Last news in Fakti

20 Август, 2020 09:17 4 394 91

Марияна Николова за случката пред Румънското посолство: Омерзена съм

  • марияна николова

Рестарт е необходим и Борисов даде ясна оценка за това, нека да видим, кои ще бъдат последователите на идеята, призова тя

Марияна Николова за случката пред Румънското посолство: Омерзена съм - 1
Снимка: БГНЕС

„Въпросът за промените в Конституцията и дебатът около него вече са факт. Рестарт е необходим и Борисов даде ясна оценка за това. Нека да видим, кои ще бъдат последователите на идеята. Като юрист мога да кажа, че за мен реалистични промени са необходими. Един основен закон като Конституцията не може да бъде статичен, а трябва да бъде променян”, това заяви в ефира на Нова телевизия вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова.

„Нека видим какви ще бъдат политическите послания и примерите, които ще бъдат поставени на масата. През годините темата за промени в Конституцията е била поставяна на масата много пъти, но никога не сме виждали конкретика”, подчерта Николова.

Вицепремиерът подкрепи и идеята за по-малък брой народни представители.

Въпросът бе кой има смелостта да предложи тези промени. Ние трябва да отговорим на нуждите на обществото. На гражданското общество, младите искат промяна.

Тя смята, че промени в основия закон, които дават по-големи правомощия на обикновеното Народно събрание ,също са необходими.

„Това ще се изясни по време на дебатите. Ще се чуят различни мнения и практики, така че нека да видим какво ще предложат политиците. Сега е тяхното време да предложат нещо”, добави вицепремиерът.

По думите ѝ всеки Коалиционен съвет винаги е излизал с конкретни решения и предстои да стане ясно какви ще бъдат те.

Тя коментира и агресията, която протестиращи проявиха срещу майка и двете ѝ деца пред Румънското посолство. "Аз съм омерзена от това действие. Това ли заслужават нашите деца. Сълзите в очите на тези две деца не трогнаха ли протестиращите?", запита тя.

Що се отнася до туристическия сектор, тя призна, че 460 са новорегистрираните безработни в отрасъла. Има огромен спад в посещенията на туристите от Великобритания и Израел.

Аз много разчитам на българския турист и през зимния сезон. Зимният сезон все още е неясен. По думите ѝ много е важна рекламата в социалните мрежи - между близки и приятели.

Тя призна, че към момента бюджетът е ограничен - около половин милион.

Прогнозният спад за зимния сезон ще е около 40% поне, прогнозира Николова.


Поставете оценка:
Оценка 1.6 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОЯ

    120 6 Отговор
    Беше ти ?

    Коментиран от #26

  • 2 макдоналдс тръмп

    119 5 Отговор
    ООООО,МИС ЗЕЛЕНКИНС СЕ ОБАДИ ОТ КОНЕВРЪЗА,ТОВА НЕЩО Е МИНИСТЪР.....
  • 3 Иван

    122 4 Отговор
    Ужас тая някой да я уволни веднага!!!!!!!
  • 4 СВЕТОФАРА

    127 4 Отговор
    .................ОМЕРЗЕНА СЪМ!.............А ПИТАШ ЛИ ХОРАТА КОЛКО СА ОМЕРЗЕНИ ОТ ВАШИЯ ДЕБИ.ИЗЪМ ??????????????????
  • 5 Ива

    93 4 Отговор
    Марияна Николова за случката пред Румънското посолство: Омерзена съм и народа е Омерзен овсички вас
  • 6 джаба

    84 5 Отговор
    ЯЗЕ МИСЛИМ ,ЧЕ НЕ ОМЕРЗАНА А ОМАЗАНА С ВИНКЕЛСКА ГРЕС И ТАЗИ Е ЕДИН ГРАЧУЛЕЙЩЪН
  • 7 шкафче за кон

    76 5 Отговор
    и аз съм омерзен че тъпи хора не допускат България да се развива с присъствието си но това е положението..и един ром от махалата ще свърши поне колкото вас в действителност
  • 8 шкафче за кон

    74 5 Отговор
    омерзена била калинката
  • 9 Актуална Антена

    78 3 Отговор
    А да си играеш с на Валери с Бубата срещу заплащане не мерзост
  • 10 Asdfg

    58 5 Отговор
    Никога на КАФЯВОТО МОРЕ!
  • 11 шундурко

    69 4 Отговор
    ТАЗИ ПРИМАТКА ЛИ БЕШЕ С ОНОВА АЙТИ ЛИ БЕШЕ ПЕРФЕКТНИЯ АНГЛИЙСКИ ЛИ БЕШЕ ,ААААА СЕТИХ СЕ ТАЗИ Е ТОЧИЛКАТА НА ВАРЕЛИ ДААААА
  • 12 Мой

    69 5 Отговор
    Омерзена съм, от това, което съм готова да направя и да кажа, за да съм във властта. Не съм от Кърджали, но съм като караянчева.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 тттф

    66 4 Отговор
    И ние сме омерзени като гледаме как се назначават свои хора по министерствата, без състезателност, без компетентност и съсипват всичко читаво. Как се разпределя, как се усвоява и наказани няма.
  • 15 Грейс

    58 5 Отговор
    И аз от вас, че не поддавате оставка, ама на мен не ми дават трибуна от тел екран! Не беше ли омерзена, когато далаверко нарече жените с "уж болни деца"? Или поста ти министър е наградата ти за липсата на омерзение?
  • 16 умно село

    47 4 Отговор
    До преди дни се изказваше за щяло и нещяло надзирателката на Сливенския - Съчкова , днес Туристическия гид.
    Тия явно работят на на ротационен принцип с медиите по време на отпуск.
    Да говориш за това в което не вярваш, защото получаваш заплата и бонуси е чиста политеческа про$тит€ция.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 оставка бе наглеци

    48 4 Отговор
    Омерзяването ни е взаимно. Как ви се ще конституционна мафия само.
  • 19 ПиПи

    48 5 Отговор
    Мими?? Какви дебати те гонат и какви пет лева? Нали пак вие ще вземете решение както винаги и в ущърб на българският народ както винаги. Нищо добро не очакаме от вас. Затънали сте много дълбоко и не знаете какво да правите. Омазахте всичко. За това вътре на топло и доказвайте че не сте виновни. Както е вашата практика
  • 20 Ако не сте разбрали

    46 5 Отговор
    Оставка и вън!
  • 21 Анонимен

    51 8 Отговор
    Да използваш дечица с провокаторска цел показва какви изроди стоят начело на тази държава.А родителите им няма да коментирам,каквото и да кажа няма да е хубаво.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 big

    53 5 Отговор
    И аз: че ти си министър; че правите грозни провокации, в които вкарвате деца; че още не подавате оставка; че ни управлява мафия, която е подчинила всичко и сме по зле от диктатура!
  • 24 гост

    45 5 Отговор
    Ако "юристи"като Барни Ръбъл и Катето Захариева ще пишат конституцията Мерси!Че то и Шиши е завършил право.За милиционера Гешев да не говорим.Както сам Бойко каза:най-добрият юрист в България е Дани Кирилов.И Емил Радев дето плати на селяните да гласуват за евродепутат.Те хората взеха парите и така и не разбраха кой е тоя дето го пратиха в Брюксел.Такива ли ще пишат конституцията.Искате Борисов да не носи наказателна отговорност за престъпленията ,президинта да не бъде избиран пряко от народа.И да увековечите властта си вовеки веков.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 аз съм честната

    34 3 Отговор

    До коментар #1 от "КОЯ":

    На Винкела бе! Занимавката! Затуй съм тука.
  • 27 НххххххМ

    49 3 Отговор
    И аз съм омерзена от английския ти и че ни излагаш пред света!...Мома англичанка...
  • 28 Крис51

    40 4 Отговор
    Тази госпожа ще нанесе трайни и безвъзвратни репутационни щети на "лъжепатриотите", най-вече с "безупречния" си английски. Повтарянето на опорки няма да помогне.
  • 29 Юлия

    31 4 Отговор
    овцъ
  • 30 Глок

    19 13 Отговор
    Слави си вкара автогол с референдума! Сега, като намалят броя на депутатите, къде ще им търси места на своите главочи! Пак трябва да се мъчат да правят шоу...!
  • 31 Мариана Николова

    38 5 Отговор
    Цял Народ е Омерзен от вас, които управлявате от 10го,омерзен е народа от Наглост ви, тоталното ограбване на народ и държава, от Беззаконието, от Калинки те, като теб, които ни правят за СМЯХ и срам Държавата пред Света!!!!
  • 32 Doni Brasko

    41 5 Отговор
    И аз съм омерзен от шкафчета, пачки, телефонни разговори. Чудно ми е защо вие не сте омерзени? Какъв рестарт от вас дето ни навряхте в тази ситуация

    Коментиран от #77

  • 33 Бачо Киро

    30 4 Отговор
    "Сълзите в очите на тези две деца не трогнаха ли протестиращите?".... И това го казва овца, която ежедневно не се трогва от сълзите ни на пенсионери, ни на майки с деца с недъзи, ни от нищо... Протестиращите са хора, които са там, понеже са ядосани, когато ги провокира овцата с колата, няма как да не очаква реакция. Тя защо не помисли за децата си? Тя знае кой е в колата ѝ все пак. Управляващите обаче и те ли са ядосани на българския народ ежедневно? Затова ли игнорират перманентно състоянието на повечето хора? Предполагам са прекалено живи и харчат все някакви пари, а? А можеше иначе всичките да ги приберете, а? Еййй няма срама тоя народ... Особено пенсионерите... Работили ми 40+ години, че и пенсия искат... Малко ли са им 300 лева, кво като границата на бедност е 363 и 369 от догодина....
  • 34 Цецууу

    35 3 Отговор
    Видяхме те колко владееш английски,а с френския как си?
  • 35 От нагла

    26 4 Отговор
    по - нагла е другарката с вид на туберколозна , цопната от ДС бияча на старци на тлъста народна хранилка ? Омерзана била ? Тя , безсрамницата ? Яяя , марш !
  • 36 Дълбоко Виждащ

    27 4 Отговор
    Какво ли ще каже госпожата ,ако същата женица сложи децата си в колата и поиска да премине и Мине по същия начин през КПП–тата изградени от правителството в,което е министър????
  • 37 АМОН

    33 4 Отговор
    МАРИАНЧЕ,

    ИНИЕ СМЕ ОМЕРЗЕНИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И В ЧАСТНОСТ ОТ ТВНОЕТО ПРЕСКАЧАНЕ ОТ МИНИСТЕРСТВО В МИНИСТЕРСТВО.

    КАКВО РАЗБИРАШ ОТ ТУРИЗЪМ МА БЯЛА ВОДОПЛАВАТЕЛНА ПТИЦО?!!
    ТИ СИ ПАРОДИЯ НА МИНИСТЪР.
    ЗА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ДА НЕ ГОВОРИМ - бай Ганьо в съвременен вариант.

    ВРЕМЕ Е УПРАЖНЕНИЯТА ВИ ВЪРХУ НАС ДА ПРЕКЛЮЧАТ И ТО ВЕДНАГА. Рискувате да бъдете изметени така както през 1997 бе изметен парламента.

    НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ, ЧЕ ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ!!

    ВРЕМЕТО Е НАШЕ МАРИАНЧЕ.
  • 38 НЯКОЙ

    29 4 Отговор
    Узурпатори, махайте се, долни наглеци. Абсютни лицемери. Фашисти. Не сквернете повече нищо Български, още по-малко Конституцията ни. Абсолютно деградирала и лишена от представителност власт, която хората втори месец гонят, а тя се е барикадирала във власта, няма право да обитава сградата в която е, още по малко да ми прави реформи.Съд и затвор за вас , българоубийци.Оставка!!!
  • 39 .........

    29 3 Отговор
    Марянче стига си се подлагала на шефа си.. Видяхме те.
  • 40 Асан

    31 3 Отговор
    Госпожо Далаверкова много си далеко от истината Засреми се
  • 41 ПСР

    27 4 Отговор
    Секретарката на Далавери била омерзена....
    Що не се омерзи,когато,тогавшният Вице Премиер,люто се гневеше на едни други майки,с едни други деца???Там,дали е имало сълзи в очите?
  • 42 Николета

    19 3 Отговор
    И тази лелка е от миманса на Тиквока, станала вицепремиер не по интелект и образованост, а защото има цепка която Винкела я ползва.
  • 43 умно село

    14 4 Отговор
    До преди дни се изказваше за щяло и нещяло надзирателката на Сливенския - Съчкова , днес Туристическия гид.
    Тия явно работят на на ротационен принцип с медиите по време на отпуск.
    Да говориш за това в което не вярваш, защото получаваш заплата и бонуси е чиста политеческа про$тит€ция.
  • 44 Бесен

    20 4 Отговор
    А ние сме омерзени от вас, тъпи и нагли герберски калинки, слуги на мафията.
  • 45 калоян

    19 3 Отговор
    мастията на симеонов, врътна 4 дудука, и ето стана министър, а няма 2 грама акъл, не калинка, торен бръмбар е тази.
  • 46 въпрос за два лева

    18 2 Отговор
    А защо три мандата не го рестартирахте и променихте , а чак сега се усетихте ? Цялата власт беше в ръцете ви .
  • 47 kolo

    15 2 Отговор
    Валерката така ли ти каза?
  • 48 Котарак

    16 3 Отговор
    На тая бих и връчил награда "Златен идиот".
  • 49 Аман

    18 3 Отговор
    От мякащи и ъкащи придворни калинки с килийно образование. И тия щели заедно с крадливите милиционери от хунтата да пишат нова конституция!!!!
  • 50 Жоро

    12 3 Отговор

    До коментар #13 от "Работодател":

    Един и същи трол пише под всяка статия абе пишман работодателя от много седене пред компа и тролене яко са те нападнали хемороидите чак ти пречат на мисленето, опа ти неможеш да мислиш спускат ти от централа на герберо депесарска мафия какво да пишеш
  • 51 А бе

    21 3 Отговор
    Как една калинка не се омерзи от речника на своя гуру, или от побоите на полицията, а все от протестиращите са омерзени?!? Избирателна ценностна система имат явно.
  • 52 Стига

    12 4 Отговор
    Ние сме омерзени повече, че такива като теб са министри.Всеки в ресорното си министерство трябва да има компетентност.Не разни калинки по партийна линия, кацнали тук, ту там.
  • 53 Kmeta

    12 2 Отговор
    Знаете ли, че на госпожата една от дъщерите е с увреждания, а тя не желае да се грижи за нея, и я изпраща в провинцията, да я гледат бабите защото я е срам от собственото си дете. Е това е омерзение и позор
  • 54 Ван дер Любе

    14 2 Отговор
    Как може да се нарича елит някой, който мрази народа си. Толкова омраза, егоизъм и алчност във всяка една партия в НС. Как нито един депутат от патриотите, ДПС, Воля, независими, И дори от ГЕРБ не намери сили да повдигне въпросите за парите в шкафчето на Борисов, за неконтролируемото харчене на пари и тяхното пилеене. Явно се изисква прочистване на елита от тези хора.

    Коментиран от #57

  • 55 ах марияна

    15 3 Отговор
    Показвайте я по често тая джапанка, запомнила два израза на кръст и все това си повтаря.Като змията сачевица, тъпи и нагли метачки по хотелите, сега министри. Ама такива подигравки няма сигурно и в африканските страни, до къде я докара тиквата тая държава само.Какви министърки, какво чудо, каква оправия ни чака само.
  • 56 Ахаххаха

    12 3 Отговор
    Не е морално жената на скатското недоразумение да е министър!
  • 57 Kmeta

    13 3 Отговор

    До коментар #54 от "Ван дер Любе":

    Знаете ли, че на госпожата една от дъщерите е с увреждания, а тя не желае да се грижи за нея, и я изпраща в провинцията, да я гледат бабите защото я е срам от собственото си дете. Е това е омерзение и позор
  • 58 Българка

    12 3 Отговор
    Вицепремиер ,тази??!! Г-жо Зеленкинс,г-жо Ви Ай Ай,отидете с г-н Сахер ,да пиете по едно късо кафе,да си избистрите мозъците!!
  • 59 димби

    9 3 Отговор
    от бойко не си омерзена,като ги еде с 200,айде не преигравай. знаем на кой духаш
  • 60 Майна

    8 3 Отговор
    ПРОСТОТИЯТА МНОГО ЧЕСТО Е ИЗПИСАНА НА ЛИЦЕТО.....
    ....

    Коментиран от #70

  • 61 Цвета Караянчева

    11 3 Отговор
    Аз пък не съм омерзена, аз съм си ПКП и никой не може да ме омерзи!
  • 62 Next

    10 3 Отговор
    Ако имаме неплатени медии които на всяко едно появяване на мафията, да ги питат постоянно откъде са парите, записите, владеенето на английски..... Ако този натиск от страна на медиите го има, досега барселонски да е в затвора заедно с останалите корумпаци.
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Нео

    6 6 Отговор
    Никой нормален човек не е очаквал олигархичната мафия да поведе на блокада обикновени хора. А лумпени колкото искаш, дори се учудвам, ча само три кръстовища са блокирани. Стисната мафия!
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Ддса

    10 3 Отговор
    Те тази вицепремиерка преди няколко дена излъга Германия, че на морето, коронавирус нямало. Същия ден новооткритите болни във Варна бяха повече от онези в София. Да идват германците, да си оставят парите, пък след това да умират! И тя иска да е автор на нова конституция!
  • 67 Иван

    9 3 Отговор
    И аз съм омерзен, че такива като тебе са министри и затова искам да се разкарате, ама вие се правите на неразбрали
  • 68 someone

    6 3 Отговор
    Кога лапате с мафията не сте омерзени, когато ни правите колония на запада с най-ниски доходи и тогава не сте, ама иначе ми плачкате крокодилски сълзи и ми се правите на моралисти и пазители на закона
  • 69 Иван

    3 2 Отговор
    Още една ПП, ама незнам откъде е, за да сложа една буква между двете ПП
  • 70 Баджанак

    2 0 Отговор

    До коментар #60 от "Майна":

    значи имаш огледало. Замогнал си се...
  • 71 Centurion

    7 2 Отговор
    Рестарта не включва ваше участие(ГЕРБ),нито на ДПС,нито на фирмите ви.За вас трябва пълна изолация,никаква работа,за да започнете да ровите в кофите,за смет от където да се изхранвате!Ще ви такова майката мръсна.Това е най голямата милост и снизходителност който бих проявил към Вас.Иначе в друго време ,до девето коляно ,без оглед на пол и възраст,без всякаква милост,с особена жестокост.Реално това заслужавате!Пожелавам на Министър председателя да има участа и края на А.Стамболийски!

    Коментиран от #83

  • 72 Неригистриран

    6 1 Отговор
    Нима калинките са омерзени?
  • 73 българин

    6 2 Отговор
    рестарт на системата, но без правителството на мутрите

    Коментиран от #78, #79

  • 74 @you

    5 1 Отговор
    Тя да си пие хормоните по честичко че мустатице са се показали
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Климакса

    3 2 Отговор
    Тази наборка да си гледа менопаузата, не е добре да се натоварва умствено на тия години. Ами и ум много , много няма- само мустаци и злобен поглед в нея. А, запомня по пет изречения, които да повтаря като папагал и голяма защитница на тиквата. Така още повече отблъскват хората тия от мафията.
  • 77 старото

    2 7 Отговор

    До коментар #32 от "Doni Brasko":

    аз съм омерзен от това ,че тъй наречения президент -Радев ,де идрае в един отбор с онзи доказан престъпник с деветнадесетте обвинения!

    Коментиран от #80

  • 78 старото

    3 2 Отговор

    До коментар #73 от "българин":

    ще ти се ама нма-оказа се ,че българина съвсем не е глупав
  • 79 старото

    3 4 Отговор

    До коментар #73 от "българин":

    дааа рестарт на системата ама без присъствието на корумпирания "президент"-закрилника на двамата братя бандити! Той разкара братята ама това е ефтин номер.
  • 80 Centurion

    6 2 Отговор

    До коментар #77 от "старото":

    Доказан престъпник???Произнесъл ли се е Съд???Всичко почива на инфантилните и безпочвени обвинения на ШРЕК,естествено поръчани от Мафията(Пеевски, Доган и Борисов) чиито слуга е той.Рядко противен човек,с беден речник.Този примат е на светлинни години от Цацата,като интелект,бих казал дори ,че е на друго еволюционно стъпало,и най вероятно някой негов пра родител е бил с опашка!Божков може на не е цвете за мирисане,но печели симпатиите поради факта ,че е преследван от престъпници ,чиито действия нямат нужда от доказване,те са пред очите и лицето на всеки гражданин.
  • 81 Румен

    2 1 Отговор
    Тая дето се крачи на Симеонов защо не е омерзена кога тоя рогач буташе бабите на границата. След Барни тая е най тъпата жена в БГ
  • 82 Полиглот

    0 2 Отговор
    Помислете колко милиона по света говорят английски език и колко от тях са идиоти. Недейте да превръщате говоренето на английски в "манна небесна", нито те прави по-добре човек, нито по стойностен
  • 83 Този коментар

    1 3 Отговор

    До коментар #71 от "Centurion":

    Ще бъде ли изтрит...неее...., трият с приоритет, които са в полза на правителството, четете трибуна бг или други и сравнете

    Коментиран от #87

  • 84 Законите са за това да се

    1 1 Отговор
    Променят, същото важи и за основният закон/конституция/. Какъв е този вой от някои да Не се пипа, явно ги обслужва30г с резултат към днешна дата олигархични структури
  • 85 Законът е

    2 0 Отговор
    Врата в полето, нали така
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Centurion

    0 1 Отговор

    До коментар #83 от "Този коментар":

    Този коментар няма да бъде изтрит,и причината е, че са спестени думи но контекста е запазен и се разбира отношението на автора без да използва нецензурен език. Всъщност това ви част от умението да предадеш определено послание с минимум изразни средства.В следващ момент , автора не отговаря за перверзният начин на мислене и тълкуване на текста,породило желание за изтриване!
  • 88 САМАТА МЕРЗОСТ

    2 0 Отговор
    Я сега това го прочети на английски.
  • 89 Охо

    2 0 Отговор
    Какъв капацитет само Фарадей би и завидял , какво значи рестарт стартираме същата система от начало със същите инструменти .НЕ РЕСТАРТ А ФОРМАТ ТРЯБВА И ТО ПЪЛЕН ДА НЕ ОСТАВА И ЧАСТИЦА ОТ НАСТОЯЩИТЕ ЕЛЕМЕНТИ
  • 90 коки

    1 0 Отговор
    Омерзен съм от твоя АНГЛИЙСКИ.
  • 91 zevs

    0 0 Отговор
    ДОБРЕ,ЧЕ ЗНАЕ "БЪЛГАРСКИ-АНГЛИЙСКИ"-ДАЖЕ СЕ ОПИТВАШЕ И С ПРОИЗНОШЕНИЕТО ДА Е В КРАК.министърка на туризма,БЕЗ ДА ЗНАЕ ДРУГ ЕЗИК!!! КАЛИНКИ КОЛКОТО ИСКАТЕ.
    КОМЕНТИРА И ТОВА,КОЕТО НЕ И ВЛИЗА В РАБОТАТА."МОЗЪК " ОТ ВСЯКЪДЕ.МАРШШШШШШШШШШШШ И ОСТАВКА!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове