Last news in Fakti

7 Октомври, 2020 20:55 35 097 148

Първи думи на родна депутатка за пикантното ѝ минало

  • елена пешева-
  • депутатка

Моето явяване на 1 конкурс преди 15г. ли е най-големият проблем на обществото ни, пита Елена Пешева

Първи думи на родна депутатка за пикантното ѝ минало - 1

Депутатката от "Воля" Елена Пешева, чието минало на участничка в Плеймейт конкурс я достигна отново покрай скорошното ѝ избиране за член на комисията, разглеждаща проекта за Конституция, направи емоционално обръщение във Фейсбук по темата.

Ето как реагира парламентаристката на новата вълна от нейни разголени снимки, които заляха публичното пространство:

"За пореден път през последните седмици се разпространяват мои снимки от един конкурс за красота преди повече от 15 години, придружени от обиди и клевети по мой адрес!

Налага се вече да реагирам, защото ми омръзна да разпространяват една и съща фалшива новина! Да не говорим, че ако не бях влязла в политиката, никой нямаше да обърне внимание на тези снимки!

През живота си никого не съм излъгала, нито съм вършила нещо нередно или противозаконно! Работила съм усърдно и честно, винаги съм се стремяла да съм съпричастна и да помагам, с каквото мога. Хората, които ме познават, знаят, че съм открит и емоционален човек, борбена съм и подхвана ли нещо, не пускам, докато не го осъществя!

Нямам от какво да се срамувам, още по-малко за нещо, което се случило преди 15г.!

Семейството за мен е всичко - децата са смисълът на живота ми! Възпитавам ги в много любов и разбирателство, да бъдат всеотдайни и отговорни хора и да се борят за мечтите си! Благодарна съм за всичко, което имам и за всичко, което съм постигнала!

Ще продължавам да се боря за това, което ме е подтикнало да вляза в политиката - децата и семействата им да имат достоен, щастлив и спокоен живот в собствената си държава!

Тези клевети няма да ме спрат! Напротив, амбицират ме още повече!

Питам се, моето явяване на 1 конкурс преди 15г. ли е най-големият проблем на обществото ни? С какво това ме прави недостоен и некомпетентен човек? Аз ли съм виновна, че през последните 30г. държавата ни е ограбвана? Че държавата не се грижи подобаващо за хората, които цял живот са работили, че не се грижи и за най-малките - нашето бъдеще! Здравната ни система е в колапс. Мога да изброявам и още, сигурна съм, че и Вие можете!

Това е истината. Моята истина! Вярвам, че всички разумни и мислещи хора ще ме разберат!

Толкова ли са безсилни вече враговете на Воля, че използват това, като някакъв "страшен" аргумент срещу нас. А що се касае до медиите, които разпространяват фалшиви новини и правят негативни внушения за мен, адвокатите ми ще им потърсят съдебна отговорност.", написа в официалната си фейсбук-страница Елена Пешева.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 116 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коко

    724 34 Отговор
    ами да - това е най-големия проблем на обществото ни! Ще превърнахте държавата в един голям публичен дом! От там тръгва всичко!

    Коментиран от #50, #77

  • 2 Потребител

    565 26 Отговор
    Втасахме я. Дамата се е амбицирала. Сега ще ни напише една конститиция за наказание на нас, присмехулните плебеи.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 О после

    395 20 Отговор
    На конкурс в склада на аптеката.

    Коментиран от #70, #78

  • 5 PUNANI

    365 20 Отговор
    Който е гласувал за Воля-та да пие една студена вода хаахааа :D
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Тъз

    168 9 Отговор
    Коя е? Все някви депутати напоследък

    Коментиран от #79

  • 8 Panair

    523 17 Отговор
    плеймейтка/танцьорка на пилон, стана член на Комисията за нова Конституция. Досега си мислех че не може да стане по-зле ама можело бе !

    Коментиран от #81, #110, #128

  • 9 Ахти

    325 10 Отговор
    Ти и чудото в тая държава, от кол и въже събрани да ни видят и акъл да ни дават... Да е ...
  • 10 Ахаххха

    437 22 Отговор
    Како, не става въпрос каква си, а каква НЕ СИ! Със сигурност си нямаш и бегла представа от конституционно право! Със сигурност НЕ СИ НИКАК УМНА, щом си решила да продаваш тялото си! СЪС СИГУРНОСТ НЕ ЖЕЛАЯ ДА ЧЕТА ПОВЕЧЕ ИЗЛИЯНИЯТА ТИ! В нормална държава, а не в тазинтрагедия, ти със сигурност нямаше и да си депутат! Спри да се излагаш! В Парламента избираме умни и кадърни, а не добри хорица! Нещо за плажовете на шефа ти няма ли да кажеш?! Просто така от добрина! Пълна трагедия е тази България! Просто ме е срам вече! Не се издържа какво трябва да търпи българският данъкоплатец!

    Коментиран от #35

  • 11 Глупости

    237 7 Отговор
    Много се прочувстват всички като стигнат до кокала
    ,
  • 12 То пък

    258 7 Отговор
    е една хубавица - измила зорите. В главата е като делва. На какъв конкурс е ходила сигурно за агротехника. Само й вдигате самочувствието. Гола вода! Чак сега разбрах, че е депутатка. То това е и нивото на останалите депутати.
  • 13 Потрес

    268 7 Отговор
    Ударихме дъното с 200!
  • 14 Зики

    333 9 Отговор
    Най-големия проблем са такива като тебе и шефа ти крадци, простаци и необразовани боклуци. Повече парламент няма да видите лицемерни, безморални и нагли. Превърнахте държава с вековна история в евтин бардак
  • 15 еасд

    228 8 Отговор
    Воля - Измекяри !!!
  • 16 Бах

    253 10 Отговор
    И аз съм бил студент малко преди демокрацията . Такива като нея се праскаха като за последно . При някои купони , не знаеха с колко човека са били . И след като завършеха , стават света вода ненапита . Това си е чиста проституция !
  • 17 Ахахах

    280 8 Отговор
    Представям си как се чувстват всички юристи, завършили СУ! Сега разбират, че с връткане на пилона може да напишеш конституция, а не да се побъркваш толкова години с учене! Представям си как се чувстват и юристите написали сегашната Конституция! Разбрахте ли, че но се подиграват Тулупа и сие! Позорно е! Отвратително е!

    Коментиран от #72

  • 18 ужас

    269 6 Отговор
    Тази още не е разбрала, че сме на това дередже, защото 30 г ни управляват такива като нея, Златка Русева, Свободка Стефанова, Елена Кирчева, Шулева, Нейнски, Етем, Клара Маринова, Елена Поптодорова, Караянчева, Атанасова, ...

    Коментиран от #64

  • 19 Радо

    108 13 Отговор
    Тая поне става за иване - останалите и затова/ за нищо не стават!!
  • 20 Содом и Гомор

    187 9 Отговор
    Не че съм набожен, ам светта спешно има и да от нов Сидом и Гомор. Една проститутка да ми говори за любов и морал.....

    Коментиран от #39

  • 21 123

    152 3 Отговор
    Правилно е казала, България това произвежда и тя е продукт на Българската система и държавност., ако имаше добра образователна система и добра икономика нямаше да има всичко това сега. Само че държавните пари и ЕС парите вместо в Българския народ и
    икономика бяха инвестирани в джобовете на знайни и незнайни Български мафиози от дребни до най богати.
  • 22 хахаха

    149 3 Отговор
    Ако потвърдят на 3 инстанция 4-те години на марешки, ще напишете идеална конституция.
  • 23 Абе

    103 5 Отговор
    има ли далавера - там е !
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Весо МандЬелата

    124 5 Отговор
    Всичко е ВОНЯ !
  • 26 Чук и Гек

    35 166 Отговор
    Щом шофйор на ареоплан може да бъде глава, тя защо да не ви напише и конституция!? Какво му е трудното - нещо ако не е изпипано, Греб ще го доизпипат!

    Коментиран от #27, #30, #43, #93, #121

  • 27 Чук и Бег

    116 8 Отговор

    До коментар #26 от "Чук и Гек":

    Те герберите по-добре да не изпипват нищо! Да вземат едни пари и да се махат, че техните калинки са още по-зле и по-неадекватни! Кой от кой по-тъпп
  • 28 Мери

    175 4 Отговор
    Разбрахме, че обича децата и семейството си, както всяка жена в България, но това не е достатъчно основание да се кандидатира и стане депутат. Не разбрахме, обаче, каква е експертизата й, колко и къде има трудов стаж, каква обществена дейност е развивала, освен участието й в конкурсите за плеймейки. Да не говорим, че едва ли би могла да изтъкне какви са виждания й за устройството на политическата система у нас и как тя и нейната партия ще променят съдбата на българите, освен някое и друго - бля, бля, бля, придружена със заплаха за даване на съд. Не става така!
  • 29 ivan vasilev

    20 73 Отговор
    много е готина не я плюйте защото е добър човек
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Чук и Гек

    37 81 Отговор
    Помните ли Руми Желева с партизанското име Експеримента!? С танци стигна почти до еврокомисар, но за жалост, там още не знаеха, че Борисов праска с 200 и не я одобриха! Бе и външен министър! Еленка Йончева също танцува в едно шоу, грозна работа беше, точно като нея и стигна ли да европарламента - стигна! Сега, това момиче е танцувало преди 15 години и вие се възмутихте като инфантили, лицемери, тулупи и как каза Карбовски - огромни отпадъци! Ми, хубаво е детето! Особено като сравните с гербераската ферма за крокодили! Браво, момиче! Пиши конституцията! България - свободна даржава на неограничените възможности! Факт!🆗🐵🐞💂‍♀️🚯

    Коментиран от #68

  • 32 Иван

    115 9 Отговор
    Най големият ти проблем е,че си малоумна ,и това не ти позволява да осъзнаеш всичко заобикалящо реално
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Анонимен

    130 5 Отговор
    Прочетох и писанията и неразбрах кое е клевета. За кое ще завежда дело щом всичко е истина. Също така ми стана ясно, че е влязла в политиката заради децата си и за тяхната облага. Неразбрах с какво се е захванала и какво е постигнала. С две думи там е само заради парите и друго не я интересува.
  • 35 Бончо

    75 2 Отговор

    До коментар #10 от "Ахаххха":

    Аз също съм обиден от ставащото и тази девойка и подобните на нея

    Коментиран от #95

  • 36 Чук и Гек

    26 5 Отговор

    До коментар #30 от "БАЦЕ БАЦИЛА":

    Айде сега и гърбави ни изкарахте!
  • 37 Киро

    58 1 Отговор
    Снимки, видео, нещо по хард покажете. Какви са тези постни неща?!
  • 38 Кочо

    21 78 Отговор
    То на протеста се вижда колко сте възмутените! Две - три будали подсмърчат под един чадър, хвърлят едно яйце и се разотидат.

    Коментиран от #114, #143

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Шопо

    83 4 Отговор
    Урва подир урва!!! Навсякъде са ...
  • 41 Чук и Гек

    85 9 Отговор
    Щом поцинкована кофа може да бъде Председател на НС, защо тази красавица да не може да е шеф на Конституционната комисия?
  • 42 2loop

    64 1 Отговор
    Във воня само труженички и рекетьорчета, закривай закривай
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Кроманъонец

    104 5 Отговор
    Като се захванела, та не пускала ..и така до край.Типично излияние на кифла във фб.Всички са с подобни лозунги.Къде останаха професорите, историците, докторите на науки, юристите, та та тези кифли ще пишат не какво да е ами Конституция.Е, няма да стане!Запомнете!
  • 45 Голяма работа

    67 5 Отговор
    то и Боко го снимаха ама не за Плейбой
  • 46 Защо хулите момата

    79 7 Отговор
    Кой е изпрати в НС? Мама и тате? Или родата? Българи със своя вот е изпратиха. И кой ббългари? Ами онези- Андрешковците, лакоми за дребна далавера- да зарежда на бензиностанцията ,на играч магарешки.Преди изборите масово пишеха по форумите...Аз съм за магарешки с две ръце.При него бензина е по евтин с 12 ст!? ...Хайде погледнате назад..то не бяха китаристи,скачачки,стрелкини,пишман- музиканти,актъори.Ами те влязоха по същия начин. Тази поне е " безвредна". Една креатура на държавна софра.Ще ви гледам сеира,като напъхате учиндолското чудо придружен от поне 25-30 себеподобни..
  • 47 баджо

    54 5 Отговор
    Златотърсачка
  • 48 Европеец

    21 56 Отговор
    И какво от това, че момата има снимки по еротично бельо.То депутатът Радан има къде , къде по интересни снимки.Момата си е хубава и може би поумняла.Така че, да не се притеснява.Мая и Деса могат само да и завиждат.Ако се кандидатира и за друг пост, ще гласувам за нея.Успех моме!
  • 49 Чук и Гек

    58 6 Отговор
    Много сте взискателни! Пощадете я! Самият господин Марешки не знае какво пише в проекта, но подписа, вие искате от нея да експерт❗❗❗❓ Герджиков като бе голям юрист, какво - Герб пак си изкупиха вота и ще изкупят и следващите?!
  • 50 Доко

    47 5 Отговор

    До коментар #1 от "коко":

    Верно, прав си, така е, герберастите и сие си мислят, че имат капацитет за всичко, нищо чудно утре и Камасутра да тръгнат да променят, ама и за това не стават, въпреки, че имат ПКП
  • 51 Оффф

    21 0 Отговор
    Чудеса тук, всеки се изхвърля
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Чук и Гек

    45 2 Отговор
    Имаше една от прайда на Бареков - №13 от Пловдив - Ани Баракова! Ужаст! Това тук си е направо прелест! Онази като се настанила в парламентарното служебно жилище и околните започнали да се оплакват, че от покоите и непрекъснато се носел весел шум от оргии! Акулата Диана Найденова в предаването си не изтърпя, слезе от колата, вдигна капака на багажника, насмя се и тогава продължи нататък!
  • 54 Манги

    37 5 Отговор
    Брей тази колко адвоката има бе?
  • 55 333

    62 2 Отговор
    Абе нямам нищо против танцьорките на пилон. Жива и здрава да е. Ама няма квалификация за да бъде в тая комисия. Другите също нямат, без да са били танцьорки на пилон. И няма ни един конституционалист в тая комисия. И това е не по-малък проблем от корупцията - в Парламента е пълно с хора, които правят неща, от които не разбират.
  • 56 потребител

    73 2 Отговор
    Ленче,не в явяването ти на конкурс е проблемът,а че ти и такива като теб ще ми пишат Конституция!

    Коментиран от #62

  • 57 Делю от затвора

    36 3 Отговор
    Тоз дет' та шляка в аптеката, го чакаме в Бургаския, ще отмъстим за теб, не бой се.
  • 58 ПАРОДИЯ БАЦЕ

    65 3 Отговор
    Само за 5 минути из нета се разрових и разбрах, че мъжа и е шеф на ДАИКС, които са от времето на Ипон и т.н., а знаем кой тогава правеше охранителни фирми.

    Напълно случайна е тази "дама", ама народа явно не му пука за нищо вече. Щом метресите на бойковците вече са политическа класа и елит, то промяна няма да има!!!
  • 59 Отец Бец

    46 2 Отговор
    И за парламента се минава през кревата.Няма мъжко, няма женско.

    Коментиран от #89

  • 60 Hoho Boho

    3 24 Отговор
    Съгласен съм с Вас г-жо Елена Пешева.

    Коментиран от #67

  • 61 :D :D :D

    61 1 Отговор
    Ако чуете човек да казва че никога в живота си не е излъгал/Никога в живота си не е откраднал.Да знаете че това е безкрупулен лъжец.
  • 62 Катерина

    8 32 Отговор

    До коментар #56 от "потребител":

    За конституцията вече е решено какво ще се промени по европейските изисквания. Тя само ще фигурира, както и другите. И все пак е хубаво да има хубави жени в политическият елит, защото това е хубава реклама за България пред света.
  • 63 БиБи Кинг

    24 5 Отговор
    Пембените гагамуги това заслужавате- компанионки да ви пишат конституцията!
  • 64 ЩО ТАКА БЕ

    31 1 Отговор

    До коментар #18 от "ужас":

    ТОВА СА ВСЕ ДРУГАРКИ ''ТЪКАЧКИ-МНОГОМАШИННИЧКИ'',
    ГЕРОИНИ НА НАШЕТО ВРЕМЕ!
  • 65 Батката

    36 2 Отговор
    Те в тая измислена партийка са само такива - мутрагени и метресите им. Това си е направо партия, създадена с цел търговия...
  • 66 Ленче, ле

    40 4 Отговор
    Даже не можеш да се изразиш моме. Важното е, че нямаш срам.
  • 67 Hoho Boho

    16 6 Отговор

    До коментар #60 от "Hoho Boho":

    "Съгласен съм с Вас г-жо Елена Пешева."
    ...Благодаря за минусчетата!

    А сега кажете:
    каква връзка правите между личния живот на някой човек
    и партийните му пристрастия?

    ...ако сте скандализирани от поведението му,
    просто не гласувайте за него, не го подкрепяйте.
    ...ако имате потребност от клюки - гледайте турски сериали
  • 68 Чичо с гегата

    28 2 Отговор

    До коментар #31 от "Чук и Гек":

    Повечето не ти схващат иронията в поста и за това инкасираш толково минуси ...Но аз не съм от тях, не само защото познавам лично "шефа" и и как най-вероятно ие стигнала до тази си позиция на деПУТАтка -днес ....
  • 69 гост

    49 1 Отговор
    След прочит на емоцианалните клишета ,изказани от госпожата,разбрах много неща.Но не РАЗБРАХ НАЙ-ВАЖНОТО , кое я прави експерт по конституционно право, за да участва в такава комисия. Дъното ...не е явно дъно в България.Може още и още..
  • 70 В аптеката

    19 2 Отговор

    До коментар #4 от "О после":

    Или, при най-яката мутра!!!
  • 71 1234

    22 0 Отговор
    Ленчето и сега е сгодна за проникване. 100 % и яки мурафети знае!!!
  • 72 123

    8 19 Отговор

    До коментар #17 от "Ахахах":

    Тази жена след пилона е разбрала че пилона не е кариера, и е отишла да учи в университет така че отдавна е надминала периода на пилона за да израсне.Някой журналист търси евтина сензация и очерняне на човек, в България със премълчани факти, с извъртяни факти, с половин истина настойват хората един срещу друг.Любим номер им е да пишат за руснаците и половината отбор е готов да умре за руснаците а другата половина да умре за величито на турция.Като члновете на двата русо и туркофилскя отбори са готови веднага ако са на власт да присъединават България към едната или другата страна. И тогава благоденствието ще настъпи, реки от безплатен петрол ще потекът в България и, българите няма да трябва да работят Турция и Русия ще ги хранят и отглеждат като златна кокошка, въобще благоднествие идва само трябва да се присъедини.
  • 73 Сатъра

    36 2 Отговор
    Малка бях излъгах се, не плаши хората с адвокатите си, а си ъбери разкрачените крака. Всеки си плаща данак за миналото, да си мислила с главата си а не с П.... Та.
  • 74 вертеп

    36 3 Отговор
    Имам само един въпрос към тази т.н.ДУПЕТАТКА:Какво направи ТИ лично?Казвам ти ТИ,/защото не заслужаваш учтивата форма ВИЕ/когато Вашата колежка излизи и казва че:ВОЛЯ НЯМА ДА ДАДЕ СВОИТЕ ГЛАСОВЕ В ПОДКРЕПА НА ИДЕЯТА НА ГРОБ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ т.е.ПРОМЯНА ИЗЦЯЛО НА СИСТЕМАТА!!К,ВО ПРЕДЛАГАХТЕ ВИЕ САМО ПОЛОВИН ЧАС СЛЕД ТОВА ДА СЕ САМО ОПРОВЕРГАВАТЕ И ДА ПОДПИШЕТЕ ТОЗИ СМРАДЛИВ И МИРИШЕЩ НА КОНТРАРЕВОЛЮЦИЯ НЕДОНОСЕНИК РОЖБА НА ЕДИН БИВШ КОМУНИСТ!!МОЖЕ БИ ИСКАТЕ ВРЪЩАНЕ РОБОВЛАДЕЛЧЕСКИЯ СТРОЙ СЛЕД КАТО ТИ ЛИЧНО СИ СИ УРЕДИЛА ЖАЛКИЯ ЖИВОТЕЦ/твоят и на семейството ти до десето коляно/!Сега след твоята т.н.ИЗПОВЕД изводът е:"КЪСНО Е ЧАДО ЗА КИТКА"!ПО РАНО ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ИЗПОВЯДАШ И ИЗВИНИШ ПРЕД НАРОДА ЗА ПРЕДАТЕЛСТВОТО ТИ И ТВОИТЕ СЪПАРТИИЦИ,ЗАЩОТО СЕ ПРОДАДОХТЕ ЗА ШЕПА ПЯСЪК!!Е как да ТИ вярваме сега!!!А пясък получаваме всички като се преселим в отвъдоното и то ЗА ВЕК И ВЕКОВ!НИКОЙ НИЩО НЕ Е ЗАНЕСЪЛ НЕЩО ОТ ТОЗИ СВЯТ НА ОНЗИ!САМО ОМРАЗАТА НА НАРОДА КЪМ ПРЕДАТЕЛИТЕ И РЕНЕГАТИТЕ!
  • 75 Нане

    39 1 Отговор
    От кол и въже в тоз скапан парламент! Оставка!
  • 76 Читател

    41 1 Отговор
    "конкурс" Плеймейт не е за красота. Това е кастинг за елитни проститутки.
  • 77 Моко

    7 35 Отговор

    До коментар #1 от "коко":

    Всяка партия трябва да има лице от красиви хора а не коруконджали на бсп /щом имаш външна красота имаш и вътрешна/ зависта вие двигателната сила затова сте на това дередже
  • 78 Овчаров

    1 7 Отговор

    До коментар #4 от "О после":

    Аз поне ги правя на политически и държавни позиции
  • 79 Мъз

    5 25 Отговор

    До коментар #7 от "Тъз":

    Поне е млада и хубава щом грозди бсп-ки се издигнаха защо и тях да не стане лидер

    Коментиран от #90

  • 80 голата истина

    41 1 Отговор
    Кога натрупа толкоз юридически стаж и опит туй девойче ?Аз си представям човек на сериозна възраст,прочел и изучил не само нашите ,но и чуждите правни науки.Как да създадем Конституция ,която да е по-добра от сегашната.Ама туй -то!Колкото Доган беше хидроинженер та консултира строежа на Цанков камък ,толкоз и туй добро девойче е спец по конституционно право.
  • 81 Кенеди

    38 4 Отговор

    До коментар #8 от "Panair":

    И на Гешев жена му плеймейтка , сега е уредил да е адвокаткa , за да му помага в ????
  • 82 ТИТИ

    30 2 Отговор
    СРАМУВАМ СЕ ОТ ВАС ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!
  • 83 котйо

    27 0 Отговор
    И ЧИЧОЛИНА БИЛА ДЕПУТАТКА ПЪК КАКВИ ФИЛМИ.................

    Коментиран от #92

  • 84 Един

    17 0 Отговор
    ДА! Търсят ти слабото място , за да могат да те "държат" в пътя!
  • 85 Бай Ху (By Who)

    19 4 Отговор
    Стига глупости! Арна си е момата. Дайте снимките.
  • 86 Фарра

    22 0 Отговор
    Това е материала предсрочни избори тая да отива на пилона Марешки в затвора при манафите
  • 87 1984

    30 1 Отговор
    Вдъхновение

    Да пишеш конституция
    след проституция!
  • 88 xyz

    13 2 Отговор
    В държава в която тържествува свободата на словото, свободата на личността е погребана! Запитайте се дали е по добре да бъдете свободни да дрънкате глупости или да бъдете свободни личности!?
  • 89 Стойтагледай

    17 2 Отговор

    До коментар #59 от "Отец Бец":

    Не искам да те разстройвам, но това е вече единственият критерий да станеш депутат на герб, воля и патриотите, или въобще управленски кадър на някакво ниво.
  • 90 Стойтагледай

    12 1 Отговор

    До коментар #79 от "Мъз":

    Ако визираш йончева, тя беше издигната като депутат не от любовника си, а от наивниците в БСП, които ще сърбат супата която им надроби. Сега вече заедно с любовника си.

    Коментиран от #112

  • 91 Кирил

    9 2 Отговор
    Женицата не е виновна, че се озовала в политиката! Все някой е гласувал за нея !
  • 92 Рени

    15 0 Отговор

    До коментар #83 от "котйо":

    Да но Чичолина се обличаше като за карнавал и й бяха отнели детето и не са й позволявали да се бърка в конституцията : D
  • 93 Нормален

    10 1 Отговор

    До коментар #26 от "Чук и Гек":

    Прост си като Чук и Гек!
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Пурко

    15 0 Отговор

    До коментар #35 от "Бончо":

    И аз съм обиден и се срамувам от такива излияния! Яд ме е че не съм я ползвал когато е била на пилона, но това е друга тема!
  • 96 пророк Исай

    19 0 Отговор
    Има значение миналото ти , моме Еленке ! Компаньонки имаше в Парламента и преди - Юлето , дето се омъжи за пехливанин . Сега си ти в кюпа ................но от какво ли разбира една компаньонка , освен от сцена и хонорари на час ???
  • 97 Пурко

    17 0 Отговор
    Има си народна поговорка за това: Хем н@ср@на Хем Голяма!
  • 98 Libre comments air

    18 0 Отговор
    Дядо Вазов е казал ..Пази боже сляпо да прогреса...Пази боже такива Путатки да пишат Конституция....то в тая комисия няма нито един читав юрист по констиционно право....а все такива...никакви...и магарето марко да пишат в нея и то толкова ще свърши
  • 99 Byg

    9 17 Отговор
    Какво да очакваме от хора които хвърлят храна по постройки , крещят като изоглавени и надуват свирки командвани от тримата глупаци лейтенантите на черепа , нищо смислено , смешници.

    Коментиран от #111

  • 100 ПАТРИОТ

    21 1 Отговор
    Олеееееееее представете си що за държава сме след като плеймейтки ще правят основния закон на родината ни.А може пък да е за добро.Току виж решили във всяко населено място да има публичен дом.

    Коментиран от #141

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 любопитен

    20 1 Отговор
    Таз , била много ЗЛОБНА , явно е имало нещо гнило и мрачно , преди 15 г. Като знае за миризливите си чорапи , да си трае , че като разбърка парцалките ще се размирише и бельото .
  • 104 Дедо

    9 0 Отговор
    Баш си е на мястото! 😂
  • 105 Гьон

    13 0 Отговор
    Влезна у Парламенто и се развали, язък!
  • 106 ай яй яй

    12 0 Отговор
    Ква Воля бе...? То е същото кат политическа отговорност...и квот им доде на акъл, веднага гледат да го изтипосат във ФасеБока, голема мода-голем праз! Иначе си е арна момата, ма ней за таз работа...
  • 107 българка

    13 1 Отговор
    Нужно ли е да се обяснява всеки път,защо който иска да влезе в политиката, трябва да има безукорно минало. Това, че госпожата има морал на жена за ......., не я прави подходяща да обсъжда КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ - да се смееш ли, да плачеш ли?
  • 108 моралист

    13 0 Отговор
    Когато Нагъл човек, издига НАГЛОСТТА си като знаме, и я размахва пред очите на другите е мерзост. Вместо да каже, аз нищо не разбирам от право и да се оттегли от комисията, тази госпожа издига пороците си като върховни и безценни качества.
  • 109 Именно

    11 0 Отговор
    Проблемът е, че партии като Воля (и другите в парламента) често стържат от дъното с черпака утайката, която лесно да контролират с малко пари. И колко по-емблематична може да е жена, чиито публични изяви са да се съблича за пари?!
  • 110 Има и по лошо

    10 0 Отговор

    До коментар #8 от "Panair":

    - я си представете как Цвета Караянчева танцува на пилон в качеството си на "проста кърджалийска п-тка"...
  • 111 Извинете

    8 1 Отговор

    До коментар #99 от "Byg":

    но тази хубавица с работливо междукрачие не е издигната от тези, които ти визираш, а от тези, които подкрепят ГЕРБ ...
  • 112 Едно е да имаш

    4 0 Отговор

    До коментар #90 от "Стойтагледай":

    "любовник" / някъде над 50% от двойките в България са в тази категория, тъй като нямат държавен брак/ - друго е да ти плащат за креватна дейност...
  • 113 Помпео

    7 3 Отговор
    На "конкурс" в Банкя и до шкафчето и патлака на комплексара , щеше май да е по сигурно за девойчето горкото...

    Коментиран от #116

  • 114 Възмутените

    9 0 Отговор

    До коментар #38 от "Кочо":

    са 67% от имащите право на глас в страната и чужбина и над 1200 интелектуалци - тази не е сред тях...
  • 115 ганьо хубавеца

    10 0 Отговор
    На мутра, като Магарешки най му подхожда и танцьорка на пилон, всичко е ок!
    Поне е ясно как е влязла жената в голямата политика, браво Ленче, продължавай да ги трошиш.
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Kevin

    11 0 Отговор
    Лелееее до къде я докарахме, плейметка да пише Конституцията на България ... но явно на "народа" това му харесва щом го търпи.
  • 119 Рон Джеръми

    9 0 Отговор
    Мда-а, от една партия сме...
  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Съдията Дред

    15 0 Отговор
    Така и не разбрах, защо смята, че разбира от конституционно право ?
    За танци става, и за друго става, но да пише конституция?
  • 123 пичо

    7 4 Отговор
    Покажете я тази снимка де! само приказки. Почвам да се съмнявам, че има такава снимка.
  • 124 Захари

    6 0 Отговор
    "Политиката" са казали хората е мръсна,мръсна работа.
    Предвид биографията на тази видна плеймеитка можем да си извадим извода ,че тя явно се е захващала с къде ,къде по лепкави и цапащи "начинания".
    Сигурен съм ,че нейните ментори с гордост са заставали и ще застанат зад нея оказвайки й "пълен съпорт" .
    Това ,че изгревът и на сцената състоял се преди 15 лета я кара сега да се оправдава , се нарича БОЛЕЗНЕН СПОМЕН , все пак лубрикантите не бяха така широко разпространени по онова врвме.
  • 125 Рико

    15 0 Отговор
    Момиче, не съм ти виждал снимките, не искам да ги виждам и лично мен жълтините никога не са ми влияли,но на много хора(разбираемо) влияят.Моята дъщеря е от твоето поколение, възпитавал съм я така : пълнолетна си, прави каквото искаш, но биографията си я пишеш за ЦЯЛ ЖИВОТ. За цял живот, момиче,за цял,няма давност от 15 години.
  • 126 Тулуп Мисирков

    8 2 Отговор
    Корвесите на ГРОБ и присъдружните им....
  • 127 Страничен

    8 0 Отговор
    От публичният дом, в парламента! Добра алпинистка! И това къде се случва?
  • 128 АААААА

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Panair":

    може може.....в БГ дъно няма....необятна пропаст
  • 129 котьо котьо

    8 0 Отговор
    Хубаво е Ленчето, има много хляб в нея, сигурно е доста добра в занаята, аз лично много им се кефа на такива жени, които не се стискат.
  • 130 много е смешно

    10 0 Отговор
    няма лошо една конститутка да се развихри - и на живо, и между кориците на конституция.

    Снимките й на коя страница ще бъдат?
  • 131 много е смешно

    9 0 Отговор
    Конститутке, изборът се прави още в ранни години - да си въртиш дупито на кола, или да си блъскаш главата над книгите.

    Не ми е известно да има твой аналог в света, в края на краищата институциите дори и в африканските бантустани имат самоуважение и не допускат конститутки в парламента, камо ли да пишат се занимават с образованието на децата. А ти дори ще ни пишеш и конституция!!!
  • 132 Дълбоко Виждащ

    10 0 Отговор
    а,снимките заслужават ли-дядо да им хвърли едно очо???На снимката,момето е малко постничко,та за туй питам?
  • 133 5378

    7 0 Отговор
    бе с една дума .урволяк
  • 134 Каката

    9 0 Отговор
    го разбира пилона, яко врътка,гъне ,тръска цуцонджака,

    Що пък се не пробва да пише Конституция на Република България

    абе ,тая на кола дали разбира за какво става въпрос там

    ба си спермоядите в таз комисия
  • 135 Българин

    9 0 Отговор
    Ти девойко може и да не си виновна, но участието ти в бандата на Марешки те прави съучастник на всички други разбойници от политическата върхушка на България.Това обаче ти го знаеш и разбираш отлично. Не се оправдавай че се занимаваш с мръсната работа - политика. Разбира се че ще носиш и пасиви от това.
  • 136 БОНД 007

    4 0 Отговор
    ОТВЪНКА КРАСИВА–ОТВЪТРЕ ЧЕРВИВА.И АЗ СЪМ Я ПРОБВАЛ НЕ САМО МАРЕШКИ.
  • 137 дада

    6 0 Отговор
    оня адвокат гост няма ли сега да пише колко е компететна да пише конституцията
  • 138 Бибитко

    9 0 Отговор
    Тази ощипана мома Елена Пешева навярно е една от жените в харем-парламентарната групичка на аптекарското шише Веселин Марешки! Тя сама признава, че е станала депутат, за да изхранва децата си.
  • 139 1944

    5 1 Отговор
    какво е калинка? кифла с баща милиционер съпруг мутра и шеф русороб.
  • 140 възпитаник

    8 0 Отговор
    то заради такива депутати се срина доверието на народа към парламента
  • 141 любопитен

    0 0 Отговор

    До коментар #100 от "ПАТРИОТ":

    БЕЗПЛАТЕН ЛИ ?
  • 142 чавдар

    5 0 Отговор
    проститутка ли е дамата
  • 143 Карамба

    1 0 Отговор

    До коментар #38 от "Кочо":

    То и в четата на Ботев са 200 души, но бяха достатъчни да покажат на душманите, че свободата е по-важна от живот под ярем....Анадънму?!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 146 МИХАЙЛОВ

    1 0 Отговор
    ....МА ВИЙ АКО ЗНАЙТИ
    КВА УБАВА ЯКА КОНСКАТУЦИЯ
    ША ВИ ИЗВЪРТЯ...
    ...СВЯТ ША ВИ СА ЗАВИЙ
    И МОЩНО ША МИ СА ИЗВЪЗХИТИТЕ
    ....НА АКЪЛА МИ ИМАМ ПРЕДВИД...
    И НА ЕНТЕЛЕКТА МИ ДЕ....
    ...И НА ОЩЕ НЕЩО...
  • 147 МИХАЙЛОВ

    0 0 Отговор
    ....И ДА ЗНАЙТИ,
    ЛЕНЧЕТО ВЕЧЕ НЕ ЙЕ ПРОСТИТУТКА,
    ЛЕНЧЕТО ВЕЧЕ Е КОНСКА ТУТКА
    И ША ДА ВИ НАПИШИ
    НОВА КОНСКА ТУЦИЯ...
    ...ТВА ТАМ БЕ.... КАК БЕШИ...
    АААА СЕТИХ СА...
    ...КОН С ПРОСТИТУЦИЯ...
  • 148 йокин

    0 0 Отговор
    Г-жо,не се ядосвайте,щом сте,във властта,а и на някое,по-така място,СЕ ЩЕ Ви,завиждат,БЪЛГАРСКИ,МАНТАЛИТЕТ,нали,знаете,''не сакам,да съм добре,сакам,на другия,да е зле''.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове