Last news in Fakti

7 Септември, 2020 11:38 5 485 88

"Възраждане": Нужна е стратегия за оставките на правителството и главния прокурор

  • костадин костадинов-
  • мерки-
  • протест

Предлагат създаването на експертен щаб

"Възраждане": Нужна е стратегия за оставките на правителството и главния прокурор - 1
Снимка: БГНЕС

"Предлагаме да създадем експертен щаб, който да изгради стратегически план за постигането на заветната цел – оставки на Правителството и Главния прокурор незабавно и безусловно. Щаб, който да разпредели и координира усилията на всички ни, така че те да се съединят и ефективно да се допълнят". Това посочват в своя позиция партия "Възраждане".

Целият текст:

"За пореден път, днес в деня на Съединението, Възраждане призовава всички опозиционери да се обединим и направим заедно първата стъпка към спасението на България – да получим незабавните и безусловни оставки на Правителството и на Главния прокурор.

Ние осъзнаваме някои идеологически различия, които имаме с останалите опозиционни политически сили. Изпитваме и дълбоки подозрения и съмнения в мотивите на някои от тях, които в предишни времена са били част от статуквото, най - вече към тези от тях, които по един или друг повод са влизали в коалиция с ГЕРБ или са били част от правителствата на прехода.

На 2-ри септември – в деня на „Великото народно въстание“ против управляващата ни хунта, Възраждане бе на първата линия. Така, както на знаменателните протести от началото на годината - на 27-ми януари, 7-ми февруари, 7-ми март, 14-ти май, 15-ти юни. За съжаление „Въстанието“ не постигна целта си, която беше оставка и предизвикване на предсрочни избори, организирани от служебен кабинет и българите не получиха победата, която заслужаваха.

Причината за това беше, че нямаше създаден общ щаб, който да координира действията на всички активисти. Не бяха разпределени зоните на отговорност. Не бяха уточнени способите и методите за постигане на целите, така че да няма изненадани и недоволни от страна на едни участници в протеста от действията на други участници в протеста.

Освен това, след като служителите на МВР отведоха от площада д-р Костадин Костадинов – председателя на Възраждане и по този начин принудиха по-голяма част от членове и симпатизанти на политическата организация да напуснат площада и да търсят лидера си повече от 18 часа, протестът остана без опитността на хора, които многократно са доказали способността да се справят с провокатори. Така сред мирните протестиращи се внедриха провокатори най-вече в късните часове на нощта.

Ако днес си зададем въпроса: Защо не успя „Великото въстание“ и каква е причината за неуспеха ни, отговорът е отлично описан от титана на революционното движение Гоце Делчев: „но що да правим, като сме българи и колкото капи – толкова капитани!?“

Ето защо, за пореден път днес, в деня на Съединението, след направен анализ на събитията от изминалите дни, Възраждане отново призовава всички лидери на опозиционни парламентарни и извънпарламентарни партии, както и президентската институция, да се обединим от възможността за прагматично постигане на неотложната цел .

Предлагаме да създадем експертен щаб, който да изгради стратегически план за постигането на заветната цел – оставки на Правителството и Главния прокурор незабавно и безусловно. Щаб, който да разпредели и координира усилията на всички ни, така че те да се съединят и ефективно да се допълнят.

Съединението е пътят към обединението. Днес, когато се връщаме назад към това паметно събитие, е добре да помним, че 6-ти септември не е само празник, а и дълг. Нашите деди поставиха началото със съединението на Източна Румелия и Княжество България. От нас зависи дали ще продължим делото им.

Актът на Съединението е пример и поука за сегашните поколения, защото смели българи са нужни и днес. Такива, които няма да се крият зад красиво облечени думи, а ще бъдат хора на действието. Личности, които ще обединят българите, защото единствено и заедно ще успеем да постигнем ново Възраждане за Родината ни. На постовете, които са заемали достойни български мъже като Каравелов и Вазов е изключително важно да застанат отново достойни и честни личности като тях. Съвременни възрожденци, които милеят за Родината и народа.

Нека днес, в този велик за националната ни памет ден, си припомним заветите на дедите ни, да се поучим от техните грешки и победи, да се обединим и намерим сили да поемем по спасителния за България път!

Политическа организация Възраждане е готова да подаде ръка на всички! За да я има България!"


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 58 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 chochi

    56 7 Отговор
    Борисов ще стои и ще чака протестите да се изтощят!
  • 2 марш в затвора

    60 95 Отговор
    Този още ли не са го арестували? Нали го разкриха как е присвоявал партийни пари да си прави къщата

    Коментиран от #15, #18, #31, #40, #61

  • 3 Гаро

    52 91 Отговор
    Копейкин, кажи за КГБ. Ще ни правиш ли 16та република. Кажи и за къщата купена с партийната субсидия.

    Коментиран от #63

  • 4 СТРАТЕГИЯТА

    9 52 Отговор
    ТЕРМИНАЛ 2 доде не са го затворили повторно за Ковид щуротията.
  • 5 дядоЯго

    47 63 Отговор
    Стига сте баламосвали хората!Ясно е като бял ден ,че нямате никаква стратегия нито за изборите ,нито за след изборите !
  • 6 ГОРСКИ

    34 40 Отговор
    Стратегията ви слаба щом един прост пожарникар се подиграва със вас!
  • 7 ТаУмВзе

    19 18 Отговор
    Освен да отворим сметка за Поръчката на Мутрата, чрез смс за друго не се сещам! Ако не ни изпреварят де.

    Коментиран от #14

  • 8 Бай бай

    27 48 Отговор
    Щаба го направиха отдавна....!!!!!! Има си и фигурант....хахахахаха
  • 9 Аноним

    44 53 Отговор
    Представете си тоя паляк да управлява нагъл до безобразие как може да има трибуна за такива крадци на дребно
  • 10 нали

    40 59 Отговор
    Костя... и ти искаш да отхапеш от баницата...
  • 11 МАЗЕН ПРЕЯЛ С ВЛАСТ КЪРЛЕЖ

    59 32 Отговор
    Е БОРИСОВ. ОСТАВКА!!! ОСТАВКА И ЗА КАСКЕТЪТ!!!!
  • 12 РАСО

    35 41 Отговор
    ...кой е тоя цървул и как ще решава от името на 1 300 000 души кой какво ще прави......
  • 13 Чаби

    41 55 Отговор
    Ееее.., това ПСИХИЧНО БОЛНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ наистина ли смята ЧЕ НЯКОЙ ГО БРОИ ЗА ЧОВЕК ??? КРАДЕЦ СИ ТИ Копейкин, жалък психясал и крадец...ПФУуууу..

    Коментиран от #20

  • 14 ТаУмВзе

    33 21 Отговор

    До коментар #7 от "ТаУмВзе":

    Тролнята герберастка папка за Последно! ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!
  • 15 hhhh

    15 14 Отговор

    До коментар #2 от "марш в затвора":

    Още не са му снимали парите и златото в чекмеджето...Затова...
  • 16 Миризлив пор

    30 26 Отговор
    Възстание ли? Възстание се прави от хора със цели и идеали! А вие само крещите "оставка" и това е. Ако имахте някаква програма, кой ще управлява, президента да обяви конституцията и т.н. можеше и да успеете, сега само с провокации и плюене нищо няма да направите.

    Коментиран от #56

  • 17 стоян

    38 25 Отговор
    Шайката на престъпника Борисов трябва да бъде натикана по затворите.На 10-ти в 8 ч.всички достойни българи-пред парламента.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 МОЧА трябва да се разруши!

    20 32 Отговор
    Зa дa я имa Бългaрия, трябвa дa cкъcaмe вeригитe, c кoитo ca ни oкoвaли руcкитe oкупaтoри, дa cпрeм дa плaщaмe милиaрди рeкeт нa мocкoвcкитe мутри, дa изринeм вcички руcки eничaри oкупирaли пaрлaмeнт, прaвитeлcтвo, прoкурaтурa, прeзидeнcтвo, cилoвитe cлужби .... ! Да не позволяваме руски партии като на Костя Копейкин да доближат до парламента.

    Коментиран от #29

  • 20 гжгж

    14 15 Отговор

    До коментар #13 от "Чаби":

    Влез в "тубата" и там като напишеш името му ще получиш подробна информация по всички въпроси. Ама ти тука си на работа -- да тролиш.

    Коментиран от #21

  • 21 Видях

    23 29 Отговор

    До коментар #20 от "гжгж":

    Като му написах името в тубата на мен ми излезна Темата на Нова как е крал държавна субсидия да си строи собствена къща

    Коментиран от #24

  • 22 5ко

    30 21 Отговор
    Бре! Та тука пълно с герберастско трол! Явно кратуната е изпаднал в истерия. Щом и планът за анонимното отвличане на Костадинов от площада се провали, тиквочо като удавник за сламка се хваща и хвърля всичкото си трол да спами. Милите ми те, нямайки друга възможност да си изкарат къшей хлебец неистово тролят! Достойни подлоги на дяда си шороша.

    Коментиран от #34

  • 23 Санчо

    34 20 Отговор
    Верни неща казва човекът, но координираната репресивна и медийна атака срещу него е тежка: копоите на каскета и тиквата опитват да заличат съдебната регистрация на партията му, самият него го тормозят и арестуват честичко, а малко хора си спомнят, че няма как да откраднеш от партийната субсидия, когато си единствената партия в съвременната история на България, която е върнала обратно партийната субсидия, с аргумента, че не е справедливо партиите да взимат такива пари от данакоплатците...

    Коментиран от #30, #54

  • 24 гжгж

    30 13 Отговор

    До коментар #21 от "Видях":

    Е , за такива като тебе може да е логично, но задаваш ли си въпроса : Кой е собственикът но нова тв? Или това е без значение? Киро Гела или Киро Домузя явно не ти говори нищо? За сега много човек на тиквоций. Нали му опрости около 60 милиона заради варненската корабостроителница. Има и други далаверки, които Костадинов ги оповестява. Та ти на тази медия ли вярваш? Ако е така означава, че си на герберски субсидии.
  • 25 СТОП

    16 28 Отговор
    Този цял живоот протестира и винаги е във власта като общински съветник.Чрез нахалство и наглост към прогрвсОказа се и крадец.

    Коментиран от #26

  • 26 Хайде стига

    17 8 Отговор

    До коментар #25 от "СТОП":

    с тези гьобелсови похвати. Итъркани са. Само душевноболни биха повярвали.

    Коментиран от #36

  • 27 черен спрей

    7 6 Отговор
    ЧЕРНИЯ СПРЕЙ В ИЛЮМИНАТОРНОТО СТЪКЛО НА КАСКАТА НА ТЕРОРИСТА ЩЕ ЗАСТАВИ ТЕРОРИСТИТЕ ДА ЗАСТАНАТ С ЛИЦАТА СИ ПРЕД ВАС НЕ БЪДЕТЕ РОБИ!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Одесос

    15 26 Отговор

    До коментар #23 от "Санчо":

    Бате, само ти ли не си разбрал още, че той наистина открадна субсидията?
    Открадна я нагло, безцеремонно и без да му пука за вас! Питайте ги,откъде са му парите за къща,апартамент и кола?
  • 31 Всъщност не са

    26 12 Отговор

    До коментар #2 от "марш в затвора":

    , Имаше само платен репортаж. Човека си показа доходи и всичко.
  • 32 До 30

    11 7 Отговор
    До 30

    Абе разбрал е той, ама е от платените тролове дето трябва да го защитават по сайтовете
  • 33 Копейкин

    18 20 Отговор
    А, ето го бе, пинчера на Гуцанов . Това със старшинката от БНО Шипка ли го измислихте ? Няма да ви се получи руски мекерета да оглавите и опорочите протеста !
  • 34 Бай ти Дончо

    13 26 Отговор

    До коментар #22 от "5ко":

    Костя си е издънка на ВМРО той е скритата лимонка на оправляващите и сега ... Добре школован политик.... аааа лъжец човека го разкарва като мечка по студиата навсякаде каза че се отказва от субсидията ... За да го излъжат да влезе в листата за да донесе гласове.. и след изборите си взе субсидииката .. и го пита Васил Иванов за да това и той го гледа в очите и го лъже .. и тоз с най голямото си нахалство иска да оглави протеста ми той заслужава да го разпънат на площада
  • 35 Не се е загубил тоя, сигурна бях

    13 8 Отговор
    Ще изпълзи, такива индивиди са като плевелите
  • 36 Ред хот чилипепърс

    9 13 Отговор

    До коментар #26 от "Хайде стига":

    Защо да са гьобелсови похвати .Окупира областна уорава Варна когато беше орешарски и червен областен , сега е с тях .Гуцанов го издигаше за кмет.Беше общински съветник от политическо обединение на ТИМСтана директор на музея по времето на ГЕРБ.Има жилища вила и кола за кратък период от 4-5години.Никой който няма бизнес не може да направи това освен ако не са му дали нешо допълнително.Сега все пак трябват пари за логистика откъде.Хората не са глупаци, но забравят някий работи.А беше основен свидел срещу Марешки,защото му удари един прав когато “безкористно се включи” в защитата на пицария построена незаконно/без разрешение/.Спор между двама мошенници
  • 37 Матей

    4 3 Отговор
    Отново моя идея,която съм подсказал в телеграфин стил,такъв е най-подходящия форумен формат,се подема,разработва и излага в цялостен вид.Това е било досега стотици пъти,не го възприемам като копиране,а се радвам,защото идеите ми са били оценени и са получили развитие и приложение.

    Коментиран от #41

  • 38 нафто

    8 10 Отговор
    С протести на улицата Борисов няма да подаде оставка.Ако националните радио и телевизия обявят стачка,тогава ше подаде оставка.
  • 39 Матей

    8 6 Отговор
    И още нещо,за порицаваният от боко реваншизъм.За да има такъв ,значи има нещо за връщане,неразчистена сметка,от страна на народа.Какво ,да оставим всичко така,да махнем с ръка и да отиваме смело и безотговорно към небитието на историята ли?Не,колелото трябва да се завърти наобратно,махалото да иде в другото крайно положение,да се направи диктатура на пролетариата,колкото и левичарско да изглежда.И всекиму заслуженото,нищо повече.
  • 40 АБСОЛЮТНО

    15 15 Отговор

    До коментар #2 от "марш в затвора":

    НА ТОЯ КРАДЕЦ КОГА ЩЕ МУ КОНФИСКУВАТ ВСИЧКО ОТКРАДНАТО! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #64

  • 41 И моите

    7 7 Отговор

    До коментар #37 от "Матей":

    Подкрепям, дано да е за добро!
  • 42 Анти Трол

    16 5 Отговор
    Жестока злоба и простащината от "умно-красивите ". Ако някой не е съгласен с тях става страшно! И спрете да говорите от името на всички- вие сте много по-малко от НАРОДА.
  • 43 Ййй

    9 15 Отговор
    Тоя от Възраждане иска още апартаменти или най-добре хотели да прилага. Прост народ!
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Георгиев

    6 16 Отговор
    Копейкин, протестите нямат успех, защото към тях се прилепват такива като теб. Колко пари откраде от партийната субсидия, за да си построиш палат. Не те ли е срам бе, копейкин?
  • 46 Учете се от миналото...Истината е там..

    9 3 Отговор
    ,,ВРАГОВЕТЕ НА НАШИТЕ ВРАГОВЕ СА НАШИ ПРИЯТЕЛИ"За да се унищожи тази Чума която унищожи България,всичките методи са разрешени!Учете се от врага,за него няма закони,няма,доблест,няма съвест,няма Достойнство,няма изпълнено обещание!Има само лъжа,измама,лукавост,нарцизъм,продажност, никакъв морал и въобще нищо човешко сред тези грабителски редици на продажници....Трябва да се очаква всичко от такъв враг...

    Коментиран от #59

  • 47 до 38 ком

    10 2 Отговор
    едно време 90те за да се постигнеше нещо от властта просто спираше градския транспорт в София и ония- които и да бяха на власт - клякаха! ама тогава имаше синдикати...а и нямаше такъв страх у хората. като походят 2-3 дена софиянци пеша и най-накрая им писне и се съберат , ама не 2-3 хиляди. а 100-200 хиляди... да видиш тогава протест ли е, стачка ли е въстание ли е, ама се полчават нещата!
  • 48 ПЕНКО

    2 3 Отговор
    АЗ СЪМ АТЕИСТ И МАТЕРИАЛИСТ И НЕ МИ ПУКА -КОЙ ЧИЕ БЕБЕ Е БИЛ !!! ПО ВЪЗРАСТ "ИЗПАДНАХ ЗАД БОРДА " ---ИНАЧЕ НЯМАШЕ ДА ИМА ТАКЪВ КОСТАДИНОВ / И МОЯТА ФАМИЛИЯ Е СЪЩАТА / !?!?!?
  • 49 ГЕСТАПОТО

    4 13 Отговор
    Ей мишко ти пак ли изпълзя от дупката копейките ли свърши. Сбирайте се с пинокио и марионетките на Бошкоф и се потапяйсе почивката свърши.
  • 50 Ха ха

    5 3 Отговор
    Рехавите вечерни протести-разходки не постигат нищо. Трябва да се блокират аерогари, гари и гранични КПП-та
  • 51 Пенсионирано ченге

    3 10 Отговор
    Възраждане получиха месечния си транш,пачка от Белград.
    Цветан Василев има още милиони останали от КТБ
  • 52 стратега да е друг този е съмнителен

    2 8 Отговор
    Подкрепям протеста , но не и откачалки и руски подлоги като Волен Сидеров. Този е новия Сидеров и най- вероятно е следващия проект на сараите.
  • 53 Изграждане

    5 11 Отговор
    Хвърли на Костя една шепа копейки и му гледай сеира. Чудеса прави!
  • 54 Колко

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Санчо":

    е взел и колко е върнал са две различни неща, някъде към една резиденцийка разлика.
  • 55 МЕТЕЖНИЦИТЕ.....ИЗМЕТЕНИ ОТНОВО

    3 5 Отговор
    ТОЯ СЕ ВЪЗРОДИ В ....ПОЛИЦИЯТА
  • 56 Родолюбец

    2 3 Отговор

    До коментар #16 от "Миризлив пор":

    Е, вярно ти си миризлив пор!!!Самият пор ръмжи ,че другите миришат гадно ,ха,ха,ха!Както крадеца вика ,дръжте крадеца!Ще дойде време за разплата,бъдете сигурни !
  • 57 Варна

    1 8 Отговор
    Костадин е проект на ГЕРБ, целта е да късат гласове от БСП. Ако искате на следващите избори да няма бойково правителство, гладувайте за БСП, а не малки фантомни партии.

    Коце, ако си мъж, ше искаш обединение с БСП и няма да цепиш партията!!!
  • 58 Варна

    4 7 Отговор
    Аз само искам да знам колко долара взе за да цепи вота в полза на ГЕРБ на местните избори във Варна? Ако не беше този клоун, града нямаше да се управлява ог нарломан. Истинската опозиция е БСП, а не този русофоб, който Каракачанов отгледа!
  • 59 Ей божковист!

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Учете се от миналото...Истината е там..":

    Колко открадна благодарение на бсп, че отново им разчиташ, а??? А???
  • 60 Петър Господинов

    7 3 Отговор
    Много платени тролове,много нещо. Тиквата до последно ще се мъчи да промива мозъци. Да ама НЕ. ВЪЗРАЖДАНЕ и Костадин Костадинов са единствените в България за които е ясно,че милеят за родината ни. Възраждане има 7 проверки от Сметната палата на парите на партията. Нямаи една стотинка отклонена,няма една липсваща бележка. Всичко е изрядно. Нали някои не си прави илюзията, че ако имаше нещо нередно тази мафия в лицето но тиквун и каскета щеше да остави нещата така??? Възраждане е с чисти идеи и намерения. Единствената надежда за България е тази партия и Костадин Костадинов. Замислете се защо е единствената в новата история на страната, която искат да я заличат и забранят??? Бърка сметките на статуквото.
    Защо никой не се занимава със субсидиите на другите (при това парламентарни) партии?
    Замислете се???
  • 61 Гледай си работата

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "марш в затвора":

    Да ,защото явно за ваше съжаление няма какво да се докаже ! А бойко кога ,а горанов "златното " пиленце шаренко ,дето незнае къде са 700 000 000
    милиона от държвната хазна !!!
  • 62 Лиляна

    5 3 Отговор
    Първо си изчистете устите всички неинформирани глупаци и платени гербаджийсли тролове преди да петните единствената партия в България водена от чисти идеали и без финансиране. Относно къщата- това е долна манипулация на медиите: https://youtu.be/ABjuNoeG3zg Къщата е купена с 30 годишен кредит и е само 100 кв.м. Програма и план имаме и сме единствената организирана група с такава и със специалисти сред съпартийците, които работят ДОБРОВОЛНО и безплатно за каузата Независима България. За който не го мързи да чете, ето я: https://vazrazhdane.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BB%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B0 И знайте, че ние от Възраждане сме ХИЛЯДИ и растем с всеки ден, затова и скоро ще изметем това измислено правителство без значение как... така че който скача срещу нас ДА ВНИМАВА!

    Коментиран от #68, #70

  • 63 Гледай си работата

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "Гаро":

    Да ,защото явно за ваше съжаление няма какво да се докаже ! А бойко кога ,а горанов "златното " пиленце шаренко ,дето незнае къде са 700 000 000
    милиона от държвната хазна !!!


    Ако всички толкова настоятелно се интерсувахте от една друга къща в Бареселона ,едни други къщи - за тъщи ,едни тераси ,едни асансьори ,едни апартаменти , от злоупотреба с власт ,назнжчени калинки ,ремонти нола ремонтите ...тогава щяхме да сме ги подминали Американците !!

    Коментиран от #69

  • 64 Когато на всички герберасти !

    1 1 Отговор

    До коментар #40 от "АБСОЛЮТНО":

    Когато и на всички герберасти!
  • 65 Когато на всички герберасти !

    0 1 Отговор
    Когато и на всички герберасти!
  • 66 Свободен

    6 2 Отговор
    Стотици тролове са налазили тази статия, което показва ясно важността й!
    ОСТАВКА, Боклуци!
    Браво на Костадинов!
  • 67 Име

    1 4 Отговор
    ГЕРБ няма алтернатива, не и този клоун! Затова и протестите са от 20-30 човека, предимно лумпени, платени и партийни членове. Нормалните хора искат стабилност!

    Коцето е неблагодарник, но рано или късно ще искараме нещата, които сме направили за тоя хубосник, когато се пишеше анти-БСП.
  • 68 БРОКЕР

    1 3 Отговор

    До коментар #62 от "Лиляна":

    Заемите се взимат за да оправдаят разходите, защото не се доказват. Наивници такива, не е една къща, а са две коли, къща и апартамент. Общо около 400 000 лв в рамките на три години. Иначе сте прави, не са от субсидията, от друго място са, но всичко ще си излезе. И един няма да остане в тая партия, НЕ СЛУЧАЙНО ХОРА ОКОЛКО ТОЯ НЕ СЕ ЗАДЪРЖАТ! Продаде интересите на ВМРО, продаде Атака, продаде НФСБ, този човек е БРОКЕР! А вие сте МАЛОУМНИЦИ!
  • 69 Име

    2 4 Отговор

    До коментар #63 от "Гледай си работата":

    Именно, Костя Копейкин не е нищо повече от същото това, което ни управлява в момента, защото в БГ, който не прави бизнес или не е в сивия сектор, а иска да успее в живота, а този МНОГО ИСКА, защото му е част от природата, прави партийно ЕООД или дори ЕТ и Възраждане е точно това. Има си учителите - Каракачанов, Симеонов и Сидеров. За него те са богове, нищо че ги плюе, защото е СЪЩИЯ ХИТРЕЦ и БОКЛУК като тях.
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Коментар4

    1 3 Отговор
    След като Бойко застаря, а начело на БСП е жена, недо*баните женички, разведените и застаряващите и сбръчкани женички почнаха да харесват Костадинов. Чак и по гащи се пусна на фенките си, само че Радев е къде-къде повече мъж. Коце, РАДЕВ ЩЕ ТЕ ОТВЕЕ, не я мисли ти тая.
  • 72 За продажника

    2 3 Отговор
    Наркостадин Розовите Гащи ли ще е алтернативата за БГ

    бухахахахахаххахахахха

    По-скоро ЛИДЕР НА ГЕЙ ПАРАДА
  • 73 Долу Борисов

    1 5 Отговор
    На следващите избори не си губете времето с малки партии, ако искате Борисов да си отиде в историята гласувайте за БСП или Радев /ако направи партия/. Не си давайте гласа за малки партии, това им е целта - да откъснат гласовете от реалната опозиция. Каквото и да говорят, те взимат пари за дейността си.
  • 74 Кра кра кра

    2 2 Отговор
    Лудия плюе срещу ГЕРБ, но забравя каква роля имаше един от министрите им за това да стане кандидат-кмет и общински съветник.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Gyet

    1 4 Отговор
    Копейкин е стабилен кон да му го отпере пак няма да върне къщите
  • 77 Копейкин президент на столипиново

    1 2 Отговор
    Идвала копейкин президент с 5 къщи от субсидиите
  • 78 Копейкин президент на столипиново

    0 3 Отговор
    Да идва
  • 79 Град Козлодуй педала

    0 3 Отговор
    Копейкин е моя идол
  • 80 Копейкин президент на столипиново

    0 3 Отговор
    Копейкин е стабилен магаре да му го ......две крачки назад ще направи и пак няма да върне къщата
  • 81 Град Козлодуй педала

    0 3 Отговор
    Копейкин е моя идол
  • 82 Бойко няма латернатива

    0 3 Отговор
    Крал ли е копейкин от рим добрич, където го назначиха ГЕРБ? Въпрос с повишена трудност.
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ДКМС

    1 3 Отговор
    Поредният напън Копейкин да се превърне в Рубльов.
  • 85 Разум

    4 0 Отговор
    Кога бандити доброволно са се отказвали от власт и връщали крадени пари?

    Прав е Костадинов. Трябва всички да се организираме и изритаме мафията на Борисов от властта.

    Коментиран от #86

  • 86 Тоя крадец ли???

    0 2 Отговор

    До коментар #85 от "Разум":

    И той е част от тази мафия, като едното крило на мафията му го ръга срещу заплащане, защото е политическа урва и национален предател.
  • 87 ВЪН КОПЕЙКИН

    0 0 Отговор
    Руския посланик да си отзове мастията КОПЕЙКИН и да го върне в Матушка Россия. Боклуци, антибългарски!
  • 88 ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ В ЗАТВОРА

    0 0 Отговор
    Този наистина е нацоиналист...руски!

    Да се арестува и съди за държавна измяна и нарушение на Конституцията!

    България не ще повече руски ботуш да беснее над бащино огнище!

    ГЕРБ НЯМА АЛТЕРНАТИВА!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове