Last news in Fakti

18 Август, 2020 20:21 2 813 45

"Отровното трио": Властта иска да се скрие зад кръвопролитие

  • отровното трио-
  • протести

Коментар за снощните ескалации по време на протеста на бул. "Ситняково"

"Отровното трио": Властта иска да се скрие зад кръвопролитие - 1
Снимка: БГНЕС

Управляващите за трети пореден ден се опитват да сблъскат протестиращите и непротестиращите. Хората, които подкрепят протестите са в пъти повече отколкото тези, които са на площада. Желанието на властта е да се скрие зад кръвопролитие, вместо да упражнява и контролира реда в страната. Така започна пиар експертът Арман Бабикян видеото, в което "Отровното трио" отговарят на снощното напрежение, което беше предизвикано на блокадата на бул. "Ситняково" в София.

"Това, което стана снощи на кръстовището на бул. "Ситняково" е умишлен пропуск на властта - да не спре движението и да допусне хора, които форсират колите си да влязат при протестиращите. Безсрамието на Борисов да крие страха си зад чуждите лъжи още веднъж показва, че този човек няма място начело на страната", коментира Арман Бабикян.

"По никакъв начин ние няма да толелираме насилие. Това не е в нашата съвест, това не е чест. Насилието е практика на мутрите. 11 години живеем под тяхната тояга. Управляват с тояга и със страх. Ще се преборим с това тяхно желание. Смятаме, че оставането им на власт е форма на насилие, а тяхното подстрекателство към насилие е във върхова фаза", каза проф. Велислав Минеков.

"Елате довечера на фонтана пред Президентството след 19ч. След края на обичайните разговори, които водим сме приготвили практическо приложение, показно, на Вашето отношение от вчера. От една страна насилието на МВР и управленските решения на Министерски съвет. Така че чакаме Ви, елате, няма да съжалявате", каза адв. Николай Хаджигенов.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ОТРОВНОТО ТРИО = ТРИМАТА ГЛУПАЦИ

    32 54 Отговор
    А ВИЕ ЗАД КОГО СЕ КРИЕТЕ......

    Коментиран от #3

  • 2 Тръмп

    55 31 Отговор
    Браво българи!
    Оставка на корумпираното правителство!
  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    31 43 Отговор

    До коментар #1 от "ОТРОВНОТО ТРИО = ТРИМАТА ГЛУПАЦИ":

    Стар номер който прилагат от отровните: "Крадецът вика, дръжте крадеца".
  • 4 Пешо

    28 45 Отговор
    Тия защо ги показвате постоянно? Да не са на заплата към този сайт? Да имате впредвид, че тези тримата направиха милиони покрай тези протести, вземайки пари от Божков, Василев, Прокопиев.... може да са взели даже и от Борисов /всички са грабители/.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Путин

    20 32 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    Взимат, защото им дават. Вижте им доволните физиономии... Излезте и вие, за да вземете.
  • 6 Свинчо

    20 30 Отговор
    За какво да ходя като тия трандафори ги гледам и ми идва да си строша телевизора .Да набият жената и да я изкарат виновна може само арменски ..................

    Коментиран от #8

  • 7 Чочолина

    29 20 Отговор

    До коментар #4 от "Пешо":

    Тези тримата ако са лицето на протеста аз съм девица.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Диамантената ръка

    27 18 Отговор
    Не видях протестиращите в чужбина българи да са блокирали една улица или кръстовище, защо ли? Предполагам, защото знаят какво ги чака като дойде местната полиция...

    Коментиран от #35

  • 10 месара

    21 21 Отговор
    тримата овчари със снимка за спомен , щото след неуспех на преврата който се опитват да осъществят , живота им няма да е никак лесен !
  • 11 Кой68

    9 9 Отговор
    Вие го искате и търсите.За такава ли "демокрация" радувате?
  • 12 Реалист

    17 15 Отговор
    Така като гледам тия колко са долни, не изключвам тая ТПП с колата да е платена от тях да покажат ескалация. Нищо не ни чака добро с арменци
  • 13 този арменски плондер

    16 12 Отговор
    с елечето изчезвай там от където си дошъл...
  • 14 Българка

    16 13 Отговор
    Бабикян като не ти харесва нашата родина върни се в Армения. Ние не се страхуваме от вашата запивка която наричате протести това че било протест разказвайте на ЦАР КИРО, какво и той ли не дойде и той не ви повярва. Като носите кон жици весело и черни чували установих че много ви отиват. Но понеже не си българин ще ти кажа да до научиш и ти нещо на нашия роден български език.”Който гроб копае на другите сам пада в него.”
  • 15 Диамантената ръка

    10 6 Отговор
    Ех, да беше жив Доньо Донев...
  • 16 Оставка на "Отровното трио"

    19 10 Отговор
    ПРОТЕСТИТЕ вече са много рехави и са обречени на НЕуспех и провал , защото все повече българи "ПРОГЛЕДНАХА" и се отказват да са употребени и да участват в задкулисните мафиотски игри и че протестите не са спонтанни , а са платени и предварително подготвени и планирани за да обслужват целите на президента обслужващ интересите на червените олигарси и нереализиралите се и провалени червени политици които имат амбицията да дойдат отново на власт за да яхнат отново народа и да си го управляват по техен модел , затова "Отровното трио" да си подава "ОСТАВКАТА" и с протестите да се приключва....!!!

    Коментиран от #21

  • 17 Гост

    12 7 Отговор
    Абсолютни,нереализирани,комплексари.
  • 18 123

    14 8 Отговор
    Пострадалите са жена със семйството си от ръцете на бандитие на Отровното трио. Отровното трио и бандата не спазват никакви правила и закони и очакват 7/24 кортеж от полиция, и то когато необявено и незаконно блокират път с интензивно движение. тази кола не е билар форсирана , ако беше форсирана щеше поне 10 от тезни нагли бандити умрели, карала е съвсем бавно на пъра за да може да мине през тълпата без да нарани никого, те просто не са се премествали от пътя и.Със това изявление Бабикян не само толерира но и подклажда агресивно и насилственно поведение на съподвижниците си, и според думуте му готви нови екцесии. От Борисов няма призиви за терор, агресия и тояги, нямало е и през 10 години от негово управление, но от тези тримата има достатъчно много и за много малко време. Тези които не поддържат беззаконие,насилие и агресия трябва да се разграничат от Отровното трио.
  • 19 Семейство

    12 7 Отговор
    Това не отровно трио а това са ТРИМАТА СИРАЦИ защото всички знаем че тяхните семейства не ги искат. Даваме ви 3 Дни време сами да напуснете мръсните катуни , защото след три дни ще съжалявате че сте започнали “ Сираците в сиропиталище а вярно стари са тогава в старческия приют.
  • 20 3324

    8 9 Отговор
    Много Гербераски спамаджии се навъдиха тук, явно са захлебили по някой лев от чекмеджето.
  • 21 Бабикян

    7 6 Отговор

    До коментар #16 от "Оставка на "Отровното трио"":

    Пари има.Протестите продължават.
  • 22 Анонимен

    7 5 Отговор
    Смотаняци ,като циганите сте,смели когато са на тумба.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Радев

    4 7 Отговор
    Затвор за мен и триото
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Свободно движение

    8 5 Отговор
    ВЕДНАГА ДА СЕ РАЗЧИСТЯТ ВСИЧКИ КРЪСТОВИЩА ! ЖАНДАРМЕРИЯТА ДА СЕ СЪБУДИ И ДА СИ ЗАРАБОТИ ЗАПЛАТИТЕ !
  • 27 МЪРШИ

    6 4 Отговор
    А ТЕЗИ СЕ КРИЯТ ЗАД ГЛУПАЦИТЕ.
  • 28 Свободно движение

    4 4 Отговор
    ДОКОГА ТОРМОЗ ? СТИГА ВЕЧЕ ! ХОДЕТЕ СИ В КАРЛУКОВО !
  • 29 Петко войвода

    7 7 Отговор
    ДА ЖИВЕЕ ОТРОВНОТО ТРИО - ТЕ ОТВАРЯТ ОЧИТЕ ОТ ДВЕ ГОДИНИ НА ЗАСПАЛИЯ НАРОД ПРИ САШО ДИКОВ ВЪВ КАБЕЛАРКАТА ЕВРО КОМ /ЗАЩО ЛИ ТАМ / НО МАЛКО ХОРА СЛУШАХА ТЕХНИТЕ ИСТИНИ ЗА ЖЕСТОКАТА КОРУПЦИЯ ЗАВЛАДЯЛА СТРАНАТА НИ НО СЕГА ЦЯЛ СВЯТ РАЗБРАХА КОЙ СА ТРИМАТА ГОЛЕМИ ЗАЩОТО СА ОБРАЗОВАНИ ЗАЩОТО СА КАДЪРНИ В СВОЯТА СИ ПРОФЕСИЯ А И ИЗВЪН НЕЯ И ГО ДОКАЗВАТ НА ДЕЛО ! БОГ ДА ГИ ПО ЖИВИ ! А ЗА МУТРАТА ОСТАВКА !!!
  • 30 Анани

    6 3 Отговор
    Тия стават все по противни и нагли.Да не стане от трън та на глог,че по висок.
  • 31 До Краси Каракачанов

    6 2 Отговор
    Мобилизирай ги Запас тия Тюфлеци барабар с платените им викачи и им проведи тактическо занятие с пълно бойно въоръжение и противогази да ги видим що за патриоти са и как се служи за Родината
  • 32 лъжа

    4 3 Отговор
    Долна, нагла лъжа. Нима си представяте, че някой ви вярва ? Защо ви е да властвате, какво не ви достига, точно пък на вас тримата ? Престанете да създавате хаос. Един ден някой ще ви потърси сметка, и дано народът е толкова мъдър, че да не допусне наистина кръвопролития. Но това, което сътворихте снощи не оставя място за надежда,надежда, че всичко ще приключи мирно. Снощи уплашихте две деца - ДВЕ ДЕЦА плачеха и трепереха от страх. Не ви ли е срам, нямате ли деца, внуци.... Имаше ли нещо, което да заслужава детските сълзи ? Наглеци такива, гадни и долни.

    Коментиран от #45

  • 33 Нахилени, така ще кажат

    1 1 Отговор
    Друг търси кръвопролитие.Те само плащат щетите т.е да се продължава в същия дух смело и безотговорно ПРОИЗВОЛА
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 С протестиращи не се преговаря

    5 3 Отговор
    C прoтecтирaщи нe ce прeгoвaря
    92 20:57 17.08.20 OТГOВOР "Oтрoвнoтo триo" трябвa дa oтгoвaрят прeд Зaкoнa зa aнтидържaвнa и aнтипрaвитeлcтвeнa дeйнocт c рaзпрocтрaнявaнe нa клeвeтничecки и злoврeдни cлухoвe cрeщу Бoйкo Бoриcoв и прaвитeлcтвoтo c цeл oтcтрaнявaнe нa зaкoннo избрaн прeмиeр.

    А ето какво пише в НПК нa Републикa Бългaрия Чл. 95. (Дoп. - ДВ, бр. 50 oт 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 oт 1998 г.):

    "Кoйтo c цeл дa бъдe cъбoрeнa, пoдрoвeнa или oтcлaбeнa влacттa в рeпубликaтa учacтвувa в извършвaнeтo нa oпит зa прeврaт зa cвaлянe или нacилcтвeнo зaвзeмaнe нa влacттa в цeнтърa или пo мecтa, или пoдcтрeкaвa зa прoтecти и бунтoвe , ce нaкaзвa c лишaвaнe oт cвoбoдa oт дeceт дo двaдeceт гoдини, c дoживoтeн зaтвoр или c дoживoтeн зaтвoр бeз зaмянa."

    70%-80% oт хoрaтa Нe oдoбрявaт прoтecтитe нa 2-3 % крecливи лумпeни и Действията на протестиращите вече преминават всякакви граници на търпимост..!!! Полицията да се взема в ръце и трябва да започне да действа с тях, така както се действа с терористи, защото ако в началото блокираха само две кръстовища, днес на няколко десетки протестиращи им е позволено безнаказано да блокират ключoви инcтитуции и движението по международни магистрали за да създават БЕЗРЕДИЦИ и хаос в cтрaнaтa , А утре в отчаянието си че брoят нa протестирaщитe вce пoвeчe намалява и прoтecтитe ca oбрeчeни нa неуспeх , може да започнат да взривяват и мостове и тунели по магистралите за дa блокират още повече движението И ЗА дa ТЕРОРИЗИ
  • 38 истината

    5 3 Отговор
    Всеки нормален човек е потресен и омерзен от кадрите, в които протестиращи мъже брутално чупят колата на хората, псуват майката с най-долни цинизми, а вътре плачат две деца! Това не е протест, това вече е престъпление! Що за изверг трябва да си, за да извършиш такова неща?! Кой ще отговаря сега пред закона за това брутално насилие?!
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Тези са

    3 1 Отговор
    Иcкaмe прoкурaтурaтa дa ce caмoceзирa и дa пoвдигнe oбвинeниe нa aдвoкaтa oт тoвa триo зa ocквeрнявaнe нa eдин oт cимвoлитe нa Бългaрия.Глeдaх журнaлиcт oт Нoвa тeлeвизия прeдaвaщa дирeктнo кaк тoзи чoвeк oбcтрeлвa ГEРБA нa Бългaрия c прaшкa c тoпчeтa бoя.Прoтecтирaщитe пoдтиквaни oт нeгo cъщo хвърляхa върху ГEРБA нa Бългaрия яйцa и дoмaти.Тoвa oбикнoвeния чoвeк нe гo рaзбирa зa нeщo нoрмaлнo.Иcкaмe тoзи чoвeк дa бъдe нaй-cтрoгo ocъдeн cпoрeд зaкoнa.
  • 41 Тошко

    1 1 Отговор
    Триото, няма да ви колим бе ! Искаме ви живи.
  • 42 ЧИЧИ

    1 0 Отговор
    мачкайте суджуците и техните пудели в цялата страна мамй им мръсна продажна расипаха държавата
  • 43 СТАМБОЛОВ

    1 0 Отговор
    ШАЙКАТА НА САПУН ДО ЕДИН САМО ГЕНЕРАЛ РАДЕВ
  • 44 РЕНИ МОШЕВА

    1 0 Отговор
    НАРОДА ВИ ВЯРВА САМО КРАДЦИТЕ ВИ ПЛЮЯТ В ТАЯ ДЪРЖАВА
  • 45 Зизу

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "лъжа":

    Мале мале голяма мобилизация бе.Голям страх ми прозира направо свети!!!Та така Триото значи!И аз така виждам нещата много са страшни.И традиционните пропагандни доказани похвати нещо не се получават.Лоша работа!Ама да се оправя бат Бойко.За наемници без морал все ще се намери друг вожд.Живи здрави има кой да се срамува от вас.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове