Last news in Fakti

2 Ноември, 2020 18:06 2 940 33

Синдикати разочаровани след срещата с ръководството на МВР

  • синдикати-
  • мвр-
  • полицаи-
  • заплати-
  • протест

Няма политическа воля за промяна

Синдикати разочаровани след срещата с ръководството на МВР - 1

Синдикати излязоха разочаровани от срещата с ръководството на Министерството на вътрешните работи, която се проведе днес.

Тя бе провокирана от искането служителите на МВР да получат повишение на основното месечно възнаграждение до 30%, подобно на останалите администрации, определени като първа линия на борбата с коронавирус.

"Не можахме да се разберем, защото министър Терзийски, без да му държа сметка за това, няма откъде да извади нещо повече от приетите от Министерския съвет, ако не се лъжа 154 милиона, което значи 10%", заяви Валентин Попов - председател на Синдикалната федерация на служителите в МВР.

Според него няма политическа воля за промяна.

"Ще ви призная нещо - разочарован съм. И съм разочарован не от липсата на резултат, а от причината за липсата на резултат. Имах някаква надежда, че наистина ще преговаряме. Оказа се, че министърът няма мандат да преговаря", добави Попов.

По негови думи трудът на полицаите е неоценен, тъй като те са се включили в борбата срещу коронавируса още през март.

"Тенденцията е отново на колегите от МВР да им натежи службата още малко, след това още малко и така, докато могат да носят. Рискът МВР да се срине или най-малкото да се задъха, както се задъхва в момента здравната система, изобщо не е за подценяване. Имаме колеги с положителни тестове, имаме болни колеги, имаме починали колеги", каза още Попов.

Той заяви, че полицаите ще излязат на протест в неделя, като най-вероятно ще се съберат в обедните часове в градинката край "Св. Седмочисленици".


Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    18 18 Отговор
    ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕ ФУТБОЛНИТЕ АГИТКИ ДА ГИ ОХРАНЯВАТ...
  • 2 123

    42 26 Отговор
    Никакви пари за заптиетата! В България трябва да се стимулират интелигентните и възпитани хора, а не тази необразована и нискоинтелигентна паплач!
  • 3 Последния Софиянец

    24 22 Отговор
    Ха ха ха!Ако не излъже Боко тъпите Еничари кого?Ха ха хаТъмничарите три пъти ги лъже тази година.

    Коментиран от #27

  • 4 Няма

    24 19 Отговор
    пари ! Безработица , фалити , затворени фирми - от къде да се вземат пари за тази огромна армия , де й ги данъкоплатците , а държавата опоскана !
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    22 22 Отговор
    а как полицията ни пази даже взломяват вроти на домовете на хората уж по грешка бият ритат влачат скубят
  • 6 911

    21 23 Отговор
    Много нагли тея бе, не има харесват 10%.Ако искате да ви съберем ние гражданите някой лев за това, че ни биете.
  • 7 Дельо Хайдутин

    15 21 Отговор
    И кой ще ги чуе тъпите Еничари чак на Граф Игнатиев?
  • 8 Емил

    12 16 Отговор
    Така се върви към тоталитарна държава! 1. Група анархисти създава хаос. 2. Политиците стават заложник на силовите ведомства. 3. Някой, който държи юздите на силовите, става Президент 4. Гласуват му доживотен мандат! Да, да ама не! България не е Азия!
  • 9 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    19 22 Отговор
    никакви пари за палков и кубинков те не заслужават
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Сладурковци

    16 18 Отговор
    то верно, че да пребиваш деца на протести си е баш "първа линия", ама като нема пари... Грабвайте боксовете др. пазители на "реда"
  • 12 112

    14 22 Отговор
    Тъп еничар тук бие минуси. Че ти пълним колата с пяна пагон.
  • 13 Гъсока от Жатец

    18 22 Отговор
    Увеличиние ли ? Даже с 30% да ги намалят милиционерските заплати ще е още по справедливо и пак никое заптие няма да напусне.
  • 14 ФАКТ

    13 11 Отговор
    ....ПЪРВО НЕ Е РЕДНО ДА СЕ ВДИГАТ ЗАПЛАТИТЕ С ДО 30 ПРОЦЕНТА..САМО НА ПОЛИЦАИТЕ..РЕДНО Е АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ СЕКТОРИ ЗАПЛАТИТЕ ДА СЕ ВДИГНАТ С 30 ПРОЦЕНТА..НЕ ДО 30 ПРОЦЕНТА...30 ПРОЦЕНТА НЕ Е НИЩО НА БАЗАТА НА 700-800 ЛВ ЗАПЛАТА..В НИКОЯ ЕРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА НЕ РАБОТЯТ ЗА УМРЕЛИТЕ 800 ЛВ..ДАЖЕ НИ СЕ СМЕЯТ ЗА ТЕЗИ ПАРИ...ТАКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО В ВСИЧКИ СЕКТОРИ ЗАПЛАТАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОВИШЕНА СЪС МИНИМУМ 30 ПРОЦЕНТА...НЕ ЧЕ 1000 ЛВ СА НЕЩО АДЕКВАТНО КАТО ЗАПЛАТА..НО ПАК ГОРЕ ДОЛУ...И КАКВА Е ТАЗИ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 600 ЛВ..НИЕ ДА НЕ СМЕ КУЧЕТА ТУКА НЕЩО...ТА НИ БАЛАМОСВАТ С 650 ЛВ МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА..ЕХО...ХОРА СМЕ ,,,,ХРАНИМ СЕ..С ПАРИ..НЕ СЪС СЛАМА...ЩОМ ИМА ПАРИ ЗА МАГИСТРАЛИ И ЗА ДРУГИ ТЕМ ПОДОБНИ НЕЩА...ЩЕ НАМЕРЯТ ПАРИ И ЗА ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА.ЗА НОРМАЛНИ ДОХОДИ..700-800 ЛВ НЕ Е НОРМАЛЕН ДОХОД...НЕ Е МИНИМАЛЕН А ПОДИГРАВАТЕЛЕН ТАКЪВ...И НЕ РАЗБИРАМ ЗАЩО ХОРАТА СИ ТЪРПИМ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ..
  • 15 ФАКТ

    14 9 Отговор
    ...КАЗВАЛ СЪМ ГО И ПРЕДИ КАЗВАМ ГО И СЕГА..НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КОЯ ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЩЕ ВЗЕМА ВЛАСТТА....ПРЕЗ..ЕДИ КЪДЕ МИ Е...НО КОЯТО И ДА Е ТЯ...ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА УВЕЛИЧИ ДОХОДИТЕ МИНИМУМ С 30 ПРОЦЕНТА..А НЕ ДО 30...АКО НЯМА ТАКАВА ПАРТИЯ ВСИЧКИ ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ПАРЛАМЕНТА...НО КАК ДА ОБЯСНИШ НА ХОРА КОИТО ВЗЕМАТ ПО 10 000 НА МЕСЕЦ МИНИМУМ..ЧЕ 700 ЛВ НЕ СТИГАТ И ЗА КУЧЕ..А НИЕ НЕ СМЕ КУЧЕТА..КАТО НЕ МОГАТ ДА УВЕЛИЧАТ ЗАПЛАТИТЕ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ РАБОТНИЦИ ДА СПРЕМ РАБОТА..И ТОЧКА..ДО ПОВИШЕНИЕ НА ЗАПЛАТИТЕ С 30 ПРОЦЕНТА..ТОВА Е..БИЛО КРИЗА БИЛО НЕ ЗНАМ СИ КАКВО СИ......АМА НИЕ ОТ ГОДИНИ НАРЕД СИ ЖИВЕЕМ С ПАРИ,КАТО ВСЕ ЕДНО СМЕ В КРИЗА...И ТО БРУТАЛНА КРИЗА..ЗНАЧИ ЗА МАГИСТРАЛИ ЗА ИНФРАСТРУКТУРА СЕ ХАРЧАТ МИЛИАРДИ..А ЗА ПАРИ ЗА ХОРАТА..НЯМА..ИЗЛЕЗЛИ НЕКВИ СИ СИНДИКАТИ ДА ИСКАТ ПАРИ..ГЛУПОСТИ НА КВАДРАТ..ИЗЛИЗАТ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ РАБОТНИЦИ В ОТПУСКА...ВСИЧКИ СПИРАТ ДА РАБОТЯТ..И ДА ДОЙДЕ ДА ИМ РАБОТИ НЯКОЙ ЗА 700 ЛВ..ДА ВИДЯТ ЗА КАКВО ЩЕ ИМ СТИГНАТ ТЕЗИ ПАРИ..И ЧОВЕК ОТ КАКЪВ ЗОР ДА ИСКА ДА РАБОТИ ЗА 700 ЛВ..ТО ТЕ МЪРЗИ ДА ОТИДЕШ НА РАБОТА ..КАМОЛИ ДА РАБОТИШ..ЕГАТИ И ДЪРЖАВАТА ЕГАТИ И НАРОДА..
  • 16 Centurion

    17 14 Отговор
    И на 100 протеста да излязат все същата.Тези паразити трябва да ги изритат половината поне.Много работели,направо ще се просълзя от умиление.Какво работят,да правят чадър на продажбата на наркотици ли,или да се чудят кого да ощавят с някой фиш или акт???Това ли работя???От работата произлизат блага,стоки и услуги полезни за обществото,а те полицаите са против своят народ,показали са го не веднъж!!!Така че никакви пари за вас мързеливци ненужни,за вас съкращение,и на трудовата борса!!!Никой не е длъжен да ви издържа,и да ви осигурява комфортен начин на живот.Ве не сте от полза за хората а виденичен камък.Отдавна сте абдикирали от функциите и причините за които сте създадени като институция,единственото за което ви държат е да охранявате и пазите домогванията до власт и пари на бандити ,олигарси,правителство или в една дума на престъпниците в България.
  • 17 ФАКТ

    8 5 Отговор
    ....НИЕ НАИСТИНА СМЕ СИ ОВЦЕ...ВСЕКИ СИ НИ ВОДИ ЗА НОСА НАКЪДЕ ТО СИ ИСКА...И ПО 100 ЛВ ДА НИ ДАВАТ ПАК ЩЕ СИ ТРАЕМ..ЩОТО СМЕ КУЧЕТА А НЕ ХОРА...НЕ МОЖЕ В ЕВРОПА ДА РАБОТИШ 3 ДЕНА ЗА 700 ЛВ...А В БЪЛГАРИЯ 25 ДЕНА..КАКВО Е ТАЗИ ПРОСТОТИЯ КАКВА Е ИДИОТЩИНА..ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ В ЕВРОПА ГИ ВЗЕМАТ ХОРА КОИТО РАБОТЯТ КАТО ОБЩИ РАБОТНИЦИ..А ПОЛИЦАИ ИНЖЕНЕРИ И ДРУГИ ТЕМ ПОДОБНИ ДЪРЖАВНИ РАБОТНИЦИ ТЕЗИ ПАРИ ГИ ИЗКАРВАТ ЗА 2 ДЕНА...И ТЕЗИ ХОРА ИСКАТ ОТ НАС НЕЩО ДА РАБОТИМ...Е ЗА 700 ЛВ КАКВО ТОЧНО ДА РАБОТИМ..РАБОТИШ 30 ДНИ..ЗА ДА ВЗЕМЕШ ПАРИ КОИТО ТИ ХАРЧИШ ЗА ЕДИН ДЕН.." ТОК ВОДА ТЕЛЕВИЗИЯ ТЕЛЕФОН ПАРНО ВНОСКА ПО КРЕДИТ..И ЗА ТЕБ НИЩО...Е КАК ТОЧНО ЧОВЕК ДА ОТИДЕ С ЖЕЛАНИЕ ЗА РАБОТА....КАТО РЕАЛНО РАБОТИМ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ....СИНДИКАТИ..НЯМА СИНДИКАТИ НЯМА МИНДИКАТИ СПИРАМЕ РАБОТА ВСИЧКИ..И ТОЧКА..ДА ИДВАТ ДА СИ РАБОТЯТ ПОЛИТИЦИТЕ ЗА ТЕЗИ ПАРИ....НО КАТО ЗНАЕМ КАКЪВ ОБЕДИНЕН НАРОД СМЕ..ТОВА ЩЕ СЕ СЛУЧИ НО НЕ И ТОЗИ ВЕК..ЗАЩОТО СМЕ ОВЦЕ..ВСЕКИ ГЛЕДА СЕБЕ СИ..ДРУГИЯ ДА МРЕ..

    Коментиран от #31

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 справедливост

    13 5 Отговор
    Може би са прави коментиращите но:
    1. Защо на пенсионерите се дават по 50 лв. на кълпак, увеличават се малките пенсии с 20 %, а другите с 5%, вместо справедливо да се преизчислят пенсиите и всеки да получи според приноса си.
    1. Защо на някои служители се вдигнаха заплатите с 30 % с причина коронавируса , а на други с 10%, вместо на всички да вдигнат заплатите с 10 % и на роботещите на първа линия да се дава дълнително възнаграждение докато има проблеми с вируса. Но увеличавайки едни заплати с 30 % то е за винаги , а не само когато са на първа линия. И така се оказва , че гербаджиите просто си купуват гласове като разделят непрекъснато обществото.
  • 20 Левтер

    11 12 Отговор
    Милицията никой не я подкрепя! Те не са работили никога!
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ехе еее

    11 8 Отговор
    Не заслужават щом бият протестиращия народ

    Коментиран от #23

  • 23 ФАКТ

    10 5 Отговор

    До коментар #22 от "Ехе еее":

    ПОЛИЦАИТЕ БИЯТ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ..АМИ НЕ ЗНАМ КАКВО ДА ТИ КАЖА ПИЧ...ОБАЧЕ АКО АЗ СЪМ ПОЛИЦАЙ..И ТИ ДОЙДЕ ДА МЕ ЗАМЕРВАШ С ПАВЕТА...МОЖЕ ДА СИ СИГУРЕН ЧЕ ЩЕ СИ БЛАГОДАРНИ ЧЕ СТЕ СЕ РАЗМИНАЛИ САМО С БОЙ....А И НЕ СТЕ ПРОТЕСТИРАЩИ А НЕКВИ СМЕШНИЦИ ДЕТО ХОДИТЕ ДА ВИКАТЕ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ ВАШИ СИ ХОРА ИЛИ ПАРТИИ...ВИЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТЕ В ПОЛЗА НА НАРОДА..А В ПОЛЗА НА ВАШИ ИНТЕРЕСИ..,,ДА ПОЛИЦАИТЕ НАИСТИНА НЕ РАБОТЯТ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО..НО ТО ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ ТОВА ИМ Е РАБОТАТА..ДА НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ПО СВЕТА ВЪРШАТ НЕЩО ПО РАЗЛИЧНИ ОТ НАШИТЕ....И ДА НАИСТИНА СА ИМ ДАЛИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ПРАВА ОТ НЕОБХОДИМОТО...В ДРУГА НАСОКА ПЪК СЪМ И ОТНЕЛИ ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВА..КОИТО БИ ТРЯБВАЛО ДА СА ИМ ПОЗВОЛЕНИ....И ЗАЩО САМО ПОЛИЦАИТЕ ГЛЕДАТЕ..НЕ САМО ТЕ РАБОТЯТ ЗА 700 ЛВ.....И РАЗБЕРЕТЕ..ЕДНО..ЧОВЕКА Е НАСТРОЕН ТАКА..РАБОТИ СПОРЕД ТОВА КОЕТО МУ ПЛАЩАТ...КОГАТО БЯХ В АНГЛИЯ И РАБОТЕХ ТАМ..ОТИВАХ С КЕФ НА РАБОТА МАКАР ИЗМОРЕН..И С КЕФ СЕ ПРИБИРАХ..ЗАЩОТО ЗНАМ ЧЕ ДНЕС СЪМ ИЗКАРАЛ 200 ЛВ..А В КРАЯ НА СЕДМИЦАТА ВЗЕМАМ 1000 ЛВ ...ЗА 5 ДЕНА..1000 ЛВ.....И ИМАМ ПАРИ И ЗА КВАРТИРА И ЗА ХРАНА И ЗА ВСИЧКО..И МИ ОСТАВАТ..ЗНАМ ЧЕ РАБОТЯ ЗА НЕЩО...ТУК РАБОТЯ 25 ДЕНА ТОЧНО ЗА 730 ЛВ...А ВИЕ МИ КАЖЕТЕ С КАКЪВ КЕФ ДА ОТИДА ДА РАБОТЯ..И ОТ КАКЪВ ЗОР ВЪОБЩЕ ДА РАБОТЯ,,,,??????КАТО ТЕЗИ ПАРИ ЩОМ ГИ ВЗЕМА..ДО ВЕЧЕРТА СА СВЪРШИЛИ..ПИТАМ ВИ.....МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ДА РАБОТИТЕ ЗА 800 ЛВ..КАКВОТО И ДА Е...Е НОРМАЛНО..??????????????????????????????????????????????,,20 ДЕНА САМО НА СТОЛ ДА СТОИШ БЕЗ НИЩО ДА ПРАВИТЕ..ЗА 800 ЛВ..ПАК
  • 24 ФАКТ

    10 3 Отговор
    ....ТАКА..СЪДЕЙКИ ОТ МИНУСИТЕ КОИТО МИ ПИШЕТЕ..ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТОВА ЧЕ ИСКАМ ЗАПЛАТИТЕ ДА СЕ ПОВИШАТ В ВСИЧКИ СЕКТОРИ..ЯВНО НЕ СТЕ СЪГЛАСНИ..В ТАКЪВ СЛУЧАЙ..НЕКА ДА ПРОТЕСТИРАМЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА ЗАПЛАТИТЕ..ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ ЗА НАМАЛЯВАНЕ С 50 ПРОЦЕНТА НА ЗАПЛАТИТЕ...ВСИЧКИ ДА РАБОТИМ ЗА 400 ЛВ...ДА НЯМАМЕ ПАРИ ЗА ХЛЯБ И ДА ПРОСИМ ПО УЛИЦИТЕ...ЕЙ ЗА ТОВА ЩЕ ПРОТЕСТИРАМЕ..ЩОМ ПЪК ТОВА ИСКАТЕ...ТОГАВА ..ТАКА ДА БЪДЕ...МИСЛЕХ СИ ЧЕ ХОРАТА ИСКАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ...ЕТО ЧЕ ДНЕС УСТАНОВИХ..ЧЕ 800 ЛВ СА МНОГО ПАРИ...БРАВО НАРОДЕ...САМО ТАКА..НИКАКВО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ДОХОДИТЕ ЗА НАРОДА..НЕКА УМИРАМЕ ОТ ГЛАД...ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА ПРОСТОТИЯ...ДАНО ПО СКОРО ДА ДОЙДЕ НЯКОЯ ВЕЛИКА СИЛА ДА НИ СРИНЕ..И ДА НИ ИЗЧИСТИ ВСИЧКИ КАТО НАРОД..ЧЕ ТАКЪВ "НАРОД" КАТО НАШИЯ..НАИСТИНА Е ИЗЛИШЕН..В ВСЯКА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА..РАБОТЯТ ЗА ПО 2-3000 ЛВ..МИНИМУМ..И СЕ ОПЛАКВАТ..НИЕ РАБОТИМ ЗА 800 ЛВ..И СЕ ОКАЗВА ЧЕ СМЕ ДОВОЛНИ....БРАВО БЪЛГАРИ ВИЕ НАИСТИНА СТЕ ТОТАЛНО ОТКАЧЕНИ ....!!!!!
  • 25 От днес

    12 3 Отговор
    Като се обадите за линейка ще идва полицейски бус с двама служители на МВР, който да ви откарат по спешност в болница. Освен това полицай трябва да опазват реда, да проверяват карантинирани, да следат за спазване на мерките, да запазват местопроизшествия или да разкриват престъпления, да обработват информацията от РЗИ, да изпълняват разпорежданията на съда и прокуратурата, да оказват помощ на ЧСИ, НАП и др, да охраняват протестиращи и какво ли още не, като в останалите няколко часа трябва да спят, да се хранят, да възпитават децата си и да се грижат за домакинството. На фона на всичко това 30 държавни ведомства си вдигат заплатите с 30 %, че били на първа линия, а за тях 10 %, като на някой ведомства, които почти са замразили работата си, работят на смени по една седмица в къщи и една в работата. Е това не е ли подигравка?

    Коментиран от #28

  • 26 Оня с бокса

    1 0 Отговор
    И аз искам.
  • 27 Баце

    2 0 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ми то кото каже Баце. Министера си е мисирка и от него нищо не зависи, като всички министери други. Сега и протести няма. Що Баце да ви слуша. У тая квартална банда всички слушат Баце..де какви пари отиват ТОЙ определя. Най великия корифей. Ама ако ги прекара и тоя път
  • 28 ЛЛЛ

    1 1 Отговор

    До коментар #25 от "От днес":

    Абсолютно точно казано но тук едва ли някой ще те разбере...
  • 29 234

    4 2 Отговор
    Да вземат да вдигнат една стачка и за 1 месец да няма никаква полиция. Като настанат едни кражби, убийства, изнасилвания, като се изпотрепат и няма кой да реагира - тогава ще се разбере от цялото общество дали има нужда да им се вдигнат заплатите. Дори в момента помагат бърза помощ за разлика от някои други работещи...
  • 30 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    На № 24 " ФАКТ "
    Казвате истината !! Но РБ не е "европейска" страна ! Тя е нещо като опитно мишле в лабораторията на милиардерите. И никоя "велика сила" няма да идва да ни "срине" !!
    Всичко е заложено още през 1990 година-СОБСТВЕНИТЕ НИ , БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ, трябва да унищожат тази държавица, създадена от Англия и Франция в угода на Русия. И ако някой от управляващите ни се досети, че е маша в ръцете на мощни годподари, веднага изчезва от "сцената". На почит и уважение, с потупване по рамото са"законните" крадци, които са готови да продадат...... и продават всичко българско.
    По-пъклен сатанински план едва ли може да бъде измислен !!!
    Народът трябва да води жалко мизерно съществувание. Умишлено се настройват едни държавни служители срещу други. А доходите на тези, които ни"ръководят" постоянно растат - не се тревожете за тях ..........
  • 31 Ххххххххх

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "ФАКТ":

    Ще вдигнат заплатите, ще вдигнат и цените и съотношението пак същото.
  • 32 Скитника

    0 0 Отговор
    Ако здравната криза е повод за "на Първа личния", подозирам непрестанно здравна криза, която е основание за влизане заплатите на "на Първа личния", причина за невдигане заплатите на произвеждащите и възможност за крадците политика.
  • 33 позиция

    1 0 Отговор
    НАРОДЪТ СЪЩО Е РАЗОЧАРОВАН ОТ МВР. АКО ЗАПОЧНА ДА ИЗБРОЯВАМ РАЗОЧАРОВАНИЯТА НИ ОТ МВР, МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ НЕЩО КАТО ,,ПОД ИГОТО" ИЛИ ,,ВОЙНА И МИР". НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ДАВАМЕ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА ТОВА МВР-В СЕГАШНИЯ МУ ВИД. ЗА ОБНОВЕНО ДА, НО ЗА ТОВА НЕ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове