Last news in Fakti

10 Септември, 2020 10:15 4 216 44

Христо Иванов: Настояваме ГЕРБ да се откаже от измененията в Изборния кодекс

  • христо иванов-
  • протест-
  • избори

Подготвя се поредната кражба на изборите в България

Христо Иванов: Настояваме ГЕРБ да се откаже от измененията в Изборния кодекс - 1

Борисов, ти си слугата на Делян Пеевски и сега искаш да събереш още време за допълнително крадене. Искам да Ви припомня речта на Мустафа Карадайъ от ДПС, той изброи всички финансови инструменти, от които ДПС иска да краде. Това е държавният бюджет, европейските фондове, всичко това сега трябва се програмира. Управляващите трябва да създадат плановете, за които да стане ясно накъде.

Сега стои Томислав Дончев в Министерски съвет и програмира накъде да отидат европейските средства - в джоба на Пеевски и подобните на него членове около кръговете на сараите и Борисов.

Днес настояваме ГЕРБ да се откаже от промените си в Изборния кодекс. Трябва да разбираме, че отново в суматохата, както винаги, управляващите правят ревизия на кодекса, за да си подготвят условията за технически надмощия над изборите. Подготвя се поредната кражба на изборите в България.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 39 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 1618

    49 18 Отговор
    Това правителство отдавна и безвъзвратно е загубило своята легитимност,
    поради корупция, шуробаджанащина, опасна и повсеместна некомпетентност и сериозно и систематично, дори брутално нарушаване на правата на човека.Хората вече не искат да бъдат управлявани повече от войнстваща арогантност, безпардонна простащина и очевидна престъпност. Те не искат да гледат безучастно разрушаването на последните устои на демокрацията и пазарната икономика в България. Не приемат, че е възможно в ЕС да има територия, завладяна от мафията и превърната в машина за източване на европейски фондове под флага на алчността, користта.Борисов е първият български премиер в историята на България превърнал диктатурата в свое амплоа, контролирайки и използвайки за своя защита всички институции ,издигнал се до нивото на най- мразения диктатор в собствената си родина в мирно време.

    Коментиран от #39

  • 2 3333

    42 18 Отговор
    Борисов, много си зле! На теб вече и психолог не може да ти помогне! Като не искаш да подаваш оставка по мирен път,народа ще ти я вземе с революция! Не чуваш ли какво скандират хората по площадите?- Нас не ни е страх, а такива диктатори като тебе вече нямат място в България!

    Коментиран от #7

  • 3 ТаУмВзе

    26 21 Отговор
    Поредният пребоядисан гербераст на няколко Хранилки и чекмеджета. Сега го играе демократ че, модерно е някак. ОСТАВКА СЪД ЗАТВОР!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 JERONIMO

    35 12 Отговор
    Крадливата мафия няма право да променя изборния кодек за 10 години доказаха, че са крадци, измамници, сатрапи!
  • 6 Според Боко

    33 9 Отговор
    Българския народ бил мафиата, а той е жив светец.

    Коментиран от #38, #44

  • 7 Е да де

    23 23 Отговор

    До коментар #2 от "3333":

    Ама нещо ти липсват революционерите. И народа нещо го няма по тия площади. Пинокио,да вземе да се засрами и да не се показва повече никъде. Колкото и странно да звучи на някой тоя точно лъже повече от Бойко.
  • 8 мимо

    14 15 Отговор
    този от снимката е долен б-клук
  • 9 4346

    26 9 Отговор
    Голяма част от правителството на Борисов и неговото обкръжение са с ниско професионално, интелектуално и морално ниво-като се започне с Борисов и се стигне до Данаил Кирилов, Марешки , Сачева и н.

    Коментиран от #26

  • 10 Електра

    18 14 Отговор
    Тоя БСПдираст нали близа хубаво сладоледа на Борисов, чак го налапа до целофана. По интересно е, че монархо-фашистите, ще докарат на власт монархо-комунистите и чалмите на власт, а те пак ще вият извън парламента...
  • 11 Фридрих

    21 20 Отговор
    Кой си ти та ще настояваш ? Яви се на избори и после настоявай, ако влезеш в парламента. Ако не, стой си в локвата.
  • 12 2loop

    23 13 Отговор
    Докато се гласува на хартия, герберите ще си печелят

    Коментиран от #14

  • 13 гост

    23 12 Отговор
    ама вие знаете ли какво искате бе смешници....разбихте дясното пространсто!!! Я марш в политическата тоалетна или при господарят ти Прокопиев
  • 14 гост

    20 17 Отговор

    До коментар #12 от "2loop":

    ами то на хартия и летеца спечели, ама тогава бяха честни изборите нали? Омръзна ми от двойни стандарти в тая държава
  • 15 fen

    17 13 Отговор
    Абе нещо хептен оредяхте. Божков май вече мина от кинти само на призиви и революцията зацикли....
  • 16 Перо

    18 9 Отговор
    Хартиените бюлетини са 100% измама от ГЕРБ! Искат да направят изборите по отработената схема на фалшификации,манипулиране,купуване на гласове,”гласуване” на мъртви души,което не може да се получи при пълно машинно гласуване.Комисиите в чужбина се назначават от изпълнителната власт и са неконтролируеми.От гласуването с книжни бюлетини имат интерес само ГЕРБ и ДПС!

    Коментиран от #17, #35, #43

  • 17 Ми да

    17 4 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    Значи Радев е избран незаконно. Щото и за него гласувахме с хартиена бюлетина.

    Коментиран от #32

  • 18 Спрете се! Оставка!

    8 7 Отговор
    Пак ли? Всичко фалшифицират в тяхна полза.... Вън и оставка!
  • 19 Аз пък настоявам

    6 6 Отговор
    Сорос вън!
  • 20 Рап

    13 11 Отговор
    Христо ,престани с тези глупости,защото и десните ще избягат от вас! Как да повярвам на човек,застанал рамо до рамо с отровно трио,М.Манолова,К.НиноваКопейкин и т.н. Как едно порицание не чух по адрес на Радев,нима си съгласен с неговите действия? Осъзнайте се! Приемете една гражданска и политическа позиция,стига само брътвежи! За ДПС си прав,но те винаги са били с тези,които са на власт! Явно парите са при тях и те поръчват музиката! Ако искаме наистина това да спре забранете тази партия ,или источниците на пари към тях! Ама няма да стане,защото всичките сте в кюпа! Българина не иска кой много,иска да живее достойно и с нормални доходи!
  • 21 Пловдив

    11 9 Отговор
    Герб ще фалшифицира ВСИЧКО! ЗАТОВА МУТРАТА НЕ ПОДАВА....ЗА ДА ВЕКУВА.
  • 22 Български Гражданин

    11 5 Отговор
    Никoй нe пeчeли oт дecтaбилизaциятa, c изключeниe нa хoрaтa, кoитo имaт интeрecи инcтитуциитe дa нe рaбoтят в мoмeнтa. Тoвa ca хoрaтa, кoитo ca cъc зaвeдeни oбвинeния oт прoкурaтурaтa, нaмирaщи ce в чужбинa. Тe ca нaй-гoлeмитe пeчeливши. Много е важно протестиращите да се фокусират в две искания за промяна в изборния кодекс: 1.100% мажоритарин вот на парламентарните избори. 2.Субсидиите за партиите „0“ лева.
    Ще се спра на два положителни момента в мажоритарната изборна система единият е, че дългосрочно мажоритарните системи водят до това умствено по-добри кандидати да стават народни представители и политици. И второто много ценно е, че мажоритарната система ражда по-стабилни правителства и по-стабилни управления.
  • 23 Сливи за смет

    10 3 Отговор
    Тоя Пеноийо защо не даде отчет какви ги е дробил като беше министър на правосъдието?! Сумата време се кри в сенките и сега се изпъчи да лае и съвети да дава. И за тебе съд и затвор, убавецо!

    Коментиран от #34

  • 24 Василева

    7 8 Отговор
    Борисов 3 е избран от служебното правителство на Радев.Борисов управлява 9 години.В СИК има представители на всички партии,има застъпници и други.Тези хора трябва да си гледат работата.Вие гласували ли сте машинно.В нашата секция имаше машина,но много хора не искаха да гласуват на тях.
  • 25 ддддр

    6 4 Отговор

    До коментар #4 от "333":

    Марешки е лицето на БГ бизнеса. 99% от бизнеса в Бг работи на същия принцип като Марешки.
  • 26 ддддр

    8 5 Отговор

    До коментар #9 от "4346":

    Това са признаците на диктатурата- вождът да се огражда с некомпетентни, необразовани, непрофесионалисти, но послушни и изпълнителни.
  • 27 Subaru STI

    0 5 Отговор

    До коментар #4 от "333":

    Добре нaпиcaно.
  • 28 Аве Адолф Хайллллл

    7 4 Отговор
    Че къФ си ти да настоявяш , да не би да си парламентарно представен ........ а забравих , просто си парламентарно не успял проваленко ......
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Тома Биков, голямо си Менте!

    6 7 Отговор
    Пак ли ГЕРБ, ще подрежда и спасява държавата и народа!!!! Стига сте ни спасява и!!! Отивате си, въпреки всичките Тиракатлъци, които измислят, няма да ви се получи, всички Спасители от Историята са завършили Трагично!!! Така ще бъде и с Крадците, които управляват Българияпоследните10--11години!!!Отивате кой където му Отсъдят!!!!
  • 31 Оставчо

    4 4 Отговор
    Довечера на площада до оставката!
    Вече ще е денонощно искането...!

    Коментиран от #41

  • 32 Да ама не

    5 3 Отговор

    До коментар #17 от "Ми да":

    За Радев просто гласуваха адски много хора.Ако гласуваме над 70% от имащите право на глас не могат нищо да направят.Но ние пак ще си пием по избори ще си ходим някъде уикенда ще си почиваме и със 100...200к купени гласове и подмяна ще минат.ЗА ТОВА ГЛАСУВАЙТЕ!Никой не ни е виновен!
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Rhapsody

    3 3 Отговор

    До коментар #23 от "Сливи за смет":

    Той добре работеше и искаше същото както и сега, но след като ГЕРБ го предадоха в пленарна зала си подаде оставката.
    Заслужава само уважение за това.

    Коментиран от #40

  • 35 Пълни глупости,

    2 1 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    Кажи къде се гласува машинно, май никъде, по-лесно е при машинното с повече да се излъже
  • 36 Мария

    3 1 Отговор
    Иванов защо си мисли, че ако стане премиер, България ще цъфне и ще върже?! Напротив, точно обратното, ще затънем още повече, защото той е пълна дупка.
  • 37 Марта

    3 1 Отговор
    А Христо Иванов кога ще си признае, че е слуга на Прокопиев и Божков???
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 ОТГОВОР НА 1618

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "1618":

    ЗАЩО СИ ВЬОБРАЗЯВАШ ЧЕ НАРОДА МРАЗИ БОРИСОВ ,ЗАЩОТО НЕ ИСКАМЕ ДА ПАДНЕМ НА НИВОТО ВИ И ДА СЕ ТЬРКАЛЯМЕ ПО ПАВАЖИТЕ ЛИ ,И НАРОДА НЕ СТЕ ВИЕ 5 6 ХИЛЯДИ ,И ТОВА ЩЕ ВИ ГО ДОКАЖЕМ НА ИЗБОРИ И ТО МАШИННИ, Я МИ КАЖИ КОГА НАЙ ПАСЛЕ ИВАНОВ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕ ЧЕ Е СЛУГА НА ПРОКОПИЕВ И НА БОЖКОВ...ОСЬЗНАЙТЕ СЕ И НЕ ВЬРШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЩЕ СЬСИПЕТЕ ТАЗИ ХУБАВА ДЬРЖАВА.
  • 40 КОЙ БЕ. ДО34

    2 0 Отговор

    До коментар #34 от "Rhapsody":

    ЗАЩО МИСЛИШ ЧЕ ИВАНОВ РАБОТЕШЕ ДОБРЕ И ГЕРБ ГО ПРЕДАДОХА,,ТОВА ГО КАЗВА ИВАНОВ И ВИЕ МУ ВЯРВАТЕ ,НЕКА ТОЗИ ГОСПОДИН ДА СИ КАЖЕ ИСТИНАТА ,НЕ НАПРАЗНО НОСЬТ МУ Е КАТО КЛЮН И ОЩЕ ЩЕ ПОРАСНЕ С ЛЬЖИТЕ КОИТО РЬСИ ТОЗИ ЛЬЖЕЦ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Петър

    3 0 Отговор
    Хората пък настояваме Иванов да се откаже да се прави на политик, хич не му се отдава!
  • 43 До Перо

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Перо":

    И машинно ГЕРБ пак ще спечели,,не се НАПЬВАЙТЕ НАПРАЗНО.
  • 44 Пенсионер

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Според Боко":

    Това ли е народа? На жълтите павета? Повече са платени лумпени.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове