 дни и това е чадо.Септември месец чакай някой да отиде.Тая година ако съберат пари да изкарат зимата,добре ще е,писах това.
  • 45 Rrrrrrr

    3 11 Отговор

    До коментар #39 от "радев":

    Водата за драскачите като теб да кажа, е кафява само в главите ви.Явно се надпреварвате да пишете простотии за курортите ни.Интересно само защо ли ??И престанете да пишете някакви измислени цифри от типа 150-200 лева нощувка или някакви зверски цени по заведенията защото има и по 20 лева нощувки в нови квартири(след като сте решили да пестите).Като са ми показвали в Гърция цена от заведения на шампанско за 45000 евро да не би да си мисля,че навсякъде е такава скъпотия там или всички цени са толкова високи,че такива заключения правите за заведенията и хотелите тук.А относно категориите и звездите на същите тишина.....никой нищо не споменава.

    Коментиран от #55

  • 46 Rrrrrrr

    1 9 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Такива като теб в Лувъра или Ермитажа да ги пуснат и там ще видят само най-лошото.Забравил си само да споменеш поста от Позитано ли го пусна :-)))

    Коментиран от #56

  • 47 Доктор Жозеф Игнасий Гилотин

    5 1 Отговор
    Не труден и тежък, то сезон няма да има като цяло
  • 48 Йети

    3 5 Отговор

    До коментар #31 от "Реалист":

    Явно си много умен. Браво. Питай хората от Западна Европа дали някой на тепсия им поднесъл цялото богатство. Ти ако чакаш излежавайки се на гръцкия бряг от само себе си да се оправи родината НИ, лъжеш се.

    Коментиран от #53, #57

  • 49 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    За условията предлагани в България нормалната цена е 10лв на легло а за дете до 12г безплатно.
  • 50 Гост

    4 3 Отговор

    До коментар #18 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    От там ти пиша мой. На порция калмари съм. А лютеницата е за тебе за цяла зима.

    Коментиран от #54

  • 51 Гост

    0 1 Отговор

    До коментар #37 от "Rrrrrrr":

    Руснаците децата им почват училище на 1 септеври. Още месец и половина и край със сезона.
  • 52 Ха ха ха ха ха ха

    6 2 Отговор

    До коментар #20 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    Не ни мисли нас с лютениците.
    Ти само дръж устата затворена докато плуваш в родното лайноморие, че да не опиташ вкуса на патриотизма.

    Коментиран от #62

  • 53 Гост

    6 2 Отговор

    До коментар #48 от "Йети":

    И колко поколения на хиляди родове българи искате още да ви наливат пари в мутренските джобове за да вдигнете стандарта на стаята с допълнително нощно шкафче?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 радев

    4 0 Отговор

    До коментар #45 от "Rrrrrrr":

    Ходил съм видял съм.Споделям впечатленията си.Посети комшиите и друга песен ще запееш.

    Коментиран от #58

  • 56 Реалист

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Rrrrrrr":

    Докато аз говоря с факти,твоят коментар е ,,приказки на пазара" омешани с малко ,,а бюлю-бюлю" на които дори самият ти не си вярваш,но псевдопатриточетата сте такива.
    Дори когато фактите ви дънят м/у очите като парен чук,по гръб няма да паднете,а намеците ти за принадлжност към даден строй само доказват колко елементарен начин на мислене имаш,но аз те разбирам.
    Ти не си виновен.
    Така са те програмирали да мислиш и ти си дотам.

    Коментиран от #59

  • 57 Същата порция и за теб

    2 0 Отговор

    До коментар #48 от "Йети":

    Докато аз говоря с факти,твоят коментар е ,,приказки на пазара" омешани с малко ,,а бюлю-бюлю" на които дори самият ти не си вярваш,но псевдопатриточетата сте такива. Дори когато фактите ви дънят м/у очите като парен чук,по гръб няма да паднете,а намеците ти за принадлжност към даден строй само доказват колко елементарен начин на мислене имаш,но аз те разбирам. Ти не си виновен. Така са те програмирали да мислиш и ти си дотам
  • 58 Ха ха ха ха ха ха

    4 1 Отговор

    До коментар #55 от "радев":

    Няма да запее колкото и да му текат очите.
    Ще стиска до последно избирайки българското и колкото и да му е гадно ще пищи пред другите,че му е кеф.
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 СТАЛИНка георгиева

    4 0 Отговор
    Надаренае и с красота и с ум
  • 61 Йордан

    7 3 Отговор
    Само бойкот и фалит на мутрите по морето! Престъпниците нямат право на бизнес!

    Коментиран от #69

  • 62 С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО

    3 9 Отговор

    До коментар #52 от "Ха ха ха ха ха ха":

    ПЛУВАМ СИ С КЕФ НА СЪНИТО.....ЧИСТО,ЕВТИНО,СТРАХОТЕН ПЛАЖ И Е НОН СТОП КУПОН......И СУПЕР ГАДЖЕТА...Е НЕМА КРАВИ И ОВЦЕ, СЕЛСКИ КЪЩИ И СКЪПИ ТАВЕРНИ И МАЗНО ХИЛЕЩИТЕ СЕ СЕЛЯНИ КАТО ПРИ ВИЗАНТИИЦИТЕ

    Коментиран от #64, #67

  • 63 С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО

    5 7 Отговор

    До коментар #54 от "И замирисва на лай#е":

    ЩОМ НА СЪНИТО ИДВАТ МЛАДИ ХОРА ОТ ЦЯЛА ЕВРОПА....ЯВНО ИМА ЗА КВО...А ЛАЙНЯНОТО МОРЕ Е САМО В ТВОЙТО ....ВЪОБРАЖЕНИЕ.........ОСТАНИ СИ МИЗЕРНИК ПРИ МИЗЕРНИТЕ. ВИЗАНТИИЦИ

    Коментиран от #65, #68

  • 64 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    демагогия докрай така ли. ама няма кой да кълве
  • 65 Гост

    1 2 Отговор

    До коментар #63 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    млади пияни надрусани ДА, но не и хора. това е траша на утайката от буклука. младите хубави европейци почиват на майорка или на бали в хотели за по 300 евро на вечер. не чакат цяла година за да си позволят мутренски лукс за 50 евро на вечер
  • 66 Гост

    2 1 Отговор
    щом и самите мутри почнаха да коментират онлайн и да прикоткват значи водата им стига вече до носа.
  • 67 Ха ха ха ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #62 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    Хааааа ха ха ха ....чисто и евтино,а ?
    От идиотски патриотизъм се правиш на палячо,но твоята да бъде.
    Сам не си вярваш,но продължавай да си го повтаряш.Рано или късно мозъка ти ще се предаде пък и какво друго иначе можеш да направиш.
  • 68 И замирисва на лай#е

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    За разлика от теб аз няма да те обиждам.Немога !
    Ти прекрасно си се справил вече с това.
    Когато ,,изберете българското" стане символ на качество не на хартия,а в реалността в която живеем и българския продавач се научи,КАК да се отнася с клиенти,тогава може някой да те вземе насериозно абсурдистански патриоте.Дотогава 🖕 на родното лайноморие и мародерите там. Не ми пука обичат ли ме византийците. Всъщност прав си за едно. Яко ни мразят,така е,но паралелно с това получавам истинско качество за по-малко пари и добро отношение. Пък в къщи като се приберат ако ще и вуду кукла с моята снимка да дупчат,все ми е тая.
    Изтичат ти очичките по Гърция и Турция,но освен сам себе си да лъжеш друга опция не ти остава.
    Хайде сега 20-ет пъти на глас ,,🍇🍇🍇 е кисело" и после на 💩 бани осигурени с любов от родината ти.
  • 69 Фалит до дупка !

    0 0 Отговор

    До коментар #61 от "Йордан":

    ➕➕➕➕👍👍👍👍👍
  • 70 До нр.59

    0 0 Отговор
    Погледни се бре 🤣🤣🤣
    Дори модератора не издържа умствените ти пръдни и те ✂️
  • 71 Ха ха ха ха ха ха

    0 0 Отговор

    До коментар #20 от "С ЛЮТЕНИЦА В ГРЪЦКО":

    Ооооо,ти ли си бе ангелкова?!
    На гъбки ли си вече ?
  • 72 Ха ха ха ха ха ха

    0 1 Отговор

    До коментар #28 от "радев":

    Все езици,за които може би е чувал само в училище

    Коментиран от #74

  • 73 И бряяяяя

    1 1 Отговор

    До коментар #27 от "Антон":

    Антонееее,ма ти си един малък левски на лайноморието бе.
    ГоУем си патриот.Бравос.
    Благодаря ти и за комплимента !
    Горд съм да се нарека чуждопоклонник отвратен от родината ти благодарение на която е и геноцида към всички нас, спекулата с цени и надценки на държавно ниво,убийствата по пътищата заради гъзърията на абсурдистанеца напомпан с рападжийска комплексарщина и агресия. Мутрите и техните парцали.Извращенията на лилавите сапуни които се третират като хора и лежат върху гърба на бг.данъкоплатец в това число и в/у ТВОЯ,ама де акъл да го усмислиш.Всичко това е неразделна част от родината ти и ти си патриот на всичко това.Над 3милиона българи се спасиха посл.25 години.Спасиха се от родината ти. Плюй ме колкото искаш тук,но когато плюеш по изродските решения на диктатора и парламента не го обръщаш на патриотизъм, нали ?! А това СЪЩО м/у другото Е част от родината ти проумяваш ли го или не.
  • 74 радев

    1 1 Отговор

    До коментар #72 от "Ха ха ха ха ха ха":

    Нямам претенции да говоря перфектно но се справям.В хотела в таверната в магазина - без проблем
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове