Last news in Fakti

31 Август, 2020 12:58 41 657 138

Христо Иванов пред новия хотел "Хаят": Валентин Златев е укрил 1 млрд. лева данъци

  • христо иванов-
  • да българия-
  • демократична българия-
  • валентин златев-
  • хаят-
  • лукойл

Да напомним на премиера да изпълни своето обещание да публикува обещаните данъчни документи, зове председателят на "Да, България"

Христо Иванов пред новия хотел "Хаят": Валентин Златев е укрил 1 млрд. лева данъци - 1

С изявление на живо пред хотел “Хаят” в София, съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов се обърна към премиера Борисов, за да му напомни да изпълни обещанието, дадено още на "Росенец", за това ревизионните актове на "Лукойл" да бъдат предоставени на обществеността в България.

Иванов повдигна въпроса за връзката между финансирането на новия хотел и това дали "Лукойл" са плащали всички данъци, свързани с дейността си в България по внос на суров петрол, неговата обработка и продажбата му от веригата бензиностанции.

„Затова сме тук, за да напомним отново на премиера да изпълни своето обещание да публикува тези данъчни документи, от които да стане ясно имат ли почва съмненията, че „Лукойл“ е укрила данъци в България или по някакъв начин си ги е спестявала. И да стане ясно как всъщност е финансирана тази хотеска империя“, заяви Иванов.

Той допълни, че "Хаят" Той допълни, че "Хаят" е част от огромна хотелска империя, досега свързвана с бащата на Валентин Златев и управлявана от кипърска офшорка, в чието управление миналата година се появява името на самия Валентин Златев.

Иванов припомни също така, че от 2018 г. “Да, България" се опитва да изясни този въпрос и свързаните съмнения.

След отказа на НАП да предостави ревизионните актове, от които ще си проличи отношението на българските данъчни власти към „Лукойл“, „Да, България“ обжалва и печели на две инстанции. Вместо да изпълни съдебното решение, НАП отново отказва да предостави ревизионните актове.

При протестите в лесопарк "Росенец" Христо Иванов призова премиера да предостави тази информация на българските граждани, а самият Борисов обеща това да се случи. Развитие по темата обаче няма. Иванов пусна писмо до премиера, което също остана без отговор и не доведе до резултат.

„Става дума за отклоняване на плащан на данъци в размер около милиард лева“, заяви Иванов.

Иванов се обърна и към прокуратурата с напомняне, че трябва да разследва съдържанието на записа, в което г-н Борисов разговаря с г-н Златев и му търси сметка зад кои политически сили застава.

“Един премиер може да търси сметка на един гражданин, камо ли на един собственик на хотелска верига, какъвто е г-н Василиевич, може да му поставя по този начин въпроси, само ако има средства да му оказва някакъв натиск, някакво влияние. Например, ако имат някаква малка обща тайна

„Една малка обща тайна за един милиард лева например", заяви Иванов и допълни, че отговорът ще бъде даден, когато бъдат показани ревизионните актове на "Лукойл".


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 172 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    384 55 Отговор
    това е мафията комбина с мутри долу герб мутри вън

    Коментиран от #68, #90, #110

  • 2 Последния Софиянец

    301 29 Отговор
    Много грозен хотел и то на Паметника на Левски.

    Коментиран от #22

  • 3 Тъй де

    282 27 Отговор
    Ама той се ослушва , както за всички обещания до сега !
  • 4 Behemoth

    311 27 Отговор
    Национализация и конфискация!

    Коментиран от #101

  • 5 Другарите

    221 17 Отговор
    от БКП /ДС с офшорки по света , научени само да грабят !

    Коментиран от #31

  • 6 Баце

    190 20 Отговор
    Иванов, защо е това бързане? Вальо още не е решил в Дубай ли ще се установи или в мАсква? Всяка седмица цакаме белот и го чакам да почерпи за раздяла, ама още се ослушва. Значи-щом аз мога да чакам, ще почакаш и ти!

    Коментиран от #76

  • 7 Миризлив пор

    150 156 Отговор
    А бре тоз убостник на снимката не беше ли по едно време в управлението и то из правосъдното министерство? Айде и аз да задам един миризлив въпрос - какво направи той тогава? Защо не е попречил?

    Коментиран от #23, #29, #121

  • 8 фен

    178 71 Отговор
    Ма давай де! Питай и батко си Прокопиев, за неговите приватизации! Питай го и за поръчковата му журналистика! И как (или по - скоро за колко) печели съдебни дела! А може да питаш и Маджо от къде са му парите! И при кои правителства ги е натрупал. Пък после се прави на "чист и неопетнен"!

    Коментиран от #17

  • 9 Doni Brasko

    155 47 Отговор
    Не не бил, защото има достойнство и си тръгна, когато разбра с каква шайка си има работа. Можете по милиционерски да се опитвате да го орезилите, но няма кой да се върже

    Коментиран от #45

  • 10 Левски

    140 106 Отговор
    Христо Иванов e обикновен американски агент работещ само и единствено за американските интереси против руските бизнес интереси в България изобщо не му пука за България българите и така нататък! ако беше обратното щеше да търси сметка и от компанията Shell която беше в Картел заедно с OMV и Лукойл и продаваха на едни и същи цени десетилетия в България! ако Христо Иванов беше политик който го интересуват българските интереси щеше да потърси сметка на американските централи които вече години наред работят в разрез и нарушение на всички европейски закони защото там съществува държавна помощ което е абсолютно забранено!? от американските централи в България е ощетена с десетки милиарди но Христо Иванов изобщо не го интересува!

    Коментиран от #11, #12, #122, #129

  • 11 Doni Brasko

    97 19 Отговор

    До коментар #10 от "Левски":

    Ама и тия компании си цакат на Баце. И за тях ще го питаме
  • 12 фен

    131 22 Отговор

    До коментар #10 от "Левски":

    Е договора с американските централи го сключи батко му Костов, как ще се обади?

    Коментиран от #21, #108

  • 13 КОЙЧО

    96 86 Отговор
    Христо Иванов е обикновена американска подлога!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Бацон

    31 3 Отговор
    Хич не ми е приателско, оня се хвали че ти стоиш зад него
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Фен на друг

    57 2 Отговор

    До коментар #8 от "фен":

    Това е въпрос за 50 лева на ръка. Усладили са ти се, нали? Опитай в шишкавите медии да напишеш нещо за любимите им политици!
  • 18 Перо

    97 4 Отговор
    Има много за разследване на данъчни неплащания,вкл. и Домуса.Да не се крие в турските региони!
  • 19 889900

    102 4 Отговор
    Ще се окаже Че в България има повече Милиардери от цяла европа 😀😀
  • 20 Прост фатмак

    51 58 Отговор
    е резидента на БГ, а ти си много, много тъп пинокио. Кога ще те видим да кажеш една дума за твоя шеф Прокопов. Пинокио ти гей ли си. Твоя шеф Прокопоф всеки ден те щтракна. Ти голям лизач ли си. Ако ти станеш Министар председател па макар и служебен на БГто моля предпоследния да ти набута и ключа и тогава да напусне БГ.

    Коментиран от #30

  • 21 Левски

    69 37 Отговор

    До коментар #12 от "фен":

    американските централи работят с фиксирани цени и Гарантирано изкупуване от държавата нещо което всеки един бизнесмен би искал да получи! Това е изключителна държавна помощ и е абсолютно забранена от Европейското законодателство! И да попитам Христо Иванов как за руския газопровод важат европейските закони А за американските централи не важат? от самото начало беше ясно кой е разпоредил на тази дребна американска подлога да прави шоу по телевизията! всички тези дребни хлебарки Гешев Христо Иванов и дори Бойко Борисов в момента ще се опитат да атакуват президента защото той има добри отношения с Русия!

    Коментиран от #34, #43

  • 22 Нали запалиха театъра

    56 4 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    Умишлено за да го бутнат и направят тоя грозен хотел.

    Коментиран от #92

  • 23 БЪЛГАРЧЕ

    76 37 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Явно си късопаметен като всички ГЕРБЕРАСТИ.Г-н Иванов сам си подаде оставката като министър на правосъдието точно защото БОКО КРАТУНАТА не му позволи да проведе съдебната реформа за да няма недоразумения като КАСКЕТ-ГЛАВЕН ПРОКУРОР, и разни Златевци и подобни тям да крадат в несвяст.

    Коментиран от #50, #103

  • 24 Мафията си има държава

    51 24 Отговор
    Всичко е вярно, снася се информация, за да се контролират масите. Лошото е, че тази пионка сега Маджо ще я сложи във властта. Ще върнат Черепа и Цв. Василев от Отровното трио и всичко в България може да приключи

    Коментиран от #28, #105

  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    29 18 Отговор
    оставка
  • 26 Много хубав хотел

    43 7 Отговор
    И Левски е нещо като чешмичка във двора на хотела , ей така за украшение.
  • 27 Тръмп

    46 16 Отговор
    Оставка на корумпираната власт!
  • 28 Гого

    64 23 Отговор

    До коментар #24 от "Мафията си има държава":

    Така е, мафията си има държава,но това е при Бойко.Маджо е бил началник на Бойко,а не на Христо Иванов, както се опитваш да подметнеш тънко, съгласно гербавските опорки.

    Коментиран от #53

  • 29 Пич

    60 25 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Той си подаде оставката, защото правителството не застана зад реформите му. Коректен.
  • 30 Прост фатмак

    56 23 Отговор

    До коментар #20 от "Прост фатмак":

    е пожарникаря!
    Защото дори няма необходимото образование за такъв!
    И дори бълграския език не познава, а какво остава за чужди езици!!!!
    За смях е пред света!
  • 31 всички са мутри оставка

    34 6 Отговор

    До коментар #5 от "Другарите":

    БКП (ДС ) =БСП + ГЕРБ + ДПС
  • 32 kayzer

    55 26 Отговор
    Ицо голем помияр си дай го Златев на прокуратурата като имаш данни за престъпление бе тарикат

    Коментиран от #37

  • 33 До Факти

    35 0 Отговор
    рекламите закриват половината статия, а отстрани празни полета, няма ли кой да ги види тия недомислици !!!!!!!!!!!
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 мафиозо

    57 3 Отговор
    Те всичките пърдят в едно гърне, тиква, златев, маджо, паша, шишу и пр. мутри, смучат държавата и затова сме най бедни, няма инвестиции, скоро няма да има кой да им работи на тия изруди !!!!
  • 36 браво

    50 25 Отговор
    Браво Христо! Смел мъж си .
    И да престанат всички стари крадливи муцини да си приписват заслуги за простеста на българите за сметка на Хр.Иванов. Взеха да излизат от дупките ,но до сега си джуркаха бизнесчетата заедно с управляващите.Сега очаквам и Чалгаджията Слави да пусне пост , колко много е възмуутен .
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Левски

    20 4 Отговор

    До коментар #34 от "Пиф":

    а ти пък не е лошо да спреш малко хапчетата! Защото си заприличал на анимационен герой! сигурно центровете са на свършване след като пишете толкова къси коментари!
  • 39 Снайперист

    9 8 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !
  • 40 Левски

    47 23 Отговор

    До коментар #37 от "подкрепям протеста":

    бих повярвал на Христо Иванов ако поиска ревиизия на американските тец-ове, ако поиска ревизия на Кирил Домусчиев и на всички американски олигарси? ако поиска обяснение от Американското посолство Кой е лицето на корупцията, онзи съдия дето никой не го знае? В противен случай ясно личи че Христо Иванов е пратен с една единствена цел атака срещу Лукойл! Разбира се че Лукойл са грабили България но Същото важи и за по-горе споменатите Защо с тях не се занимава Ето това превръща Христо Иванов в обикновенна долнопробна политическа хлебарка!

    Коментиран от #48, #51, #57

  • 41 ДИКО

    33 18 Отговор
    Напред братя Българи.нека си върнем България.такава каквато я помним през 80те.
  • 42 Още ли не сте разбрали

    41 11 Отговор
    Ние сме колония и на СССР и на САЩ. Грабят ни отвсякъде.
  • 43 ти май си гербаджийски трол

    31 8 Отговор

    До коментар #21 от "Левски":

    Президента да се благодари, че Христо беше на Росенец преди да му нахлуе прокуратурата в канцелариите, та хората вече бяха възмутени от това което видяха при сараите . Този народ не излезе да брани лично президентството , а институцията. Дори отровното трио си казаха , че не са гласували за този президент. В този момент е чисто гербаджийско да се разделят борещите се за една и съща кауза- Президент, Христо Иванов , Татяна Дончева...
  • 44 Бисеров

    32 36 Отговор
    Всички видяхме как Христо Иванов рапортува пред Марджо, бивш СИК-аджия. Хорат които си спомнят това време, да кажем за тези дето не знаят, всеки, ама всеки, който имаше някъкъв бизнес плащаше рекет на СИК и ВИС, иначе ти палеха офиса, колата, пребиваха те от бой!!!!!!!!!!!!!
    Христо Иванов е Национален ПРЕДАТЕЛ - иска да върне мутренските години!!!!!!
  • 45 Здрав разум

    34 15 Отговор

    До коментар #9 от "Doni Brasko":

    Какво да го правиш, тоя е само рупор. Като управленец беше тоталщета, като политик е гола вода, като самодеец си бърка репликите. Политическа еднодневка!

    Коментиран от #52

  • 46 Дедо Гацо

    24 8 Отговор
    Това ми се чини кьор фишек- че хванат Златев за опинците. Он Лукойл си е на руснаците и голямата парса си я делат у Москва. Тука данъци цакат колкото се договорят с управляващите щото 30 години са спонсори на сите дека са биле на власт. Колкото ги хвана за картелен алъш- вериш толко и данъци че ги барнат. Не дразнете лъва оти магистрата ке си остане с две дупки у Кресненското дефиле и най- разлютен и засегнат че е Тулупио- раздавача на картите! Айде бегайте да си играте по сенкята да не ви лупне жегата у бръмбарниците!
  • 47 независим

    26 30 Отговор
    Ако някой политик наистина има чисти намерения да рестартира държавата и да я освободи от политико - олигархичните крадци, то този политик би трябвало да постъпва така както го прави Христо Иванов !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ако следващият министър председател на България се казва Христо Иванов, то тогава наистина държавата ще се рестартира в правилната посока и в интерес на народа, а не в интерес на олигархията и мутрите !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 48 подкрепям протеста

    39 11 Отговор

    До коментар #40 от "Левски":

    Христо Иванов е лидер на една извънпарламентарна партия. Той не е нито прокурор , нито разполага с властова позиция и не може да държи сметка на американски , руски..., китайски посолства. Атаката му е към най-крупните корупционни практики и личности в сегашното управление, които НАЙ- МНОГО ощетяват държавата. Не е магьостик да оправи всички нередности в тая държава. То така да премахнем този огромен държавен апарат ( прокуратура, полиция..) и един човек да оправи нещата - несериозно е.

    Коментиран от #79

  • 49 сладур

    34 20 Отговор
    Аууу сетила се Мара да се побара А когато беше правосъден министър и имаше цялото правосъдие мълчеше като комунист пред ЗКПЧ то

    Коментиран от #65

  • 50 Така ли?

    28 28 Отговор

    До коментар #23 от "БЪЛГАРЧЕ":

    Май много бързо забравихте откъде му дойде прякора Пинокио.
    Както и да е него вече го отсвириха.
    Цялата идея на тоя протест-военен преврат и издигане на военна хунта в начело с Радев.

    Коментиран от #54

  • 51 Като Аврора

    29 18 Отговор

    До коментар #40 от "Левски":

    Пък аз искам Христо Иванов да акостира с гумената лодка като "Аврора" и на имотите но Прокопиевците на Буджака,както и на морската вила на Чехлю на Черноморец. Тогава няма да имам съмнения ,че е хамериканско мекере.

    Коментиран от #62

  • 52 Doni Brask

    23 14 Отговор

    До коментар #45 от "Здрав разум":

    Важното е, че бърка здраво в задниците на изедниците народни. Затова не го харесвате, че пита за далаверките
  • 53 Българин

    24 16 Отговор

    До коментар #28 от "Гого":

    Разбира се че Маджо е бил шеф на Бойко. Сега иска да е шеф на Христо Иванов. Така че всички, които искат да го сложат това недоразумение в управлението, значи или сте излъгани или не ви пука
  • 54 Чакъра

    30 3 Отговор

    До коментар #50 от "Така ли?":

    Ох как боли някой да пита. Мисирките не задават въпроси и човек си мисли, че всичко наред. Пък то какво излезе, където и ровиш все смрад. Затова и "богат" в България е мръсна дума

    Коментиран от #56

  • 55 Ха ха

    22 13 Отговор
    Ами то тия пачки в Чекмеджето да не са наваляли с пролетния дъжд
  • 56 Така ли?

    20 17 Отговор

    До коментар #54 от "Чакъра":

    Ето питам откъде му излезе прякора Пинокио и защо?
    Ето пак питам сега ли ги видя тези неща Пинокио или досега беше ослепял.
    Ето питам Пинокио освен на Росенец другите места не ги ли видя или и за там беше ослепял?
    Ето питам още веднъж бивши членове на висшето ръководство на БКП зовът за преврат и издигане на военна хунта на втори вие съгласен ли сте?

    Коментиран от #59, #63

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Ужасът

    22 14 Отговор
    Всичките са за затвор, до един. Борисов първи.
  • 59 Чакъра

    23 13 Отговор

    До коментар #56 от "Така ли?":

    Каква военна хунта бе човек? Пий си редовно хапчетата. Сега ги вади тези нещата, защото вече хората го чуват. Колко пъти преди се е говорило за какви ли не злоупотреби, но такива като теб замазваха скандалите. Снимките с парите и най-вече каскета успяха да консолидират и обединят народа срещу вас

    Коментиран от #61, #130

  • 60 Праднал заюк у трънка

    22 13 Отговор
    Тоя па кат го видях как са дърпа, кат зеха да му говорят за маджо, голем смех падна.
  • 61 Така ли?

    22 8 Отговор

    До коментар #59 от "Чакъра":

    Я пак прочети статията.
    Тия дето са формирали новото нпо.
    От политбюро на БКП.
    Те са какво призовават?
    И не го ли призовават от името на Радев?
    и накрая колкото и да се опитвате да се измъкнете видя се Пинокио с кого си има работа..
    Как беше?
    Като станеш премиер да не ни забравиш?
    лицето му на това живо предаване беше по-красноречиво от всякакъв друг отговор.
  • 62 браво на Христо Иванов

    28 17 Отговор

    До коментар #51 от "Като Аврора":

    Бареков , ти ли си бе леке.
    Че, той Прокопи не е във властта, нито играе с властта, какъв е проблема на хората тогава, та ни занимаваш с пунта мара глупости.
    Хората ги интересева кой краде от общия държавен кюп и от еврофондовете, че видяха едни чекмеджета пълни с пачки и кюлчета.

    Коментиран от #85

  • 63 Само Христо е истинска опозиция

    32 10 Отговор

    До коментар #56 от "Така ли?":

    А бе уточнете се гербуляшките тролове, коя мантра да повтаряте за Хр. Иванов. Едните го пришивате към САЩ, другите към Радев и комунистите , други пък към приятеля и съратник на Бойко Борисов -Маджо.
    Нещо с него не ви се получават гнусните измишльотини. И като нямате опорки повтаряте една и съща мантра " ама защо се рови тук , а не там.
  • 64 Когато

    18 5 Отговор
    Се изправиш,и зададеш директно въпрос за ползата( никаква) и огромната вреда от хамеричките Марици- тогава Ще за стана плътно до теб.С цялото семейство. Вярвам,че и огромен брой българи, мислят като мен.Но там не смеете ,дори да пипнете с пръст.Хайде,поискай пак така " категорично " пълна картина ,колко са платили данъци за десетки години,колко стотици милиони са източили навън.Мисля,че са доста над милиард! Само през схемата" студен резерв " 6 милиона българи плащат през месечните си сметки 40% за нещо непроизведено! Пропускам огромния" подарък" във вид на фиксирани цени,плюс гарантирано изкупуване за десетилетия напред. Не ти вявам Ице! Не забравям и подлия факт,как в последната минута,ксто Министър на МП, с личния си подпис узакони нови 128 ЧСИ.Тоест: назначи ги за мултимилионери.Това грижа за Народа ли беше?
  • 65 поограмоти се първо сладурче

    9 5 Отговор

    До коментар #49 от "сладур":

    Бъркаш функциите на Министъра на правосъдието с : Министъра на вътрешните работи, Прокуратурата на РБ, Министерство на финансите - НАП Общинската власт ... - не имат правомощията по разследването и контрола на такива корупционни схеми и укриване на данъци.
  • 66 chi

    4 4 Отговор
    Той няма как да ги укрий, държавата му е дала възможност за това
  • 67 chi

    9 10 Отговор
    Ето така се пълнят шкафчета...
  • 68 ГИГА

    23 5 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    А къде е Маджо?
    Тоя глупак не постигна нищо в негова полза с туристическите си обиколки. Той ходи и се прави на много чист и читав,а други си вдигат рейтинга, хахаха, глупак.
    И така и не отговори на хилядите граждани на въпроса, защо не ходи пред палатите на Прокопиев?????
    Айде де Маджо, ще се напънеше ли да отговориш най накрая?
  • 69 истинко

    18 16 Отговор
    Че ГЕРБ са мутри и боклуци - това е факт, но според мен по-голяма опасност за нас като народ и държава представляват партии като "Да България" и т.нар. НПО-та ("Отворено общество", "Америка за България" и др.) чрез които Сорос се кани директно да окраде страната ни! ГЕРБ или "Да България"? И двете са безкрайно опасни за България!

    Коментиран от #75

  • 70 БОЙКО Е ПРЕСТЪПНИК

    17 13 Отговор
    БОЙКО В ЗАТВОРА И ПОСЛЕ ТЪРСЕТЕ ПАРИТЕ !
  • 71 възпитаник

    12 11 Отговор
    б.м.б. в затвора,че повече е откраднал и прекрил от тато
  • 72 Hoho Boho

    11 8 Отговор
    Съд, конфискация, затвовор!
  • 73 ИСКАМЕ СМЕТКАТА

    18 2 Отговор
    ВАЛЮ ЗЛАТЕВ ТРЯБВА ДА ПОСЛЕДВА БАНЕВИ,СТАЙКОВЦИ И СИЕ...ДАЛИ ОЩЕ СЕ КРИЕ С ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО В ЧУЖБИНА,ГЕШЕВ КАТО Е КАЗАЛ А...ДА ПОСТАВИ И ПОСЛЕДНАТА БУКВА-ВСИЧКИ КРАДЦИ В АРЕСТА,БЕЗ ПРАВО НА ПОМИЛВАНЕ,НАРОДЪТ ГО ИСКА,ЗАТОВА И ИСКА ГЕРБ И БОЙКО,А И ГЕШЕВ,ЗАЩОТО ТОЧНО СЕГА ЗАПОЧНА ВЕЛИКАТА СМЕТКА...
  • 74 Vmz

    9 5 Отговор
    Омръзва. Голословни обвинения хвърлени на тълпата. Симулиране на активност.
  • 75 Коментатор

    19 5 Отговор

    До коментар #69 от "истинко":

    Другарю, забравяш да споменеш най-големия разсипник на България и това е бившата комунистическа номенклатура и наследниците и сега, с която, подозирам, си свързан. Няма необходимост да се фабрикуват световни конспирации, просто не трябва да се забравя грабежа, извършен от мафиотизираните бивши комунисти, номенклатурчици и отрочетота им сега. Не отивай толкова далече да търсиш Сорос, а се огледай около себе си...

    Коментиран от #82

  • 76 Пурко

    12 2 Отговор

    До коментар #6 от "Баце":

    В Масква отдавна е персона Нон грата! Така че остават други дестинации! Изхвърлиха го като мръсно псе от управителния съвет и е жив само защото има компромати за този и онзи, но рашаните ще му скроят шапка за което съм напълно сигурен! Да внимава като пие чай или кафе някъде си!

    Коментиран от #95

  • 77 ПАТРИОТ

    7 9 Отговор
    Истинската чалга в политическия живот си има име - ГЕРБЕРАСТИЯ.Във връзка с предстоящите промени в основния закон на републиката ще внеса конкретни предложения
    1. - словосъчетанието БОКО ТИКВАТА да се забрани със закон, обижда се този чудесен и питателен зеленчук, тиквата.
    2.- в публичното пространство със закон да се въведе словосъчетанието БОКО КРАТУНАТА.Двете думички абсолютно си допадат, кухи ca.
  • 78 123

    15 7 Отговор
    Ицо Фондацията няма да се спре докато не му свършат хонорарите!Ако тоя подъл онанист някога стигне до власт - това ще е края на държавата ни.
  • 79 рада дълбоката

    6 3 Отговор

    До коментар #48 от "подкрепям протеста":

    И аз имам партия - автобуса за Драгалевци в пиковия момент 48 човека .
  • 80 ле ле

    16 7 Отговор
    Как тази карикатура ще вземе властта. 2 % при ниска активност. Малък, грозен продажник.
  • 81 Калин

    18 5 Отговор
    Много иска да нареди своя господар Прокопиев сред милиардерите в България, затова драпа така към политиката.
  • 82 всички ти вярват

    4 5 Отговор

    До коментар #75 от "Коментатор":

    Ти какво говориш Сорос няма никаква вина !!! Тай даже не знае за България !!!Този унгарски еврей даже и за Будапеща не е чувал а още по малко пък за Орбан !!!
  • 83 чекмедже 2

    17 3 Отговор
    Спестени от Гроб данъци за Божков са 700млн.лв. за Лукойл 1млрд. а сега сметнете колко живота можеше да бъдат спасени,колко деткски градини построени...вместо това събираме капачки за да купим какво ли не.. и гледаме в чекмеджето пълно с пачки и злато..
  • 84 любител

    5 5 Отговор
    крайно време е 240 нар.пр. всички олигарси мутри съдии прокурори в затвора.национализация на всичко откраднато от тоя народ.или това или пълни самолетии на вън докато тук боклуците се избият.

    Коментиран от #107

  • 85 Ха-ха

    13 7 Отговор

    До коментар #62 от "браво на Христо Иванов":

    Х. Иванов с отнети права адвокат. Защо???? Бивш министър????
  • 86 13165454

    9 3 Отговор
    Що не попиташ твоите работодатели прокопиев и радев А? Златев е в тяхната компанийка ....
  • 87 олее

    3 0 Отговор
    Ама няма да му дава да шмекерува на карти, а това е ужасно.
  • 88 прибиране май

    7 2 Отговор
    Ами само като се види образованието на някои от НАЧАЛНИЦИТЕ там и е ясно, че май става дума за упражнение "прибиране"....има начални педагози на позиции, изискващи техническо образование примерно!?
  • 89 Нане

    9 1 Отговор
    тоа се никне де не го сееш нахално и нагло мисли, че се влачи към властта
  • 90 така е

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Така е, там има началници на отдели с техническа насоченост, които са със специалност НАЧАЛНА ПЕДАГОГИКА!? Е, това означава, че са нужни явно "наши хора" за да върви "усвояването" - иначе как се строят хотел след хотел?
  • 91 Бай Дончо Тръмпов

    6 2 Отговор
    Абе Ристе, ти не разбра ли че всичко що е Ротшилд НИКОГА не публикува отчети за дейността си!
  • 92 Лумпен

    6 0 Отговор

    До коментар #22 от "Нали запалиха театъра":

    КИНОТО! Кой те, мама излъга... Ах, пак столичани в повече!
  • 93 абе май

    3 0 Отговор
    минават много тънко.....
  • 94 Българин

    16 2 Отговор
    ЛУКОЙЛ ПЕРЕ ПАРИ ПРЕЗ ШВЕЙЦАРСКА ТА СИ ОВШОРКА И НЕ Е ПЛАЩАЛ ДАНЪК ПЕЧАЛБА ВЕЧЕ 22ГОДИНИ.РДИНСТВЕНАТА ПЕТРОЛНА КОМПАНИЯ, КОЯТО РАБОТИ НА ЗАГУБА В СВЕТА!!! ОБОРОТИ КРИЕ СЪЩО И С ТОВА НЕ ПЛАЩА ВСИЧКИ АКЦИЗИ И ДДС, КАТО ПРИТЕЖАВА 98% ОТ ОБЕМА НА АКЦИЗНИТЕ СКЛАДОВЕ! ДЪЛЖИ НА БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ ОТ 10МЛРД.ЛВ ЗА ТЕЗИ 22Г.
  • 95 Вуте

    0 0 Отговор

    До коментар #76 от "Пурко":

    Така е, но се налага едно уточнение-ТИ не си Пурко!Не ми кради ника! Благолаж е свободен!
  • 96 Гост

    8 6 Отговор
    Иначе ГЕРБ бяха "за" да не се финансират партиите от данъците, а всъщност те точно така са се финансирали, 600мил са си поделили с Божков, милиард с Златев, абе измислили са го.
  • 97 златен КЛЮЧ

    5 8 Отговор
    ТиквЕто си има шкафче с кюлчета и евро.....и то не само едно ! А колко ли са ? Ами пищофите , с които ги пази , колко са ? Страхотия .....

    Коментиран от #100, #104

  • 98 до платените клакъори

    14 6 Отговор
    Освен платените от фондацията драскачи НИКОЙ не вярва на продажната подлога Ицо фондацията... и то ще се види ясно на изборите.
  • 99 И аз да кажа

    12 3 Отговор
    Гледам тук всеки втори все на постановката с кюлчетата и пачките се позовава. Явно сме по-близо до Ориента, отколкото си признаваме и такъв евтин миз-ан-сцен ви заслепява! Това ми напомня как един мой познат, съвсем скромен строителен инженер и асистент във ВУЗ имаше подарък едно алуминиево куфарче и десетки години, като го видеха, предимно комунягите все за куфарчета с пари го задяваха. Много им бяха завладяли въображението...или спомени се будеха- те си знаят!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 123

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Behemoth":

    Експроприация на експроприаторите.
  • 102 ГЕСТАПОТО

    8 1 Отговор
    Пинокио да те пратим да направиш ревизия на Златев, Прокопов, Маджо, Нинова, К. Добрев и още много, много твои дружки, зная какво ще кажеш пинокио за Златев да но за другите сега не му е времето, нали така каза като те питаха за Прокопов лизач си ти пинокио лизач си
  • 103 Аман от " информирани"

    7 3 Отговор

    До коментар #23 от "БЪЛГАРЧЕ":

    И каква му беше реформата? Нали Гешев е избран по неговите правила. Сега им бил неудобен! Х. И. е обикновена марионетка. Не особено кадърна.
  • 104 Аман от " информирани"

    7 3 Отговор

    До коментар #97 от "златен КЛЮЧ":

    Шкафчето е постановка за балъци/ т.е. риби, които кълват на гола кука/

    Коментиран от #106

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Боко тъпото

    2 2 Отговор

    До коментар #104 от "Аман от " информирани"":

    Ама разбира се как да не е постановка, щом герберските тролове се съдират да повтарят тая смешна опорка значи е точно така
  • 107 ДО ЛЮБИТЕЛ

    9 3 Отговор

    До коментар #84 от "любител":

    Кога ще протестира пред морското имение на работодателят си Прокопиев? Кога ще протестира против Радев, който незаконно е иззел секретни д-ти. Всички в ЕС знаят, че той работи прптив интересите на Б-Я. Р. Грипенов, е опасен за Националната сигурност ма д-вата, само ние сме с розови очила. Тези, които раздават правосъдие, къде бяха, когато "соц." комунистите разграбиха д-вата, приватизираха чрез РМД-та, откраднаха спестяванията и пенсионният фонд, над 200 млрд. $? Мястото им, не е ли в затвора? Същите тези К. Импексова, Р. Гечев, Р. Петков, имат наглостта да говорят за корупция. Тези, които създадоха корупцията, днес издържат децата си в САЩ , с вашите пари. Цунами от неграмотност, простотия и мързел. Защо синът на баба Яга-Христо Бойни лев, е с отнети адвокатски права? И тези искат да управляват д-вата: М. ГАЛЕВА, алгатят Славчо, Генома и т.н. Те собственият си живот не са оправили, д-ва тръгнали да управляват. Мутрите от СИК и МУЛТИГРУП, са в президентството. ВЪН НА МУТРИТЕ ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!
  • 108 До фен

    9 1 Отговор

    До коментар #12 от "фен":

    ...Е договора с американските централи го сключи батко му Костов...
    Колкото и да го пишите, една лъжа си остава ЛЪЖА ! Договорите са достъпни и са подписани от Румен Овчаров !!!
  • 109 Анализаторр

    5 0 Отговор
    Цената на руски нефт сорт Урал и реалното му съдържание е разтегливо понятие, като се прибавят и счетоводните трикове за трудно доказуеми разходи за инвестиции, странно организирани данъчни складове, множество външни фирми за поддръжка със "скъпи" услуги и т.н. Накрая счетоводството на такъв конгломерат е като черна дупка с космически размери. Но да нека публикуват реално декларираните цифри и може да се окаже, че рафинерията работи почти на загуба за "благото" на българсото общество. Хахахаха.
  • 110 Един милиар на калпак

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ако този, е скрил 1 милиард от данъчните ,то колко са скрили ,
    Доган, Борисов,Пеевски, и останалите мишоци от Хунтата????
  • 111 Куни

    0 1 Отговор
    Абе киртак ходи пред къщата на Борисков в Барцалаона или в Банкя. Нали свалихте Божков кво искате от Златев?
    Що не идеш да питаш кой източи ВиК Ботевгград и наля 9 милиона в Балкан Ботевград и плати на съдиите да станат шампион 2019та г.???
  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 4798

    1 1 Отговор
    нищо ще ангажира НАП да направят Ревизионни актове на всички които са пускали нещо по Еконт за около 2000 лв , за компенсация на бюджета...
  • 114 Динозавър Карабаджаков

    2 1 Отговор
    НЕ БОЙКОХУЛСТВАЙТЕ !?! НЕПРОТИВОКОНСТИТУЦИОНСТВУВАТЕЛСТВУВАЙТЕ !?!
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Иван

    11 2 Отговор
    Ако бях на мястото на Валентин Златев, щях да заведа всички възможни дела срещу Христо Иванов и да го съдя до дупка! Да видим как ще докаже своите твърдения в съда! Христо Иванов е класически популист, който говори само срещу хора, които не са от кръга „Капитал“, но иначе премълчава за корупционните практики на други олигарси като Прокопиев, Дончев, Ганчев и подобни... Защо ли?
  • 117 Ох мамо

    6 0 Отговор
    За държавните милярди ще се истрепят, едни и същи, а народа иска промяна.
  • 118 Една жена каза,

    8 2 Отговор
    че Пинокио също е заделил 1 милиард от грантове. Сега да докаже с документи,че не е вярно.Та същата работа и с Лукойл
  • 119 баце

    2 4 Отговор
    30% от укритите кинти са в шкафита на Бокито, Горанито, Шишито ...
  • 120 Боян

    5 0 Отговор
    Добре ги е погнал Христо Иванов олигарсите, след Златев вече е време и за Иво Прокопиев. Нека разберем и той колко точно данъци е укрил, има много въпроси, които трябва да му се зададат, но Христо Иванов там си затваря очите, страх го е, че Прокопиев ще спре финансирането на партийката му.
  • 121 хахаха

    5 0 Отговор

    До коментар #7 от "Миризлив пор":

    Каскет, ами той за това и беше ИЗГОНЕН от управлението - просто защото много му знаеше гайдата, както и сега!:)
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 До Пинокио

    4 0 Отговор
    Кога ще застанеш пред имението на Прокопиев на Буджала за да го питаш дали е законно?
  • 124 Миро

    3 0 Отговор
    Ма що не погледнеш към другата страна на слънцето бе? Що не погледнеш себе си. Защото ти Иванов си една подлога. И всички знаем на кой.
  • 125 Една

    2 0 Отговор
    Пинокио нали беше министър на правосъдието в едно от правителствата на Борисов.Защо тогава не задвижи нещата за Златев и Лукойл, а сега даваш акъли кой какво да прави и защо не е направено едикакво си!!!! Всички са такива, докато са в удобните кресла не си дават много зор, за да не им истината местата, с които ги изритат стават много активни и знаещи!
  • 126 Силвия

    4 0 Отговор
    Христо Иванов иска да става премиер, нали? Смешка голяма ще е, ако наистина се случи.
  • 127 Пенсионер

    3 1 Отговор
    Тоя, какво работи? Той само виси по тротоарите и кряска. Толкова години защо не задавал въпросите си? Тук като не стане, има ЕС. Защо сега е толкова напорист и бълва едно след друго. Как да му повярваш.
  • 128 ДЖЕНДЪР, КОЙТО СИ МИСЛИ, ЧЕ МНОГО ЗНАЕ

    2 1 Отговор
    ПИНОКИО-ШШШТТИХО. ПОСЛЕ ЩЕ ГОВОРИМ.
  • 129 Donzidog

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Левски":

    Шел е датска компания с минорно английско участие и няма общо с Америка.Фактите първо!Иначе съм съгласен с теб че не му пука много за хората.Ще поживеем и ще видим!
  • 130 Слушател от народа

    1 2 Отговор

    До коментар #59 от "Чакъра":

    Щом като е правосъден министър да се бори в съда а не да говори празни приказки на хората да слушат.
  • 131 Гост 1

    3 1 Отговор
    Тогава нека ви мачка
    Б. Б.
  • 132 Сашо

    1 3 Отговор
    Аре Ицо пак с някакви гръмки изказвания… Зор да провлича медийно внимание
  • 133 Асен

    2 2 Отговор
    Христо Иванов каквито и циркове да прави няма да е в следващия парламент!
  • 134 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    Христо кой ти плаща за тия прояви? Не ни казвай, срещаме се..
  • 135 Ха ха ха ха

    2 2 Отговор
    Бареков номер 2
  • 136 Крис

    0 0 Отговор
    Ице, що не ходиш на протестите? Или те е шубе от народната любов?
  • 137 Телерик

    0 0 Отговор
    Христо Иванов е пионка в ръцете на олигарха Иво Прокопиев. Бас държа, че никога няма да видим показна акция срещу Прокопи.
  • 138 асд

    0 0 Отговор
    защо изтриха клипа ?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове