Last news in Fakti

10 Септември, 2020 20:47 6 441 133

Елена Йончева: Време е ЕК да избере – демокрацията или Борисов

  • елена йончева-
  • европейска комисия-
  • вера йоурова-
  • протест-
  • борисов 3

Българските граждани са европейски граждани. И в момента те се борят за европейския път на страната, в която живеят, отбеляза евродепутатът

Елена Йончева: Време е ЕК да избере – демокрацията или Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Днес е време Европейската комисия да избере кое ѝ е по-скъпо - демокрацията или господин Борисов“, заяви евродепутатът Елена Йончева в Комисията по гражданските свободи, правосъдие и вътрешен ред (LIBE), пред която комисар Вера Йоурова представи механизма за сътрудничество и проверка, съобщиха от пресофиса на Елена Йончева.

По време на изслушването стана ясно, че той остава дори и след въвеждането на новото наблюдение – за върховенството на закона.

Ситуацията в България днес е основна тема в Европейския съюз. Изслушването за механизма за сътрудничество и проверка, и последвалата дискусия с фокус върху България, влезе в дневния ред на комисията по настояване на Елена Йончева.

„Българските граждани са европейски граждани. И в момента те се борят за европейския път на страната, в която живеят. За съжаление, собственото им правителство отказва да ги чуе. Надявам се, че вие ще ги чуете. Надявам се, че Европейската комисия ще избере европейските принципи и няма да се скрие зад дребна политическа математика.“, каза Елена Йончева още в изказването си.

Тя попита какви конкретни действия по отношение на България предвижда Европейската комисия. В отговор Вера Йоурова каза, че следи ситуацията в страната, но „Европейската комисия не е конституционен съдия, нито прокурор или арбитър на вътрешнополитически въпроси. Те следва да бъдат изяснявани във вътрешнополитически план.“

Вера Йоурова напомни още, че съществува процедура по чл. 7 от Договора за ЕС, както и процедури за нарушение на европейското законодателство.

Тя потвърди намерението си да настоява европейското финансиране за държавите-членки да зависи от спазването на върховенството на закона. „Парите трябва да отиват в държавите, които изпълняват условията за зачитане на принципите на правовата държава и спазването на основните права“, каза тя.
Първият доклад по новия механизъм за върховенството на закона, който обхваща всички държави-членки, ще бъде представен на 23 септември. Комисар Йоурова съобщи нещо предварително от него относно медийната свобода в България – тя каза, че негативната тенденция е очевидна, особено що се отнася до политическия и икономическия натиск над медиите.

Елена Йончева беше подкрепена от колеги от различни парламентарни групи, които подчертаха сериозността на ситуацията в България.

Да продължи натискът върху България призова евродепутатът Софи инт Велд, която е и председател на мониторинговата група за демокрация. На изслушването за България на 28 август премиерът Бойко Борисов не се яви, въпреки че беше поканен. „Изпратихме писмени въпроси до българските власти, след като мониторинговата група започна изслушване за България. Как може да сте на 111-то място по медийна свобода и ефикасно да се борите срещу корупцията? Това не го разбирам“, коментира тя. „Не знаем какво точно ще съдържа новият механизъм за върховенството на закона, колко строг ще бъде“, каза още инт Велд, настоявайки за България да бъде запазен съществуващият механизъм за сътрудничество и проверка. „Не можем да събуем старите си обувки преди да купим нови. Има опасност да се изгуби част от напредъка“.

Рамона Стругариу от групата на либералите призова – „Нека направим нещо за България сега!“ Тя сравни ситуацията в страната с тази в Беларус. „В България хората се задържат без храна и вода, без достъп до лекарства. Това е срамно за ЕС!“, коментира Стругару и спомена за многобройните афери в уппавлението, сред които Апартаментгейт.

За да приключи механизмът за сътрудничество и проверка за България, трябва да бъдат постигнати конкретни резултати, особено в борбата с корупцията по високите етажи на властта. Преждевременно е да бъде посочена дата за отпадането му, трябва да видим събитията в България дали няма да доведат до обратимост на напредъка, каза еврокомисар Йоурова.

„Категорично отричам обвинението, че съм съучастник на Бойко Борисов. Моля, не ме обиждайте по такъв начин. Върша работата си напълно прозрачно и обективно“, коментира тя. Думите ѝ бяха провокирани от особено острото изявление на евродепутата от групата на обединената левица Клеър Дейли, която каза „или сте напълно некомпетентни, или силно подчинени на Бойко Борисов“.

„Европейските пари дават възможност на определени лица да бъдат силно корумпирани, а Европейската комисия не предприема действия, което е равносилно на съучастничество”, заяви Дейли.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 74 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 666®

    87 23 Отговор
    В колониите няма демокрация. Само гърч чрез пионките диктатори.

    Коментиран от #109

  • 2 Европа

    103 26 Отговор
    Оставка на корумпирания режм!
  • 3 Гост

    92 30 Отговор
    Тя избра борисов, царя тиква. Мястото на България не е в ЕС, разберете го хора. Те са шайка не много по-различна от нашата.

    Коментиран от #26, #29, #80, #124

  • 4 Европа

    77 24 Отговор
    Оставка на корумпирания режим!
  • 5 Град Козлодуй

    41 45 Отговор
    Оставка на мутрите Борисов, Радев, Нинова и Доган!

    Коментиран от #14, #18

  • 6 chi

    77 21 Отговор
    Европа никога не ни е помагала и сега няма да го стори...
  • 7 ТОВА БЕШЕ

    73 39 Отговор
    има над 200 000 на площада БОЙКО ПРИКЛЮЧИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #16, #43

  • 8 Бойко Чекмеджиев

    65 25 Отговор
    Вечен съм. Нахален съм. Лесно ми е да съм прост. Хубаво е да си милиардер.
  • 9 Последния Софиянец

    47 88 Отговор
    Елена Йончева е същия боклук като Борисов и Радев.

    Коментиран от #33

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 БОЗА

    64 16 Отговор
    ЕК не иска и всячески се опитва да не се занимава с бацко...че такава смрад може да тръгне,към тях,че не е истина...;-)
  • 12 Ерекция Кочева

    15 36 Отговор
    Избираме необолшевиките от ДеБъ и БСП!
    🦢💀🦢💀🦢💀🦢💀🦢💀🦢
  • 13 ФакЮ-ти

    37 56 Отговор
    И тоя ли измет йончева коментира. Безсрамна сган

    Коментиран от #17

  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Измет

    49 14 Отговор

    До коментар #13 от "ФакЮ-ти":

    ама осъди ли вожда ви?! Няма такъв нагъл ръб!С присъди за клевети и още премиер!?Това само в РБ може да стане!Даже в Сомалия биха си подали оставката!
  • 18 Много си готин,

    23 3 Отговор

    До коментар #5 от "Град Козлодуй":

    Сменяш плочато, но да знаеш, че промяна може да има само при смяна на надстройката. А какво е база и надстройка, го пише в марксизма-ленинизма! Нова форма на държавно устройство ни е нужна... иначе само смяна на циркаджиите, по С. Станишев! Уважавам и обичам цирковото изкуство, но нашите политици запалиха цирка, разрушиха старият цирк. Не искат конкуренция, срещу ДРК на БКП.

    Коментиран от #81

  • 19 Проблема на БГ са Мангалите!

    40 9 Отговор
    Никога вече БСП ДПС
  • 20 бг майна

    38 44 Отговор
    ЕЛЕНА МИЛИОНЧЕВА
    ЕВРОПА ЩЕ ИЗБЕРЕ бат БОЙКО
  • 21 ТаУмВзе

    45 14 Отговор
    На прехвалената Европа й е през шлифера за територията и робите. Нали си делкат Кражбите. Мутрата се съгласява със Всичко.
  • 22 Долна пасмина сте

    32 44 Отговор
    Злобна, лъжлива и крадлива. Баща й ченге и тя иска да управлява - отврат.
  • 23 Кой68

    30 41 Отговор
    Всичко е лицемерие.......Тая ма..ст_ ия ми говори за демокрация.Та такива като нея ни доведоха дотук:комунисти-социалисти и техните производни..........
  • 24 Суверенът

    52 14 Отговор
    В мига в който ЕС спре финансирането на България заради неспазване върховенството на Закона , Тиквата ще си бие камшика , защото няма да има какво да краде !

    Коментиран от #125

  • 25 Европа

    21 8 Отговор
    Може само и единствено, да приеме волята, желанието и решението на българският народ, бе Йончева! Знаеш ли?
  • 26 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 12 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    .........ми допиши: Напред към Евразийския союз!
  • 27 Голем смях

    23 29 Отговор
    А милийончева е совецкая гражданка.На това от горе и грозна .
  • 28 jorj

    23 26 Отговор
    Браво йончева,браво руски молодец!!! Въпроса е перфектен с едно нищожно ДОПЪЛНЕНИЕ, руска демоклация или Борисов! Но ЕК ще избере БЪЛГАРСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ !!!!!!
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 СПЕЦПИДARAZ

    19 23 Отговор
    Той Борисов хич не ми е мил . Пък и за демокрацията мие през .... Ама тая перачка на пари си е за затвора , до колкото си спомням щеше да се отказва от имунитета , обаче май не се е отказала . Като ги подгони нещо животните подивяват , тея направо са озверели
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Щерев

    22 25 Отговор
    Милиончева,първо върни 65те милиона от КТБ.
  • 33 Мдаа

    21 24 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Така е, вчера писах, че тя само ланка и гони само свои интереси, злоби и отмъщения... Нагла е
  • 34 оня с коня

    13 22 Отговор
    Йончева се изживява като Господар на времето.Тя ЗАСИЧА С ХРОНОМЕТЪР Кое Време КОГА е настъпило и КУКУРИГА КАТО ПЕТЕЛ за да извести "заспалия" ЕС.Въпросният ЕС обаче само измърворва нещо и се обръща на другата страна да си отспи.Тогава Йончева поска по Европаламентарната Уредба хитовото парче "Дойде време - ставайте,от сън се събуждайте...",като Волумето естествено е на Макс.За по-сигурно обаче...Българската фурия праща на Заспалите Депутати "Горящи телеграми" - похват ,взаимстван от Родната Казарма :На спящият новобранец Старите лекичко пъхат между пръстите на босите му крака малка хартийка и я запалват.Няма да ги събуди лиии?!...

    Коментиран от #55

  • 35 Еврокомисар

    10 10 Отговор
    Ами тя избра ма, Ели....Борисов
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 смешната

    20 27 Отговор
    добре че ЕС мрази комунистите и на тая злобната никой не и обръща внимание !!!
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Негласуващ,

    18 20 Отговор
    Йовчева, наглостта Ви, на червената буржоазия, неплащащи ДС, ТС, ЗДФЛ, с десетки години, източващи бюджета е огромна... и обикновенният българин-мизердтва?! Това ли ни е демокрацията? Всички Вие, “ честните”, с по два, три езика, сте паразитирали върху Народът, на държавна издръжка във ведомствени почивни станции... Я си кажи колко черен хайвер си хапнала , като студентка , в СССР?!
  • 41 jorj

    9 17 Отговор
    И най-злото куче, да завържеш за йончева и ако неможе да я скъса, от пиши го.
  • 42 Другия с коня

    15 21 Отговор
    С Дезинформация няма да излъжете никой да ви се върже.....Орешарски от БСП с 25 милиона - Осъден....Десет Олигарси от БСП Приватизатори с доказани кражби - в Ареста....Йончева ,Василев БСП от банка КТБ 4 милиарда...Бижков БСП 700 милиона....Ето кой е Крал България....

    Коментиран от #47

  • 43 Ха-ха хаха

    4 8 Отговор

    До коментар #7 от "ТОВА БЕШЕ":

    Умножаваж ги по 1000 ли
  • 44 Другарката Йончева,

    15 18 Отговор
    Заслужава пълна конфискация на имането си и само 9/девет/ месеца СТЗ в Сливен и като излезе, от там, да я видим кооолко е способна...
  • 45 Мутрата от СИК

    20 9 Отговор
    Е пътник отвсякъде , заедно с мафиотите около него ! Мърша !
  • 46 СПЕЦПИДARAZ

    19 8 Отговор
    Моля , ако някой някога успее да промени нещо в конституцията , без значение от коя партия и какво точно , да добави един малък ред , че не бива да се допускат проклети жени в критическата до политиката . А пък тези , които са и стари моми е по-добре да бъдат връзвани някъде . Вярвам че това мое искане може да обедини голяма част от нацията.
  • 47 Боко толупа

    14 10 Отговор

    До коментар #42 от "Другия с коня":

    Рекетира Черепа със 700.000 милиона , а каскета се прави на луд ?
  • 48 Банкянския тиквопитек

    13 6 Отговор
    Вони на леш ! Абсолютен престъпник !
  • 49 Аве Адолф Хайлллл

    17 13 Отговор
    Точно тая комунистическа мърша пък да говори за корупция ,звучи като виц .
  • 50 Docenta

    17 15 Отговор
    Тази червена бабичка никой не я бръсне за слива в европарламента.Държавата и плащаше цял живот за тъпите и документални филми.Сега е със заплата от 30 000 евро на месец,но продъжава да лае кат бясно куче руските си мантри
  • 51 ТОЧКАТА

    5 5 Отговор
    лошото е че Брюкселският,,бизнес,,/управление на ЕСъто/ е ТОЧНО КОПИЕ на Вашингтонският ,,бизнес,,!!!!иии става..ДАНТЕ,,,надежда тука всяка оставете,,!!!!!!!!
  • 52 ДААААА,..БЕ

    15 9 Отговор
    Като ти ВЗЕМАТ ИМУНИТЕТА тогава ще ти стане ЯСНО, Мър'шо АЙ'ДУШКА!
    СКОООРОООО....
  • 53 АЙ СТИГА БЕ

    10 7 Отговор
    И КАКВО ДА ИЗБЕРЕ, МАФИЯТА БСП ЛИ, НЕЕЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ ШПИОНИ БСП!
  • 54 ТОЧКАТА

    3 5 Отговор
    ето как ЕСъто помага на Българското земеделие...дава 300 лв/дк лозови масиви АКО СА ПОВРЕДЕНИ!!!!!!/ПОСТРАДАЛИ/....Така ПЛАТИХА!!!да СЪБОРЯТ ГРОЗДЕТО НА ЗЕМЯТА!!!!!!!НО ДА НЯМА РЕКОЛТА!!!!!...и естественно...КОНКУРЕНЦИЯ НА Италия,Испания/разказ от първо лице ,единствено число/....ШАШНАХ СЕ!!!!!!
  • 55 jorj

    4 1 Отговор

    До коментар #34 от "оня с коня":

    О'к! Супер!
  • 56 КРОКОДИЛА

    9 8 Отговор
    ТИ ЛИ СИ ДЕВОКРАЦИЯТА ХА ХА ХА ХАААААААА.............
  • 57 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 10 Отговор
    оставка мутро
  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 15 Отговор
    БОРИСОВ половин БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ

    Коментиран от #92

  • 59 Фен

    12 11 Отговор
    Мдааа, Ленче! Бойко е велик, щом нещата пред ЕК зависят от отношението и към него! Ма и ти от къде изпълзя....
  • 60 700

    15 10 Отговор
    Другарката Йончева пък от кога може да говори за демокрация, за нея лустрация няма ли да има, че с нейното минало и деди...
  • 61 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 13 Отговор
    герб са хунта
  • 62 КРОКОДИЛА

    8 4 Отговор
    ТИ ЛИ ЩЕ КОМАТДВАШ - НЕ СТАВАТЕ ЗА НИЩО ................
  • 63 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    7 4 Отговор
    змията хапе най лошо умирайки

    Коментиран от #70

  • 64 Йончева е позор и Само Съд и Затвор

    17 14 Отговор
    Заедно с пРезидента Радев, Елена Йончева изпълнява план на руските тайни служби за компрометиране на България, като използва трибуната на правораздавателните системи на Европейската комисия в ЕС...!!! Прикривайки се под предлога за борба с корупцията, нейната основна цел е да компрометира по всякакъв начин България в ЕС, като непрекъснато посочва и набляга, че България е тотално корумпирана страна и има за премиер един много корумпиран политик неизпълняващ европейските директиви, за да може да се осъществи руската цел, България да напусне НАТО и да бъде извадена от Европейския съюз за да изпадне отново под руско влияние и включена в Евразия...!!!

    Още със стъпването си в длъжност в ЕС, Елена Йончева се обявява против санкциите на ЕС срещу Русия.Това не е чудно защото самата тя е с руско потекло и обучение. Нейната майка Лариса е рускиня и телевизионна журналистика, завършила в Москва по комунистическо време...!!!
    Със своята антибългарска клеветническа кампания Елена Йончева не се интересува от имиджа на България и на последствията за в бъдеще от нейната антибългарска дейност...НЕ... Тя има има само една цел- да свали Бойко Борисов и Иван Гешев от власт и чрез президента Радев да увеличи руското влияние и руска зависимост на България...!!!!

    Коментиран от #66

  • 65 Българин

    9 12 Отговор
    ТИ ЛИ СИ ДЕМОКРАЦИЯТА КРАДЛИВА ДРИ. СЛО
    А? ПО-НАГЛИ ОТ НАШИТЕ КОМУНИСТИ СА КИТАЙСКИТЕ КОМУНИСТИ, КОИТО ЗАРАЗИХА ЦЕЛИЯ СВЯТ С КОВИД19!!!
  • 66 СПЕЦПИДARAZ

    13 11 Отговор

    До коментар #64 от "Йончева е позор и Само Съд и Затвор":

    Освен че е рускиня , майка и Лариса е и с еврейски произход . Не знам дали това има значение , но е странно че в България има толкова много политици с такъв произход .
  • 67 Алоо Милиончева

    13 4 Отговор
    Ек не избира а Българският Народ Панимаеш???

    Коментиран от #78

  • 68 Темерута

    15 12 Отговор
    Тази сладурана трябва да я пратят в сливенския при Анита
    там да си организират кункуси за красота .
  • 69 Ахаа

    15 14 Отговор
    Време е да ти свалят имунитета и да получиш незаслуженото, крадла такава
  • 70 До Коментар #63

    17 12 Отговор

    До коментар #63 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    УМИРАЩАТА ЗМИЯ СЪСКА И ХАПЕ НАЙ ЛОШО ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВОТО...!!!

    ДОКАТО НЕ СЕ СМАЧКА ГЛАВАТА, НЯМА ДА СЕ УСПОКОИ СТРАНАТА...!!!!

    Коментиран от #82

  • 71 Мама е скучка

    17 9 Отговор
    РАДЕЕЕЕФФФ СЪЩО Е ЧАСТ ОТ КОНТРАБАНДИСТИТЕ ...А ХА АХА .............................................НАЛИ ЛИПСВАТ МИЛИОНИ В БЮДЖЕТА ПРИ НЕГОВОТО ТРИ МЕСЕЧНО “ УПРАВЛЕНИЕ “....МХЪЪЪМММ....ДАААА....КОНТРАБАНДИСТО - ШИР БЕТЕФФФ...ДАААА...........................................................И РАДЕФ , ЗАЩО КОМЕНТИРАШ ВЪВ ФЕЙСБУК ДУМИТЕ НА БОРИСОВ , А НЕ КОМЕНТИРАШ САБОТАЖА В МЕТРОТО ОТ ТВОЯ ЕЛЕНКО БОЖКОВ ...ЗАЩО РАДЕВ НЕ Е КОМЕНТИРАЛ ВСЕ ОЩЕ ...БЕНЧО БЕНЧЕВ ОТ БСП - ХВАНАТ ПО БЕЛИ ГАЩИ В ТУРЦИЯ С МИТЮ ОЧИТЕ ...А.......? РАДЕЕЕФ ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРА ...МАЙКАТА И ДЕЦАТА ОТ СИТНЯКОВО - СЧУПЕНАТА КОЛА И
  • 72 550 милиона балъци

    13 2 Отговор
    Кариерата над всичко , партийният клиентелизъм над морала , хората заложник на интереса на партийната клика. Лъжи , демагогия , лицемерие целта е пари , пари , пари . ЕНП , ПЕС , като пълнеж от кариеристи-бюрократи разлика никаква.
  • 73 Пандо картечаря

    17 5 Отговор
    Браво! Щом опряхте тая да ви защитава и приехте Нинова в протеста - спукана ви е работата. Никога няма да подкрепям комунисти, т.е. вас. Разхождайте като пребозали телета 3-човека насам натам и се гответе за редовни избори, на които ще изгаснете. Знаете си го , нали ?
  • 74 ХА ХА ХА

    8 10 Отговор
    Браво Ленче , дори само за това , че на троловете като #64 им запушиха главите ! ХА ХА ХА !
  • 75 тъй ли?

    7 11 Отговор
    Амчи тя ЕК си направи избора преди 11 годин по Соломоновски:Демокрация с Борисов.Само не ми казвайте,че тия от европата не знаят,че е бил мутра?Че те още тогава снимките с Маджо обиколиха нета.Се едно шафьора на Джовани Ники да си направи партия,да „спечели” избори и да бъде 10 години МП на Италия?
  • 76 Гечко

    15 6 Отговор
    Прости им Бойко,те не знаят какво говорят!
  • 77 Майкооо 🐕🐕🐕

    6 1 Отговор
    Мама е бау бау аууу аууу
  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 брей брей

    14 5 Отговор
    Вече поставяме ултиматуми на Европейската комисия
  • 80 Маркс и любовникът му Енгелс

    15 5 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Ти какво бе руски агент заедно със Радев ли си ? Заради такива като теб протестът го псуват от всякъде. Стой си в кочината на село и си гледай руска телевизия колкото искаш. Не си подавай монголоидната мутра на вън , че ще я счупя.

    Коментиран от #83

  • 81 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 7 Отговор

    До коментар #18 от "Много си готин,":

    поста не е мой в нета хората са с никове прякори вярно е само айпито
  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 14 Отговор

    До коментар #70 от "До Коментар #63":

    змията хапе лошо умирайки герб си отива
  • 83 Ленин съм Синът им

    17 2 Отговор

    До коментар #80 от "Маркс и любовникът му Енгелс":

    Радеф е наш кадър шпионин Като ни свърши работа и ще го почерпим с чай от Самовар
  • 84 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    5 15 Отговор
    герб използват трето разрядни мутри СТАНИСЛАВ НЕДКОВ СТЪКИ МИТКО КАРАТИСТА делта гард ипон да бият хора да рекетират изнудват
  • 85 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 13 Отговор
    МАРТИН МАРИО СТЕФАНОВ БАЙКУРТИ от ВЕЛИКО ТЪРНОВО се вэрти покрай СТЪКИ И ЗАПЛАШВА ПРОТЕСТИРАЩИ СПОБОЙ

    Коментиран от #86

  • 86 хахаха

    10 1 Отговор

    До коментар #85 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Хахаха Моля ВИ пуснете си протеста да гледате :) ХАХАХАХАхаха

    Коментиран от #89

  • 87 😃😃😃

    13 6 Отговор
    Елена, много си смешна. Наистина се забавляваме с твоите патетични коментари. 😃😃😃
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 хахаха

    13 2 Отговор

    До коментар #86 от "хахаха":

    Гледате ли по ТВ-то --- Слушат се мазни сръбски Гюбеци и 20 пиандурника скачат в кръгче :))) хахахаха
  • 90 Цоко

    3 12 Отговор
    Дясна Европа подкрепя безрезервно Боко тиквата. Десните вождове избраха пачките и кюлчетата от чекмеджето на сикаджията и изглеждат доволни, че мутрата ги оправя с 200.
  • 91 Стига цензирахте и трихте комантарите

    6 0 Отговор
    Не 111, 229 място сте
  • 92 А тече цяла

    1 1 Отговор

    До коментар #58 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    България!
  • 93 Алоо

    13 5 Отговор
    Време е ЕС, да каже истината за метежа на тая из.... Че, всичко е организирано от Москва и е вмешателство в Демократична страна от ЕС. Всички знаят, че е така. Брюксел, защо мълчите и се спотайвате или ви е страх от джуджето?

    Коментиран от #96

  • 94 харесван

    16 2 Отговор
    Баба Яга ,кой ли я бръсне за слива!!
  • 95 УЖАС

    17 1 Отговор
    И ТЪЗИ ЗАПОЧНА ДА НИ ПОУЧАВА
  • 96 м да

    19 2 Отговор

    До коментар #93 от "Алоо":

    Един от най-големите румънски всекидневници Romania Libera излиза днес от първа страница с обширен материал за руската атака срещу България, за която се използва президентът Румен Радев.

    Коментиран от #98

  • 97 хахаха

    13 0 Отговор
    А протеста си тече :) - Слушат се мазни сръбски Гюбеци и 20 пиандурника скачат в кръгче :))) хахахаха
  • 98 м да

    15 0 Отговор

    До коментар #96 от "м да":

    Москва и нейните тайни служби подбуждат протестите в страната, които продължават вече 2 месеца. Те са насочени срещу проевропейската и пронатовска дясна управляваща партия ГЕРБ.

    В подкрепа на хората по улиците се обяви Румен Радев, президент на лявата опозиционна БСП (бивша комунистическа партия), за чийто избор се смята, че е координиран между лидера на партията Корнелия Нинова и руския генерал Леонид Решетников. Това дори беше написано от влиятелния испански вестник ABC.

    Според изданието Радев и избягалият български олигарх от Дубай Васил Божков са сред организаторите на протестите в момента в България. Божков е обвинен от прокуратурата на страната за пране на пари и данъчни престъпления.

    Коментиран от #99

  • 99 м да

    13 1 Отговор

    До коментар #98 от "м да":

    Чрез “всенародни протести” се цели да се свали законно избраното правителство на проевропейския и пронатовски премиер Бойко Борисов от дясната партия ГЕРБ, който управлява за трети път България. Целта на руските служби е страната да излезе от ЕС и НАТО, и да увеличи своето влияние.
    Елена Йончева не се интересува от имиджа на България и на последствията от нейната антибългарска дейност. Тя има за цел да свали Бойко Борисов от власт и да увеличи руското влияние.

    Затова български евродепутати планират да уведомят ръководствата на Европейската народна партия (ЕНП) и на Партията на европейските социалисти (ПЕС) за тази директива на руските тайни служби, които използват органите на правораздаване за политически цели.
  • 100 Радев

    13 2 Отговор
    Борисов няма да го коментирам, сигурно е така. Но Йончева и Нинова също нямат нищо общо с демокрацията. И вижте изборите които провежда Нинова, демократични ли ви се струват. И тия хора искат да организират и изборите в България.
  • 101 Иво

    18 2 Отговор
    Когато комунист говори за демокрация ме побиват тръпки. Веднага си представям лагери и бесилки. Хора не допускайте след 30год.пак да се върне комунизма.

    Коментиран от #110, #112

  • 102 Анализаторр

    1 7 Отговор
    Обръчите от фирми и калинките са си осигурили бъдещето както и Баце. Само, че властта е като виагра за тия дето вече не им става. ЕК я интересува да има стабилност и евтина работна ръка. Едно от тези условия да липсва и Бацко е история.
  • 103 И ти си същата

    11 3 Отговор
    Айде яхай метлата и друм!
  • 104 Бойко каубойко

    7 3 Отговор
    Льона хомофобната щеше да е руски евродупедат ако любимата и родина бе в ЕУ! Путинския балаган си има глашатай в ЕП, а Рада недолюбената и приглася в окъкването на Българийка напълно по познатия им дс почин!
  • 105 someone

    4 4 Отговор
    ЕС самите са едни чиновници дълбоко платени от фондации и мафия, няма да си мръднат пръста , на тях не им трябват силни държави на Изток , а колонии от които да си взимат наготово работна ръка и да поддържат колкото да не се разпаднат напълно.
  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 месара

    7 3 Отговор
    и кво ше правите вие комунистите след като ЕК избере Борисов заради демокрацията ?! ленин , сталин са умрели !
  • 108 4725

    14 2 Отговор
    Тая пък ?Те в ЕС не я бръснат за слива, тя ултиматум ли им поставя не я разбрах ?Нищо не е внесла за България. Като всички евродепутати от БСП. Нито внасят предложения нито са там, когато се гласува нещо което ще е в полза за България. Така или иначе е там да помага за падането на ограниченията за Русия. А що се отнася за демокрацията да отиде и да посъветва и другаря Путин за демокрацията. И другарко Йончева стига сте лъгали и пускали фалшиви новини че сте поставяли пред някой ЕП въпроси за БГ.
  • 109 Милиьончева, къде се криеш ?

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "666®":

    Нищо не вършиш за тия пари .
  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 адв Хаджигено

    4 2 Отговор
    Ако не беше трагична цялата история, този материал щеше да е христоматиен за юридическа карикатура. Тези са некви шм... мухи без глави, айде от мен да мине. Но мен ми трябват два-трима мазола, които не са в час колко е гадно да се мре по такъв начин, да бъдат усмъртени на протеста от страна на гербаджийските садисти в полиция или жандармерия. Наемам се да представлявам семействата им и да осъдиме държавата, защото това ми е занаята, даже съм убеден, че в този случай сдийте няма да искат пари.
  • 112 адв Хаджигено

    3 2 Отговор

    До коментар #101 от "Иво":

    Демокрация !!! Мирисът на свобода и коняк Арарат, докато мазолите се готвят да умрат под ударите на палките и облаците лют шпрей, за да я получиме на тепсия! АХ!!!
  • 113 Тая

    8 1 Отговор
    Не беше ли подсъдима а.
  • 114 Очевадно

    4 8 Отговор
    ЕС няма да се намеси пряко. Единствено, но най-важно е да се спрат ВСИЧКИ плащания по всички програми. Приказки и уверения за бъдеще са напразни. Иначе - има ли приходи на чекмеджето - мисирките да говорят каквото си искат! Всеки българин най-болезнено преживява когато му бръкнеш в портмонето! ТОЙ - още по- тежко! Тогава няма да има какво да раздава от Жипката.
  • 115 Ленчето

    10 1 Отговор
    Със офшорка по 7500 € заплатка, и е загрижена много за пенсионерите пълна подиграфка с хората.
  • 116 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    МАРТИН СТЕФАНОВ БАЙ КУРТИ обижда харата на голтаци той е от ТЪРНОВО
  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Кокундрел

    11 5 Отговор
    Що и плащаме тя нищо не върши. Де си видял комунист да бачка всички на хранилки.
  • 119 Гледа си нейните мушенгии,не и БГ

    8 2 Отговор
    Въх,тая кога ще връща парите на вложителите,крадлата ,че и други милиони и,пак от същата банка.Та като взимала,кеф,сега риве,тръшка демек умишлено я репресират щото се бори с" корупцията".А нейните доказателствата,ще ги подминаваме,нали!И като обиграна ,чак стигна до компромати,да си отърве кожата.Е това е другарка ,винаги невинен!
  • 120 peticiq com подписвайте се за импийчмант

    9 3 Отговор
    Това е една злонамерено комуне,което се опитва да маниполира някои депотати от социалисте разбира се в ЕП, със злъчни компромати с/у правителството и Борисов.Сега злобее ,че форсмажорните лъжи и преиначаване на случващото се в БГ не хвана декиш.Отговориха ѝ ,че няма нарушения ,няма кражби на евросредства и няма да бъдат спрени плащанията към БГ,както тя ни оплуваше и настояваше евросредсвата да бъдат спрени.Това гнусно комизчадие Милиончева,чийто баща е работил за КГБ по време на соца,виждате какви ги върши.Така са те, комуне ли е ,то е АНТИБЪЛГАРИН.М/у впрочем на тая майка ѝ е рускиня и може да се каже ,че не е чиста българка.
  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Е мама куч.а си е

    2 2 Отговор
    То такъв гьонсурат български евродепутат да иска да бъдат спрени евросредства за да спре бизнеса на хората ,особено селско стопанство и къде ли не,ами трябва да си много краен аморал да блокираш икономика ,заплати ,за да спреш или блокираш твои обвинения и то доказани.
  • 123 да де

    4 2 Отговор
    Време е България да избере - Йончева и червените и източни боклуци или европейски път на развитие!!!
  • 124 да де

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    О да - мястото ни е в ОНД, нали? При по-голямата шайка диктатори на власт по половин век!
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Историк

    1 1 Отговор
    Браво, крадливо Ленче. Може и да ни предложиш ти да станеш министър-председател
  • 128 Радой Ралин

    3 0 Отговор
    За рускинята Елена, този поздрав


    Пиша ти от Плевен, драги Ванка.
    Помниш ли кагда пришол със танка?
    Беше млад, но се държеше мъжки.
    Зарази семейството ми с въшки…

    Взе на мама златните пендари
    и дори галошите ми стари.
    Помниш ли, как кушаше картошки?
    Наконец забърса три кокошки.

    После си преспал със какa Сия
    и изпил си всичката ракия.
    А след време чухме и мълвата,
    че си гръмнал тате във главата!

    Длъжен бях да те обичам, Ваня.
    Даже кръстих дъщеря си Маня.
    Залъкът си давахме насила
    на Русия – тая дива сила.

    После цели девет петилетки
    грабихте уран и руди редки.
    Грабихте и жито, папироси…
    Зарад тебе ходим голи-боси!

    Дружбата ни беше “свята”, “чиста”.
    Ние всички хранехме танкиста.
    А пък ти ни пазеше със танка
    и ни взе последната луканка…

    Пазеше и немците, и чехите.
    Ние тук възпявахме успехите.
    С паметник стърчиш ни на главата
    и скверниш небето и земя
  • 129 Време е...

    2 2 Отговор
    ЕК, да те изрита от Брюксел, теб и Иво, да си ходите в Москва, аа..и пътьом да си вземете и Румен.
  • 130 ГОСТ 1

    5 1 Отговор
    Крадливата и нагла Йончева отново работи срещу България.Какъвто и да е Борисов тя няма право да говори така и да подклажда омраза от такъв характер.А иначе защо тя и нейните дружки от БСП говорят само срещу прокуратурата?Тя не съди и не е виновна затова,че "честните" съдии дават смешни присъди на доказани престъпници.Прехвърлиха проблема от болната т.е. съда на здравата глава,разбирай прокуратурата.Йончева е срам и позор за България.

    Коментиран от #132

  • 131 червен парцал

    3 1 Отговор
    Димек теб, то ако ти си демокрацията, аз трябва да съм трамвай!?
  • 132 Терминатор

    0 2 Отговор

    До коментар #130 от "ГОСТ 1":

    Крадлив е този дето ти е платил за да срамиш тук
  • 133 Дидонка

    1 0 Отговор
    Еленке,много си гадна. По времето на Станишев си поживя,ходи като жерналист/мисирка / напред,назад,тегли пари от банката за да си направиш стедио. Къде ти са уредите,дето ги купи или с тях си купи къщички. Кака ти Корнелия те плати в Европейския съюз,взе си детето и сега грачиш от далеч. Затова вш наричат МИСИРКИ.кажи солко заплата получаваш за да плюеш по България.Гадна си.като ти свърши мандата ще бъдеш в НЕМИЛОСОст.7346
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове