Last news in Fakti

9 Ноември, 2020 07:42 3 699 24

Религиозен семинар събра десетки без маски в Тетевен

  • религиозен семинар-
  • епидемия

Близо 80 гости са дошли заедно с пастора

Религиозен семинар събра десетки без маски в Тетевен - 1
Снимка: бТВ

Сигнал за масови религиозни сбирки в разгара на епидемията. Със скрита камера екип на бТВ влезе в кафенето на хотел в Тетевен, където се провежда християнската лекция.

Участниците са наредени плътно един до друг и не носят маски. Според последната заповед на здравния министър на всички семинари и конгреси може да има до 30 участници на разстояние метър и половина и с предпазни средства.

От рецепцията става ясно, че близо 80 гости са дошли заедно с пастора - от Националния християнски център. От хотела заявиха, че се спазват всички мерки.

От екипи на РЗИ-Ловеч е имало проверка, но към момента на извършването ѝ нарушение не е открито.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    34 8 Отговор
    не гледам тв отдавна и искам да попитам-някоя национална такава правила ли е репортаж за едно чекмедже , снимки видеа пускала ли е? това е ажно да се знае защото са на хранилка от нашите данъци

    Коментиран от #4, #13

  • 2 Вуте

    15 6 Отговор
    През пролетта се бяха събрали в Перущица едни пастори. Срещнаха се с Ковид-19 и после намаляха с петима. Очаквам същият резултат.
  • 3 Behemoth

    12 0 Отговор
    Бог е с тях!Рая ги очаква...какво е за тях тленното тяло и някакъв вирус....ВЕЧНОСТА МУ Е МАЙКАТА!
  • 4 Миризлив пор

    4 7 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Ако имаше КОЙ да каже, че снимките са истински и да потвърди че ги е направил, не репортаж Ами някой европейски прокурор щеше да води разпит а репортажа щеше да е от килията. Така подхвърлени снимки в мафиотски стил няма кой да им обърне внимание.

    Коментиран от #6

  • 5 Грейс

    11 0 Отговор
    Тези от другия етнос са! Кога са спазва ли правила, та и сега, само и вие заплатите си оправдавате.
  • 6 КОТарАК

    10 2 Отговор

    До коментар #4 от "Миризлив пор":

    аха ...чудни работи защо каскета не ги разследва тогава да докаже че са фалшиви/ на невинен човек това би трябвало да му е първата работа. на тиквата рейтинга му щеше да скочи до небето и нямаше да обикаля из горите

    Коментиран от #9

  • 7 Ъхъ

    9 5 Отговор
    по-ужасен вирус от религията няма, а тия са заплаха за здравето и живота на нормалните хора, та сега е редно да ги заключат там за 2 седмици карантина или да ги промият с дегазиращо вещество

    Коментиран от #15

  • 8 Симо

    2 0 Отговор
    Кума Лиса ги е изпратила,щото има зъб на Пърлик!!!Хайахахайай...
  • 9 мнение

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "КОТарАК":

    Според мен, трябва да се сърдиш на фотографа, че не е снимал силуета заедно с чекмеджето. Това, да остави място за съмнения, в достоверността на снимката е пълна аматьорщина и дори има обратен ефект

    Коментиран от #12

  • 10 petar svilenov

    1 0 Отговор
    1 S = 7,23 BGL КОТИРОВКА 31.03.2021Г.
  • 11 Психо от Курило

    13 5 Отговор
    Познавам няколко евангелисти. Заблудени и изстрадали хора , не можещи да се справят с личните си проблеми. Търсят своята принадлежност в забързания ден. Познавам и пастори, това е друга бира, тук става въпрос за 10% от заплатата на вярващите. Тея всичките семинари и сбирки са за това , да одрусат вярващите, а тая корона криза им идва дюшеш , вместо едно дарение месечно , сега ще ги щавят всяка седмица (уж благотворително). Вижте пасторите какви коли карат.

    Коментиран от #16

  • 12 КОТарАК

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "мнение":

    аматьорщина ама т.нар. национални тв. дават президента как коментира чекмеджето, поне да запознаят зрителите си с началото на историята. има хора само тях гледат и не знаят за какво иде реч-вместо да почнат с А отидоха направо на Я.а достоверността ако дойде читав прокурор ще се установи-има номера на злато и банкноти
  • 13 куку руку ку

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "КОТарАК":

    Новите доносници... сега не на ДС, а на РЗИ!
  • 14 2020

    2 5 Отговор
    Това са сбирки на адвентисти,петдесетници ,адамисти и други секти

    .Докато сектите не бъдат разследвани и проверени т. нар. пастори които проповядват безбожие,карат болни и ментелно зависими хора да отделят пари за тяхната издръжка.Това е престъпление.Т. нар. пастори идват от Сащ /там са всички секти/и зарибяват цигани, доверчиви и болни българи, млади полуграмотни българчета,с нестабилна психика.Полицията трябва да провери адресите на които се проповядва откровено безбожие.Такива адреси на секти има в София/на ул. Солунска, кв. Гео Милеви др. Лесно може да се провери в страната адресите на сектите/гр. Кюстендил, гр.Ямбол,грСтара и Нова Загора/.Пръснати са по цялата страна.И след това се учудваме защо има убийства,нападения с хладно оръжие,самоубийства.Защото Правителството на Бойко М. Борисов и Полицията се правят на не чули ,не разбрали, не видели.

    Коментиран от #17, #23

  • 15 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Ъхъ":

    Е, какво стана? Разбра ли кой е бил актуалния език през 3-ти век?
    Още чакам да ми кажеш....

    Коментиран от #18, #19

  • 16 Е как

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Психо от Курило":

    да ти вярваме като казваш, че си психо от Курило?
  • 17 Не религиозен

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "2020":

    Я кажи повече за адамистите…За останалите - знаем. Тези на ул."Солунска" имат ОФИЦИАЛНА РЕГИСТРАЦИЯ в Дирекцията по вероизповедания и са признати за официална християнска деноминация - протестанти. Чети бе човек. Не се изказвай неподготвен.Не си слагай ГРЯХ пред Бога. В Библията пише, че всеки ще отговаря пред Него за всяка празна дума. Не те ли е страх?

    Коментиран от #20

  • 18 Ъхъ

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "Не религиозен":

    що се правиш, че не знаеш, на гръцки са написани и едно май беше на староеврейски, ако не съм се объркал нещо
  • 19 Ъхъ

    0 1 Отговор

    До коментар #15 от "Не религиозен":

    а ти кажи защо евангелието на Юда, писано 1-ви век на арамейски, не е включено в библията, след като би трябвало да е най-достоверно ???

    Коментиран от #21

  • 20 Ъхъ

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Не религиозен":

    от какво да го е страх човека ? защо непременно трябва да се живее в страх ? въобще ли не ви ясно, че точно това е най-големия проблем !? да имаш желание хората да бъдат уплашени и да се страхуват не е нормално а още повече да им насаждаш страхове ! не те ли е срам ???

    Коментиран от #22

  • 21 Не религиозен

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ъхъ":

    Отварял ли си Библията ? Отвори и погледни в Новия завет - Послание на Юда.
  • 22 Не религиозен

    1 0 Отговор

    До коментар #20 от "Ъхъ":

    Ама ти защо така примитивно възприемаш значението на думата страх...В Библията под страх НЕ се разбира "трепери в ужас", храбрецо. Значението на "страх" е още мъдрост, благоговение, почтителна богобоязън, уважение…
    Явно си продукт на Ръководството на д-р Споук за отглеждане на деца - без задръжки и ще бъде трудно да разбереш и осмислиш значението на тази дума, изобщо.
    Благодаря, че все пак следиш темата. Съжалявам, че се включвам толкова късно... Това едва ли променя убежденията ни.
    И не ме е срам, ЗАЩОТО ПОЗНАВАМ ЛИЧНОСТТА НА БОГ И ИМАМ ЛИЧНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕГОВОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ !
  • 23 Мария

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "2020":

    Как може да говорите такива откровени глупости и да клеветите? Високата престъпност се дължи точно на липса на християнска ценностна система, на непознаване на Библията.
    Хора, които вярват в Божието Слово, не са престъпници. Протестантите са направили изключително много в развитието на образованието на съвременна България. Те са извършили и първият превод на Библията на новобългарски, т.нар. "Славейков превод", ръководен от Петко Р.Славейков, през 1851 г. А вашата собствена грамотност има нужда от доста усъвършенстване, меко казано.
  • 24 Шаран БГ

    0 0 Отговор
    По кълбото има около 11 000 релригии..... И всяка проповядва, че е най-истинната, най-правата, най..... въобще и изобщо.
    Но никоя нищо не " дава " - само взема !! Взема всичко - пара, имот, ум, здраве, живот........
    Може да сме изключително признателни на един гений от нашия български род, написал в единадесет четиристишия "МОЯТА МОЛИТВА" - Христо Ботьов Петков от Калофер !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове